Pri tom videu su komenty, ze je vela detailov, ktore pouzkazuju na to, ze to bude iny tak. Ale ako zdielal gogo, prevzali to zapadne media, ktore maju tendenciu overit si to co publikuju.
Prave kvoli tomu, o com hovoril ten desiatnik z Charkivskej oblasti su velki hrdinovia - Rusom nepustili ziadnu dolezitu poziciu, mozno dake metre lesa, aj ked nemaju taku vybavu ako utociaca cast ZSU na juhu.
Zamrznuty konflikt bol pre niektorych uz pred mesiacom ci dvoma. Alebo pred rokom, teda dva mesiace pred vitaznym utekom Rusov za Dnipr. Takze mozno zalezi na vnimani toho co je postup a co nie, a pre ktoru stranu sa to pocita.
Autoeditácia príspevku po 10 min 40 sek:
eMPiko, ja som tu seriu tweetov ani citat nemusel

ty si dal 6. juna lzi z TASS o tom, ako Ukrajinci sposobili vysoky vodny stav a este aj priehradny mur ostrelovali. necitim dovod si to iste citat o tri mesiace neskor.
na akej nemeckej prokurature? niekoho zatkli pre pribeh, ktory ako som napisal je tak plny dier, ze mu ani ty sam nemozes verit.
tu pracu by mohli napisat aj Zelensky s Bidenom, ak uz prvy zdroj vylucuje to pisu + pisu to, co si vsimli len agenti Kremla a nikto iny.
ku tomu kto je kde respektovany, ty si sa vulgarne vyjadril o Dane Drabovej, ktora je proukrajinska a je top odbornicka na radiacnu bezpecnost. tak si myslim, ze si posledny, kto by sa mal rozcitit, ked poukazem na zasadnu faktograficku chybu hned na zaciatku clanku, bez pouzitia pejorativ.
nadava ukrajinskym vojakom do imbecilov lebo nezburali rusku obranu za den
citation needed. inak to bude ako pri tych etnickych cistkach na Ukrajine, ktore podla teba organizujem a dalsich lziach na moju osobu

lebo to znie skor na teba, kedze ty si zrusil ofenzivu ked sa 30. juna ZSU nekupali v Azovskom mori, tak ako si pred rokom zrusil oslobodenie Chersonu.
a prosim ta, odcituje aj kde som Texasanov nazval kremblobotmi. velmi pekne dakujem.