Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
The Killer 2023 - neviem co si mam o tom filme mysliet, mala to byt nejaka artova vec, alebo akcny film, alebo staira,... mam pocit, ze ani jedno z toho nerobi dobre.
Prízrak v Benátkách - Poarota zboznujem, no tu sa vydali trochu inou cestou, v recenziach ho chvalia. A aj podla mna to malo vsetko, bolo tam dobre podana zahada az taka hororvost, pripad je logicky a zaujimavy, postavy tiez. Len som mal cely cas pocit, ze hlavny hrdina nebol vo svojej kozi (to bolo zamerne), ale nieco tomu este chybalo, mozno viac postav alebo trosku ineho korenia. No odporucam.
Ale zas ocenuje, ze iba nereckylovali pribehy, ktore sme uz videli lepsie podane s Davidom Suchetom.
Prízrak v Benátkách - Poarota zboznujem, no tu sa vydali trochu inou cestou, v recenziach ho chvalia. A aj podla mna to malo vsetko, bolo tam dobre podana zahada az taka hororvost, pripad je logicky a zaujimavy, postavy tiez. Len som mal cely cas pocit, ze hlavny hrdina nebol vo svojej kozi (to bolo zamerne), ale nieco tomu este chybalo, mozno viac postav alebo trosku ineho korenia. No odporucam.
Ale zas ocenuje, ze iba nereckylovali pribehy, ktore sme uz videli lepsie podane s Davidom Suchetom.
S Killerom súhlasím a vlastne asi aj s Prízrakom taký Knives Out rovnaký scenár lepšie podal neviem ale povedať čím iným sa tie filmy líšia. Asi to bude to korenie.harrison314 napísal: 18 nov 2023, 17:35 The Killer 2023 - neviem co si mam o tom filme mysliet, mala to byt nejaka artova vec, alebo akcny film, alebo staira,... mam pocit, ze ani jedno z toho nerobi dobre.
Mission Impossible Dead Reckoning Part One - 8/10
The Creator - 8/10
Invalid - 8/10
The Equalizer 3 - 7/10
A Haunting in Venice - 7/10
The Killer 2023 - 6/10
Heart of Stone - 6/10
Saw X - 5/10
Insidious: The Red Door - 5/10 - Podla mna zatial najslabsia cast zo serie Insidious.
The Flash - 5/10
Expend4bles - vypnute a nedopozene kvoli "kvalitnemu obsahu" - odhadom 3/10
The Creator - 8/10
Invalid - 8/10
The Equalizer 3 - 7/10
A Haunting in Venice - 7/10
The Killer 2023 - 6/10
Heart of Stone - 6/10
Saw X - 5/10
Insidious: The Red Door - 5/10 - Podla mna zatial najslabsia cast zo serie Insidious.
The Flash - 5/10
Expend4bles - vypnute a nedopozene kvoli "kvalitnemu obsahu" - odhadom 3/10
Ten slovensky film sa vola Invalid
Lea - slovensko nemecky film z roku 1996, pekné kulisy, top herecke sk/cz/de obsadenie, má to atmosféru, trochu temnú..., neviem preco som ho doteraz este nevidel.
7,5/10.
Spoiler
dá sa zhliadnut na yt (filmy cesky)
diky za tip, vyzera to zaujimavo.
inac ako je mozne, ze tie filmy na yt dlhodobo funguju? este chapem starsie filmy, kde uz pomaly neexistuje nikto, kto by si narokoval prava, ale casto su tam celkom nove filmy.
inac ako je mozne, ze tie filmy na yt dlhodobo funguju? este chapem starsie filmy, kde uz pomaly neexistuje nikto, kto by si narokoval prava, ale casto su tam celkom nove filmy.
To by inac zaujimalo aj mna, tie filmy su tam uz roky a maju miliony pozreti, pri celkom novych filmoch mi to nedava moc zmysel, ze by to nebolo piratstvo, hlavne ked sa poslednu dobu rusia tie uloziska so zdielanym obsahom.
pravdepodobne preto ze su v nizkom rozliseni čo je mozno este pozeratelne na mobile, ci mensom monitore, ale uz moc nie na velkej Tv. Lonkretne napr ta Lea je iba 480p co uz nevyzera dobre ani na nevelkom 27palcovom monitore..
-
harrison314
Hardcore addict
Ja by som povedal, ze ich tam davaju spolocnosti, ktore na to maju prava a potom platia z reklamy producenskym spolocnostiam. Povedal by som, ze to fuguje ako z hubou pri Napalm Records.M142 napísal: 10 dec 2023, 20:00 inac ako je mozne, ze tie filmy na yt dlhodobo funguju? este chapem starsie filmy, kde uz pomaly neexistuje nikto, kto by si narokoval prava, ale casto su tam celkom nove filmy.
je to tak ako pises. akurat som o tom cital a je to naozaj legalne. je to celkom dobry napad, za tie filmy by neplatil uz nikto(predstavte si, ze by niekto zurivo listoval ponuku stremovacich spolocnosti, aby si pozrel kamenakharrison314 napísal: 10 dec 2023, 21:01 Ja by som povedal, ze ich tam davaju spolocnosti, ktore na to maju prava a potom platia z reklamy producenskym spolocnostiam. Povedal by som, ze to fuguje ako z hubou pri Napalm Records.
https://zive.aktuality.sk/clanok/146058 ... v-cestine/
Thanksgiving - 7/10 - fajn hororik/thriller 
Rebel Moon: Part One - A Child of Fire - 5/10 - scificko, ale taka Snyderovina, miestami bez ladu a skladu a nelogicke. Cakal som viac.
Rebel Moon: Part One - A Child of Fire - 5/10 - scificko, ale taka Snyderovina, miestami bez ladu a skladu a nelogicke. Cakal som viac.
-
harrison314
Hardcore addict
Rebel Moon - dvojhodinovy film, po ktorom som si nepametal meno ani jednej postavy a mam pocit, ze sa v nom nic neudialo. Rebeli nedosiahli nic, len na seba uputali pozornost. Taktiez je dost vidiet, ze to mal byt scenar na Star Wars (len zaporakom dali nacisticke uniformy), vela mimozemskych ras v bare, o ktorych sa nikdy nic nedozvieme, farmarcenie na pusti, bojova taktika ako zo zlych stredovekych filmov (citil som aj inspiraciu Warhamerom).
Trinásť životov
Zrejme pozna kazdy zo sprav ako v jaskyni voda uveznila cely futbalovy tím aj s trenerom. Obsah je tym padom jasny, no zaujme sposob akym dostali chlapcov z jaskyne, a co vsetko to obnasalo.
Zrejme pozna kazdy zo sprav ako v jaskyni voda uveznila cely futbalovy tím aj s trenerom. Obsah je tym padom jasny, no zaujme sposob akym dostali chlapcov z jaskyne, a co vsetko to obnasalo.
Trinast zivotov ci 33 zivotov?
Dával som názov podla imdb, ale v csfd je to tako:
https://www.csfd.cz/film/1000488-trinac ... u/prehled/
https://www.csfd.cz/film/1000488-trinac ... u/prehled/
Ja som si po skoro 25 rokoch od vzniku prvy krat pozrel American Beauty, dlho som to odkladal lebo som to povazoval za cistu romantiku (zmiatol ma poster) a Spaceyho velmi nemusim, ale bolo to super. 90-tkovy vibe, perfektne dialogy a postavy, dej. Neviem, mal som taky nostalgicky pocit z toho. A neni to ani extra depresivne ale ani bezducha komedia, takze sa to dobre pozera. Ak ma niekto tipy na podobne filmy tak sem s nimi.
A pozrel som si aj novinku Dream Scenario s Cageom, a som prijemne prekvapeny. Nie som nadseny zo zaveru filmu, ale celkovo dost dobre a originalne.
A pozrel som si aj novinku Dream Scenario s Cageom, a som prijemne prekvapeny. Nie som nadseny zo zaveru filmu, ale celkovo dost dobre a originalne.
-
harrison314
Hardcore addict
Hmla (2007) - Kingovka, skor sa zameriava na psychologiu ludi uveznenych v obchode okolo ktoreho je desiva hmla. Take 7/10.
Mist mam velmi rad, ten koniec je extra depresivny.
-
harrison314
Hardcore addict
S tym koncom suhlasim, to bolo hadam este depresivnejsie ako v Sedem.
Tiež mám ten film rád, tuším Stephen King to mal v knihe zakončené inak a keď videl film, tak uznal, že je to ešte lepšie a že ľutuje, že to nenapadlo jemu.