Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

Marinak
Expert
Expert

Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa Marinak »

Dobrý večer, hojkáči,
dnešného dňa som sa dostal do situácie, s ktorou si neviem dať rady, popravde, som z toho dosť zmätený a potrebujem poznať názory nezainteresovaných ľudí, pokúsim sa preto čo najpresnejšie opísať vzniknutú situáciu.
Ide o to, že na jednom pracovnom seminári pred troma týždňami som spoznal jednu fajn babu (ja 27, ona 28). Spoznali sme sa v podstate úplnou náhodou, do hotela, kde sme počas seminára boli ubytovaní, sme prišli s kolegom trochu skôr, nech máme časovú rezervu, tak som sa šiel zložiť a ubytovať. Keďže sme boli na izbách po dvoch, rozhodol som sa, že počkám na svojho spolubývajúceho, nech sa s ním zoznámim. Medzitým som šiel na obed. Keďže po návrate z obeda spolubývajúci stále nechodil a pomaly sa už blížila prednáška, hovorím si, že kašlem na neho, idem ja už do prednáškovej sály. Ako som vychádzal, cestu mi skrížila sympatická blondínka, zhodou okolností tiež hľadala smer prednášky. Spýtala sa ma, či to tiež hľadám, ja že áno. Následne po nájdení som sa vybral na prednášku. Ona sa z nejakého dôvodu rozhodla nasledovať ma. Následne si ku mne prisadla so slovami, že či môže. Odpovedal som, že áno. Po chvíli sa ma spýtala, že či som z Bratislavy a že kde robím, ona sa mi tak ako prvá prihovorila. Po chvíli sme si potykali. Po pár minútach rozhovoru mi sama od seba dala svoje číslo. Po skončení prednášky mi navrhla, že pôjdeme spolu na večeru. Takže po krátkom odlúčení na izbe sme naozaj na tú večeru spolu šli. V ten večer sme ho celý následne presedeli v bare, rozprávali sme sa najmä o pracovných veciach, výborne sme si rozumeli a funguje medzi nami niečo, ako profesijná kolegialita (obaja sme právnici). Bolo mi s ňou veľmi príjemne, aj sme porozprávali, aj sme posrandovali. Asi 100 x zopakovala, že ako je rada, že sme sa stretli, smiala sa na mojich slovách atď. Evidentne sa so mnou cítila príjemne, ja s ňou taktiež. Večer asi okolo pol jedenástej sme sa rozlúčili, nakoľko už bola unavená a chcela si ísť ľahnúť. Pri lúčení ma sama od seba spontánne objala. Ráno na druhý deň sme boli spolu na raňajkách, na obede, večer na raute (spoločenskom posedení). Sama zakaždým za mnou prišla, zavolala, zaklopala mi na dvere, bol som prekvapený jej aktivitou, pre ženu nevídanou. V ten druhý deň sa ku nám pridala aj jej spolubývajúca. V ten večer na tom raute som touto blondínkou sedel pri jednom stole, dokonca sme spolu aj tancovali. Na druhý deň ráno, keď bol na obed naplánovaný odchod a ukončenie seminára, bola so mnou na raňajkách, opäť sedela so mnou na prednáške a okolo obeda sme sa rozlúčili. Tam ma opäť spontánne obajala a sľúbila mi, že zostaneme v kontakte. A že si poposielame články a veci týkajúce sa publikačnej a vedeckej činnosti z trestného práva. Na druhý deň som jej poslal mail a tŕpol, či sa mi ozve. A skutočne, nielenže sa mi ozvala, ale dokonca mi sama aj zavolala. Postupne sme sa dohodli na stretku a to predchádzajúcu uplynulú sobotu. Medzitým sme boli stále v priebežnou kontakte, písali si, volali, debatovali.

Pointa je tá, že pôvodne robila na východe v advokátskej kancelárii, na východ sa presťahovala kvôli jej bývalému frajerovi. Tento vzťah jej však stroskotal, bola čerstvo po rozchode, rozhodla sa preto vrátiť späť do Bratislavy, odkiaľ pochádza. V tú sobotu sme sa naozaj stretli a to na Zochovej v Bratislave. Stretnutie pokračovalo tam, kde to na seminári skončilo, v priateľskom duchu, opäť 100x zopakovala, ako je šťastná, že sme sa stretli. Vravela, že pôjdeme spolu na obed, dokonca ma za účelom publikácie spoločného článku aj s prespaním u nej pozvala tento víkend k sebe domov. Ja som súhlasil. Detaily máme doladiť neskôr. Kedykoľvek to spomeniem, povie, že sa tiež neskutočne teší. Po dlhom čase som trochu prepadol nádeji, že možno si konečne niekoho nájdem. Je pekná, milá, múdra, sympatická, vzdelaná, má jasnú víziu, vie, čo chce od života, čo mi na nej neskutočne imponuje. Hoci ma kamaráti a kamarátky upozorňovali, aby som si dával pre istotu pozor, snažil som sa držať nad vecou. Predsa len, nevieme s určitosťou, o čo jej ide a tiež, či je s rozchodom a s bývalým úplne vysporiadaná. Všetko bolo krásne, rozhovory, vždy bolo o čom, humor, vzájomná podpora, radosť jeden z druhého. Až do dnešného dňa...

Dnes ráno som zistil, že si na Whatsupe pacla na profilovku foto s nejakým chlapom. Keď som sa jej spýtal, kto to je, odpovedala, že jej priateľ. Skoro som zinfarktoval a dosť ma to citovo položilo. Tiež ma zarazilo, že do BA sa vrátila nie kvôli nemu, ale kvôli práci, pričom predtým vravela niečo iné. Dokonca sa má on sem prisťahovať z východu. A teraz príde to, s čím si neviem rady a čo si neviem vysvetliť. Napriek tomu, že zjavne stále rieši bývalého, mňa aj naďalej volá k sebe domov, vraví, že víkend platí a dokonca mi dnes do telefónu povedala, že je extrémne rada, že ma našla. Neviem, ako Vy, ale myslím si, že ak som s niekým vo vzťahu, nebudem si k sebe volať cudzích chlapov a ešte k tomu na noc. Keď som sa jej na to spýtal, odpovedala mi, že jej práca si to vyžaduje, aj v minulosti mala pracovné stretnutia a jej priateľ to musí tolerovať. Ešte aj dnes poobede mi povedala, že ide ku mne priateľ, ale teším sa na víkend s Tebou. Absolútne tomu nerozumiem, o čo jej ide. Keď som sa snažil nad tým triezvo zamyslieť, napadlo mi nasledovné:

1. Mňa má rada, ale ešte to nemá vysporiadané s bývalým, toto mi príde ako najpravdepodobnejšia možnosť.
2. Hrá to na dve strany.
3. Chce, aby som žiarlil.
4. Páčime sa jej obaja a sama je pritom zmätená.

Zhrnuté a podčiarknuté, s bývalým to nechce ešte úplne zahodiť, ale zároveň má rada aj mňa. Neviem, kedy sa stihla s ním dať znovu dokopy nakoľko, ako ona sama vraví, má toľko práce, že je v nej niekedy až do pol deviatej večer. Ako by ste vyhodnotili jej správanie? O čo jej podľa Vás ide? Ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Ísť, či neísť na ten spoločný víkend s ňou? Ďakujem za každú radu.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa gogo956 »

ber moj nazor prosim s nadhladom: nevidime do jej hlavy co naozaj si myslí, naviac je to právnička, takže racionalny, pragmaticky pristup je jej vlastný. Citom sa zjavne prilis nepoddava. Takze bude mat tendenciu vsetky vztahy manipulovat /viac ci menej/ vo svoj prospech/zaroven je od teba starsia, aj ked 1rok vyzera ako banalita/. Si jej sympaticky a zdas sa jej profesne zaujimavy.
Ci mas u nej sancu na postup niekam dalej, alebo nie, to nikto z nas netusi, ale to ze ta známy upozornovali aby si bol opatrny, má zjavne svoje dovody. Nie je dovod cely ten vztah "seknúť", ale zaroven si asi netreba robit velke nadeje.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Uf na to že je zadaná sa okolo teba príliš motá a nevynecháva objatia.Ako to dobre začalo po chvílke to má zlý spád a bude ešte horší koniec.
" Po chvíli sa ma spýtala, že či som z Bratislavy a že kde robím,"...uplne evidentné čo ju najviac zaujima na chlapovi.
Rozdiel su pracovné stretnutia a rozdiel je snou mať niečo intimne v jej byte a to jej frajer nemusí tolerovať,vidno je to žena stíhačka.
Si predstav, žeby si snou chodil, ona spozná niekoho ineho resp krajšieho s lepším jobom, takáto ženská ti kludný spokojný vztah nedá.
1. bod nie je najpravdepodobnejší ale bod číslo 2. Keby to jej frajer vie co stebou rieši, ju kopne do prdele. Prečo si teda stebou neurobila fotku?
Ruky preč, popraj jej pekný vztah s frajerom nech sa jemu venuje a nech ho neponižuje, teba nech nechá na pokoji, tu cesta nevedie (radšej).
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Marinak - bol taký hodne fúzatý vip zhruba v znení:

"Raz žil na Zemi muž, ktorý pochopil uvažovanie žien, no než ho stačil vysvetliť ostatným - umrel od smiechu."

Naozaj som už starý, 61+ a za tie desaťročia som čosi zo ženami zažil, aj čosi povyvádzal (aj počas manželstva).
Platí - ženu nemožno milovať a rozumieť jej súčasne.

Ak sa Ti páči a máš pocit, že si rozumiete - podľa mňa nerieš nič ostatné, ono sa to vyrieši (vyvrbí) samo.

Mňa kedysi dávno najviac "dojal" človek, ktorý ma pozval na debatu aby zo mňa vytiahol čo sa dá o mojej bývalej, s ktorou som sa rozišiel a on sa o ňu potkol. "Človek" je najslušnejší výraz - ten najneslušnejší by mi tu spôsobil BAN.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hovorí sa: "Žena je ako opica. Kým sa nechytí druhého konára, prvého sa nepustí."
proste ona ma jeden dlhodobý vztah, ktorý urcite nie je dokonaly ale urcitym sposobom funguje. A teraz jej vstupil do zivota Marinak, ktory sice splna zda sa vsetky kriteria pre lepsieho partnera, ale ona je v neistote, ci ma istotu "vrabca v rukach" vymenit za neistotu "holuba na streche".
Na druhej strane jej vahavost je dost pochopitelna, lebo zacina sa blizit k veku, ked zacinaju byt pre zenu moznosti novych perspektivnych vztahov obmedzenejsie takze kazdy chybny vztah zaberie vela drahocenneho casu. U muza je to posunute, nie je až tak biologickymi hodinami tlačený.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Nie len v Čechách je taký vcelku milý výraz "snažilka" :)
To k tým bio(ne)logickým hodinám.
Marry528
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marry528 »

Pravdepodobný je druhý bod, ale aby to nebol nakoniec piaty bod - chcete ťa do trojky :lol:
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Vykmasaj ju a nepíš jej, alebo obmedz kontakt, a ked sa ti ozve tak jej povedz ak s tebou chce niečo mať tak jedine ak priatela pošle do hajzlu :) ale ked ta motá a má bf tak by som do toho nešiel
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tiež by som z toho nemal prehnané nádeje kvôli jej prístupu.

Ak ťa priťahuje a trvá na tom, aby si k nej cez víkend prišiel, tak to môžeš využiť ako šancu jej vyprášiť kožuch, ak ti nevadí jej "zadaný" stav. Predsa len ženské väčšinou k sebe nevolajú kamošov na prespanie one on one, ak sa teda nepoznajú minimálne niekoľko rokov. Ale nič viac ako nejaký pravidelno nepravidelný sex by som od toho nečakal.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Moznost 5. chce aby jej terajsi frajer ziarlil.

Osobnr by som od toho dal ruky prec, ked s tebou podvadza toho sucasneho, preco myslis, ze nebude podvazdat teba s niekym inym, ked s tym evidentne problem nema?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Nečakal by som od toho nejaký vzťah, skôr len kamarátka, s ktorou si možno občas užiješ? Prečo nie.
Ale keď sa takto správa na začiatku "vzťahu", tak to nie je úplne normálna baba.

To, že ťa volá k sebe na prespanie reálne po takej krátkej známosti taktiež nie je normálne. Ktorá baba toto robí? Určite by som k nej ale išiel, a to s tým, že asi bude sex. A uvidíš večer ako sa to vyvinie.

Ja by som dokonca dal ďalšiu možnosť a to "všetky uvedené možnosti naraz" :D
Marinak
Expert
Expert

Ešte pre upresnenie, kamarátka mi kázala sem napísať, že nedávala náznaky a že ide o pracovné stretnutie, s tým sa však ja nestotožňujem nakoľko, ako určite aj Vy sami z popisu uznáte, aké je jej správanie a že iba kamarátka by si počínala inak. Aj keby šlo iba o pracovné stretnutie, i tak možno konštatovať, že jej konanie je neštandardné.
Blastbit - spoločnú foto s ňou mám aj ja a to z kaviarne zo stretnutia zo Zochovej, príznačné je, že súhlasila súhlasila so zverejnením foto na fb, dokonca s tým nemala najmenší problém, myslím, že bola aj rada.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak keby chcela vyriešiť len nejakú profesnú záležitosť, tak sa to dá vybaviť aj niekde v knižnici alebo kaviarni, ale rozhodne by ťa nemusela volať k sebe domov na víkendové "prespanie" :D
Marinak
Expert
Expert

Pilifo - Veď to, písať článok a rozoberať právne veci môžeme aj kdekoľvek inde, je to neštandardné, že má volá k sebe, kde ako ona vraví, má kľud sama pre seba a ešte ma aj pozýva na obed.
Rovnako som sa zamýšľal nad tým, že je pozoruhodné, že doposiaľ jej priateľa vôbec nespomenula, po včerajšku ho zrazu začala spomínať. Myslím, že cez ten víkend sa s ňou asi budem musieť porozprávať.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

priprav sa na trojku, tu nepeknu
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tá nepekná trojka tiež nie je vylúčená. BTW, nemala už na teba nejaké sexuálne narážky v akomkoľvek zmysle?

69, nice...
Prílohy
69.png
69.png (9.81 KiB) 9373 zobrazení
kevin_69.jpg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak asi naozaj hladaju s frajerom dalšieho búchača aby slečna skončila v sedviči :D .Tak táto volba padla na teba si jej sympatický :)
Citit sa ako elegantná femme fatale ktorá skrátka má rada chlapsku spoločnosť aj na nezbedné aktivity :D
Alebo "len" skrátka sa jej frajer chce pozerat na svoju babu ako to stebou robí :D Sak prečo by inak sa stahoval z východu do BA.
Marinak
Expert
Expert

Bože, toto sú komentáre :D
Pilifo- bol by som oveľa radšej, keby tú 69 dala ona so mnou :D
Sexuálne narážky nemala žiadne, jediné, čo spomenula bolo, že ide do sprchy alebo že je pekná vysprchovaná, iné myslím, že nič.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobrá nezbednica uz dáva signály o tom ako je pekne vysprchovaná. Kto vie mozno maju nekonvenčný vztah ked sa rozchádzaju a opät dávajú dohromady. Teraz tu máme z toho srandu ale tiez mi prišlo po prečítaní uvodneho príspevku ze mozno chcu nejaké sexuálne orgie v trojici len som to hned nenapísal a napísal/la to az Marry (neviem ci sa jedná o noveho uzivatela-uzivatelku na fore).
Ale fakt vážne predstav si že fakt spolu chodíte co ked si skor ci neskor narazí takto chlapa ako aj teba a zacne mu 100x hovorit ako je rada ze ho spoznala a že chce snim tráviť čas. Mne to príde velmi koketné stačí vínko a uz su v sebe..Ak hladáš stabilitu toto asi fakt nebude preteba baba :/ Nie raz zadané ženské koketuju so slobodnými chlapmi. Tak teda uvidíme co dalej napíses ako sa to vyvynie ale za mna ruky preč od nej.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

No neviem. Záleží aj kedy sa máte stretnúť a či je niečo pracovné, clo musíte riešiť takto.
Tiež som právnik a teda neviem si úplne presne vybaviť, čo pracovné by som potreboval doma riešiť s iným právnikom. Predpokladám, že prostredie u zamestnávateľa asi nie je vhodné, lebo asi nejde o pracovné veci, ktoré by padli na úžitok zamestnávateľovi.
Potom nechápem potrebu pracovného stretnutia doma. Ak by jeden z vás mal v práci pridelený nejaký ťažší spis alebo by riešil niečo v rámci M&A, tak chápem čo pracovné by mohol chcieť riešiť (za dodržania diskrétnosti). Keďže ale doma takéto písomnosti pracovného charakteru nemáte, tak neviem čo plánujete a neviem sa vyjadriť, či je jej ponuka adekvátna situácii.

Ak máš ty alebo ona nedostatky v nejakej oblasti práva, ktoré chcete pri stretnutí odstrániť, tak mne sa vždy osvedčilo skôr ak mi niekto odporučil knihu/rozhodnutie. Voľná interpretácia obsahu danej knihy/rozhodnutia vacsinou nie je dostatočná.

Čiže si právnik, zaujímaš sa o trestné právo, tak by si mal vedieť dajak hodnotiť získané informácie. Tak si vyhodnoť, či je ponuka pracovného stretnutia u nej doma potrebná. Ak neviete efektívnejšie vyriešiť veci, ktoré plánujete riešiť u nej doma, tak je to adekvátny návrh.
V opačnom prípade môže byť dôvod iný.

Na to, aby som Ti vedel poradiť nemám dosť informácií. Ale moja predstavivosť mi zatiaľ nedokázala vytvoriť situáciu, kde by bolo treba sa stretnúť u niekoho doma z dovodu riešenia pracovných záležitostí. Ale ak má doma advokátsku kanceláriu, Ok, beriem.

Iný dôvod môže byť ten, že sa jej páčiš. To by bolo fajn. Ale môžeš byť pokojne len prostriedok na spustenie žiarlivosti u jej priateľa. Možno má len zložité obdobie a nevie čo chce. Alebo má len rada dobrodružstvo.

Ak jej ide o to, že sa jej páčiš, prípadne chce sex, je na tebe ako sa rozhodneš a či je to proti tvojim zásadám. Ja by som s takými vecami v tvojej situácii až tak nemal. Ale ty musíš vedieť
Napísať odpoveď