Ninx napísal: 04 dec 2022, 23:49
...
že toto píše kamarát syna bývalého policajného prezidenta, ktorý ho ešte bezbreho obhajuje...Adamkovi si sa pochválil akú mienku máš o jeho otcovi, o PZ ktorý jeho otec riadil, jeho otec tiež musel byť takéto morálne dno ..o čo ti tu vlastne ide? si si prišiel kopnúť? ...ak nemáš nič k veci, tak sa nezapájaj do debaty, radšej choď s Adamkom na tlačovku vyvracať samovraždu jeho otca tým, že si požičal knižku a ani ju neprečítal.
Pilifo napísal:Jj, tak keby som jazdil max. 40 km/h v meste a max. 80 km/h po okreskách, aby som náhodou neprekročil maximálnu povolenú rýchlosť, tak si myslím, že by som bol ešte nebezpečn...
kto hovorí o 40 a 80? maj na tachomtri 55 a 95 a jaký je problém? Tachometer ukazuje približne o 5km/h viac ako reálne ideš. Staciaonar alebo úsekové merianie rýchlosti, to sú reálni policajti? To je systém, ktorý je nejak nastavený. Navyše z tých pár krat čo som jazdil po ČR na stacionari a usekové merianie upozorňujú značky. Ktorý debil prekročí rýchlosť na mieste, kde ťa ešte aj značka upozorní, že sa tu meria?? Len tvoj kamarát a ty, čo sa chceš hádať a teba podobní. Normálny človek tade prejde predpisovo a nič nerieši. Nie ty musíš riešiť, že prečo tam je ten radar, prečo ťa obmedzuje, prečo nemôžeš ísť tak ako ty chceš, keď máš blbú povahu to nie je chyba systému ale teba. Ty ako dôchodca budeš neznesiteľný pre svoje okolie.
Pilifo napísal:Nebudem predsa úradu bonzovať svoju manželku, ktorá zaparkovala pri našom baráku tak ako desiatky ďalších áut pri obrubníku, keď boli všetky legálne parkovacie miesta už obsadené...
Hojko ti to vysvetlil, že pravdu nemáš. Rovnako ti to vysvetlím aj ja vzhladom na to, že pracujem v stavebníctve a staviame, dokonca štátne/obecne nájomné bytovky, na parkovisku je vždy viac parkovacích miest ako je bytov. To, že ľudia majú dva tri autá nie je problém developerov/obcí a miest. Právo parkovať pred svojím bytom nie je definované ani v Ústave ani v deklarácii základných ľudských práv a slobôd. Zaparkuj inde. Býval som na sídlisku v komunistickom paneláku, kde parkoviská ani zdaleka nepokrývajú ani počet bytov v paneláku. Parkovalo sa všade kde sa dalo, v noci je to tolerované, nikdy MsP neriešili že v noci autá parkujú po chodníkoch, trave atď
wladas napísal:Mne skor pride ze nechce byt neopravnene buzerovany.
Ak prekročíš rýchlosť si neoprávnene buzerovaný? Rozdiel dráhy zastavenia auta z 50 a z 60 je 5 až 10m, na suchej ceste. To je vzdialenosť, ktorá môže rozhodnúť o živote napr. tvojho rodinného príslušníka, dieťaťa. Ak taký mudrlant ako je Pilifo natrafí na jemu podobného mudrlanta, ktorý napr. zrazí jeho ženu, či dieťa a ted druhý mudrlant z toho vyjde s nejakým smiešnym trestom len preto, lebo mudroval a vrtal sa vo veciach, tak ako sa teraz vrta vo veciach Pilifo, neviem či sa mu to bude páčiť a či sa sem s tým príde pochváliť. Nech to nebere osobne.