čo muž čakáva od dobrej milenky?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: čo muž čakáva od dobrej milenky?

Príspevok od používateľa javatar »

asi neskoro ale aj tak:
Vztahy sa vaznymi stavaju, nie rodia. Len sa priklanam k tomu, ze netlac na pilu - skor ci neskor sa to bude posuvat do roviny vazneho vztahu. Vtedy sa bud rozhodne:
1. Ze chce s tebou ostat a vsetko bude oficialne
2. Ze sa nechce viazat a proste to ukonci
3. Ze sa nechce viazat ale ani to nechce ukoncit. Vtedy mu musis nechat maximalnu slobodu aj ked ta to moze potencionalne boliet. Toto je najkomplikovanejsi scenar kedze musis brat ohlad nanho ale nezanedbavat seba.

Pises, ze ho lubis - vie o tom?
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miaeva »

javatar- ano snažím sa netlačiť. Vlastne netlačím vôbec a preto aj zároveň odpovedám na tvoju otázku. Nie, nevie, že ho ľúbim. Myslím si, že ani netuší. Práve preto to držím v sebe, že nechcem tlačiť na pílu. Postupujeme naozaj pomaly, ale myslím si, že to nestojí. Nechcem ho len na chvíľu, ale možno na celý život. Tak mám čas. Rozumieme si, smejeme sa, sex máme úžasný. Tak myslím, aspoň teda dúfam, že sa to pomaly vytvaruje. Naposledy keď sme boli spolu, tak ma po milovaní silno ešte v posteli stískal a bozkával. To ešte doteraz nespravil. Držal ma v náruči, bozkal a rozprávali sme sa pri tom. Nechcem si dávať plané nádeje, ale srdce mi plesalo. Viem, že všetko má čas a musím to nechať vyzrieť...ale to je taaak ťažké. Myslím, že u nás funguje alternatíva 3. ktorú si opísal.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Naposledy keď sme boli spolu, tak ma po milovaní silno ešte v posteli stískal a bozkával.
Je vyvoleny :lol:
Boze toto ja tak neznasam. Vzdy "po" na mna hned nabehne citova studena sprcha a mam chut ihned na cokolvek ine len nie sa mojkat v posteli. Vsetky zeny to strasne sralo ale myslim si ze to tak ma kazdy muz, len niektori to dokazu robit nasilu, ja nie.

Hlavne nerob uplne nasilu vsetko co mu vidis na ociach, to sice moze v tento moment fungovat, ale nastavis tym nejake ocakavania. Vsetko s mierou.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Hegy, nie nie, nie je to nasilu. To si dávam pozor. Mám už niečo za sebou aj to pekné aj menej, takže viem, čo má potenciál. No a o tom "mojkaní" po ťa chápem. Ja som ho neschmatla, ani nepridržala. Vyplynulo to samo zo situácie. Smiali sme sa, doťahovali sme sa a pritom ma stískal a bozkal. Ale zasa nie dlho. Hneď ako som zacítila, že mu stačilo som sa vzdialila. Takže sme skončili tak synchronizovane. Nič nebolo vynútené. Ale aj tak mi to dobre padlo. Vieš možno ide o to, že keď v tom nie sú city, tak to "mojkanie" nie je podstatné a keď sú tam city, tak aj dobre padne a ani jeden zo zúčastnených v tej chvíli neprežíva citovú studenú sprchu. Aspoň ja to viem hodnotiť len z pozície ženy. Preto si pýtam názor chlapa.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved to je dobre, ze rad ostane s tebou aj po, preto som pisal, ze je vyvoleny, ja si myslim ze to je velmi pozitivny signal :-)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Urcite to je pozitivny signal. Mne to objagie vydrzalo tak minutu, potom som chcel pokoj, ist napit, do kupelky...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Hegy: Určite to tak nemá každý muž. U mňa je napr. myšlienka po sexe zaspať v objatí úplne top. Po nejakom poobedňajšom sexe, keď sme potom spali nahí a dali si hodinový šlofík, to mi vždy úplne zresetovalo a znova naštartovalo deň. Naopak po rannom sexe keď musím vstať z postele a ísť do roboty, alebo hneď fungovať, to neznášam. Každý je iný.

K téme, ako niekto písal: Veľmi zlý názov. Téma nie je o "dobrej milenke", ale o začínajúcom vzťahu dvoch sklamaných ľudí (vzťahovo, sexuálne).

Pri milenke (žene na sex) by som napísal jednoznačne, že by mi išlo o výzor a (akúkoľvek) príťažlivosť. Prakticky nič iné. Možno ešte diskrétnosť.

Vy ale milenci nie ste, ak ste si vení (exkluzívni), tak máte obyčajný vzťah s opatrným štartom. A tam už by som tie nároky na ženu mal úplne iné (presne také, aké väčšina chlapov na ženu má, nemusím špecifikovať, ale vzhľad na prvom mieste určite nie je). Vo vzťahu vždy jeden miluje viac, v tom vašom si to (aspoň na oko) ty. Možno je on len opatrný (ako aj sama píšeš), to ale nikto z nás netuší. Odpoveď na otázku, či sa zo sexiálneho vzťahu môže vytvoriť láska - hej, môže. A nie len že môže, ale aj to tak v drvivej väčšine prípadov dopadne. Preto je veľmi často koncept "kamarátstva z výhodami" absolútne dementný a nefunkčný. Jeden začne cítiť, ľúbiť, žiarliť. Alebo obaja. Málokedy nikto.

Zdieľam názor so starymsomarom: Nechaj tomu voľný priebeh, netlač a užívaj si ten vzťah (alebo akokoľvek to nazvete).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autorka témy to slovo "milenka" zrejme myslela v zmysle ako byť ideálnou ženou v sexe za ktorou sa jej súčastný partner bude trhať.
V úvodnom príspevku napísala toto " može byt žena malinko perverzná a pritom nestratiť úctu muža". Tak mi to pripadá z toho čo čítam.
Čiže tým myslí zrejme nejaké tipy v sexe,ale zároven aby nebola branná u súčastneho partnera ako nejaká ehm. Ak sa mýlim Miaeva oprav ma.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Miaeva - z toho, čo si o ňom napísala dedukujem, že sa bojí zaľúbiť zrejme po sklamaní z predošlého vzťahu. Naštastie, pre teba, to či sa ten druhý zaľúbi neriadi vedome on (aj keď si to môže myslieť), ale jeho prirodzené pocity, ktoré sa dajú skryť, ale nedajú sa oklamať. Za mňa tu pomôže iba čas a prirodzený vývoj. A Ty by si počas toho času mala byť spontánna, sama sebou, občas mu niečo naznač, no nevnucuj sa. Užívaj si sex, to chlapi môžu, keď cítia, že si to žena vie s nimi užiť. No snaž sa, aby to nebolo iba o sexe, pretože tak mu bude jasné, že Ti nejde iba o to, ale že ho máš rada aj inak. Buď si sám prizná, že je v tom až po uši a riskne to s Tebou, alebo si Ťa nechá újsť a až keď zistí, že Ťa môže stratiť, tak si vyleje srdiečko.

Každý vzťah sa nejako prirodzene vyvíja a aj ak sa zdanlivo nevyvíja, tak vlastne postupne zaniká, čo je tiež nejaký vývoj. A pokiaľ je to pre neho viac než sex, tak mu musí byť jasné, že to iba o sexe donekonečna byť nemôže, pretože pri každej činnosti príde časom stereotyp a je to o tom, ten stereotyp zahnať inou činnosťou, čím sa ten vzťah utužuje a nadobúda aj iné rozmery.

Na záver - jasné že aj z čistého sexu môže byť láska a je to dobré východisko, pretože fyzická príťažlivosť je jednou z podmienok dobre fungujúceho vzťahu. Vo väčšine vzťahov je dokonca ten sex na začiatku vzťahu veľmi intenzívnou súčasťou, takže podľa mňa ste na dobrej ceste. Hoci ten či onen chlap povie, že uprednostňuje osobnosť pred fyzickou krásou, alebo naopak, ani jedno ani druhé nie je úplne pravda, pretože krása je vec individuálneho vkusu a príťažlivosť závisí od celkovej chémie medzi partnermi, ako si sedia po fyzickej a psychickej stránke. Čiže podľa mňa je dôležitá rovnováha medzi fyzickou a psychickou príťažlivosťou. Z vlastnej skúsenosti napr. viem povedať, že naozaj pohľadná ženská, ktorá je na pohľad ako obrázok, no vo vnútri je pre mňa nezaujímavá, vo mne nedokáže vyvolať takú príťažlivosť, ako priemerne vyzerajúca žena, s ktorou si viem čo to povedať. Fyzická krása je iba polovica cesty do postele, na to aby prebehla iskra je potrebná komunikácia, či už verbálna alebo neverbálna. Toto sa podľa mňa oklamať krásou nedá a ak v tom nie je niečo viac, tak skôr či neskôr jeden stratí záujem, pretože nedostal viac, než ten "obyčajný" sex.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym napísal: 08 aug 2022, 16:35 Hegy: Určite to tak nemá každý muž...
Ja som si to vcera researchol, pomerne mala vzorka(1200) ale vraj 41% muzov to tak pocituje.
Prejavuje sa to takto:
The PCD sufferers reported feeling a range of experiences after sex, including not wanting to be touched, a desire to be left alone or to leave the room, and feeling unsatisfied, annoyed and fidgety. One participant described feeling "emotionless and empty", while others described a sense of shame or feeling that something was wrong with them.
Zvyraznene 3 body ma uplne vystihuju. Necitim sa zle vo vseobecnosti, len nemam chut na dalsiu romanticku interakciu.
Popravde, myslel som si ze to tak maju vsetci, alebo aspon drviva vacsina. Mylil som sa a nieco nove som sa naucil, aky krasny den :-)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tiez je to pre mna novinka, ale z opacneho pohladu ako u teba. Kazdopadne zaujimave citanie :)
Miaeva
Light Expert
Light Expert

jej chlapi, ďakujem, že mi venujete pozornosť.
Kayko- fakt kvalitné čítanie, díky moc. Je skvelé vedieť názor normálnych chlapov a nie čítať články od žien, čo si myslia, že vedia ako zmýšľajú muži.
No suma summarum, myslím, že sa to pohýňa dopredu, ale moooc pomaly. Nevadí, počkám si. Zasa nechcem čakať roky. Netlačím, som sama sebou. Celé to vlastne začalo medzi nami sexom. Zažívame obaja to, čo sme doteraz nezažili. Nie je to sex z povinnosti, ale hravý a vášnivý. A prebudil vlastne vo mne niečo, čo som si myslela, že ku mne vôbec nepatrí. Takže ten sex nie je z mojej strany predstieraný ani hraný. Užívam si ho neskutočne moc. Viem, že aj on. A aj keď to začalo vyslovene len uspokojovaním tejto primárnej potreby, moje potreby už vyskočili trošku vyššie. Nechcem byť za sviňu, ale keď som čítala Lukylanov príbeh, tak mi napadlo, ako skvelé by bolo, zmanipulovať chlapa cez sex. Jednoducho aby postupne zistil, že ma môže milovať a úplne sa mi oddať bez strachu. Nehľadala som chlapa silou mocou, jednoducho mi vhupol do života.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Lukylanov príbeh je iný v tom, že u neho ide o zakázané ovocie vrámci vedenia dvojitého života. Pre nich sú city pomyselnou čiarou, za ktorú nechcú ísť, ale pritom obaja hrajú s tým druhým hru, aby v ňom tie city prebudili. Žena milenka chce získať kontrolu nad ženatým chlapom, lebo podvedome súperí s inou ženou - jeho manželkou. A on sa chce svojej milenke, okrem nohavičiek, dostať aj do hlavy, lebo telo je pre neho malá trofej.

U teba to nie je úloha milenky, pretože nikto z vás nemá iného partnera. No dá sa istým spôsobom hrať rola milenky tým, že budeš navodzovať, že robíte niečo zakázané, napr. sexom na netradičných miestach, alebo vyvolať skrytú žiarlivosť nevinným obedom s kamarátom a pod. Ide o to, vyvolať v tom druhom emócie, ktoré sa snaží skryť, pretože sa bojí, že city sú slabosťou, ktorá ho raní. A Ty v ňom chceš postupne tento strach odbúrať, no malo by to byť nenápadné, aby mal pocit, že to bolo absolútne spontánne. Emócie sa dajú stimulovať aj tak, že mu občas položíš nenápadnú otázku v ktorej je zároveň skrytá odpoveď, napr. po sexe: "Nemáš pocit, že toto je presne to, čo Ti vždy chýbalo, ale pritom si ani netušil, že niečo také existuje?". Takto zároveň dávaš nenápadne najavo svoje city a zároveň ho nenásilne donútiš vyjadriť tie jeho.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

kayko- bohatstvo, díky. Fakt mi dobre padne takýto pohľad chlapa
Miaeva
Light Expert
Light Expert

Ahojte prevažne chlapi, idem si zasa po váš názor. Náš vzťah začal akosi stagnovať. Prestávame si písať, teda píšeme si menej často aj len tak ako sa máš, aký máš deň a tak. Ja viem, že po čase to všade je tak, to mi je jasné, ale aj tak mám z toho divný pocit. Sex je dobrý, ale nie je tam vášeň. Teraz naposledy neprišiel za mnou, vravel, že je chorý už dva dni. Ja nesondujem nič, napísala som mu, že v poriadku nech sa lieči. Ale nemám dobrý pocit. Neustále je on line a mne ráno napísal, že mu nie je dobre tak zostáva v posteli. To je všetko. Už sa neozval. Ale s niekým komunikuje. Ja viem, viem,...len mi to prosím napíšte citlivo. Mám slzy na krajíčku, je mi toho konca ľúto a hlavne ma to aj uráža. Za celú dobu čo sme spolu nedostal žiadnu výčitku nič i keď by mal za čo. Častokrát som vedela, že mi nehovorí úplnú pravdu, no neriešila som to. Nemám dvadsať, viem o čom je život a čo je potreba prehliadať, ale teraz som akosi zranená a mám toho dosť. Chcela by som mu povedať, aby sme náš vzťah už nesilili ďalej. Minule mi povedal, že je rád, že nie som ten typ, ktorý sa hneď nahnevá. Tak to je pravda, ale zametať zo sebou tiež nechcem nechať. Čoho je veľa, toho je moc.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Ako vieš, že je online a píše si s niekým? Stačí mať zapnutý net na mobile a väčšina IM zobrazuje človeka ako online...
Miaeva
Light Expert
Light Expert

JCM01- čo tým myslíś IM? Tak možno sa mýlim, ale keď sa pripojim na WhatsApp, tak vypisuje, že naposledy on line...no a každú chvílu. Zasa nie som tak IT zručná, možno sa mýlim
skooty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa skooty »

Miaeva napísal: 13 okt 2022, 13:03 JCM01- čo tým myslíś IM? Tak možno sa mýlim, ale keď sa pripojim na WhatsApp, tak vypisuje, že naposledy on line...no a každú chvílu. Zasa nie som tak IT zručná, možno sa mýlim
Naposledy online na WhatsApp znamená kedy mal naposledy otvorenú aplikácia, tzn že nebol len na telefóne. Teda sa nemýšliš.
Miaeva
Light Expert
Light Expert

skooty- dík, škoda, že sa nemýlim
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak, pri WhatsAppe je to presne. Viber obcas ukazuje nezmysli a najhorsie je na tom Messenger. Ale pokial ho vidis online na WhatsAppe, tak je jasne, ze ho mal otovreny a teda si zrejme s niekym pise.

Co mozes urobit, tak to je, ze sa odmlcis. Ako sa vie odmlcat on, tak to mozes urobit aj ty. A cakat, ze ci sa ozve. Cakat. Den, dva, tri. Potom uvidis.
Napísať odpoveď