Smart TV box
Re: Smart TV box
Aha som zle hladal na alze. Lebo potom to uz ma len jeden obchod celkom neznamy.
Ľudia, neviete kde by som zohnal originálny ovládač ku Xiaomi mi box s? Pripadne nejaku overenú napodobeninu čo by fungovala skrz Bluetooth? Podarilo sa mi ovládač vyprať a nejak už úplne nefunguje. Prešiel som Gearbest, Ebay i Aliexpres, ale všetky ovládače sú staršie IR a nie Bluetooth verzie. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201910 ... 0b07d8.jpg[/IMG]
Čaute, chcel by som sa poradiť ohľadom výberu Smart boxu.
Chcem kúpiť ocovi na Vianoce nejaky smart box keďže jeho TV je už staršia.
Kamarát mi spomínal, že nie všetky musia fungovať ako majú a že nie všade fungujú všetky streamovacie appky.
Pozeral som na Xiaomi TV box je to vhodná kúpa?
Bude na tom využívané netlifx, voyo a hlavne jojplay. TV má od magia takže internetovú tv neriešim.
Ďakujem vopred popr. ak viete nejaký poradiť aj keď drahší len nech mu to funguje lebo na tablete je to preňho už malé čo doteraz používa
Chcem kúpiť ocovi na Vianoce nejaky smart box keďže jeho TV je už staršia.
Kamarát mi spomínal, že nie všetky musia fungovať ako majú a že nie všade fungujú všetky streamovacie appky.
Pozeral som na Xiaomi TV box je to vhodná kúpa?
Bude na tom využívané netlifx, voyo a hlavne jojplay. TV má od magia takže internetovú tv neriešim.
Ďakujem vopred popr. ak viete nejaký poradiť aj keď drahší len nech mu to funguje lebo na tablete je to preňho už malé čo doteraz používa
Tak nvidia shield je istota.
Nokia ma celkom slusne boxy, samozrejme chromecast with google tv alebo ani tie xiaomi nie su zle.
Nedavno som ale napriklad zistil ze napriek tomu ze vsetky maju androit tv operacny system tak nemusi na vsetkych bezat vsetko.
Mame som kupil chromecast a ked som jej chcel nainstalovat hbo max tak nebolo v app store. Po chvile googlenia som zistil ze hbomax appka ma minimalne poziadavky a chromecast ich nesplna...
Nokia ma celkom slusne boxy, samozrejme chromecast with google tv alebo ani tie xiaomi nie su zle.
Nedavno som ale napriklad zistil ze napriek tomu ze vsetky maju androit tv operacny system tak nemusi na vsetkych bezat vsetko.
Mame som kupil chromecast a ked som jej chcel nainstalovat hbo max tak nebolo v app store. Po chvile googlenia som zistil ze hbomax appka ma minimalne poziadavky a chromecast ich nesplna...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mrkni na xiaomi tv box 2 gen. poprípade xiaomi tv stick 4k.
Ak xiaomi tak mibox II. gen; ak nieco kvalitnejsie tak nvidia shield alebo lacnejsi je apple tv box.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne pride nVidia Shield strasne predrazena. Na pozeranie filmov, hoci 4K, tak to postaci Xiaomi MiBox, navyse teraz je tu druha generacia. Takze nie je o com.
je urcite draha, lebo tam davaju hardware co by zvladal aj hry, ale ja som mal predtym mi box (prvu generaciu), ako som pisal, mamke som kupil chromecast a par krat som teraz bol u kamarata co ma tiez nejaku xiaomi krabicku a vzdy ked vidim ako pomaly ide to UI, ako obcas nieco zblbne a treba restartovat, vymazat cache ci povypinat appky tak si proste poviem ze to za tie peniaze stalo.
ani shield nie je bezchybny, ale problemy su fakt vynimocne.
ani shield nie je bezchybny, ale problemy su fakt vynimocne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mám xiaomi stick s 1gb ram. používam ho na dovolenkách a pohoda. pomalší ale účel plní. doma používame mi box s a bez problému (kodi, upc tv, youtube). beží 24/7. samozrejme aj chce niekto pozerať 80gb 4k stream tak shield.
ide ti na tie tvoje zariadenia nainstalovat hbomax? (mamke to chromecast ani v appstore nenasiel).
80gb videa nepozeravam. ale kamarat ma myslim ten xiaomi stick a zazil som ako sa mu v netflixe nezobrazovali obrazky filmov a hovoril ze to sa obcas stane, treba cache premazat.
mi box som mal povodne doma ale zazival som nahodne chyby pri prehravani. vymenil som za shield a uz sa to nedialo (mozno to bolo wifi vs ethernet ale ten mibox bol asi 4 metre od routru s priamym vyhladom.
tiez som maval problem s uspavanim sa, niekedy sa sam od seba zobudil, niekedy nezobudil telku cez CEC...
shield mam uz 5 rokov a som spokojny. ale odvtedy sa uz mozno vela zmenilo, konkurencia je tam mozno lepsie.
80gb videa nepozeravam. ale kamarat ma myslim ten xiaomi stick a zazil som ako sa mu v netflixe nezobrazovali obrazky filmov a hovoril ze to sa obcas stane, treba cache premazat.
mi box som mal povodne doma ale zazival som nahodne chyby pri prehravani. vymenil som za shield a uz sa to nedialo (mozno to bolo wifi vs ethernet ale ten mibox bol asi 4 metre od routru s priamym vyhladom.
tiez som maval problem s uspavanim sa, niekedy sa sam od seba zobudil, niekedy nezobudil telku cez CEC...
shield mam uz 5 rokov a som spokojny. ale odvtedy sa uz mozno vela zmenilo, konkurencia je tam mozno lepsie.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
hbo max áno. ja mám zakázané uspávanie. beží stále. nemám problém s ničím. len som upgradol ten stick na box lebo som ho zriešil za 20€ od kamoša (nový)