Blastbitov životný príbeh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Blastbitov životný príbeh

Príspevok od používateľa Blastbit »

Keby som prchký tak použivam časté vulgarizmy,výkričníky,osobné útoky takeho rázu žeby tu bol taký flame ze by boli mazané príspevky.
Ešte sa velmi držím na uzde. Ohladom temy v dovolenke začal rýpať test, poslal som mu link, vysvetloval, rýpal dalej tak som ho zrušil.
Tiež si sa navažal nepísal si k veci v Terepinovej teme a si nenecham od nikoho brnkat po nose len aby si niečo dokazoval, to ma málo poznáš.
Určite nebudem pritakávať s nazormi ktoré su mi proti srsti alebo boli v osobnom zivote vyvrátené, len aby som sa tu nedajbože s niekym nepochytil. :wink: Kebyže mam vyplakavať tak nezaložim tuto temu. Uz som ti raz písal že ti nebudem do detailu niečo vysvetlovať a v Terepinovej teme aby si sa velmi rýchlo skludnil - ničí to zdravie.
Ani teraz si sa nevyjadril k téme ako takej ale opätovne si sem prišiel rýpať. Uz vidim ako mi ty opises svoje skusenosti so zenami,teda neopíšeš, pochybujem o tom zeby si siel s kožou na trh. X krát vyvrátené ze negeneralizujem a co napíses ty? zase to isté zobud sa :roll:
Oponent bol napr aj starysomar a niečo padlo na úrodnú pôdu máme to vysvetlené. Pri dalších ludoch tiež vedia niektorí tiež dost dobre o čom som písal. Argumentoval som v kazdom príspevku v LVP aj touto temou o tom že ja skusenosti mám, mohlo byt ich viac aj viac sexuálnych partneriek ale už som vyberavý nie ako kedysi, ešte niečo?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Keby nepovieš, že máš 30, tak ti tipnem s odretými ušami 17. Diskusné fórum je skvelá vec, zistíš kde máš hranice a môžeš na sebe skvelo pracovať. Byť konfrontovaný v bezpečnom prostredí s názormi rôznych ľudí, v rôznych rokoch a s rôznymi skúsenosťami je na nezaplatenie. A môžeš pekne vidieť, že ti to moc nejde. Čo je ale skvelý priestor na rast, keď si toto uvedomíš. Vieš, na čom pracovať, čo zlepšiť, čomu sa vyvarovať a podobne. Ja myslím, že chalani ti tu vôbec nechcú zle, skôr naopak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak urcite ma tu eviduješ skoro 10 rokov keby mám 17 tak v 7.rokoch by som sa sem asi ťažko registroval.
Beriem tvoj nazor je vecný, praktický a hlavne nie osobný. Neviem kolko príspevkov v teme v LVP si odomna cital co som sa ohladom žien dozvedel počas tých rokov aj na základe rád ludí co sem uz nechodia a celkovo aj v iných temach. Prečitat niekoho 2 príspevky nestačí,uniká pointa.
" čo zlepšiť, čomu sa vyvarovať " ano sak som si zobral rady k srdcu od toho zoznamu ludí co sem už nechodia, boli vecný, poradili, títo co tu ostali niektorí sa sem chodia navážať + velmi mudra slečna ktorá tu je obrazne povedané 3 dni aj s cestou a dalšia je neverná koketa a to je fakt.
" v rôznych rokoch a s rôznymi skúsenosťami " ... ktorí sú to? ja zatial evidujem starehosomara,hensyma tak nejak okrajovo to spomenuli.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Ach Boze! To ti tak dviha ego, ked napises, ze by som bol vulgarny, utocny a pisal vykricniky? Vsak maj taky prejav, ak ti to dvihne ego. Ohladom temy o dovolenkach nezacal rypat test, pretoze ty si tam pisal akysi offtopic o politikoch v Taliansku a ked ti polozil priame otazky, tak ti razom dosli argumentacne schopnosti a uz si len chabo pisal o tom, ze nebudes nic vysvetlovat. Vyhovarat sa na to, ze kto prvy zacal, tak to robia deti vo veku tak od 4 do 10 rokov.

Opat predvadzas to iste, ze sa ti nrpaci noj nazor, tak si utocny a pokusas sa obratit debatu voci mne, voci tomu ako som pisal v Terepinovej teme a tak podobne.

Obcas nieco do LVP napisem, kludne si to mozes pohladat cez moj profil. Pozeram vsak, ze urazat clenov z LVP ti ide, najma zeny, vsak? Uvedom si jedno - vsetci mame pravo na vlastnu minulost, dokonca aj ja, aj ty, aj to maciatko z LVP alebo ine zeny. Tym, ze tu na niekoho napises, ze je neverna koketa alebo ako si to napisal, tak tym len ukazujes svoju ubohost a znizujes nie len hodnotu diskusie, ale aj hodnotu teba a tvojich prispevkov.

Stale si nedolozil link na prispevok v ktorom niekto pisal, ze zeny su svate.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To nie je moj štýl písania. Off topic bol aj link napr Kollara o tom ze chodí do Talianska do oblasti Neapola? Sak vieme aku ma minulost s drogovými mafiami v SR, tak myslím ze je dosť možné ze do Neapola ovládaneho Camorrou nejde len na dovolenku. Test sa tváril ako keby nevie ze nejaký slovenský politici takto chodia aj za takýmto učelom.No a juh,stred Talianska je skrátka taký,to potvrdil aj user- mato55002.
Urážali prvý ako aj ty v Terepinovej teme, vratim vzdy pozicané a vrátim späť urážku žene ktorá stým prvá začala a to píšem mierne.
Tí co jej písali pred 12 rokmi z toho by ta uz od zlosti roztrhalo.Od takej radu neberiem a ze sa mam fackat? tak určite a bola neverná no bola a umyselne. Ked tebe je toto sympatické tak nech ti je. Ja som na tvoje osobné invektívy tiež nebol zvedavý vecne si do temy neprispieval.
Tak aacid hovoril ze demonizujem ženy to dávnejšie písal, ako keby som ich mal brať za svaté alebo čo, isto určité typy žien tak brať nebudem.
Skrátka je vás tu niekolko asi 8-10 takých co sa za svoju minulosrt poriadne musite hanbit a ked napr ja niekomu menej skusenemu poukazujem aj na taketo veci ze sa stavaju tak hned zacnete osocovat ako keby nieco také ani neexistovalo. Uz sa blížime ku koncu tejto témy este názor jedneho cloveka ma zaujima ci ho prehodnotí ci nie a hotovo. Ludia co sa vztahom rozumeli,comu sa vyvarovať,boli vecný, sem už nechodia ostalo tu niečo co ani nepomenujem lebo to by som bol osobný. Síce jeden to tu uz zacal dost prehanat a nedal si povedat tak uz som mu niečo na srdci odkázal.
heker
Redeemer
Redeemer

Takze nakoniec tu ludia na fore nemaju zeny za svate, len aacid pouzil metaforu a vylozil si si ju po svojom? Krasne si sinto prekrutil podla toho ako sa ti to hodilo.

Pises uplne taraniny, doslova sracky, skus si precitat ci mi pises. Ja som temu o dovolenke cital a aj to co si tam pisal o politikoch, o juhu Talianska, aj link o Kollarovi som videl. Podla mna to boli uplne nezmyselne prispevky, nicim nepodlozene, vymyslene, odmietol si to vysvetlit a zmohol si sa len na link o Kollarovi. Proste katastrofa z tvojej strany.

Ja sa zien, ktore tu pisu nezastavam, ani tej nevernej o ktorej tu s oblubou pises. Akurat tym dokazujes svoju ubohost, ze mas potrebu to tu stale omielat, pricom to absolutne nespochybnuje nazory a argumenty tej clenky fora. Skor naopak, poukazujes tym na seba, na tvoju zakomplexovanost, na tvoje osobne utoky a na tvoju ubohost. To co sa mi tu snazis posunut, ze mi je sympaticka nevera, tak opat len prekrucas a nie je to pravda.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

heker - aj jeho metafora aj vaše zastávanie si ich. Isteže od pokrytca to možem len brať :aasmile1: :smt006
heker
Redeemer
Redeemer

Teraz je krasne vidiet, ze si argumentacne slabucky, nieco ako Juzna Korea v ladovom hokeji. Nedokazes si priznat chybu, nedokazes zniest kritiku, nedokazes akceptovat nazor oponenta, miesto toho radsej prekrucas fakty a utekas z boja. Mna nerozhodis tym, ze budes poukazovat na moje stare temy alebo prispevky, ani tym, ze ma budes urazat a nadavat mi. Mne nerozhodis ani tym, ze ma budes zomiesnovat, nebudes chciet vysvetlovat, budes davat stovku vykricnikov alebo smajlikov. Veru nie, ja som vyrovnany clovek. Obavam sa, ze to sa o tebe neda povedat.

Snazis sa tu vynutit nazor od Hensyma, ktoremu si ukradnuty a ktory ti to vysvetlil tym, ze ked bude dlhsie na wc, tak si to tu precita. Potom ti mozno odpovie. Nestojis mu za to, aby si nasiel cas a precital to tu, takze ti venuje akurat tak cas zo zachodu. Zase chces len selektovat nazor ludi, ktori ti sedia alebo nie su k tebe ako ja alebo beardie. Radsej si precitas nazor cloveka, ktory ti nenapise otvorene co si mysli. Takto to v realnom zivote nefunguje, tam si nemozes vyberat.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

"Mna nerozhodis tym, ze budes poukazovat na moje stare temy alebo prispevky, ani tym, ze ma budes urazat a nadavat mi. Mne nerozhodis ani tym, ze ma budes zomiesnovat, nebudes chciet vysvetlovat, budes davat stovku vykricnikov alebo smajlikov" ...vravím pokrytec sa prejavil ešte aj ten výkričník si dal v príspevku vyššie a slová o tom aký som úbohý, uz si sa na nic nezmohol, k mojej téme si sa vecne nevyjadril.
Raz slepé navždy slepé, Hensym pár strán dozadu sám vravel ze si tú temu prečíta. A mudrejší ustupi takze ustupim stebou sa nebudem vybavovat o tom som sa presvedčil pri niekolkých temach aj v minulosti. Takých ako ty zvycajne osobne posielam niekam ale sme na fore.
Mozes si vypisovat o ubohosti este kolko chces ty,aacid končíte skrátka na isto v tejto téme na nejaké dalšie reakcie.
heker
Redeemer
Redeemer

Chapem, pravda sa tazko pocuva. A este tazsie sa pravda znasa.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Isteže tvoja pravda :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Tvojich posledných 10 postov v tejto, terepinovej a stretkovej téme hovorí o tvojej nevyrovnanosti a mentálnej nevyzretosti
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiez by si o tom mohol svoje porozprávať pri posledných 320 tich stranách koronavirusu ked si sa navazal do jackba a jeho rodiny.
beardie
Redeemer
Redeemer

Môžeš, ak ti to pomôže, ale ze by ma tvoj názor nejak extra zaujímal...

Ved daj, ak sa ti uľaví
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Este raz, ty mi pises ze som nevyrovnaný a mentálne nevyzretý a ja ti píšem ze pozri sa do temy koronavirus ze cez 300 strán si tam ty ukazoval svoju nevyrovnanosť a mentálnu nevyzretosť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Môžeš konkretizovať?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Konkretizovanie más v tej teme vies co si písal a prečo do tej témy uz skoro nikto nechodí, co ich odradilo a prestalo zaujimať.
Už ziadne dotahovačky ani v mojej téme, este názor Hensyma ak sa vyjadrí akokolvek tak okej, ak nie nie.Vyjadrím sa už len k nemu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Skvelé, len neviem, čo presne to má spoločné s tvojou mentálnou nevyzretostou

Viacero ludi ti napísalo, že tvoj mentálny vek je pod 20 rokov, možno by bolo vhodné sa nad tým zamyslieť a porozmýšľať, prečo si to myslia viacerí nezávisle od seba
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

neviem ci existuje nejaky oficialny nazov na nieco comu vravime "acohentyzmus"... ty si toho dokonalym prikladom.
beardie ti napise ze si nevyzrely a tvoja okamzita reakcia je "ved aj ty si!", ako v skolke.
svojho 8 rocneho syna som to uz viac menej uspesne naucil, mozno sa to naucis raz aj ty, ale to ze napises "ved aj ty" nijak nepopiera to co napisal on. v tomto konkretnom pripade je to uplne naopak, ked ti beardie napise ze si nevyzrely a ty zareagujes ako dieta v predskolskom veku "aj ty si" tak tym iba potvrdzujes svoju nevyzrelost.

predpokladam ze to bude dalsi utok odomna a ty si svoju "vyzrelost" potvrdis tym ze tu napises ze sice verejne ti kazdy pise aky si nevyzrely ale do sukromnych sprav ti 20 ludi napisalo aky si super a tvoje nazory su spravne...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Vyzrelosť? Kdeže.
Utkvelá predstava o vlastnej múdrosti, veľkosti a "práve" všetkým vnútiť svoj pohľad a názor.

Internet je mrcha - každý má príležitosť ľubovoľne sa zviditeľniť :D
Napísať odpoveď