čo muž čakáva od dobrej milenky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Miaeva
Light Expert
Light Expert

čo muž čakáva od dobrej milenky?

Príspevok od používateľa Miaeva »

Ahojte, chcem sa spýtať pánov, čo muž očakáva od dobrej milenky? Chcem vedieť aj to, či je telesná schránka tak dôležitá, ako to dnešný kult ideálnej ženy popisuje. Čo ich v sexe k žene najviac ťahá. Môže byť žena málinko "perverzná: a pritom nestratiť mužovu úctu k nej? veľmi by ma potešilo, keby sa mi vyjadrili tak konzervatívni chlapi, liberáli, ženatí, verní aj prelietaví. A kedy a ako prichádza u muža zamilovanosť? Môže byť najprv sex a potom hlboká láska?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: čo muž čakáva od dobrej milenky?

Príspevok od používateľa starysomar »

Osobnosť dôležitejšia, než telo, krása.
Môže - málinko aj trochu viac. Úcta sa získava celýmkomplexom vlastností, správania sa.
Zamilovanosť prichádza individuálne.
Môže byť aj nemusí - a môže byť aj dlhoročný perfektný vzťah (manželstvo) bez prvotnej zamilovanosti.

Niekedy po veľkej láske príde veľká nenáviasť - človek sa zamiluje nie do reality, ale obrazu, ktorý si o nej vytvoril. Časom precitne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kazda situacia je jedinecna kazdy vztah je jedinecny a aby toho nebolo malo, tak vsetko sa v case este aj meni
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Co ocakavam? Ze sa s nou viem normalne a dobre porozpravat po tom ako jej vytrtkam mozog z hlavy.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Miaeva- som skorej konzervativny ako liberálny a najmä som verný.Je to individuálne, dobre to popísali vyššie.Vnutro doležitejšie,krása vie pominúť.Za seba doplnim perverzna odtial potial.Láska ide aj cez žaludok(varenie), čiže aj cez postel sa možu do seba zamilovať.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja som bol zakazdym verny, neplanujem to ani menit. Ale ak by som si mal vybrat milenku, tak urcite idem najma po fyzickej krase, aby ma pritahovala, prisiel som za nou vecer, dame veceru, sex a idem domov.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Starý vtip:
Najlepšia milenka? Hluchonemá nymfomanka, majiteľka pivovaru :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nymfo nechces...to proste ne.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hovoris, ze hluchonema nie je problem, hej :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pokial sa povie slovo "milenka" tak to vo mne automaticky asociuje zenu na sex. milenka nerovna sa priatelka ani manzelka.

no a od zeny na sex chcem dobry sex. co pre mna znamena nech je sebavedoma, nie je hanbliva a idealne otvorena novym veciam.
fyzicka stranka je druhorada, pretoze zena moze byt najkrajsia na svete s najsexy postavou ale co z toho pokial ju nebavi sex a na vsetko povie nie.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

aacid, ano tak som myslela. V pravom zmysle slova milenka- žena na sex. Teraz potrebujem presne toto rozobrať. A je možné aj to, že keď to v sexe skvele klape /aj objektívne. Keď zažíva chlap s milenkou veci, ktoré vlastne ešte nezažil, môže sa do nej skrz toho aj eventuelne zamilovať? Vieš, to že láska ide cez žalúdok je vec istá, ale že cez posteľ? Nemyslím v tom žiadne rozbíjanie rodín, nič také.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

doporucam precitat si tuto temu:
nas-hriesny-vz-ah-ako-si-ho-udr-a-t204596.html
ked nie celu aspon zaciatok, Lukylan tam vyplakava ako si nasiel milenku a nevie na nu prestat mysliet. sice neplanuje rozvod (aspon zatial nie) ale zaroven ani nevie milenku nechat kvoli rodine...

priamo k tvojej otazke, podla mna to mozne je.. preco nie. ale len samotny sex nestaci. vsetkych najviac laka vzdy to co nemaju, takze pokial muz zije v dlhorocnom vztahu kde je ten sex tak nejak druhorady tak sa velmi lahko namota na zenu s ktorou bude ma uzasny sex. myslim ale ze po nejakom case to pojasenie vyprcha a potom tam uz treba trochu viac.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Milenka koho?
Slobodného, rozvedeného, ženatého?
Miaeva
Light Expert
Light Expert

starýsomár- obaja rozvedení
Ide o to, že sa tvrdí, že už nechce žiadny vážny vzťah. Ja ho však ľúbim, ale netlačím na pílu. Čo sa týka sexu, neviem či som dobrá milenka... ale toľko viem, že ma ten sex neskutočne baví. Môj ex bol veľmi žiarlivý a snažil sa ma vždy ponížiť. Sex s ním bola vyslovene nevyhnutnosť. Stále tvrdil, že sa nebojí, že ho podvediem, lebo keby som sa vyzliekla, tak ma rýchlo frajer oblečie naspať a podobné psychické šliapania. Pritom mám výšku 162 cm a 51 kg. Teda som štíhla. Nevravím, že som krásna, ale som normálna žena. lenže moje sebavedomie to dosť pošliapalo. Teraz som sexuálne úplne uvoľnená. Baví ma skúšať nové veci s rôznymi pomôckami. Proste sa nemôžem nabažiť toho skvelého pocitu byť chcená a chcieť. Môj priateľ (keď ho tak môžem nazvať), je celý učarovaný. Aspoň to tak hovorí. Nevravím, že patrí medzi dobrých milencov. Je poznať, že jeho manželstvo bolo tiež v sexuálnej oblasti pomerne jednostranné. Ale pre mňa to je o to krajšie, že v pokročilom veku skúšame a skúmame veci, ktoré sú nám nové a oboch vzrušujú. Chcela by som dohoniť všetko čo som zmeškala, ale s jedným. A je ním on. Taktiež by som chcela, aby ma ľúbil pri tom všetkom. Lenže je veľmi opatrný a nechce už ísť do plnohodnotného vzťahu. Netlačím ho, to by nemalo zmysel. Chcem, aby on chcel. Ľúbim ho, chcela by som s ním byť. Má chyby, jasne, tak ako každý, ale sú to chyby, ktoré dokážem v živote tolerovať, pretože nie sú závažné.

Autoeditácia príspevku po 7 min 13 sek:
aacid, precitala som si niečo od Lukylana. To je ale iný prípad. Podľa mňa hneď ako by sa ona do neho zamilovala tak ho celý románik prestane baviť. Jemu ide len o korisť a vynakladá viac úsilia, ako povodne počítal, tak ho to rajcuje. Myslím si.
Náš sex je skvelý, popisujem zhruba v článku vyššie. Výborne sa vieme rozprávať, nie všetky jeho názory sú aj moje, ale no a čo. Nejdem sa s ním vadiť, ani presviedčať o svojom názore. Veď nič nie je čierne a biele.
Myslím si, že je nám spolu krásne. Smejeme sa spolu, máme rovnaké nastavenie na humor. Som také normálne veselé žieňa, život ma dosť naučil, mám rada poriadok, systém v živote a vo veciach, starám sa štandardne o rodinu. Proste normálna žena a on je normálny chlap. Takže aj to trochu viac o ćom píšeš by malo byť o.k
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to je výborné :)
Proste ži a užívaj si každý okamih vzťahu. Pochváľ, oceň no nesnaž sa zaviazať ho.
Ostatné ukáže čas.

Plnohodnotný vzťah? Čo to je?
Sesternicin syn žil s priateľkou na voľnej nohe vyše 9 rokov, než sa vzali. Naša dcéra zo 7 rokov žije s priateľom, už majú mesačné mimi a nie sú zobratí.
Aj my aj jeho rodičia sme ich od svatby odhovárali - ešte bola korona no nie len preto :)
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Plnohodnotný pre mňa znamená, že sa obaja ľúbime, vážime si jeden druhého, robíme si radosť a obaja chceme aby sme sa pri sebe zobúdzali. Myslíme na seba a sme hrdí pred svetom, že máme jeden druhého.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

To príde. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

suhlasim, netreba tlacit na pilu. ked hovori ze nechce vazny vztah, tak ho asi ozaj nechce. moznosti je tam vela, tazko povedat preco ho nechce.
za prve, pre neho vazny vztah je to co mal predtym, logicke ze ho nechce. mozno len musi pochopit ze vazny vztah moze byt aj dobry. ale to chce cas, ziadne presviedcanie, ziadne ucarovavanie sexom, proste cas.
za druhe, tie horsie varianty su tie ze ozaj vie co chce, teda nechce. ono aj ked ja ja som chvilu vypadal ze pride rozvod tak som mal velmi jasnu predstavu, neviazat sa, zit si zivot tak ako ja chcem a neobmedzovat sa nikym inym, rodinu uz mam, dalsiu nechcem, uz chcem len cas pre seba. akakolvek zena v mojom zivote bude len na to aby tu bola ked ju potrebujem.
samozrejme otazka je ako by to vypadalo v realite, lebo tak trochu tusim ze by to vydrzalo mozno par rokov a nakoniec by som zase skoncil vo vztahu, ludia skratka maju potrebu sa parovat.

chapem ze z tvojej strany je to asi bolestive vediet ze ty chces viac a on nie. kazdopadne nasilim ho nezmenis, zmenit sa moze iba on sam. on ti aktualne celkom jasne urcil jeho podmienky, ty bud mozes im vyhoviet a byt s nim aspon takto alebo si mozes urcit svoje podmienky, ale obavam sa ze ak on naozaj vie co chce tak si pojde za tym.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

A mozno len hra tvrdasa, aby si si ho co najviac vydobyjala :-)
Tak alebo tak, proste tomu nechaj volny priebeh, tlacit na pilu a sustredit sa na nejake oficialne otitulkovanie "pár" je zbytocne a v tomto pripade aj na skodu.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ako tak citam, ved to nie je tema o milenke, ale o zacinajucom vztahu po rozvode. Ako uz niekto spomenul vyssie, tak netreba tlacit na pilu a dat tomu volny priebeh.
Napísať odpoveď