Dievča z jogy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Dievča z jogy

Príspevok od používateľa warham »

ahojte,

po dlhej dobe som sa spoznal so ženou mimo sociálnych sietí, stretili sme sa na joge. Prihovoril som sa jej asi na druhom spoločnom tréningu, bola komunikatívna a hneď sa mi predstavila. Zvykli sme trochu pokecať po tréníngoch a neskôr som ju pozval von.
Išli sme sa len prejsť ale bolo to príjemné stretnutie a súhlasila že si to zopakujeme. Nedávno sme mali ďalšie stretnutie, dva týždne po tom prvom, zobral som ju na jednu výstavu a potom sme išli na vyhliadku, chcel som to zakončiť posedením pri víne ale povedala že na budúce, lebo je už unavená (na tú vyhliadku trebalo trochu šľapať do kopca plus večer predtým bola na oslave asi do 2:00 )
Na tomto druhom stretnutí trochu viazla komunikácia a celkom ma to trápi, lebo keď ideme po treningu domov tak mám pocit že by sme vedeli kecať do rána, tak isto prvý bozk sme si dali keď som ju odprevadil domov po treningu (jógu máme 2-3x do týždňa).
Po druhom stretnutí som jej napísal spravu, odpísala že sa jej páčilo a poďakovala.
No keď si s ňou píšem tak mám niekdy pocit že si drží odstup alebo je odmeraná , je bežné že kým odpíše prejde aj niekoľko hodín a včera som jej písal a má to len prečítané, neodpísala - to väčšinou nie je dobré znamenie, na druhú stranu na ňu nechem tlačiť, snažím sa dať tomu voľný priebeh no dosť nad tým rozmýšľam lebo mám z toho zmiešané pocity a potom moja hlava pracuje a vytvára si scenáre ktoré nemusia byť pravdivé (no mám už svoje skúsenosti), tiež mám pri nej pocit že keby sa prvý neozvem, nenapíšem tak by bola ticho a z jej strany by nič neprišlo.

poteší ma váš názor na situáciu :) ďakujem
fildinko
King
King

Re: Dievča z jogy

Príspevok od používateľa fildinko »

Koľko krát si s ňou bol von? Dva krát? Inak sa vidíte len na tréningu jogy resp. po tréningu ju odprevádzaš domov?
warham
Light Star
Light Star

áno, spolu sme boli len dva krát vonku a po treningoch ju zvyknem odprevadiť
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

warham
ženy očakávajú že zo začiatku vztahu bude aktívnejší muž. Proste ten vztah treba dalej rozvijat a uvidis sam kam to bude smerovat. To že je ona zatial velmi pasívna možno problem je a možno nie, treba tomu dat čas.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Skús sa jej neozvať prvý. Uvidíš čo sa bude diať.
warham
Light Star
Light Star

gogo956 - viem že muž má byť aktívnejší a myslím že som dosť aktívny ale ako som písal nechem zas na ňu tlačiť, len mám pocit že keď ju zavolám najbližšie tak nepôjde, lepšie povedané možno sa k tomu ani nedostanem, zavolať ju von, keď mi ani na správu neodpísala, kažopádne, dnes je tréning tak sa uvidí

Paťko - áno, aj to mi napadlo, proste zaradiť spiatočku, neozvať sa a možno aj vynechať tréning na týždeň nech sa nevidíme
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ten bozk pri odprevadení, to bolo odprevadenie po joge, keď ste sa ešte len spoznali alebo to bolo odprevadenie po rande? Ďalší bozk už nebol? Resp. šlapali ste na rozhľadňu, spomínaš, že bola unavená, za ruku si ju mohol chytiť, alebo prípadne len objať odzadu. Nemusí to byť priamo bozk, ale nejaká forma dotyku, aby si videl, či má záujem alebo nemá. Či jej je to príjemné alebo nie je. Či aj ona sa ťa dotkne späť alebo nie.

Či ona to rande aj brala ako rande, alebo ťa brala len ako parťáka na trávenie voľného času.
gogo956
Redeemer
Redeemer

warham
keď ti neodpísala, tak počkaj, netlač na pílu
warham
Light Star
Light Star

zuzanuska - po prvom stretnutí som ju len objal, potom pár dní na to keď sme išli domov z treningu tak som ju aj pobozkal, najskôr na líce a potom letmo na pery.

tak odpísala že chce tomu dať voľný priebeh
gogo956
Redeemer
Redeemer

Ak nefunguje chemia na oboch stranach, tak nema vyznam si z toho robit tazku hlavu..
zuzanuska
Professional
Professional

Dať tomu voľný priebeh, podľa mňa neznamená jednoznačné "nie". Môže to byť snaha o zdvorilé "nie", alebo je to "zatiaľ nie", alebo "veď ťa vôbec nepoznám, tak ešte nie"...
My tu o dotyčnej nič nevieme. Nepoznáme jej vek, nevieme, či nemá práve za sebou blbý rozchod alebo či vôbec už nejaký vážny vzťah mala.
Možno si vychutnávala príjemné chvíle, tu s autorom, a nenapadlo jej, že už bude chcieť viac, ak sa ešte nepoznajú. Tak ju to prekvapilo a mohla sa cítiť pod nátlakom, že "musí" si s autorom začať.

Či funguje-nefunguje chémia, toto vnímajú muži a ženy rozdielne. Ja poviem za seba, keď mne začali vzťahy, tak som najprv dotyčného musela najprv trochu spoznať, než sa niečo vyvinulo. To už potom išlo ruka v ruke, páči sa ti osobnosť človeka- vytvorí to citové puto, a potom ťa ten človek aj priťahuje. Samozrejme, že pokiaľ by mi ten človek bol vyslovene nesympatický, tak ani tá príťažlivosť by sa neprehĺbila. Len vysvetľujem to, že to nie je úplne silná chémia na začiatku (hormóny), ale skôr sa to vyvinulo postupne.
A keďže dotyčná s autorom išla von, nejaké dotyky už prebehli (asi by si autor všimol, ak by sa dotyčná odťahovala), tak jej nesympatický nie je.

Toto mi príde férovejší prístup, než v posledných témach od iných autorov, kde dotyčná flirtuje, posiela selfie, dotýka sa, ale keď sa jej dotyčný dotkol, tak cúvla a tvárila sa, že čo dotyčný vymýšľa.

Takže ja by som vyslovene ešte nič nezahadzovala. Spoznávajte sa a uvidíte.
warham
Light Star
Light Star

slečna má 30 rokov a o jej minulých vzťahoch nič neviem, k tomu sme sa ešte nedostali. To že mi odpísala že chce dať tomu voľný priebeh lebo to teraz tak cíti bola odpoveď na moju správu v ktorej som jej napísal niečo v zmysle že nechcem aby mala pocit že na ňu v niečom tlačím, lebo som cítil v jej správaní mierny odstup.
Tiež som zvedavý že čo pre ňu znamená pojem "voľný priebeh" , pre mňa je voľný priebeh viacmenej to čo sme robili doteraz
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Akože len kvôli tomu aby ťa nevidela ty vymeškáš hodiny yogy?

Ja by som navrhol aby si tam normálne šiel a viac menej okrem pozdravu ju ignoroval. A žiadne odprevadenie domov. Z akého dôvodu by si to mal robiť? Veď nie si jej priateľ a ona má už dosť rokov na to aby sa nebála. Samozrejme je iné keby to bola zámienka ako byť s tebou ... že by ťa o to poprosila. Ale aj tak by si to mal premyslieť alebo sa opýtať čo s tým sleduje. Možno sa vyhneš sklamaniu skôr ako sa namotáš.
warham
Light Star
Light Star

dnes možno po joge pokecáme a uvidím čo povie, že kde je vlastne problém

Edit// tak trochu sme pokecali, povedal som jej že som nechcel na ňu tlačiť, povedala že je to v pohode, dodala že ona má sama so sebou problémy (nepýtal som sa čo tým myslí, nechcel som vyzvedať), že pekne pomaličky zatiaľ kamarátsky
zuzanuska
Professional
Professional

Aký máš z toho pocit?
warham
Light Star
Light Star

zuzanuska - bavili sme sa ako obyčajne aj na tréningu aj po ňom, až na konci som jej povedal čo som spomínal vyššie. Úprimne? nemám z toho žiadny pocit ani dobrý ani zlý. Ako si písala "nevieme o nej nič", možno sa časom dozviem viac, hlavne ma zaujalo čo myslela tým že má problémy sama so sebou. Každopádne, na jednej strane by som to úplne nechal tak, proste nič neriešil, pozdravíme sa a hotovo. No na druhej strane je cesta, ako mi dnes povedala: "pôjdeme na to pomaličky zatiaľ v kamarátskej zóne."
Možno ju časom vytiahnem von, no stále neviem čo pre ňu znamená voľný priebeh, pre mňa to bolo to čo sme robili doteraz.
Neviem čo mám robiť, všetko to začalo tak spontánne, nečakane, páčilo sa mi to a teraz je to ako to je.
zuzanuska
Professional
Professional

Pokiaľ nemá niečo v sebe zrovnané, je zase dobre, ak chce na tom popracovať.
Ja si myslím, že ísť na to kamarátsky, neznamená len sa pozdraviť. Stále môžete ísť niekam von, ale to je na tebe, či aj toto ti niečo bude dávať (možno z toho bude časom niečo viac, možno nie), alebo by si to vnímal ako stratu času.
warham
Light Star
Light Star

zuzanuska - nie, ak by som išiel cestou že sa len pozdravím tak to znamená že už nič neriešim a ani nebudem, proste bodka.
Mne nevadí ísť na to pomaly, to som jej aj napísal že nechcem na to tlačiť, veľa žien čo som stretol boli veľmi rýchle v týchto veciach a to sa mi nepáčilo. A myslím že so mnou len tak ľahko nepôjde von.
Realita je taká že so mnou išla dva krát von, ak by v sebe nemala niečo zrovnané alebo podobne tak by asi mi hneď povedala že chce byť len kamarátka, proste spravil som niečo čo ju odplašilo.
badwolf
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa badwolf »

Ženy zvýknú spraviť krok späť (pullback) hlavne v začiatkoch, že vraj to nerobia úplne úmyselne, skôr podvedome ale zistia tým ako chlap emočne reaguje na situáciu.
Keď žena povie že chce tomu dať voľný priebeh, väčšina mužov by na ňu ešte viac zatlačilo (je mi s tebou dobre, nechcem to ukončiť, páčiš sa mi, si úžasná a pod), takýmito rečami ju odoženú nadobro. Najlepšia možnosť čo v takejto situácii spraviť je napísať/povedať jej OK, dáme tomu voľný priebeh, nemal by si mať na to žiadnu emotívnu reakciu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

ano, je pravdepodobné, ze ide o test ako na tu celu situaciu on zareaguje a aj z toho si ona postupne pozliepa aku ma povahu
Napísať odpoveď