Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ako sa mám postaviť k vzniknutej situácii?

Ísť do toho/počkať na ňu/tlačiť na ňu
15
36%
Nechať ju tak
27
64%

Celkom hlasov: 42

gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Situácia, s ktorou si neviem dať rady

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blastbit

ved si zober povedzme 5 ludi ktori su narodeni v tom istom znamení a ich poznas. Maju vari rovnaku povahu? celkom urcite nie.. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nemaju rovnaku povahu ale mozu mat pribuzensku povahu. Ked si porovnám 3 kamošov mojich ktorý su znamenie Panna su si podobní narozdiel od Panny typu Fico, Lukašenko. Bežné znamenie Panny sú melancholický-flegmatici najčastejšie doplnený sangvinikom ak sa jedná o troj kombináciu.
U Fica,Lukašenka je toto doplnené miesto sangvinika výrazne cholerikom a v prípade Lukašenka odnož despota, preto tá tužba po moci a manipulovaní, sklony ku kriminalite.
A preto ak zistím ake znamenie je baba ktorú Marinák popisoval tak sa určite trafím do nej temperamentoveho zloženia na zaklade znamenia.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit
:D pokial ta to baví ako zábava tak ok, ale racionalny podklad to samozrejme nemá :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lPCX.tak_urcite_foto_rtvs_milan_krupcik_46_jpg.jpg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To je hlbkové spoznavanie osobností nie len okrajovo. Chapem niekto rád napr právo, alebo IT, cestovanie po svete len tak.
Ja som melancholický-flegmatik výrazne reznutý sangvinikom. Ak by som nezapojil svoju sangvinicku časť tak by som bol po 30 tke panic a nikdy nebol so ziadnou ženskou vonku a ak aj hej tak by som tam mlčal a nikdy by som nič nedosiahol. Jasné neprekotil som stovky báb, ale zato stovky báb som do hlbky osobností spoznal. Všetko si na nich všimal do posledných detailov. Preto aj vyvraciam mýty ako tie ked niekto povie ze Friendzone je stopka a pritom to stopka nie je. S tým sa dá čo to robiť, este si tú ženskú aj vziať za manželku.
Tam ale samozrejme treba začať od seba od prvých do posledných detailov a zvysovat si percentá uspešnosti u ženských, potom príde uspech.
PS- exot je relativny pojem. Exot moze byt pre niekoho clovek co neustále cita knihy o hocicom, exot moze byt aj prilis extrovertný exhibicionista :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit, ty by si mal mat vlastnú "show" :D :lol: Skus porozmyslat nad nejakym svojim youtube kanalom, uspech by ot mohlo mat :) Ked vidim aky exoti tam dokazu fungovat tak ty by sisa medzi nimi nestratil..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Súhlas. Normálne by som si prvý diel pozrel.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Blastbit by bol Vlastík Plamínek verzia 2 :D

gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 14 jan 2023, 9:08 Ja som melancholický-flegmatik výrazne reznutý sangvinikom.
a čo presne nie si? :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

V mojej osobnosti sú dominantné 40 % melancholik, 30% flegmatik, 27% sangvinik a 3% cholerik. Ked som chcel písať ženským,prekonávať sa, ist snimi von a mať snimi niečo, musel som sa viac snažiť využívať svoju flegmaticko-sangvinicku časť a zbavit sa strachu melancholika.
Ked si pozreme napr Arnolda Schwarzenegera on je Lev a temperamentne cholerický-sangvinik už od jeho dominantnej postavy,tváre,reči tela,mimiky,gestikulácie,osobnosti makať na sebe fyzicky,karierne. Zeny aj samé za ním chodili bez toho aby sa musel nejako snažiť.
Inak Levy sú najčastejšie Cholerický-Sangvinici, Cholerický-Flegmatici, Cholerický-Melancholici, Sangvinický-Flegmatici.
V prípade Marinaka vo vztahoch kombinovat melancholika na základe pozorovania a intuicie, ale byt naozaj akčnejší a vyuzivat svoje cholerické predpoklady na uspech pri vztahoch. Sak studuje tazku právnickú školu kde ako aj sám uznal si viac všima psychologické situácie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 14 jan 2023, 11:00 V mojej osobnosti sú dominantné 40 % melancholik, 30% flegmatik, 27% sangvinik a 3% cholerik. Ked som chcel písať ženským,prekonávať sa, i
a nie si nahodou 38 % melancholik, 32% flegmatik, 26% sangvinik a 4% cholerik ? :D V akej oblasti pls pracujes, ak mozes prezradit? Ci to sedi s tou s tou tvojou povahou.. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Testy robené viackrát, pointa je ale jasná kto chce pochopí kto nie sa vysmieva ale čo už. Som manuálne zručný a zaučam ludí vo fabrike.
Ale aby som vedel ako najlepšie využiť schopnosti kolektivu na nejaký uspech, tak mám toto ako hlbkovu zálubu a robenie analyz nie na základe toho co je písané na slovenských weboch lebo tie si protirečia.Ale na škole, odbor manažerstvo, som mal aj psychologiu.
Myslim ze Marinak pochopí čo mu chcem mojimi názormi povedať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 14 jan 2023, 11:11 Testy robené viackrát, pointa je ale jasná kto chce pochopí kto nie sa vysmieva ale čo už. Som manuálne zručný a zaučam ludí vo fabrike.
Ale aby som vedel ako najlepšie využiť schopnosti kolektivu na nejaký uspech, tak mám toto ako hlbkovu zálubu a robenie analyz nie na základe toho co je písané na slovenských weboch lebo tie si protirečia. Myslim ze Marinak pochopí čo mu chcem mojimi názormi povedať.
to je skvelé, tak nech sa darí :)
/jedna malá rada: ked budes v zivote v buducnosti chciet niekedy urobit nejake zásadné zivotne rozhodnutie, skus sa najprv s niekym poradit, kludne aj tu na fore, aj hoci iba cez pm, si fajn človek :) /
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved neni problem si nechať poradit, poradiť som si nechal uz v 2012 ked som založil svoju prvu temu.
Este co ma napadlo ohladom Marinaka ved ako právnik nech si kludne hladá babu mladu lekarku/zubarku,bankovničku,uradničku a pod osloviť pri nejakých vybavovačkách.Moze byt aj právnička ale aj v týchto profesiach sa najdu ženy. Pri vybavovačkách sú tam písané mená dotyčných dám a zistiť si niečo o nich hoc aj naživo, uvolneným príjemným štýlom pokecať po skončení ich pracovnej doby.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 14 jan 2023, 11:22 Ved neni problem si nechať poradit, poradiť som si nechal uz v 2012 ked som založil svoju prvu temu.
Este co ma napadlo ohladom Marinaka ved ako právnik nech si kludne hladá babu mladu lekarku/zubarku,bankovničku,uradničku a pod osloviť pri nejakých vybavovačkách. Vtedy sú tam písané mená dotyčných dám a zistiť si niečo o nich hoc aj naživo, uvolneným príjemným štýlom.
to je celkom dobry napad. Mam znameho ktory si takto nasiel matku svojho dietata ako pracovnicku na pobocke banky. Pravidelne tam chodil a raz sa jej nenapadne spytal ci by mu nedala na seba svoj sukromny kontakt, da sa to samozrejme aj inac poriesit. Zaroven ona mala prehlad o jeho prijmoch takze to bola "laska velika" :D :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

U teba asi dost prevazuje sangvinik-flegmatik. Napr takuto kombináciu maju Váhy. Toto ma uprimne pobavilo táto prihoda tvojho kamoša :D.
Tá "láska veliká" je urcite aj u jednej baby ktoru az tak nemusim sak za rok sa tiež dala dohromady 3 x s jednym chlapom a 3 x rozišli :D
Pritom chlap co má malu dceru. Len co o tej babe viem ze toto je jej snád 7 partner na vázny vztah, kolko mala uletov to uz neviem.
Este aj napísala status o jeho klamaní hlavne ked som ju spoznal pred 6 rokmi koketa prvotriedna s priesvitnymi leginami a bolo vidno tangače.
Ale tak co no rokmi si každý prejde aj tými sklamaniami nejakej formy ale tie maju človeka naviesť na cestu,naznačiť smer,na niečo nové človek príde a niečo nové zistí co mu vyhovuje co mu nevyhovuje.Kým nie su vo vztahoch nasilie,nenavisť,nevrazivosť dá sa niečo uhrat do outu........ Cize keby nejaku babu chytí za ruku tak prinajhoršom to skončí jej odtiahnutím a menším vynadaním z jej strany.
Niektoré babeny su zase také ze chcu byt ony iniciativne uplne vo všetkom, chlap sa ako keby len zvezie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit
ten pripad s tym znamym bol cely zaujimavy. On je rozvedeny, dieta uz ma a dalsie nechcel, tak sa mu pacilo ze ta "znamost z banky" mu tvrdila ze ona ma lekarsky potvrdene ze je neplodna a ze teda nech necaka ze by mohli mat niekedy v buducnosti svoje spolocne. Ake bolo jeho prekvapenie, ked za urcity cas otehotnela. Proste zazraky sa dejú :lol: :) no jo, pán podnikatel je dobrá partia :D Zaplatil za to znacnu cenu-neziju spolu- len mesacne cvaká.
Poucenie pre Marinaka- treba byt vo vztahu k zenam opatrny, resp. snazit sa v situacii ked je prilis vela krvi v penise tak aspon cast presmerovat do mozgu.. :D
Marinak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marinak »

Úplne rozumiem, Blastbit, Tvojmu posolstvu :) Áno, správne si vypozoroval melancholické črty (a to len na základe písania), som veľmi citovo založený človek, citlivý, ale aj racionálny a občas striktný, nakoľko vykonávam robotu, ktorú vykonávam.
ved ako právnik nech si kludne hladá babu mladu lekarku/zubarku,bankovničku,uradničku a pod osloviť pri nejakých vybavovačkách.Moze byt aj právnička ale aj v týchto profesiach sa najdu ženy.
Presne tak, veľmi ma priťahujú intelektuálky ženy. To, že mám ja vysokú školu, neznamená, že aj ona ju musí mať. A netrvám ani na tom, že musí byť aj ona právnička, ale vidíte, táto je ňou tiež a asi aj preto si tak výborne rozumieme. Pri žene tam musí byť u mňa aj sexuálna príťažlivosť, to však nestačí. Ak bude síce pekná, ale s prepáčením sprostá, ja s ňou nebudem mať o čom a nefungovalo by nám to. Kľudne aj nech je bankárka, úradníčka, lekárka a podobne, vôbec by som nebol proti :) Hlavne, nech je normálna a nech si spolu sadneme najmä mentálne.

U mňa sú ciele jasne dané, už to bude v máji päť rokov, čo som skončil školu a v júni tri roky od rigoróznej skúšky a zisku titulu JUDr. (ten čas letí neskutočne rýchlo). Predo mnou sú však ďalšie ciele, dizertačná skúška, obhajoby, zisk titulu PhD., neskôr advokátske skúšky. Predtým som robil priestupkára na okresnom úrade. Teraz robím u jedného pomerne mediálne známeho advokáta. Mojim cieľom je sa stať sudcom alebo prokurátorom, hoci viem, že to nebude vôbec jednoduchá cesta, nevylučujem však ani advokáciu, aj keď rozbehnúť vlastné podnikanie, začiatky sú ťažké. Tiež chcem ísť učiť a stať sa docentom, ak sa bude dať. Baví ma predovšetkým trestné a správne právo.

Všetko sa deje pre nejakú príčinu, možno ma to má posilniť, nasmerovať niekam, uvidíme. Všetky veci, ktoré sa mi v minulosti stali, či už dobré alebo zlé, aj čo sa týka žien a to aj s touto, asi majú mať pre mňa nejaký efekt. Verím, že všetko je tak, ako má byť. Uvidíme, či život ďalej prinesie :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne to je to pozitívne čo si máš zo svojej osobnosti najviac zobrať. Nebyť moc smutný ani necitit nejaku beznádej v situáciach.
Mal by si to brať tak ako tvoje dlhodobé ciele čo sa týka kariery, buduceho podnikania= dravo,huževnato,cielavedomo,trpezlivo a pod.
Melancholická časť osobnosti má len zanalyzovat situácie, realisticky to zhodnotiť,niečo intuitivne vycitit.
Ale druhá tá silnešia časť povahy ťa má hnať dopredu za tým. A toto píšem aj pánovi failurexperimentovi kedze to máte podobné.
Zopár prísloví ktoré platia aj v modernej dobe " kto sa bojí nech nejde do lesa ", "bez práce nie su koláče", "kto sa hanbí má prázdne gamby"
Ja síce rád píšem ale teda aby to nedopadlo od niektorích s výčitkami ze sa zase moc angažujem tak dám ovela väčší priestor dalším. Tak zatial. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

(dalsia tema ktoru hijackol blastbit?)

ja som si vzdy myslel ze pravnici su majstri slova co sa vykecaju zo vsetkeho a ukecaju kazdeho... (mozno som len moc krat pozeral community) ako je mozne ze mas problemy komunikovat so zenami? tuto jednu konkretnu uz prestan riesit konecne, skusil si, nevyslo, minulost nezmenis, nema zmysel nad tym vobec dalej rozmyslat.
Napísať odpoveď