po dlhej dobe som sa spoznal so ženou mimo sociálnych sietí, stretili sme sa na joge. Prihovoril som sa jej asi na druhom spoločnom tréningu, bola komunikatívna a hneď sa mi predstavila. Zvykli sme trochu pokecať po tréníngoch a neskôr som ju pozval von.
Išli sme sa len prejsť ale bolo to príjemné stretnutie a súhlasila že si to zopakujeme. Nedávno sme mali ďalšie stretnutie, dva týždne po tom prvom, zobral som ju na jednu výstavu a potom sme išli na vyhliadku, chcel som to zakončiť posedením pri víne ale povedala že na budúce, lebo je už unavená (na tú vyhliadku trebalo trochu šľapať do kopca plus večer predtým bola na oslave asi do 2:00 )
Na tomto druhom stretnutí trochu viazla komunikácia a celkom ma to trápi, lebo keď ideme po treningu domov tak mám pocit že by sme vedeli kecať do rána, tak isto prvý bozk sme si dali keď som ju odprevadil domov po treningu (jógu máme 2-3x do týždňa).
Po druhom stretnutí som jej napísal spravu, odpísala že sa jej páčilo a poďakovala.
No keď si s ňou píšem tak mám niekdy pocit že si drží odstup alebo je odmeraná , je bežné že kým odpíše prejde aj niekoľko hodín a včera som jej písal a má to len prečítané, neodpísala - to väčšinou nie je dobré znamenie, na druhú stranu na ňu nechem tlačiť, snažím sa dať tomu voľný priebeh no dosť nad tým rozmýšľam lebo mám z toho zmiešané pocity a potom moja hlava pracuje a vytvára si scenáre ktoré nemusia byť pravdivé (no mám už svoje skúsenosti), tiež mám pri nej pocit že keby sa prvý neozvem, nenapíšem tak by bola ticho a z jej strany by nič neprišlo.
poteší ma váš názor na situáciu