...ako fakt? ...
Tá protiotázka bola k tvojej vlastnej otázke na mňa, či by sa niečo zmenilo na mojom vnímaní LGBT keby sa schválili partnerstvá.
nie moja otázka znela
Ja sa ťa pýtam ako to ty vnímaš, ak volíš niekoho koho jeden z nosných bodov programu je lgbti (a strana sa bude snažiť zákon presadiť) ale tebe vadí lgbti.
A že kto nechápe otázke, mieša hrušky s jablkami a stráca sa v postoch, máš problém s orientáciou. Ja som sa ťa nepýtal
ako by sa zmenil tvoj postoj k LGBTI ak by sa schválili partnerstva, ale
ako vnímaš to, že volíš SaS, ktorých jedden z nosných bodov je LGBTI agenda.. Vidíš ten rozdiel toho čo sa ťa pýtam a čo mi ty vkladáš do úst, že som sa ťa opýtal? Stratil si sa? Nevymýšĺaj si bludy,ktoré tu neboli ani povedané.
Reč bola o Dzurindovom projekte - Modrá koalícia - majú to aj v názve, koalícia viacerých strán. Opäť sa vykrúcaš, lebo nevieš vecne argumentovať. Dokonca si tam začal rozoberať KDH, KU a SPOLU a odrazu je problém v tom, že si vlastne myslel len jednu stranu.
Vieš aký je rozdiel medzi
koaliciou strán (ktoré idú spolu do volieb) a
vládnou koaliciou. Ja rozprávam o tom, že názorové hodnoty v jednej strane spôsobujú rozpad (alebo koalicií strán, ktorá maž vystupovať ako jedna) a ty začneš písať o tom, že sa vládoa koalicia 4 rôznych strán, ktoré vystupujú sami za seba len sa rozhodli spolu vládnuť, rozpadla kvoli sulíkovi s matovičom. Čo? Suvis?
Ephramko presne pochopil, načo som narážal pri Dzurindovom projekte, ale ty nie. Si si istý, že problém nie je v tvojej hlave?
Toto ťa úplne vystihuje, v jednej vete povieš, že nevieš kto z nás dvoch a v zápätí si naserieš do úst tým, že seba odtiaľ vyškrtneš
Už si počul o sarkazme? Nie, nevadi.

...aspoň tu vidieť ako hlboko si stratený v tejto konverzácii aj so svojím názorom, keď potrebuješ takéto veci komentovať.
Nemáš fakty, ani dáta, ani argumenty. Na prieskum, ktorý som ti tu postol si ani necvrkol ale chytáš sa tu nezmyslov, len aby si si sám pred sebou uhral diskusiu. Zachádzaš do adhominem, útočiš, snažíš sa ma zosmiešniť urážkami. Lebo nič iné už k tomu nemáš čo povedať.