Blastbitov životný príbeh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Blastbitov životný príbeh

Príspevok od používateľa danodrevo »

Blastbit napísal: 01 aug 2022, 22:31 Tak urcite ma tu eviduješ skoro 10 rokov keby mám 17 tak v 7.rokoch by som sa sem asi ťažko registroval.
Beriem tvoj nazor je vecný, praktický a hlavne nie osobný. Neviem kolko príspevkov v teme v LVP si odomna cital co som sa ohladom žien dozvedel počas tých rokov aj na základe rád ludí co sem uz nechodia a celkovo aj v iných temach. Prečitat niekoho 2 príspevky nestačí,uniká pointa.
" čo zlepšiť, čomu sa vyvarovať " ano sak som si zobral rady k srdcu od toho zoznamu ludí co sem už nechodia, boli vecný, poradili, títo co tu ostali niektorí sa sem chodia navážať + velmi mudra slečna ktorá tu je obrazne povedané 3 dni aj s cestou a dalšia je neverná koketa a to je fakt.
" v rôznych rokoch a s rôznymi skúsenosťami " ... ktorí sú to? ja zatial evidujem starehosomara,hensyma tak nejak okrajovo to spomenuli.
mám aj iné veci na robote, ako sledovať, kto je ako dlho na fóre. Nefandi si, nikto tu 10 rokov nesleduje čo vypisuješ.
internet je skvelé miesto, môžeš písať komukoľkovek čokoľvek a aj tak to nič neznamená. Rovnako ako kto čo napísal v ktorej téme. Ale určite je táto téma pre teba extrémne dôležitá a možno sa tu o sebe niečo dozvieš, ak si ochotný si to pripustiť a uśetríš prachy za terapeuta :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Iné veci na robote mám tiež ale vidim kto je online a nevravím že zrovna ty musis vsetky moje príspevky sledovat. No niekto nesleduje skoro vobec a dáva verdikty. Terapeuta nepotrebujem psychologické posudky,testy aj k práci mám v normále, také odvykačky sa zídu iným vedia ktorí sú to.Mozno sa dozvedia aj iný o mne miesto dristov, a kedže vela príspevkov bezpredmentných od nich aj v iných temach ako aj teraz tak téma sa chýli ku koncu. :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

kto je online neznamena nic, ten stav sa da skryt, mna online nevidis nikdy
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bože skrátka registrujem ze danodrevo vie byt aktivny na fore. Ano ano ved počet príspevkov tiez tomu odpovedá.
Limit tejto témy bude do 10 strán, potom sa zamkne. Kto bude mat zaujem z tých co sa nevyjadrili a chceli by sa, tak do Ss ako to urobili aj iný.Bez naznakov flame, osobných invektív, osočovania atd, tí to dokázali písať jasne,vecne so zaujmom,ked kritika tak vecná,konštruktívna.
beardie
Redeemer
Redeemer

ze niekto nepise este neznamena, ze necita
ja citam viacero tem, do ktorych neprispievam, pripadne cele fora, kde som registrovany desatrocie a mam tam 5 postov spolu
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aj ja citam cele temy, dlhe prispevky, pritom ma mozno nevidis online, lebo to citam v noci ked uz vacsina ludi spi. Nieco citam na mobile, nieco na pc, druhy pc z roboty alebo notebook. Pritom nie som vsade prihlaseny a ked odpisujem, tak je to najma jeden pc a mobil. To, ze sa niekedy tyzden nevyjadrim este neznamena, ze som necital niekolko poslednych stran za x dni.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak je to tak beriem na vedomie. Uzavrie sa nejako táto téma a začneme odznovu, nechcem byť s nikým za zle na fore ktoré mi aj vela dalo.
beardie
Redeemer
Redeemer

ake exit kriteria pozadujes?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Uznám ze som zrejme niekde prestrelil, asi aj nedostatočne pochopil. Ohladom tém Lukylana/Terepina som sa angažoval zrejme až príliš.
Určite som nechcel tu nadobudnuť dojem u nejakích ludí že sa tu hrám na najmudrejšieho na svete ktorý vytrepal desiatky báb ked to tak nie je a tak to ani nemalo vyznieť.Preto som to popísal v tejto téme.Síce som ich spoznal vela ale možno pre niekoho nedostatočná vzorka.
V ziadnom prípade ich nemienim generalizovat tie ženy(písané aj v 2013),ale zase mám otvorené oči, určité nazory mi boli proti srsti.
Ale zase aj moje niektorím z vás.Perfektný clovek nie som, práca priemerne platená v SR pomeroch,stále na sebe chcem pracovat.
Nechcel som aby ste niektorí to tak pochopili ze som nejaký cassanova ale zase tiež o sebe viem ze nejaké skusenosti sú.
Možem zobrať späť zase moje utoky na iných ludí, ale mám názory na niečo v ktorých ten nazor nezmením.Možno sa niekoho niečo z toho co som písal až bytostne dotýkalo,zrejme to bude aj tým že sa diskusia neuberala správnym smerom. Som ochotný začať v diskusiach začať iným sposobom a odznovu, čo bolo bolo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Menej je niekedy viac.
Často.
heker
Redeemer
Redeemer

Staci mat trochu pokoru. Aj mne sa nejedenkrat stalo, ze som si myslel, ze mam pravdu a nikto dalsi ju mat nemoze. Potom som dostal argumentacne na frak a pochopil, ze pravdu moze mat aj niekto dalsi, pravda moze byt uprostred alebo sa obaja mylime. Niekedy sa to tazko pripusta, ale clovek to pochopi, ked uz dospeje. Nie je hanba spravit chybu, skor je hanba, ak viem, ze som chybu spravil a nepriznam si ju. Aj ja som sa tu uz par krat ospravedlnit za chybny nazor a nepovazujem to za nic hrozne. Ako sa myli beardie, ako sa mylim ja, ako sa myli maciatko, tak sa mozes pomylit aj ty.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar - aj hej, mal som písať jasnejšie a menej, skrátka rád píšem, ale zrejme aj na škodu nielen na úžitok.
heker - " Aj mne sa nejedenkrat stalo, ze som si myslel, ze mam pravdu a nikto dalsi ju mat nemoze. Potom som dostal argumentacne na frak a pochopil, ze pravdu moze mat aj niekto dalsi, pravda moze byt uprostred alebo sa obaja mylime." .. tak toto beriem, súhlasím aj so zvyškom.
Myslím že sa to začína približovať k pozitívnejšiemu priebehu. Dohodneme sa postupne všetci, nájdeme kompromis a vec vyriešená.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Rokmi som dospel k poznaniu, že nemám potrebu nikoho presviedčať ak môj názor je iný - že je jediný správny. Sme rôzni, formovaní okolím, prežitkami, skúsenosťami. A to je dobre.
Naučil som sa rešpektovať iný, snažiť sa pochopiť pohnútky toho druhého. Pozorujem, nesúdim. :)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Ja sa prihlasim 1x za dva roky, ale citam to tu pravidelne. Mal som rad tvoje prispevky Blastbit, aj som ti velakrat fandil, aj som velakrat v tichosti s tebou suhlasil, lenze posledne obdobie si zacal byt protivny, agresivny a pre mna nepochopitelny. Len tolko som chcel napisat, nebere to prosim ako inektiva alebo co.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar- beriem názor výrazne skusenejšieho, sak viem ze si mal pár vztahov a ským žiješ tiež si to spomínal takze beriem rady k srdcu.
Ale som prekvapený kto mi napísal..jumbojet vitaj..no áno suhlasím vyzera to tak ze som agresívny,protivny,osobný, ale vratil som požičané.
Mohol som to inak riešiť mrzí ma to. Len ludia co nepoznali moj zivot o mne hovorili nezmysli že som nejaký sopliak bez skuseností hoci mám tu temy a som tu skoro 10 rokov, ale vysvetlené aspon dufam, začneme odznovu. Som ochotný toto nechat v minulosti a začať prítomnosťou a myslieť na buducnosť.Siel som s kožou na trh dufal som ale v konštruktívnu kritiku,nie invektívy, ale uz aj tá kritika zacína a táto kritika ma v skutocnosti posuva dopredu.
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Nesuhlasim v ziadnom pripade s tym co si napisal. To vobec nie je o tom, ze si vratil pozicane. Reagoval si tu na ludi arogantne, neprimerane, nevhodne. Ziadne ake pozicaj, take vrat. V zivote plati etika a moralka. Bez ohladu na to ako ti ludia pisali nazor, ktory sa tebe nepacil, tak povazujem sa slusne reagovat v ramci etiky a moralky. Ty so bol okamzite agresivny, snazil si sa presadit svoj nazor, vytahoval si tu na ludi minulost, ohanal sa vlastnymi statistikami a hodnotil ludi podla dlzky registracie na fore.

Reagoval by som uplne rovnako na teba, aj keby som necital temu o tvojom zivotnom pribehu alebo prispevky pred rokom. Reagujem na aktualne prispevky, mna nezaujima ani to co si pisal 5 rokov dozadu, ani 3 roky dozadu, ani predvcerom, pretoze ak reagujem, tak na konkretne-aktualny prispevok. Nesnaz sa obhajovat tym, ze kto je ako dlho na fore, kto tu co napisal pred 3 rokmi. Kazdy ma pravo na svoju minulost a ci je pochmurna alebo nie, tak je to zivotny pribeh tej danej osoby.

Ak mas potrebu vytahovat na ludi minulost, tak to len ukazuje tvoju zakernost, tvoju neschopnost argumentacie na aktualne prispevky a snahu diskreditovat tu osobu, aby si vysiel z diskusie ako vitaz. Nerob to, ak ti mozem poradit. Nechat ludi s minulostou tak, venuj sa pritomnost a mysli na buducnost. Cim skor to pochopis, tak tym sa stanes rozumnejsim, spokojnejsim a stupne aj tvoja hodnota u zien.

Uplne si viem predstavit, ze si s dakou zenou rok, ona ti povie ako bola mlada, bola na chate a ked si vypila, tak sa tam s niekym vyspala. Ty pri prvej hadke po roku vztahu na nu vytiahnes, ze nech sa stara o seba a nech sa pozriet na to aku cundru a nevernicu robila v mladosti. Pritom to mohlo byt 10 rokov dozadu pocas strednej skoly, ked si uzivala mladost a bavila sa zivotom. Lenze s tvojim zmyslanim sa obavam, ze by si sa dokazal zachovat takto uboho a vytahoval to na nu, aby si sa citil silnejsi v argumentacii. Vies co by to spravilo ten zene? Ponizilo by ju to, urazilo a nechala by ta. Viem to preto, pretoze moja byvala bola takato uboha, ze mi dokazala splechnut medzi nami daku hadkuku ktorej doslo 3 roky dozadu alebo vykricat mi nieco s predoslou byvalou s ktorou som bol 3 roky pred nou. Presne takto sa spravas aj ty na fore.

Takze nepis, ze ake pozicaj, take vrat. Nepis ani to ze kto zacal. Ak nemas vecnu argumentaciu na aktualnu diskusiu a pointu, tak si prehral a z diskusie ides ako porazeny. Ziadna minulost oponenta ti nepomoze vyhrat!

Dakujem.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dakujem za konštruktívnu kritiku beriem ju. Beriem ju aj od dalších ktorí by prispeli.Za argumenty som nepovažoval naražky na vek alebo mentálny vek,slová ako ubožiak tiež nie,dristy+omačky to nie je argument,generalizácia=vyvrátené konkretnymi situáciami a príkladmi,dokonaleho co nechybuje to tiez nerobím zo seba, keby hej tak by som sa v zivote neomluvil a téma by inak vyzerala.
Su ludia co suhlasia a co nie, tak to chodí. K tomu príkladu jasné minulosť ženy nezmením, ale ak by sa na chate vyspala s kamošom hoci by chodila so mnou,isto by som mal co k tomu dodat, respektívne ani nemusel možno hned spálil mosty a nechcel jej vysvetlenia ako to nechcela urobit(chabá výhovorka, kebyze nechce neurobí to-znasilnenie je iný prípad) alebo ako by moj kamoš povedal ze jej by to vratil tú neveru.
No a to že chlap by mal na sebe stále makať karierne,fyzicky atd na to nazor nezmenim, len k lepšiemu ho to moze posunuť aj si vyberať.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Chápem že sme na diskusnom fóre. Ale nezdá sa ti že komentuješ príliš často a do tém v ktorých nemáš ako pomôcť a len tam hodíš príspevok s niečim čo si si mohol povedať len tak pre seba?
heker
Redeemer
Redeemer

Vsimol som si, ze Blastbit za poseldny tyzden polavil. Asi mu pomohol nazor od viacerych ludi, ktore boli skoro podobne a tak sa zamyslel nad sebou a zistil, ze aj iny nazor moze byt spravny. Teraz mi to pride, ze Blastbit pise rozumnejsie, pise menej a aj k veci. Pred mesiacom sa to nedalo po nom citat, dnes to zacina mat hlavu a patu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

fildinko napísal: 12 aug 2022, 12:49 Chápem že sme na diskusnom fóre. Ale nezdá sa ti že komentuješ príliš často a do tém v ktorých nemáš ako pomôcť a len tam hodíš príspevok s niečim čo si si mohol povedať len tak pre seba?
Z mojho uhla pohladu to tak neprišlo ale beriem tvoj názor, ktoré témy a príspevky máš na mysli? Edit-takže len výstrel do éteru.
Ešte co sa týka prispievania na fore nie som tak zle ked dám 1-2 príspevky za deň, niektorí aj 6-7 príspevkov a maju tu 4 x viac prispevkov ako ja pri takmer rovnakej učasti na fore. Ale áno mozem byt jasnejší a vecnejší v písaní.
heker - ale hej, predsa len sa dá niečo vziať k srdcu od viacerích, niečo zlé na niečo aj dobré, aj toto sú premňa skúsenosti.
Lenže sú aj ludia co na 1 krát pochopili a dali za pravdu o čom som písal, hoci som toho popísal vela. Chápem ze nie kazdeho baví citat dlhé texty,očami to prejde, ale beriem urobil som chyby v písaní a že som niečo vyhodnotil ako osobné útoky.Mal som reagovat s max chladnou hlavou.
Napísať odpoveď