čo muž čakáva od dobrej milenky?
Re: čo muž čakáva od dobrej milenky?
kayko- veď práve to, že je to len o sexe. Ja som chcela už dávno viac, ale nechala som a čakala som až bude chcieť aj on a vyjde to z jeho iniciatívy. Jednoducho aby túžil po tom tráviť čas somnou. Chcela som ísť jeho tempom. Do ničoho ho netlačiť. Občas sa mi zdalo, že sa sám bráni citom. Neraz mi napísal, že na mňa myslí, že mu chýbam a tak. Lenže ja už to takto nechcem. Povedať mu to mi príde zbytočné. Čo mu poviem? Ľúb ma? Keď to v sebe nemá, je to zbytočné aby som sa mu sama otvorila. Včera som mu napísala, že keď bude mať trocha času, aby mi dal vedieť, že s ním chcem niečo prebrať. Chcem mu povedať, že mi s ním bolo krásne, ale už si myslím, že iskra medzi nami vyhasla a nechajme to už tak. A do úvahy prichádza nasledovne: 1. buď si povie, že o.k, nájdem si inú na sex ....2. o.k, nájdem si inú na sex a po čase mu začnem chýbať.......3. pocit straty ním pohne a uvedomí si, že mu chýbam. Netuším, ktorý scenár sa naplní, samozrejme dúfam v 3,ale verím v ňom najmenej. Jaksi som už s tým vyrovnaná.
-
starysomar
Hardcore addict
Pokiaľ sa na to pozriem čisto sebecky - bral by som babu na víkendy bez akýchkoľvek záväzkov.
Zrejme nie som sám
Zrejme nie som sám
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ach, takze ho lubis, a kvoli tomu ho chces od seba odstrcit a ckas, ze on pochopi, ze prave teraz to myslis opacne? Ved to nedava ziadnu logiku.Miaeva napísal: 18 okt 2022, 8:31 kayko- veď práve to, že je to len o sexe. Ja som chcela už dávno viac, ale nechala som a čakala som až bude chcieť aj on a vyjde to z jeho iniciatívy. Jednoducho aby túžil po tom tráviť čas somnou. Chcela som ísť jeho tempom. Do ničoho ho netlačiť. Občas sa mi zdalo, že sa sám bráni citom. Neraz mi napísal, že na mňa myslí, že mu chýbam a tak. Lenže ja už to takto nechcem. Povedať mu to mi príde zbytočné. Čo mu poviem? Ľúb ma? Keď to v sebe nemá, je to zbytočné aby som sa mu sama otvorila. Včera som mu napísala, že keď bude mať trocha času, aby mi dal vedieť, že s ním chcem niečo prebrať. Chcem mu povedať, že mi s ním bolo krásne, ale už si myslím, že iskra medzi nami vyhasla a nechajme to už tak. A do úvahy prichádza nasledovne: 1. buď si povie, že o.k, nájdem si inú na sex ....2. o.k, nájdem si inú na sex a po čase mu začnem chýbať.......3. pocit straty ním pohne a uvedomí si, že mu chýbam. Netuším, ktorý scenár sa naplní, samozrejme dúfam v 3,ale verím v ňom najmenej. Jaksi som už s tým vyrovnaná.
Proste mu povedz co k nemu citis, v tejto situacii nemas co stratit.
Ženská logika je nepochopiteľná, úplný súhlas s harrisonom314.
Ak sa s ním rozídeš bez toho, aby si mu povedala, že je to kvôli tomu, že čakáš od vášho vzťahu viac, tak dúfať, že sa priplazí naspäť, je celkom naivná predstava. Hlavne keď to nie je dlhoročný vzťah, ale pár mesiacov trvajúci románik, kde očividne chlapovi išlo hlavne o sex
Ak sa s ním rozídeš bez toho, aby si mu povedala, že je to kvôli tomu, že čakáš od vášho vzťahu viac, tak dúfať, že sa priplazí naspäť, je celkom naivná predstava. Hlavne keď to nie je dlhoročný vzťah, ale pár mesiacov trvajúci románik, kde očividne chlapovi išlo hlavne o sex
Nechcem Ti brať ilúzie Miaeva, ale vyzerá že tomuto chlapovi na Tebe nezáleží a to je prvá vec, ktorú si treba priznať. Aj keby pod hrozbou konca vášho kamarátstva s výhodami vypudil zo seba nejaké city, tak to bude už len z nostalgie a to Ťa časom omrzí.
A k tým výlevom ohľadom ženskej logiky... Ten impulz mal prísť z jeho strany, chlap má byť chlap a nie sralbodka, ktorá sa bojí obyčajných citov a pri každej príležitosti omiela, že sa nemáš zaľúbiť. Sexovať vie kadekto, ale prijať zodpovednosť už nie. Pokiaľ to dotyčný necíti, je zbytočné, aby normálna žena vysvetľovala dospelému chlapovi, že s ním sexuje už rok nie iba pre jeho neodolateľnosť, alebo tučné konto, ale že proste k nemu niečo cíti.
A k tým výlevom ohľadom ženskej logiky... Ten impulz mal prísť z jeho strany, chlap má byť chlap a nie sralbodka, ktorá sa bojí obyčajných citov a pri každej príležitosti omiela, že sa nemáš zaľúbiť. Sexovať vie kadekto, ale prijať zodpovednosť už nie. Pokiaľ to dotyčný necíti, je zbytočné, aby normálna žena vysvetľovala dospelému chlapovi, že s ním sexuje už rok nie iba pre jeho neodolateľnosť, alebo tučné konto, ale že proste k nemu niečo cíti.
A cely rok. Chlap vyhral jackpotstarysomar napísal: 18 okt 2022, 8:47 Pokiaľ sa na to pozriem čisto sebecky - bral by som babu na víkendy bez akýchkoľvek záväzkov.
Zrejme nie som sám![]()
Suhlas s harrisonom. Nie je co dodat.
-
harrison314
Hardcore addict
A zena nie je dospela a svojpravna, ona svoje city nema vyjadrovat? Proste ked nieco chce tak nech to povie.kayko napísal: 18 okt 2022, 21:16 A k tým výlevom ohľadom ženskej logiky... Ten impulz mal prísť z jeho strany, chlap má byť chlap a nie sralbodka, ktorá sa bojí obyčajných citov a pri každej príležitosti omiela, že sa nemáš zaľúbiť. Sexovať vie kadekto, ale prijať zodpovednosť už nie. Pokiaľ to dotyčný necíti, je zbytočné, aby normálna žena vysvetľovala dospelému chlapovi, že s ním sexuje už rok nie iba pre jeho neodolateľnosť, alebo tučné konto, ale že proste k nemu niečo cíti.
To, ze to nepovie chlap moze mat ine dovody, napriklad to, ze sa tak na zaciatku dohodli, alebo len nechce stratit, to co ma teraz.
harrison vitaj v realite. A to ešte nevieš, čo všetko musí chlap vycítiť u žien intuitívne, inak si ani nevrzne. Žena nevie čo chce a neprestane kým to nedostane.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja viem, a uz som na to aj velmi skaredo doplatil. No stale som v tom, ze neviem citat myslienky a som ta naivka, co si mysli, ze ludia by mali spolu komunikovat a byt uprimni...
-
javatar
Hardcore addict
To by sice mali ale tak realita trosku ina - ak to tak chces v praxi tak to musis kultivovat od zaciatku. Ludia namiesto toho radsej hraju tupe hry ktore nevyhrava nikto.
V tomto pripade Miaeva uz len dohrava hru s kartami ktore maju len velmi malu sancu vyhrat.
Nehcem byt tvrdy ale - Miaeva - jednaj s nim napriamo, uprimne a vecne (ziadna drama). Najpravdepodobnejsie to skonci ale budes menej trpiet ako keby si to mala natahovat. A hlavne nie si fer sama voci sebe.
Vela stastia.
V tomto pripade Miaeva uz len dohrava hru s kartami ktore maju len velmi malu sancu vyhrat.
Nehcem byt tvrdy ale - Miaeva - jednaj s nim napriamo, uprimne a vecne (ziadna drama). Najpravdepodobnejsie to skonci ale budes menej trpiet ako keby si to mala natahovat. A hlavne nie si fer sama voci sebe.
Vela stastia.
javatar- pravdu más. mám zlé karty...ach
Včerajšia komunikácia medzi nami- čo si o tom myslíte chlapi?
Ja: ahoj XY, je mi to hlúpe to písať, ale asi to písomne lepšie vyjadrím
on: však si zavolajme, či?
Ja: Všetko bolo medzi nami krásne, vzrušujúce, ale keď to ďalej nevedie, myslím, že by sme tu mali skončiť
ON: Existuje k tomu aj nejaké vysvetlenie?
Ja: Ten plameň medzi nami pomaly dohasína a keď to neposunieme ďalej, tak to treba jednoducho rozumne ukončiť
oN: Aj ja som už na to v tomto zmysle myslel. Ale nehneváš sa na mňa za niečo, že nie? A chcel by som s tebou ostať naďalej kamarát
Ja: Jasne, že sa nehnevám. A áno, buďme kamoši. Zo života si predsa nezmizneme
ON: ďakujem ti pekne že si mi dovolila ťa spoznať tak ako ťa poznám. Vždy budem na teba myslieť s úsmevom
Ja: Ja ďakujem tebe, že si ma chcel spoznať. A ver, že máš v mojom srdci výnimočné miesto.
On: ďakujem ti veľmi pekne, naozaj a posielam božtek
Tak a týmto sme to ukončili.
Bolí ma srdce, slzy sa mi ženú do oči, aj teraz keď píśem. Nechcem plakať a poddať sa tomu. Je mi strašne, no ale asi to takto malo byť.
Včerajšia komunikácia medzi nami- čo si o tom myslíte chlapi?
Ja: ahoj XY, je mi to hlúpe to písať, ale asi to písomne lepšie vyjadrím
on: však si zavolajme, či?
Ja: Všetko bolo medzi nami krásne, vzrušujúce, ale keď to ďalej nevedie, myslím, že by sme tu mali skončiť
ON: Existuje k tomu aj nejaké vysvetlenie?
Ja: Ten plameň medzi nami pomaly dohasína a keď to neposunieme ďalej, tak to treba jednoducho rozumne ukončiť
oN: Aj ja som už na to v tomto zmysle myslel. Ale nehneváš sa na mňa za niečo, že nie? A chcel by som s tebou ostať naďalej kamarát
Ja: Jasne, že sa nehnevám. A áno, buďme kamoši. Zo života si predsa nezmizneme
ON: ďakujem ti pekne že si mi dovolila ťa spoznať tak ako ťa poznám. Vždy budem na teba myslieť s úsmevom
Ja: Ja ďakujem tebe, že si ma chcel spoznať. A ver, že máš v mojom srdci výnimočné miesto.
On: ďakujem ti veľmi pekne, naozaj a posielam božtek
Tak a týmto sme to ukončili.
Bolí ma srdce, slzy sa mi ženú do oči, aj teraz keď píśem. Nechcem plakať a poddať sa tomu. Je mi strašne, no ale asi to takto malo byť.
Takže sa potvrdilo že ta mal len ako kamošku s výhodami a žiadne city. Ty si sa zalubila je to chyba, dá sa napraviť tichým odchodom z jeho života.
Blatsbit- ano, pravdu máś. Stále som dúfala, že tie city prídu aj z jeho strany, veď nám bolo spolu fakt krásne. A to nie som naivná, viem zhodnotiť situáciu. Veľa sme sa milovali, smiali,...no proste dúfala som, že to móže po čase vnímať tak ako ja. Nevnímal. A teraz ma nechal len tak odísť.
Ano, odchádzam ticho z jeho života. Plačem doma, v noci, teraz . Som rada, že som sa mu nevyznala z citov, bolo by to zbytočné.
Naivne sa pýtam, ale predsa len, myslíš, že po čase...možno dva, tri týždne by mohla nastať situácia, že mu vlastne chýbam?
Ano, odchádzam ticho z jeho života. Plačem doma, v noci, teraz . Som rada, že som sa mu nevyznala z citov, bolo by to zbytočné.
Naivne sa pýtam, ale predsa len, myslíš, že po čase...možno dva, tri týždne by mohla nastať situácia, že mu vlastne chýbam?
Nie nebolo. Aj keby to koniec neovplyvnilo.
wladas- prećo myslíś? Možno by ma akurat lutoval a vydržal by eśte mesiac, a aj tak by bol koniec
Zbytočné by to bolo, pretože z jeho reakcie cítiť, že nebol schopný to posunúť ani ukončiť z vlastnej iniciatívy. Čo s takým chlapom, ktorý sa nevie sám rozhýbať? Ja sa čudujem Miaeva, že vôbec kvôli tomuto plačeš. Našla si odvahu čeliť tomu, čo si možno tušila no a nabudúce budeš vedieť, že chlap ktorému na Tebe záleží Ťa nenechá na pochybách.
kayko- ano, pekne si to napísal-chlap ktorý ma má rád ma nenechá na pochybách. A plačem preto, že to bolí. Nejde to zastaviť, aj keď veľmi chcem. Koniec koncov, som rada, že to skončilo keď to vníma takto, zbytočne by sa to naťahovali a bolelo to dlhšie. Pár dní zvládnem a ide sa ďalej. ťažko mi je tváriť sa pred deťmi, že je všetko o.k. I keď sa snažím, ony potvorky to vycítili.
To tvrdis na zaklade coho? Podla mna to mal nastavene presne tak ako chcel - milenka. Viac evidentne nechcel a na ukoncenie nemal dovod kedze mu to vyhovovalo.
Na zaklade coho mal vediet ze si na pochybach?
-
javatar
Hardcore addict
Miaeva -kazda bolest preboli, daj tomu cas, plac ak to potrebujes.
Podla mna dobre, ze si mu nepovedala vsetko, koniec by to neovplyvnilo a mal by to tazsie.
Spravila si dobre, a to, ze ti je smutno je normalne, vsak si clovek.
Podla mna dobre, ze si mu nepovedala vsetko, koniec by to neovplyvnilo a mal by to tazsie.
Spravila si dobre, a to, ze ti je smutno je normalne, vsak si clovek.
Na základe toho, že tie stretnutia už neboli také intenzívne ako písala Miaeva a že sa jej v poslednej dobe vyhýbal. A zaklincoval to svojou reakciou na "rozumné ukončenie". Tam proste cítiť z jeho strany úmysel, ale chýbala aktivita. No a on to síce mohol mať nejako nastavené, ale Miaevu jeho nastavenie zjavne prestalo baviť.wladas napísal: 20 okt 2022, 16:13 To tvrdis na zaklade coho? Podla mna to mal nastavene presne tak ako chcel - milenka. Viac evidentne nechcel a na ukoncenie nemal dovod kedze mu to vyhovovalo.