fajn, niekto by sa na teba vedel obratit v pripade, ze by potreboval nejaku babu vytiahnut vonBlastbit napísal: 20 júl 2022, 17:01štatistika skoro pri 1000 ke žien z toho desiatky vytiahnuté vonku
to ale nema s uspesnymi vztahmi nic spolocne
fajn, niekto by sa na teba vedel obratit v pripade, ze by potreboval nejaku babu vytiahnut vonBlastbit napísal: 20 júl 2022, 17:01štatistika skoro pri 1000 ke žien z toho desiatky vytiahnuté vonku
toto je dalsi krasny priklad o tom ze ty ani neviem co vztah je. dookola pises o tom ze "zasunut" nie je uspech a teraz napises ze vztah ktory skonci tiez nie je uspech... co je potom uspech podla teba? najst si partnera s nim byt do konca zivota?Blastbit napísal: 20 júl 2022, 17:10 Uspešné vztahy? Kedže sa jedná o množné čislo tak asi tak úspešné nie su ked to skončí. Pokial stými ex ostane kamoš je to určitý úspech.
vidim to identickyBlastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55" presvedcit vsetkych aky si super clovek "..to si povedal ty, ja som tu zdielal svoje skusenosti ze nie vsetci ich maju ružové.
ano bola slobodna, u dvojky neuradoval len alkohol, bolo to zlozitejsie a v 3. dotycnemu islo len o sex a ked robila drahoty, tak okamzite zaradil spiatocku. ale to je zbytocne rozvadzat. pointa bola v tom, ze to ako sa nejaka zena k tebe na zaciatku sprava nemusi vela vraviet ani o jej zivote, ani o tom ako sa vas vztah bude vyvijat, preto na tom netreba nejako extra lpiet.Blastbit napísal: 20 júl 2022, 16:41 Vtedy bola slobodná ked bola na VS a vyskušala za mesiac 4 chlapov?
Baba z 2.príkladu zrejme tam ten alkohol zauradoval
Baba z 3. príkladu- no vidíš profesionálka, vedela čo od koho chcela, a dotyčný co snou teraz chodí o tom vie, ked mu to nevadí okej.
, pytal si sa co znamena uspech, dal som ti odpoved.Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55 aacid - "uspech v tomto pripade znamena vztah. lebo to je o co tu ide, nie? najst si vztah, partnera."...ako u koho, niekto berie za uspech početný zoznam sexuálnych partnerov, aby sa cítil/la žiadaný/ná, niečo si dokazuje.
toto co si napisal podla teba ozaj dokazuje ze vies co je vztah? lebo ak ano tak teda si na velkom omyle. nic z toho co si napisal nema nic spolocne so vztahom. urcite nie zdravym a fungujucim vztahom.Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:554,5 roka som chodil so ženou ktorá sa nechala ovplyvnovat kamarátkami ktoré podvádzali svojich frajerov, co viac chces pocuť?
No co je vztah? ze jej pomozem vybavit inu prácu, ze jej pomozem zohnat ine auto, ze snou idem na večeru, na chate variť,prať,obliecť periny, ist spolu na nakup, vyznať jej city ona mne...a ty mi napíšeš ze ja neviem co je vztah omg.
nevies ani co je generalizacia... to ze odsudis niekoho na zaklade faktu ze je to zena a podvadza manzela je generalizacia. to ze mas rad svoju mamu ale nijak nevyvracia to ze v inych pripadoch generalizujes.Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55" kym nezistila co si skutocne za cloveka."...zase osobné narážky dalo sa opäť čakať že argumenty nebudú,aj ked ti napíšem že opätovne si tie príspevky čitaj.Dám ti tu x príkladov kde negeneralizujem a napíšeš ze generalizujem ženy.
to mi povedz ty, ty si napisal ze pokial vztah skoncil tak to asi nebude dobra skusenost.Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55A co je zlé na tom, ked chlap mal priatelky z nejakých viac ci menej vážnych pricin sa rozisli a ostali ako kamaráti hm?
ano, suhlasili s malou castou toho si napisal. ako sam vies, pises toho hromady, nieco dobre, nieco zle. sustred sa na tie zle veci snaz sa ich vylepsit.Blastbit napísal: 20 júl 2022, 20:55"tvoje nazory su pravdive? lebo zatial sa ti to teda nedari."..jasné určite, hlavne ze Hensym a M142 tu tiež niečo podobné zdelili.