Ešte sa velmi držím na uzde. Ohladom temy v dovolenke začal rýpať test, poslal som mu link, vysvetloval, rýpal dalej tak som ho zrušil.
Tiež si sa navažal nepísal si k veci v Terepinovej teme a si nenecham od nikoho brnkat po nose len aby si niečo dokazoval, to ma málo poznáš.
Určite nebudem pritakávať s nazormi ktoré su mi proti srsti alebo boli v osobnom zivote vyvrátené, len aby som sa tu nedajbože s niekym nepochytil.
Ani teraz si sa nevyjadril k téme ako takej ale opätovne si sem prišiel rýpať. Uz vidim ako mi ty opises svoje skusenosti so zenami,teda neopíšeš, pochybujem o tom zeby si siel s kožou na trh. X krát vyvrátené ze negeneralizujem a co napíses ty? zase to isté zobud sa
Oponent bol napr aj starysomar a niečo padlo na úrodnú pôdu máme to vysvetlené. Pri dalších ludoch tiež vedia niektorí tiež dost dobre o čom som písal. Argumentoval som v kazdom príspevku v LVP aj touto temou o tom že ja skusenosti mám, mohlo byt ich viac aj viac sexuálnych partneriek ale už som vyberavý nie ako kedysi, ešte niečo?