Banálne/triviálne otázky
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Banálne/triviálne otázky
Cim dalej tym viac vidim "toto video spoznoruje surfshark VPN".
Viete mi niekto vyvstlit na co je dobra takato VPN-ka pre dospeleho cloveka, co nepirati a zije v EU?
Viete mi niekto vyvstlit na co je dobra takato VPN-ka pre dospeleho cloveka, co nepirati a zije v EU?
to by davalo zmysel, ale strhava sa to tradicne aj pri mhd, kde su pevne dane ceny a vsetko strhava dopredu, ziadne dodatocne zlavy a vypocty tam nie su.beardie napísal: 06 júl 2023, 8:56 Lebo v obchode sa strhne celá suma
V MHD môžeš mať za deň viac jázd a počíta sa celková suma, ktorá je výhodnejšia ako súčet jednotlivých jázd, aspoň v tých lepších mestách
Autoeditácia príspevku po 2 min 45 sek:
mozes si zmenit lokalitu a vidiet na streamovacich sluzbach veci nedostupne pre tvoj region napriklad. ale primarne to bude prave pre ludi, ktori piratia a cestujuharrison314 napísal: 06 júl 2023, 9:01 Cim dalej tym viac vidim "toto video spoznoruje surfshark VPN".
-
Mek
Addict
Ako kazda ina VPN, je tam vyhoda dodatocneho sifrovania, keby si sa napriklad na letisku pripojil na hotspot vytvoreny utocnikom, tak neuvidi ake data posielas.
ahojte, vedel by niekto vysvetlit preco existuje take velke mnozstvo ubytovacich moznosti aj v oblastich kde nic zaujimave na pozeranie nie je, ani nie su tam nejake zvlast pracovne prilezitosti ani nic podobne? Ked si clovek otvori napr mapku booking tak je vidno ze skoro vsade su apartmany, hotely, ubytovne, penziony, airbnb, chaty na prenajom atd. Ako sa to moze uzivit, kto tam chodi? Ze by hlavne páriky na jednu noc? A ked si pozriete tak aj teraz v top sezone su mnohe neobsadene..
napriklad?
Priemysel je dost rozsireny. Odbornejsie veci musi servisovat/opravovat technik z vacsej dialky. Pri velmi specifickych veciach kludne aj zo zahranicia.
Ja tak sem-tam vynimocne fungujem.
Ja tak sem-tam vynimocne fungujem.
napr. Lučenec a okolité obce /snad sa nikto neurazí/
Niekolko hotelov z toho minimalne dva 4hviezdickove./+dalsie moznosti ubytovania/
je tam nieco, co velke ani male mesto ponuknut nevie - ticho a priroda
byvaly kolega chodi do miest, kde uz ani lisky nechodievaju davat dobru noc, kazdy rok minimalne na tyzden
na vycistenie hlavy a odstrihnutie sa od siete ideal
byvaly kolega chodi do miest, kde uz ani lisky nechodievaju davat dobru noc, kazdy rok minimalne na tyzden
to je v poriadku, ale co poznam ludi z mojho okolia co maju radi prirodu tak kazdy sa snazi ist do hôr.beardie napísal: 07 júl 2023, 21:13 je tam nieco, co velke ani male mesto ponuknut nevie - ticho a priroda
-
harrison314
Hardcore addict
V horach nie je ticho ani klud, je tam hlava na hlave, pomaly viac ludi ako v Bratislave na namestiach.gogo956 napísal: 08 júl 2023, 5:32 to je v poriadku, ale co poznam ludi z mojho okolia co maju radi prirodu tak kazdy sa snazi ist do hôr.![]()
Aj v mojom okoli su take chatky, hoci tu nie je nic svetozname ani extra navstevovane, no je tu klud a pekne lesy, aj ked nie su nicim zaujimave.
Veru nielen hory ale aj lúky sú plné turistov nielen zo SR ale aj zahraničia. Mestá kolkokrat zívajú prázdnotou počas pekných dní.
Jeden zo známich lesov v zahraničí je jeden japonský les, do ktoreho ale ludia chodia páchat samovraždy kazdu chvílu.
Jeden zo známich lesov v zahraničí je jeden japonský les, do ktoreho ale ludia chodia páchat samovraždy kazdu chvílu.
Stretli ste sa s tym, ze niektore turisticke miesta, pripadne kupelne miesta, pripadne random miesta si spravili kartel na ubytovanie jednou sluzbou? Minuly rok som hladal ubytovanie v Sliaci a vsetko tam bolo ponukane iba cez booking.
Retkvic
mozno pouzivaju vsetci booking jednoducho preto ze je to asi najsikovnejsia takato platforma.
mozno pouzivaju vsetci booking jednoducho preto ze je to asi najsikovnejsia takato platforma.
ako inak by mali ubytovanie ponukat?
mat vlastnu jednoduchu stranku a vsetko riesit mailom a excelom? zaplatit niekomu za tvorbu web applikacie cez ktoru si to budu vsetko organizovat?
alebo si viac menej zadarmo spravit profil na bookingu ktory vsetko vybavi za teba? od rezervacii, cez platenie az po reklamacie?
nemusi by vsetko vzdy konspiracia a politika, niekedy skratka vsetci budu pouzivat to co je pre nich najvyhodnejsie a najjednoduchsie
mat vlastnu jednoduchu stranku a vsetko riesit mailom a excelom? zaplatit niekomu za tvorbu web applikacie cez ktoru si to budu vsetko organizovat?
alebo si viac menej zadarmo spravit profil na bookingu ktory vsetko vybavi za teba? od rezervacii, cez platenie az po reklamacie?
nemusi by vsetko vzdy konspiracia a politika, niekedy skratka vsetci budu pouzivat to co je pre nich najvyhodnejsie a najjednoduchsie
-
harrison314
Hardcore addict
No zadarmo to teda nie je. Ked som sa minuly rok ubytoval v jednom apatrmane cez booking a potom som sa bavil s recepcnym, tak ked si zavolam priamo, tak to mam o 20% lacnejsie.
Navyse v dnesnej dobe si uz nik nemusi prevadzkovat vlastnu stranku, ale mozu pouzit FB. Alebo proste telefon.
Navyse v dnesnej dobe si uz nik nemusi prevadzkovat vlastnu stranku, ale mozu pouzit FB. Alebo proste telefon.
20percent? to sa mi zda privela. Ma niekto blizsie info? Na nete je info ze 15perc.
Ja som nasiel ubytko na bookingu, tak som nakracal do hotelu s tym, ze si rezervujem izbu na priamo, nech je to lacnejsie a vypytali si viac
ked som recepcnej povedal, ze na bookingu to maju lacnejsie, tak mi odpovedala ze ano, ak chcem izbu lacnejsie tak si ju treba rezervovat cez booking. Zaujimalo by mq preco. Mozno nahanali recenzie od uzivatelov?
-
harrison314
Hardcore addict
20% plus minus, presne si to nepametam, bol som vtedy dost rozbity po predoslom dni, ale ten rozdiel bol citelny. Nevypytoval som sa na detaily. No pametam si z toho to, ze ked niekde pojdem tak skusim rovno volat.gogo956 napísal: 11 júl 2023, 9:45 20percent? to sa mi zda privela. Ma niekto blizsie info? Na nete je info ze 15perc.
vytvorenie je zadarmo.harrison314 napísal: 11 júl 2023, 9:34 No zadarmo to teda nie je. Ked som sa minuly rok ubytoval v jednom apatrmane cez booking a potom som sa bavil s recepcnym, tak ked si zavolam priamo, tak to mam o 20% lacnejsie.
ale tak to je uplne bezna vec ze ked vyuzivas niekoho sluzbu tak za nu treba platit.
vlastna FB stranka je viac menej to iste ako vlastny web, potrebujes niekoho kto sa bude o tu stranku starat, niekoho kto bude riesit rezervacie, fakturovanie, reklamacie...
ono asi tym prevadzkam vyhovuje viac dat tych 20% za to ze nemusia riesit nic, iba im pride mail ze ubytovanie bolo zabookovane, ze bolo zrusene, ze bolo presunute. pride clovek, ukaze potvrdenie z bookingu, ubytujes ho, ked odide tak ti od bookingu pridu peniaze na ucet.
a samozrejme cez booking si ich najde podstatne viac ludi ako keby mali FB profil alebo vlastny web.
mne to pride to iste ako ked herny vyvojar radsej publishne svoju hru na steame a da mu 30% zo zisku za to ze nemusi riesit hosting, servre, financovanie ci komunitu. a este ma aj podstatne vacsiu sancu ze si tu jeho hru niekto najde na steame ako by si ju nasiel na facebooku.
Autoeditácia príspevku po 4 min 45 sek:
my ako zakaznici preferujeme booking, hlavne kvoli tomu ze maju nejaku univerzalnu cancellation policy. cielene vyberame ubytovania ktore umoznuju zrusit rezervaciu bez poplatku co najskor.
booking to ma vsetko prehladne, uniformne, lahko viem porovnat rozne ubytovania a maju tam plno recenzii.
su aj alternativy (nejake megaubytovanie), popripade airbnb, aj ked tam toho na slovensku az tak vela neni. ja by som uz isto nehladal ubytovanie cez google ci facebook.
Komu sa zda 20% vela, tak nech ani nepozera kolko beru food delivery spolocnosti
inac ja tiez preferujem booking koli transparentnosti, ked nieco nesedi, tak sa nemusim hadat s nejakymo indmi na recepcii, jednoducho poslem staznost a poskytne sa mi nejaka kompenzacia.