Spoiler
Jednalo sa o to že ja ludom ktorý sem prídu sa snažím uprimne pomocť a vždy sa tu najde niekto kto ma len hejtuje,posmešky,dehonestuje.
Ze ludom radím sračky, debiliny, že nežijem v realite, že som decko zo strednej školy,že nemam skusenosti na radenie iným a pod.
Tak som sa rozhodol opísať chronologicky svoj životný príbeh. Budem sa snažiť byť stručný nech nie je príliš dlhé čítanie ale na nič nezabudnuť mám docela dlhodobu pamäť.Bývaju aj dlhsie príspevky ale v 2 vetách sa to nedá celé popísať.
Som z regionu ktorý patrí medzi skorej tie bohatšie ako chudobnejšie čiže jedná sa o severozápadnú časť SR.
Idem teda chronologicky od prvej pusy - 1.tá padla ešte v škôlke, dalo mi ju dievča, 2. prvé dievča do ktorého som sa zalubil bolo na Zš, trvalo to 5 rokov. Kým som nosil kučeravé vlasy behala za mnou, ked som sa ostrihal jej zaujem opadal. Nakoniec si v 14 tich našla kučeraveho frajera...3. prvý sex čiže aj prvý ulet na strednej ked som mal 17 rokov,vztah z toho nebol, pri výške 180 cm/68 kg,baba slabý priemer,
4. mal som obdobie ked sa mi zacali baby posmievat kvoli hmotnosti ze som ako patyk,či som chorý, skrátka hlupe reči od viacerích žien.
5. niekedy okolo roku 2011 som našiel temu na hojku.com od jumbojeta tema "vztah nevie co chce?", to ma zaujalo, nejaku dobu som cital len prispevky az som uz nevydržal a v oktobri 2012 som sa sem registroval. Medzitým som mal skusenosti s babami o ktorých tu mám aj pár tém.Kto chce nech si ich vyhladá v temach odomna.V skratke jedna si myslela ze ju prenasledujem ci čo - zle pochopené,zacala chodit s iným ale uz viem ze po 9 rokoch spolu nie su...dalsia to tahala s viacerími...a dalšia s ktorou som uz zacal chodiť ma coskoro vymenila za chalana ktorý je synom podnikatela,rodinna firma,chalan-2000plat, uz má snim aj dieťa a je vydatá.Ja som vtedy zarabal len 500 netto.
6.v roku 2013 som sa zacal intenzivne zoznamovat so ženami, písanie so stovkami žien, pytal som sa ich vseobecné veci aj o mužoch co ich zaujima..dozvedel som sa, osobnostné črty najmä ako - dominancia,sebavedomie,vediet ju rozosmiať,byt citlivý k jej náladam,nazorom atd.
Co sa týka vzdelania minimálne stredná škola každá jedna ako poziadavka na chlapa. Jeho plat- cim viac tým lepšie ale nie hlavná priorita, aby hlavne vedel hospodárit s peniazmi, vediet kupiť aj jej pekný darček,nezabudat na dátumy atd...výzor co ženy to iné poziadavky, hlavne aby posobil mužne,velká cast z nich mali vyhradený typ. Aj tak sa mi podarilo aspon dve z nich dostat do postele.
Ano jasné napr v teme od qwertyho teoria alfa s, som sa docital ze pinco pozná chalana ktoremu by ste nedali ani pár eur do ruky, krpatý chudý a ze vzdy siel z baru s nejakou babou..Lenže co ja som poznal ženy a k tomu sa dostanem, velká časť také že ani vy tu by ste za ne neopreli bicykel.Pochybujem ze nejaká baba studujuca medicinu sa nechá v jeden večer zbaliť chalanom na pohlad vyzerajuci ako socka.
7. teraz neprijemne skusenosti rok 2013, bol som chudý aj do tváre 68 kg, obliekanie bežné tričko...dosiel som na rande po minute skončilo.
Zenská priemerne pekná(nemal som extra nároky) po minute ma zdrbala ze som oblečený ako sedlák, tak odišla..
Spoznal som za ten rok asi 35 žien z písania som ich vytiahol von. Niektoré ostali doteraz kamosky aj ked predtým boli šance zeby sme mohli ist do uletu ale baby skorej romantičky nechcel som aby ostali potom smutné...a potom také kde nemali problem riešiť viacerích chalanov naraz, motali kazdemu hlavy aj sme sa to vzajomne dozvedeli, nakoniec si tie baby nasli nakoniec niekoho ineho nejaku dobu to vydrzalo a potom zase slobodné,jedna kolegyna ma chytavala za zadok v práci na drzovku,mala sa vydávať, skrátka sú ženy co si učelovo robia zoznam chlapov,aby sa citili chcené, mozno ako odplata ze ich niekto odmietol.
Poznal som aj také sli sme do baru normálny podnik luxusný na obliekaní som si dal viac zalezat aj cvicit ako motivácia. No ale baby nemali problem zaplatiť aj za mna, okej pohoda nabuduce som platil ja. Lenze co sa týkalo pitia, ja nepijem dám si čaj ale baby sa dali na mol.
Nie raz som nejaku dopratal k nim domov..to uz som mal tak 21 rokov a baby tak 18-19. Nemal som z toho dobrý pocit.
8. začiatkom roka 2014 som konečne natrafil na asi najviac serioznu babu, zväčša pekné časy, dovtedy kym sa nezacali do vztahu montovat jej kamosky, tak 4 kamošky pofiderneho správania, si zadané ci slobodné kazdá jedna podviedla svojho chlapa s niekym mužnejším.
Ani predomnou vobec nemali problem to hovoriť o tom, ako keby boli nato hrdé..jedna dokonca si nasla nabuchaneho pri peniazoch a podviedla aj jeho...akoze nepáčila sa mi táto spolocnost dost som sa uz zacal s frajerkou vadiť, potom prišli iné rozdielnosti a po 4,5 roku cze v 2018 september sa to skončilo. Okej máme medzi sebou neutrálny vztah.
Chvilu som mal pauzu od roku 2019 som zase zacal tahat baby von, zaujala ma jedna, sli sme von vsetko pohoda, sli sme zase von pokusil som sa o pusu a zenská odmietavá. No ok nebudem nato tlačiť.Po pár týzdnoch vo vztahu s kamarátom..ani rok im to nevydrzalo a zase bola sama, a teraz pol roka zase chodí ale s iným kamosom.No a roky predtým mala tiez nejaké vztahy, ako toto je jej snád 10 ty vztah a baba má 27 rokov. Aj inde som natrafil na to, ze chalan nejaku riešil a ona mu povie je to len kamarát a nakoniec si zacala s kamarátom.
9. rok 2020 covid, opatrenia, zatváranie, rúška atd...nemal som ani chut s nejakou ist von,randenie v ruškach? hmm neviem no.
10. je na sebe čo zlepšovať v kazdom smere v kazdých detailoch,chcem byt skrátka vzdy inde kde som býval v minulosti.
Chcem aby o mna sa ženy snažili viac ako ja o ne, lebo slovenské baby a je ich dost si nezaslužia ani vztahy co maju teraz.
Nerátam tie ktoré su fajn, nikdy nerobia podrazy, neboli a nie su promiskuitné v tom zmysle ze 20 tnička a mala 17 sexualnych partnerov.
Kto chce do mna nadalej drbkat okej ale poprosim v tejto teme, ako najlahšie sa robia verdikty takým co nezažili to co niekto iný hej.
Tých tem nielen tu ale aj inde reku ci je to mnou ze tie baby so mnou mavaju alebo su len vychcané tak po x temach som zistil ze 2.moznost
Precital som x clankov aj od chlapov co maju fakt skvelé skusenosti s babami atd. Takze je to o zlepšovaní sa, nič nepodcenovať.
Necham temy chlapov ktorý si nedaju povedať na pokoji, to co oni riešia neriešia ani školkari, respektíve uz aj školkari vedia co maju urobiť.