jackb napísal: 19 feb 2023, 11:00
Deti sa unasaju, dokonca ombutsmanka pre deti ma tak jedno ci dve ukradnute.
No ja som pisal ine: ak nepriatela rozflaka kazetova municia, alebo zomrie na popaleniny fosforom, je mrtvy. Preto ho nemozu vymenit. Preto ma vacsi zmysel nadalej nicit logistiku a velitelstva, aby sa vzdalo co najviac zivej sily, ktora moze byt vymenena za zajatych Ukrajincov a niekedy aj tie ukradnute deti.
Tak ako je svinstvo pouzivat borovnice v zakopoch a su na ten ucel zakazne, aj biely fosfor robi take svinstvo, ze je to uplne zbytocne utrpenie ludi. Zopakujem: my nie sme oni. Ak je nepriatel barbar, nemusi byt aj Ukrajina.
Mali Americania odplacat v Iraku alebo v Afganistane utoky civilnymi autami tak, ze by svojho fanatickeho vojaka posadilo do ineho auta plneho vybusnin a pekne bum v piatok po modlitbach pri mesite? Tak sa to nerobi, do psej matere.
jackb neviem ci si mal pred tym napisane zmrzacena mrtvola, ak ano tak to uz duplom by za nu ziadneho zajatca nevymenili

Logistiku a velitelstva nicit samozrejme mozu, na to su tie himarsy predurcene, na co nie su predurcene je nicenie zivej sily.
Ukrajinske deti su unasane, rusi ich deportuju do ruska, o ich zamere vracat ich spet na ukrajinu vsak neviem, mozno vies nieco viac.
Ak kazetovu municiu pouzivali americania v Iraqu, tak to analogicky tiez znamena, ze su barbari
During the 2003 conflict, the U.S. and U.K. used nearly 13,000 cluster munitions, containing an estimated 1.8 million to 2 million submunitions.
takze jediny kto barbarmi byt nemoze su teraz ukrajinci, ktorych zabijaju rusky vojaci a rakety v ich vkastnych obyvyackach ale taky americania alebo rusi su barbari podla nahladu na vec. Teda ak rusi zaseru ukrajinu klastrovou municiou a zomrie pri tom mnozstvo ua vojakov a podotykam aj civili, tak je to stale lepsie ako keby mali zomriet ty okupacny rusky vojaci a aj civili, s tym ze sa nevie kde vlastne bude ta Ukrajina a kde Rusko po tomto konflikte.
Cize radsej mat menej zasrane uzemie ruskou municiou, ktore skonci v rukach rusov ako viac zasrate uzemie, ktore skonci v rukach ukrajincov. Pre jednu stranu to totiz predstavuje vyhodu nad tou druhou, tak buď alebo.