ja stale neviem, co odomna chcesjackb napísal: 26 nov 2023, 17:13mozno tu otazku za teba polozilo tvoje druhe ja. ze prajem peknu nedelu.
ze je tvoja anglictina obcas uplne tristna? ano, to je pravda
ze nevies citat s porozumenim? ano, to je pravda
ze sa uchylujes pravidelne k uplne zakladnym argumentacnym chybam? ano, to je pravda, viz nizsie
nie, jeden priklad s Rwandou a druhy covidovy, co si citoval...dva priklady s Rwandou?
to nie je dehumanizacia, je realny fakt, ze su ti ludia ilegalne pasovani do EU, ako tovardokazes nedehumanizovat ludi?
ti ludia su doslova importovani, pretoze su vyzdvihovani tesne za namornou hranicou krajiny (12, resp 24 namornych mil) a potom su stovky kilometrov vezeni k talianskemu pobreziu
ak by slo o ich zachranu, boli by obratom odvezeni naspat do Libye //diky
jaj ty sa pytas na Somalca? a ten link tam nevidis? lebo ja ho tam vidim, je tam od uplneho zaciatku, ked som ho tam pridal, tak si to mozno pozri znova, mozno ho uvidis aj typresne tak, ako si nazval screenshot. ja si pytam zdroj na Somalca, dostanem screenshot na Rwandu a najvyssi sud. keby si hore nepisal nieco o citani s porozumenim, tak by to bol aspon dobry vtip.
ak ho tam stale nevidis, tak napis, pridam obrazok
toto je uplne ucebnicovy priklad false dichotomyale tak ked standardisti pisali pred 8 rokmi, ze Svedsko je neexistujuca krajina, potom spolu s tebou, ze zo Svedska si treba brat priklad, a teraz je opat rozpadnuta krajina, tak asi to vestenie z cajovych listkov a vyplach mozgov tendecne zle prelozenymi videami nefunguju.
bud je Svedsko super, alebo nie je, nic medzi tym
uz som ti minimalne 10x vysvetlil, ze vnimat len binarne je blbost
ze v nejakej oblasti Svedsko exceluje (napriklad covid) este neznamena, ze v inej oblasti moze byt uplnym prepadakom (neschopnost integracie [casto ilegalnych] migrantov)
pockame na koalicne rokovaniama ten holandsky putinovsky tajtrlik koalicny potencial?
treba si z toho ale zobrat minimalne to, ze ludom vadi spravanie moslimskej mensiny a preto sa uchyluju k coraz viac pravicovym volbam
urcite budu zase Nemci strasne prekvapeni, ze AFD dostane viac hlasov ako po predchadzajucich volbach
zase premyslas binarne, viz vyssieuvedomuju si jeho podporovatelia na Slovensku ci v CR a Polsku, ze ak bude vladnut, tak ohrozi aj ich krajanov tam pracujich? lebo, ak uz mesiac odmietate pochopit, aj Slovak v cudzine je migrat. a ked je krajina, v ktorej zije proti migrantom, je aj proti tomu Slovakovi.
nie, to, ze Wilders bude mat premiersku poziciu este neznamena, ze automaticky vyhodi vsetkych Slovakov, je velmi hlupe mysliet si to
prosim: https://www.jpost.com/international/article-769145inak, zdroj si zabudol dat aj ku skotskemu premierovi.