No ved to je logicke, ze pokym v strane nie je vola mat tych lidrov viac, tak sa rozpadne. Smer alebo Hlas maju jedine stastie v tom ze lavicovy blok sa scelil a zatial existuju iba dve strany s relativne silnymi lidrami.kayko napísal: 26 jan 2023, 11:35 A po volbach, ked odstupil, tak sa strana zacala rozpadat, lebo nemala lidra.
Pravicovy blok je roztruseny a viac kriticky, akonahle sa lider svojimi cinmi znepaci kritickmu volicovi, tak si hlada nahradu a kedze cela strana sa toci okolo jedineho cloveka tak ma smolu, ja by som si pokracovanie SaS vedel predstavit ak by si do cela zvolili opet silneho lidra a Slulik by tam stale zostal ako podpredseda, a riesil by si svoje ekonomicke vsuvky, lenze malo by to prebehnut nenasilne a hlavne ludia by mali viet, ze to chce samotny Sulik. Teraz mi to ale nepride tak, ze sa snazi ho najst, preto pri jeho ustupe by sa SaS asi zrejme rozpadla, ako sa to stalo aj Sdku. Pokym budu strany zalozene vzdy na jednom lidrovi, bez budovaneho nastupu dalsieho potencionalneho alebo viacerych, tak sa budu vzdy rozpadat.