náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Lukylan »

Blastbit- ano, to nie je vylúčené, ale zato ma nemusela púšťať k vode. Hej, nech to je skončené nadobro.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aj tak si si ju kvoli citom idealizoval na základe sexu.A ohladom jej nazorov na zivot to je subjektívny pohlad, o tom sa dá diskutovať.
Zivot snou nemusí byt v realite bohviečo.Psychická pohoda a kludná mysel je viac.Ked ti to nedá tak si najdeš inú milenku ideálne slobodnú.
Pri hentej je enormné riziko že to praskne a nabalia sa problemy jeden za druhým.Skrátka zíde z očí zíde z mysle.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit- nechcem ti odporovať, uvedomujem si, že mi fakt chceš dobre,...ale práve u nej to riziko bolo minimalizované, lebo bola mega opatrná. No a slobodná milenka zrazu začne chcieť stále viac a viac, nebodaj sa zabuchne. Tak to je riziko väčšie. To s tou kľudnou mysľou už budem potrebovať, lebo tu už bolo u mňa na zaplakanie. Ešte cez víkend mi písala, že sa nemôže dočkať kedy ju prídem ochutnať. tak možno ju už ochutnáva iný nabíjač. Chápeś, na staré kolená, keď by som mal byť faktže nad vecou. Som riadny debil
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vlastne hej slobodná sa moze zabuchnuť, pri vydatej to riziko je menšie, no občas aj nie. Vodí ťa za nos, ked ju omrzíš takto to dopadne vždy..
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

stále si myslím, že ma chce vytrestať, že som si dovolil sa jej neozvať. Neviem, mám taký pocit. Alebo v to možno len ja dúfam. Myslím si, že mi nechá priestor, aby som si uvedomil jej stratu a ozve sa sama a milostivo ma vezme spať. No a hra môže pokračovať
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Nuž, zažívaš niečo, čím si priemerný človek prejde v -násť ročnom veku. Srší z teba strašne pubertálne pobláznenie. Ak takýchto "faciek" od žien pár v mladosti nedostaneš, tak plačeš za vagínou aj v 40-ke. :) Prebolí. Nabudúce buď múdrejší. A hlavne jej nepíš...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Z môjho pohľadu ti dala STOP-ku, aby sa cítila na koni, že to oficíalne nestopneš prvý. Vôbec to neznamená, že ju kláti niekto iný, ale skôr to značí, že neuniesla tvoje mlčanie. Predpokladám, že po čase sa sama ozve,ak nezoženie inú bokovku a začne ju svrbieť frnda. Ale myslím, že si jej vyhovoval, lebo si bol jej psík, až kým si nezačal byť nezbedný. Môže to byť ešte zaujímavé... Ak sa ozve, zamotaj jej hlavu, povedz, že si sa neozýval, lebo sa bojíš svojich citov k nej... vyznaj jej lásku a isto si to kvalitne rozdáte :wink:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lukylan napísal: 17 jún 2022, 15:22Chápeś, na staré kolená, keď by som mal byť faktže nad vecou. Som riadny debil
Debil si uz zato kam si to nechal zajst. Vyzera to ale tak, ze za to budes platit len svojim momentalnym emocionalnym stavom a ten prejde skor nez si myslis. Podla mna najlepsi mozny scenar.

Teraz sa proste izoluj ako sa da, zbav sa veci ktore by ti ju pripominali a snaz sa byt zaneprazdneny. Srdce sa da dokopy samo.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

kayko napísal: 17 jún 2022, 17:14Ak sa ozve, zamotaj jej hlavu, povedz, že si sa neozýval, lebo sa bojíš svojich citov k nej... vyznaj jej lásku a isto si to kvalitne rozdáte :wink:
Rada nad zlato..... :-|
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jo alebo ho pošle nadobro do riti a to by bolo najlepšie takto vyriešiť tuto zamotanu situáciu. Bez seriozneho začiatku a šťastneho konca.
Ona to celé začala keby neni koketná šlapka na peniaze a spoločenske postavenie mužov neroztiahne Lukylanovi nohy a on by sa netrápil teraz.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hensym napísal: 17 jún 2022, 18:00 Rada nad zlato..... :-|
praveze ak to chce naozaj nastalo ukoncit, tak ta rada je dobra :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Hensym napísal: 17 jún 2022, 18:00 Rada nad zlato..... :-|
Však chcel poradiť ako sa jej dostať pod kožu. Keďže jej evidentne imponuje, keď sú z nej muži namäkko, treba to na ňu skúsiť a potom znova vycúvať. Iba by ochutnala trošku vlastnej medicíny a možno by jej aj obrúsil málinko z ega, nech to majú tí ďalší jednoduchšie. Ešte by sa mu aj jej manžel poďakoval 😂
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

:D :D :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Treba mu tú babu zneprijemniť lebo v ich situácii to nebude so šťastným koncom. Okolnosti sú nepriaznivé. Zíde z očí, zíde z chutí na ňu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Tiež som mal nábeh na niečo podobné - chodiť si na víkendy užiť k jednej rozvedenej pani :D
No rýchlo som to ukončil - skôr-neskôr by to niekomu ublížilo.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Blastbit- ano, to je asi jediná cesta, znepríjemniť mi ju:-) No ale zasa nerobí nič horšie ako ja. Akurát, že je viac nad vecou. No v každom prípade to už je asi pasé. Keby sa mi predsa len ozvala, tak skočím ako pes za ňou. Toto som nechcel, skončiť som nechcel. Chcel som len, aby sa na mňa viac namotala.

Autoeditácia príspevku po 35 sek:
starysomar- tak to ťa obdivujem, dobrovoľne odísť od zdroja
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Chcela byt chcená,obletovaná tak ako xy slovenských žien nič viac nič menej.Nerobil si to co ona chcela tak to stopla.
City ta prejdu časom a prešli by ťa aj vtedy keby spolu žijete lebo teba by tiež podvádzala a ty by si to neuniesol.
Viem to preto pretože ked ta dokázalo rozhodit to ze ti pár hodín/pár dní neodpíše tak tá jej nevera voči tebe, to by si nedal.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

keby niekoho zaujímalo. Madam sa mi ozvala, že by rada za mnou prišla. ONA! Chvíľu som robil drahoty, ale fakt len chvíľu, nechcel som risknúť. Chcem ju pretiahnuť, aj keby to bolo naposledy
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

8) na parádu, takže si dosiahol to aby ona nejako za tebou behala aj skrz to neodpisovanie z tvojej strany.
Dlho jej tá stopka nevydržala.Riadne sa najesť jahod alebo ananasu lebo ju asi dobre označkuješ od pusy po hrudník az tam dole :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

alebo si naopak dokazala ze aj ked ta necha v lese a odide tak ty ako poslusny psik najdes cestu k nej domov a akonahle zapiska tak pribehnes s vrtiacim chvostom :)

pretoze ty si zatial stale neukazal ani len jeden prejav dominantnosti. ona chce, ty chces, ona nechce, ty si ticho a ked zase chce tak samozrejme aj ty chces...
Napísať odpoveď