Blastbitov životný príbeh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbitov životný príbeh

Príspevok od používateľa Blastbit »

Spoiler
Písal som,že sa prestanem vyjadrovať do tem LVP ale nakolko doteraz prišli utoky na mna od pár ludí tak sa vyjadrím.
Jednalo sa o to že ja ludom ktorý sem prídu sa snažím uprimne pomocť a vždy sa tu najde niekto kto ma len hejtuje,posmešky,dehonestuje.
Ze ludom radím sračky, debiliny, že nežijem v realite, že som decko zo strednej školy,že nemam skusenosti na radenie iným a pod.
Tak som sa rozhodol opísať chronologicky svoj životný príbeh. Budem sa snažiť byť stručný nech nie je príliš dlhé čítanie ale na nič nezabudnuť mám docela dlhodobu pamäť.Bývaju aj dlhsie príspevky ale v 2 vetách sa to nedá celé popísať.
Som z regionu ktorý patrí medzi skorej tie bohatšie ako chudobnejšie čiže jedná sa o severozápadnú časť SR.
Idem teda chronologicky od prvej pusy - 1.tá padla ešte v škôlke, dalo mi ju dievča, 2. prvé dievča do ktorého som sa zalubil bolo na Zš, trvalo to 5 rokov. Kým som nosil kučeravé vlasy behala za mnou, ked som sa ostrihal jej zaujem opadal. Nakoniec si v 14 tich našla kučeraveho frajera...3. prvý sex čiže aj prvý ulet na strednej ked som mal 17 rokov,vztah z toho nebol, pri výške 180 cm/68 kg,baba slabý priemer,
4. mal som obdobie ked sa mi zacali baby posmievat kvoli hmotnosti ze som ako patyk,či som chorý, skrátka hlupe reči od viacerích žien.
5. niekedy okolo roku 2011 som našiel temu na hojku.com od jumbojeta tema "vztah nevie co chce?", to ma zaujalo, nejaku dobu som cital len prispevky az som uz nevydržal a v oktobri 2012 som sa sem registroval. Medzitým som mal skusenosti s babami o ktorých tu mám aj pár tém.Kto chce nech si ich vyhladá v temach odomna.V skratke jedna si myslela ze ju prenasledujem ci čo - zle pochopené,zacala chodit s iným ale uz viem ze po 9 rokoch spolu nie su...dalsia to tahala s viacerími...a dalšia s ktorou som uz zacal chodiť ma coskoro vymenila za chalana ktorý je synom podnikatela,rodinna firma,chalan-2000plat, uz má snim aj dieťa a je vydatá.Ja som vtedy zarabal len 500 netto.
6.v roku 2013 som sa zacal intenzivne zoznamovat so ženami, písanie so stovkami žien, pytal som sa ich vseobecné veci aj o mužoch co ich zaujima..dozvedel som sa, osobnostné črty najmä ako - dominancia,sebavedomie,vediet ju rozosmiať,byt citlivý k jej náladam,nazorom atd.
Co sa týka vzdelania minimálne stredná škola každá jedna ako poziadavka na chlapa. Jeho plat- cim viac tým lepšie ale nie hlavná priorita, aby hlavne vedel hospodárit s peniazmi, vediet kupiť aj jej pekný darček,nezabudat na dátumy atd...výzor co ženy to iné poziadavky, hlavne aby posobil mužne,velká cast z nich mali vyhradený typ. Aj tak sa mi podarilo aspon dve z nich dostat do postele.
Ano jasné napr v teme od qwertyho teoria alfa s, som sa docital ze pinco pozná chalana ktoremu by ste nedali ani pár eur do ruky, krpatý chudý a ze vzdy siel z baru s nejakou babou..Lenže co ja som poznal ženy a k tomu sa dostanem, velká časť také že ani vy tu by ste za ne neopreli bicykel.Pochybujem ze nejaká baba studujuca medicinu sa nechá v jeden večer zbaliť chalanom na pohlad vyzerajuci ako socka.
7. teraz neprijemne skusenosti rok 2013, bol som chudý aj do tváre 68 kg, obliekanie bežné tričko...dosiel som na rande po minute skončilo.
Zenská priemerne pekná(nemal som extra nároky) po minute ma zdrbala ze som oblečený ako sedlák, tak odišla..
Spoznal som za ten rok asi 35 žien z písania som ich vytiahol von. Niektoré ostali doteraz kamosky aj ked predtým boli šance zeby sme mohli ist do uletu ale baby skorej romantičky nechcel som aby ostali potom smutné...a potom také kde nemali problem riešiť viacerích chalanov naraz, motali kazdemu hlavy aj sme sa to vzajomne dozvedeli, nakoniec si tie baby nasli nakoniec niekoho ineho nejaku dobu to vydrzalo a potom zase slobodné,jedna kolegyna ma chytavala za zadok v práci na drzovku,mala sa vydávať, skrátka sú ženy co si učelovo robia zoznam chlapov,aby sa citili chcené, mozno ako odplata ze ich niekto odmietol.
Poznal som aj také sli sme do baru normálny podnik luxusný na obliekaní som si dal viac zalezat aj cvicit ako motivácia. No ale baby nemali problem zaplatiť aj za mna, okej pohoda nabuduce som platil ja. Lenze co sa týkalo pitia, ja nepijem dám si čaj ale baby sa dali na mol.
Nie raz som nejaku dopratal k nim domov..to uz som mal tak 21 rokov a baby tak 18-19. Nemal som z toho dobrý pocit.
8. začiatkom roka 2014 som konečne natrafil na asi najviac serioznu babu, zväčša pekné časy, dovtedy kym sa nezacali do vztahu montovat jej kamosky, tak 4 kamošky pofiderneho správania, si zadané ci slobodné kazdá jedna podviedla svojho chlapa s niekym mužnejším.
Ani predomnou vobec nemali problem to hovoriť o tom, ako keby boli nato hrdé..jedna dokonca si nasla nabuchaneho pri peniazoch a podviedla aj jeho...akoze nepáčila sa mi táto spolocnost dost som sa uz zacal s frajerkou vadiť, potom prišli iné rozdielnosti a po 4,5 roku cze v 2018 september sa to skončilo. Okej máme medzi sebou neutrálny vztah.
Chvilu som mal pauzu od roku 2019 som zase zacal tahat baby von, zaujala ma jedna, sli sme von vsetko pohoda, sli sme zase von pokusil som sa o pusu a zenská odmietavá. No ok nebudem nato tlačiť.Po pár týzdnoch vo vztahu s kamarátom..ani rok im to nevydrzalo a zase bola sama, a teraz pol roka zase chodí ale s iným kamosom.No a roky predtým mala tiez nejaké vztahy, ako toto je jej snád 10 ty vztah a baba má 27 rokov. Aj inde som natrafil na to, ze chalan nejaku riešil a ona mu povie je to len kamarát a nakoniec si zacala s kamarátom.
9. rok 2020 covid, opatrenia, zatváranie, rúška atd...nemal som ani chut s nejakou ist von,randenie v ruškach? hmm neviem no.
10. je na sebe čo zlepšovať v kazdom smere v kazdých detailoch,chcem byt skrátka vzdy inde kde som býval v minulosti.
Chcem aby o mna sa ženy snažili viac ako ja o ne, lebo slovenské baby a je ich dost si nezaslužia ani vztahy co maju teraz.
Nerátam tie ktoré su fajn, nikdy nerobia podrazy, neboli a nie su promiskuitné v tom zmysle ze 20 tnička a mala 17 sexualnych partnerov.
Kto chce do mna nadalej drbkat okej ale poprosim v tejto teme, ako najlahšie sa robia verdikty takým co nezažili to co niekto iný hej.
Tých tem nielen tu ale aj inde reku ci je to mnou ze tie baby so mnou mavaju alebo su len vychcané tak po x temach som zistil ze 2.moznost
Precital som x clankov aj od chlapov co maju fakt skvelé skusenosti s babami atd. Takze je to o zlepšovaní sa, nič nepodcenovať.
Necham temy chlapov ktorý si nedaju povedať na pokoji, to co oni riešia neriešia ani školkari, respektíve uz aj školkari vedia co maju urobiť.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Blastbitov životný príbeh

Príspevok od používateľa starysomar »

Máš problém.
Tvoj traktát začína bodom 4. (...)
Máš svoj vlastný pohľad na svet okolo a nik nemá právo Ti ho brať.
Otázne je, či s ním máš akési právo radiť iným. Ono je to veľmi ošemetná záležitosť, aj keď platí úzus v duchu vtipu:
"Som šťastná, že mi manžela vybrala mama - pri pomyslení, že by som si takého ko... (debila) vybrala sama, by ma asi drblo".

Otázočka pod čiarou - čo Ťa viedlo k napísaniu tohoto postu?
Druhá na okraj - naozaj si presvedčený, že vzhľadom k veku a životnému rozhľadu Ťa charakterizuje Avatar, ktorý máš v profile?
Tretia - ak Ti istá (pod)množina tunajších diskutérov (a že je hojko výnimočné fórum na slovenské pomery na tom trvám) dáva signály, že ... nemal by si sa zamyslieť, pre čo?

Áno - sme rôzni a iní - kamarát z mladosti vravieval: "Každému to .ebe inak".

Všetci máme "tri tváre".

Jednu pre seba (...ako si predstavujeme sami seba)
Jednu pre verejnosť (...ako si prajeme aby nás vieli iní)
Jednu skutočnú (..akí sme naozaj - jej spoznanie môže byť niekedey ťažký šok)

...

Je aj možnosť, že si geniálny vizionár, ktorého drvivá väčšina z nás proste nechápe :)

pekný deň (a prebudenie z ilúzií o sebe - a o svete Ti prajem). On rozum spravidla prichádza s vekom, no občas príde vek sám...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre tak prvý pán na holenie
4 bod- normálka bol som chudý ženy stým mali problem, bral som to ako motiváciu niečo so sebou robit ohladom postavy, postava sa výrazne zlepšila odvtedy doteraz, prestali mať aj pripomienky. Ja som im tiez nehovoril ze má 20 kg nadvahy a mali a ešte aj majú.
Ostatné body od bodu 4 po 10, viacmenej skoro detailne vysvetlené. Ked niečo ja vysvetlím dodatočne ako to bolo v minulosti.
Co ma viedlo k napísaniu tohto postu? spomínal som to hned na začiatku a dole, ked chce niekto mna riešit nech ma rieši v tejto teme.
Avatar ktoreho mam ako profilovku na fore, je nočný elf z warcraftu, ich povaha spojitost k prirode tú mám aj ja preto ho mám.
Tretia otázka - zamyslieť by sme sa mali všetci, pretoze ked niekto povie ze má len super vztahy so ženami nikdy ho ziadna neofajala - okej beriem ze má taku skusenost...minimálne a to nielen ja, ked napíšem ze mám aj horšie skusenosti než niekto iný tak prečo sa vzdy niekto nájde ze to dementuje ako niečo, co je vylúčené aby sa vôbec stalo.
No nemyslím si ze vzdy platí ze rozum prichádza s vekom, ked aj 70 ročný clovek sa moze správat ako nejaký dobytok, ako ked nejaký 70 ročný chlap tyranizoval svoju ženu a 40 ročneho syna ktorý bol ale taký umiernený,tichý,zlakaný.Nakoniec pre toho pána prišla policia siel do basy.
Genialny vizionar? - genius nie som, z matematickeho IQ testu mi vyšlo len 110. IQ merané podla situácii neabsolvované. EQ nadpriemer.
A vieš čo? ja mam len jednu tvár som maximálne otvorený uprimny clovek poviem hocikomu co si naozaj myslím a hlavne ked mi prejde svätská trpezlivosť. Ci je niekto svojský alebo arogantný alebo aký taký, bud bude ku mne fajn alebo potom ja nebudem fajn.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to vzajomne, tak ako zeny sa nie vzdy chovaju k muzom spravne, tak rovnako aj muzi k zenam sa nie vzdy chovaju spravne. Dalsia vec je ta, ze pokial ide o inych ludi, tak mi nemusime vidiet "cely pribeh", castokrat nevieme co vsetko sa v tom vztahu stalo a tym padom to nevieme ani objektivne zhodnotit.
To ze sa ti v mladosti dievcata posmievali pre hmotnost, tak mozno ta to urcitym posobom psychicky negativne zasiahlo, preto si k nim teraz taky prilis kritický. Skus sa od toho nejako odosobniť :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Mrzelo ma to, ze ma tak brali mal som poruchu metabolizmu, len je dost nemiestne posmeškársky ked sa smejú ženy ktoré samé maju problém s vlastnou hmotnosťou. Skorej ma to nakoplo, v tom zmysle že ja vám ukážem že skorej ja naberiem kilá aj svalovu hmotu(nie steroidmi) a dosiahnut vyšportovanu postavu, ako ony schudnú. Tak ono uz bolo nutné obsiahlejšie to tu rozpísať, jasné ze som nešiel do maximálnych detailov. Vieš sere ma ked niekto mi napíse ze generalizujem hoci ako ja mozem vsetky ženy trebars volat zlatkopkami, ked ja vsetky zeny ani v SR nepoznám ani nie na celom svete..hadam nebudem 10 ročné dievča alebo 90 ročnu babku radit k zlatokopkám a mám kamarátky, tak aké generalizovanie? Uz som to písal ze ja ludí takpovediac triedim do podobných a odlišných vriec, niečo ako košiky s ovocím.
Len som písal, ze som mal fakt viacej zlých skuseností ako tých dobrých. A ked sem nejaký nový/dhšie registrovaný človek napíše aký má problem s babou a uz viem vycitit z jeho opisu o aku ženu sa to jedná tak mu chcem pomocť aby sa nepopálil na nej.
Lebo zhodou okolností aj z mojich skuseností ale aj skuseností iných ludí ktorých aj poznám aj z četovania na nete sa jedná o podobný typ ženy
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 16 júl 2022, 14:07 Písal som,že sa prestanem vyjadrovať do tem LVP ale nakolko doteraz prišli utoky na mna od pár ludí tak sa vyjadrím.
Jednalo sa o to že ja ludom ktorý sem prídu sa snažím uprimne pomocť a vždy sa tu najde niekto kto ma len hejtuje,posmešky,dehonestuje.
Ze ludom radím sračky, debiliny, že nežijem v realite, že som decko zo strednej školy,že nemam skusenosti na radenie iným a pod.
ahoj,
najprv sa vyjadrim k tomuto. je super ze sa snazis ludom pomoct, len si uvedom ze to sa tu snazia viaceri.
no a ked niekto napise ze chce poradit ako spravne zabit klinec do steny ty mu odpovies ze si ma zobrat dopanku tak logicky iny disktujuci co napise ze treba pouzit kladivo na teba zareaguje negativne ze pises blbosti.
priklad trochu extremny ale v zasade plati. proste ti co tu reaguju ze pises blbosti tak reaguju pretoze si ozaj myslia ze pises blbosti a teda ze aj napriek tomu ze chces poradit tak radis zle.
nejdem tu riesit kto ma pravdu, kedze ja patrim k tym co si mysli ze radis zle, nebol by som objektivny. zial medziludske vztahy nie su take jednoznacne ako klinec a kladivo a nie je lahke zistit kto ma pravdu. ale ak sa citis casto ze ides sam proti vsetky, mozno sa treba nad tym zamysliet, vies ako sa hovori "vsetci su blazni, len ja som lietadlo"...

k tvojmu zivotnemu pribehu... velmi pekne dakujem ze si to sem napisal, musim povedat ze po precitani sa mi trochu rozjasnilo. napriek tomu ze sa to vo viacerych temach spominalo, nikdy som si neuvedomil tvoj vek. a teraz si myslim ze v tom bude ten hacik.
vypada to tak ze vacsinu svojich skusenosti so zenami si mal v mladom veku. skratka v 18-24 rokoch su ludia viac menej stale len pubertaci len s vacsimi pravomocami. zeny su sproste a muzi este sprostejsi. malokto hlada vazny vztah a ked aj hej tak casto nie z tych spravnych dovodov.

nebudem ti skakat do temy a pisat tu svoj zivotny pribeh ale mne trvalo velmi dlho kym som pochopil ako vztahy funguju. co je horsie ze ja som uz mal za sebou aj svadbu aj prve dieta a stale som netusil ako vztahy funguju. skoro som prisiel aj o vztah aj o dieta, nakoniec to vsak dopadlo dobre, ale to je na inu diskusiu.
bol som na tom ale opacne ako ty, ja som vyrastal medzi samymi zenami, matka bola emocionalny terorista a zo mna vyrastol niekto kto mal potrebu uspokojovat. skratka ja som bol ta beta. ked prisla kriza tak som zacal citat kadeco, dostal som do red pill komunity a chvilu som tej ich (tvojej) ideologii aj veril ale nakoniec, tak ako skoro vzdy, pravda bola niekde tam v strede, su aj take zeny, su aj opacne zeny. treba byt aj dominantny, treba byt aj citlivy.

co ale chcem povedat, nenechaj si znechutit zivot minulostou a neuzatvor sa do svojho presvedcenia. si este mlady, vacsina zivota je pred tebou a preto treba byt otvoreny a nevzdavat sa. mozno si mal ozaj nestastie doteraz, mozno si si podvedome vyberal spolocnost zien ktore su take ako popisuje, to ale neznamena ze su take vsetky a aj pre teba neexistuje nejaka s ktorou budes stastny.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ahoj okej v poriadku, ospravedlnujem sa ti za moj minulý útok v Terepinovej téme a tým sa ospravedlnujem aj dalším ak som im nepriamo urazil ženy, priatelky,dcéry. Toto som ja nemal v úmysle, aby to takto vyznelo,že všetky hádžem do jedneho vreca.
Mám aj ja chybu že zrejme píšem na niekoho vkus asi komplikovane a vela.Ano radia aj další v Lukylanovej teme som mu chcel tú manažerku znechutiť čím skôr aby sa na nej nepopálil preto som mu aj tolko príspevkov napísal.Ale tiež musí prísť nato sám,nemajú priaznivé okolnosti aby z toho niečo seriozne bolo,kedže sa citovo naviazal. V skootyho téme aby neváhal pri žene aby mu ju neprebral iný, aj ked tiež záleží od tej ženy čo jej príde vhodnejšie. Terepin musí tiež na niečo aj sám prísť.
Tiez som nechcel aby moje príspevky vyzneli ze ja som ako alfa s jediným správnym nazorom a múdry ako rádio ktorý všade bol všetko vie.
Od alfy mam daleko(som delta),poznám aj takých osobne a naozaj nie su vychudnutí chalani aký som bol aj ja,skrátka som nechcel taký byť.
Tá qwertyho tema ze alfa je vychudnutý trtko to absolutne nie.Najde si aj taký babu,ale casto takú ktorá nemá problem ist s hocikým.
Dost chlapov je okej a poznám fakt dost báb ktoré si to nevážia a mna to velmi štve.Lebo muž v SR sa musí obracat aby uživil rodinu.
Z tých stoviek žien na písanie, slobodné,zadané,vydaté, testoval som si ich, ich reakcie na temu sexu. Velká časť žien a co ma fakt mrzí že najmä tie vydaté nemali problem mi na oplatku písať ako by mi to robili. Tak si v duchu vravím manžel jej pracuje aby aj ju uživil kým ona je pri decku a vypisuje si skoro s neznamim chlapom o sexe ze stým nemá problem, ani by nebol problem stretnuť sa.
Boli aj také že či som prasa alebo dement že im niečo také píšem ale to bolo tak 30% čo už prudko reagovali. Potom som im vysvetlil ze som si ich testoval, tie ich reakcie. Takže sa nejako už utriasla tá konverzácia ked ich ten hnev prechádzal z takejto témy ktoru ony nechcu preberať.
Ako ak má ešte niekto niečo na srdci nech píše,zrejme si aj zaslúžim aby mi niekto naložil, ale budem reagovať bez attakov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

no hard feelings, kedze nie som zena, ja sa neurazam :D
diskusia je od toho aby sa diskutovalo a niekedy sa diskutuje aj trvdo. ved ja s tebou vo vela veciach suhlasim, pri lukylanovi som na jednej strane chapal tvoj ciel znechutit mu ju ale zaroven som mal potrebu ju aj trochu obranovat lebo kazda minca ma dve strany. a u skootyho s tebou suhlasim uplne, treba byt asertivnejsi.

preto som aj napisal ze aj z red pill ideologie som si nieco vzal, nejake to geneticke programovanie v nas stale je, ta premisa ze muz ma zaobstarat a chranit a ze zena podvedoma hlada ten najlepsi geneticky material pre svoje deti tiez ma nieco do seba. len treba brat vsetko s rezervou a uvedomovat si ze nic nie je ciernobiele (cervenomodre?) a vztah medzi muzom a zenou je tisic krat komplexnejsi nez nejake primitivne pudy.

no ale moj problem je ze sa niekedy az moc snazim toho druheho presvedcit o svojej pravde. takze tvoje nazory ti neberiem ani neocakavam ze ich na zaklade mojich prispevkov zmenis, len si treba uvedomovat ze nase nazory sa v tomto pripade rozchadzaju a bude s to premietat do diskusii.

hlavne si nerob tazku hlavu z toho ze tu s tebou nesuhlasia a utocia na teba. pre mna je to najvacsie caro hojka, roznorodost nazorov. dnes pokial chces tak si najdes komunitu ktora ma rovnake nazory ako ty, uzavries sa do nej nikdy sa nepohadas lebo budete vzdy na rovnakej strane. lenze tym padom svoj nazor ani nikdy nedostanes moznost zmenit, pretoze nikdy neuvidis protiargumenty.

skratka hojko je krcma 21. storocia.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No nechcel som aby si chlapi mysleli ze moje príspevky patria aj na adresu ich žien,dcér, že narážam aj na ne,preto som sa omluvil všetkým.
Ja vždy som sudil len tých ludí ktorých som reálne spoznal nielen písaním ale teda aj osobne a tých sú celé stovky - desiatky žien a stovky chalanov. No a ked mi oni tí chalani tiež povedali aké to maju s babou,alebo čo im vyčíta,čo im vyviedla nevedia či jej odpustiť či nie.
To teda sa jedná o ich zlé skusenosti, ked su chlapi co maju dobré skusenosti možu byt len radi, snažiť sa nesklamať tú slečnu,dámu.
No a to som chcel zdeliť aj chalanom lukylanovi,terepinovi,skootymu a v témach čo tu boli aj pred rokmi.
A prečo si mal vlastne potrebu si zastat tú manažerku v lukylanovej teme? Co podla teba je druhá strana mince v jej prípade?
Napr Friendzone nie je žiadna stopka :) dá sa stým niečo urobiť. Ale fakt treba čo to zmeniť od správania sa k žene po výzor nejaké muchy vychytať. Nie každý kamarát ženy vo Friendzone je pre ženu butlavá vrba, sú aj kamoši ktorý kamošky vybúchajú alebo sa daju snimi aj do vztahu.
" no ale moj problem je ze sa niekedy az moc snazim toho druheho presvedcit o svojej pravde. takze tvoje nazory ti neberiem ani neocakavam ze ich na zaklade mojich prispevkov zmenis "...zrejme tam ten problem u mna bude, ze to píšem komplikovane. Ja si práveže chcem zobrat k srdcu aj skusenosti od iných mužov a vedieť co aj oni zažili. Ako kludne mozes aj do mojej temy aj hocikto další popísať svoje skusenosti aj dobré aj zlé.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

priznam sa ze som to cele necital. ale rad by som sa vyjadril pomerne všeobecne toto forum bolo jeden cas miesto kde som chodieval naozaj rad a z nadsením no urcita skupinka uzivatelov nech si kazdy urobi názor kto to je uz par ludi z fora odohnala priklad je taky uplink. samozrejme ze teba na fore taktiez registrujem a podla mna v teme kde si 40tnik manazer zacal z inou manazerkou romanik napriklad si daval velmi dobre rady. celym tymto postom ti chcem vlastne len jedno povedat nenechaj sa nikym otravit mas pravo na svoje nazory mas pravo ich zdielat zo svetom kto nechce nech si ich necita. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

kompi - díky, konštruktívnu kritiku beriem od hocikoho.
No uplink,audiotrack,grim,solo_kamen,jin,erytrocyt,qwerty,maki,etienne,soviet,pinco,axiss,týchto si pamatám dobre o čom písali tak rok 2013-2015 najmä. V reálnom živote som veru natrafil aj na to, čo oni písali sedelo to ako riť na šerbli.
Moja chyba napr v lukylanovej(manažer+manažerka) teme, že som sa asi moc angažoval. Niekomu to moze pripadať ako by som sa robil najmudrejší na svete, ale ciel bol iný,aby sa dosiahol cim skor.Najasnejšie som sa vyjadril zrejme v téme dievčiny/ženy miaeva, v iných temach zrejme komplikovane.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 16 júl 2022, 22:34A prečo si mal vlastne potrebu si zastat tú manažerku v lukylanovej teme? Co podla teba je druhá strana mince v jej prípade?
z mojho pohladu su na vine obaja rovnako. ona je zadana a podvadza, on je zadany a podvadza.
nemam pocit ze ona by spravila nieco horsie ako on. ked uz tak chyba je na jeho strane, pretoze si na zaciatku dohodli presne pravidla a zatial co ona ich dodrzuje tak on sa zalaskoval a teraz nevie co ma robit.
z tvojich prispevkov bolo jednoznacne ze povazujes ju za vinnika a jeho za obet.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid -" nemam pocit ze ona by spravila nieco horsie ako on." - ja si myslím že horšie v tom, že mu roztiahla nohy,keby sama nechce,odmietne ho a nikdy by spolu nemali sex.Tým pádom by sem lukylan nikdy nezaložil tému o tom ako mu počarovala žena hrajuca sa na femme fatale.
A mne ona príde z lukylanovho písania ako žena co velmi dobre vie čo robí, vie co chce, rozmýšla 2 kroky dopredu. Na sex žena nemusí mať city.
Prostitutky,pornoherečky,zlatokopky,diskotekové flandry - tie čo nemajú problém po hodinke suložiť na wc diskoteky s niekym, isto nie su do kazdeho zamilované ským idú suložiť.Možno nejaká výnimka sa stane ze pornoherečka sa zamiluje do bezneho chlapa a potom aj nechá tento job.
Pohoda ved čo človek to iný pohlad na situáciu, ale zhodli sme sa skoro všetci v tej téme ze takto dlhý románik je zlý nápad v ich prípade.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale to je zase dvojaky meter z tvojej strany. to ze zena roztiahne nohy neznamena ze muz tam musi skocit.
vsetci mame slobodnu volu, ona keby nechcela tak to nespravi, rovnako on keby nechcel tak to nespravi.

toto je presne to co ti ja aj ini tu budu vzdy vycitat, pretoze toto nema daleko od ospravedlnovania znasilnenia tym ze "ona si za to moze sama, nemala sa obliekat ako stetka"...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jáj no moment chybu maju obaja to áno,lenže tu sa bavíme o tom, kto prvý urobil chybu. Prvu chybu urobila ona lebo to chcela.
Lukylan si tiez samozrejme mohol povedat že moja milá nepoznám ta dobre tak nebudeme je**ť.On urobil chybu pár sekund nato ako ona roztiahla.
Tak ale znasilnenie je predsa ina situácia od toho ze manazerka chce roztiahnut nohy cudziemu manažerovi.
V prípade znasilnenia kde násilnik,alkoholik,psychopat účelovo znásilní ženu a je jedno ci je to dobráčka od kosti, alebo totálna fula.
V takomto prípade je vinný muž a nie žena ktorá sa bránila pred násilím. Zena ktorá nosí cez leto minisuknu a výstrihy to nerobí len preto aby posobila ako koketna štetka, ale preto aby jej nebolo teplo a menej sa potila.Sak aj chlapi nosia cez horuce počasie šortky,kratasy a tielko,alebo chodia od pol pása hore vyzlečený a tiež nevyzeraju a nie su ako prvotný kur*vníci.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Blastbit napísal: 17 júl 2022, 8:01 kompi - díky, konštruktívnu kritiku beriem od hocikoho.
No uplink,audiotrack,grim,solo_kamen,jin,erytrocyt,qwerty,maki,etienne,soviet,pinco,axiss,týchto si pamatám dobre o čom písali tak rok 2013-2015 najmä. V reálnom živote som veru natrafil aj na to, čo oni písali sedelo to ako riť na šerbli.
Moja chyba napr v lukylanovej(manažer+manažerka) teme, že som sa asi moc angažoval. Niekomu to moze pripadať ako by som sa robil najmudrejší na svete, ale ciel bol iný,aby sa dosiahol cim skor.Najasnejšie som sa vyjadril zrejme v téme dievčiny/ženy miaeva, v iných temach zrejme komplikovane.
presne o nich vsetkych som hovoril najme qwertyho si myslim dost nepekne vytlacilo toto forum resp jeho niektory uzivatelia a od doby kedy zacali vsetci týto ludia odchadzat postupne toto forum klesa a klesa. jasne niektorý uz dospely maju rodiny nemaju cas sa uz tolko venovat hojko ale podla mna je to jedno z druhym a ty ludia urcite chybaju lebo mali co povedat a dnesna generacia uz pomaly nevie co tento typ diskusných for vlastne je....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

kompi - aj ten čo má rodinu si nájde čas, sak aacid ju má, vyššie to písal a nájde si čas. Ja sám neviem čím to je, že tu nie su tí co sem chodili.
Ešte sa rozhodujem do buducna či sa budem vyjadrovať do tém LVP. Pri posledných rozoberaných témach sa už moc nedá čo povedať odomna.
Bud sa chalani uvedomia ohladom tích žien, alebo nech sa učia na vlastných chybách a nie chybách druhých ludí.
Este je možné ze niekomu kto má 40 r a viac moze vadiť to ze 30 tnik radí 40 tnikovi co by mohol urobiť,alebo čo má robiť.
Z tých vyše 55 500 registrovaných ludí sem chodí pravidelne malá vzorka ludí, aby bol nejaký nazor niekoho 100% pravda.
Ked niekto uplne nový sem príde s problemom a z čitania zistím ze rieši fakt sračku bud mu nenapíšem nič alebo pošlem duplicitný odkaz na podobnú tému kde sa to už riešilo.Nateraz kto má na srdci niečo voči mne nech sa vyjadrí už diplomaticky si to vydiskutujeme v tejto téme, nech sa nezas*eraju témy niekoho iného.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

mozem ti povedat len tolko mal som podobnu dilemu ako ty ale nakoniec som sa rozhodol ze prispievat budem a to iste chcem povedat aj tebe to uz potom naozaj tu sekciu rovno zrusme resp admini fora....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak nejak, ak niekto z ludí co sem pravidelne chodí a bude mat nejaký problem v LVP ze chce poradit a uvidí ze mu píše názor Blastbit a mi povie že o moje rady nestojí, tak budem to rešpektovať a viac nenapíšem. A ked niekto nový sem príde, budem sa snažiť byť asi viac vecnejší,skrátim svoje príspevky a pošlem podobný odkaz teda od niekoho iného ak sa niečo také tu už riešilo. :wink:
Ešte si to premyslím, uvidím kto čo mi napíše do tejto témy ako si budeme vysvetlovať nezrovnalosti.Miestami mam pocit ze sa tu dotahujeme o slovíčka predtým v tých témach.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 17 júl 2022, 14:42 Jáj no moment chybu maju obaja to áno,lenže tu sa bavíme o tom, kto prvý urobil chybu. Prvu chybu urobila ona lebo to chcela.
Lukylan si tiez samozrejme mohol povedat že moja milá nepoznám ta dobre tak nebudeme je**ť.On urobil chybu pár sekund nato ako ona roztiahla
no vidis tu sa zase nezhodneme, lebo podla mna vobec nejde o kto spravil chybu prvy, co na tom zalezi? spravili ju obaja. nemuseli ale vedome to spravili. dolezity je umysel.
ono pokial byt si sa chcel bavit o nejakom poradi a kto bol prvy, tak nemozes zacat u roztahovani noh, pretoze ona tiez sa z nicoho nic nerozhodla ze tie nohy roztiahne, museli tam byt nejake sympatie, nejake flitrovanie a musela preskocit nejaka iskra. no a s tym kto zacal uz nevieme.
Napísať odpoveď