Ty ukazujes, ze poznas ludi z armady. Esteze pred tymi 8 rokmi sa pisalo, aky je problem specialom kupit lyze alebo, ze si aj slovenski vojaci musia kupovat lepsie veci v army shopoch, lebo tie co fasuju, boli z tendra kde museli vyhrat tie najlacnejsie a teda uplne najhorsie. ale v roku 2023 maju tej vybavy tolko, ze ju kradnu a predavaju. Aj prezidentka fasovala ako najvyssia velitelka? Aj Lengvarsky ako velitel vojenskej nemocnice? A bachari v Sobranciach (ci kde je ta vojenska basa)? Ty si vtip.
Plus preto, ze na Slovensku maju spacaky a teple ponozky pre kazdeho jedneho prislusnika, tak to tak musi mat aj Portugalsko, alebo talianske posadky na Sicilii. Ved maju v krajine Alpy, tak v Palerme urcite fasovali aj snezne skutre a sneznice. To je logika toto. On osobne pozna cele OS SR a ti by mi povedali.
Lebo pri tej fantasmagorii ako pojdu miliony vojakov NATO porazat Moskalov je problem ten, ze ty si si zobral cislo a to je pre teba svae. Ty uz ignorujes aj to, ze to cislo su vsetci: stabni dostojnici, ale aj namornici a piloti. Ti rozhodne nepojdu v telpych ponozkach do Moskvy. a uz mas o statisice ludi menej. A kto by to Rusko branil? Jeho obyvatelia. Aj ked chlascu a fajcia. Takze miliony ludi na strane nepriatela, ktori boli v roku 2015 v osiali z ukradnutia Krymu. Snad na tom dnes az tak zle nie su, ked musia vnimat, ako dostavaju po papuli aj od Ukrajiny. Potom mas tu zakladnu vec, ze v krajinach, kde to nie je potrebne, tak tie zimne veci nemaju. Lebo ich nepotrebuju. OSSR nepotrebuje vznasadlo do mociara, alebo sa jej piloti nemusia ucit prezit po katapultovani nad rozburenym morom. To ty ale ignorujes, halucinujes si svoje scenare a tym tahas po mape ako Hitler minuty pred tym ako si vystrelil mozog z hlavy.
Sice nikto na zapade v januari 2015 netusil ako zle na tom Rusko je, ale ty ano. Preco si to nepovedal na ambasadach USA, UK a Ukrajiny? Mohli poslat techniku pred zaciatkom invazie a zomrelo by ovela menej nevinnych Ukrajincov a Moskali by uz boli davno porazeni. Nemuseli ist na vylet nad Kyjiv.
Ty mas co hovorit o vyznani sa v technike. Uz si toho dnes dost dokazal. Pokojne si F16 vymen za MiG29, ktore Slovensko darovalo no Moskali ich maju aj vo variante pre parnik Kuznetcov. Hlavne ze chodis po lese v britskej bunde a spacaky mas z kazdej armady na planete. Ako tie 13 rocne deti, ktore si vymyslaju bajky, aby zaujali. Aj ty sem pridas dake tajne dokumenty ako ten American, aby si ukazal "ako sa vyznas a co vsetko mas"?
To, ako strasne hlupy a neznaly si, si dokazal uz ked si plakal cosi o porazke USA v Pustnej burke. Ty nevies, ze v USA puste su a tam mozu skusat materialy, techniku,... ty si dovolujes poucat a hovorit o znalostiach, ked ty nemas ziadne. Tak sa uz asi nestrapnuj a chod sa chvalit tym "co vsetko mas" detom v tvojom veku. Ahoj.
Autoeditácia príspevku po 4 min 27 sek:
Blastbit napísal: 13 máj 2023, 22:46
Asi myslel stihačky F-35C miesto F-16. Aby tu nebol flame jackb naozaj radšej sa stiahni tuto to už nemožes vyhrat.
Vieš že si ta celkom vázim v diskusiach aj sme sa nikdy nepochytili, ale tu taháš za kratší koniec.
ja sa mam stahovat, ked si chlapec pred 8 rokmi pozrel cisla a tvrdil, ze NATO pobije Moskalov aj ked Nemci cvicili s metalmi namiesto tankovych gulometov. tvrdi, ze kazda krajina NATO ma zimnu vybavu, ktora vydrzi zimy v severovychodnej Europe, pre kazdeho jedneho prilslusnika, aj ked ich vobec nepotrebuje. a do toho mna obvini z kremofilie. a ja som ten, ktory taha za kratsi koniec. logika za 100 bodov.
zrejme nikdy nevidel cudzinca, lebo stale tvrdi, ze kazdy jeden clovek znasa chlad ci teplo rovnako. ze nemoze byt rozdiel, lebo sme jeden druh. on neveri novinam, kde sa pise, ze pri tom, co sa na Slovensku nepovazuje za nieco zvlastne, ludia v Britanii nechodia do prace "lebo je to nebezpecne". alebo ze sa v Skotsku skracuje vyucovanie ked je teplota viac ako 20, lebo je prilis horuco. alebo ze Spanieli sa ani po 6 rokoch dokazu prisposobit teplotam v Britanii a chodia v paperkach a saloch aj v juni. nie. sme ludia, preto nemozu byt rozdiely. mne chce volat sanitku, mucit ma... a ja taham za kratsi koniec.