Lenže keďže porušili zákon, budú vyhostení
Je to úplne jednoduché
tieto vyplakávania prosím používaj aj naďalej, viem, že strácaš pôdu pod nohami, keď takto reaguješ
tieto vyplakávania prosím používaj aj naďalej, viem, že strácaš pôdu pod nohami, keď takto reaguješ
o víza a teda aj legálny vstup je možné požiadať na viacerých zastupiteľských úradochjackb napísal: 17 máj 2024, 22:28ti ludia, ktori plavaju na nafukovackach nemali kde poziadat o moznost legalne vstupit na britsku podu
takíto ľudia poväčšine nemajú čo UK ponúknuťV diktaturach UK mozno ani velvyslanectvo nema, a ked ma tak ziadatel by bol za jeho navstevu prezekuovany.
v dlhodobom horizonte je to pre UK lacnejšie a bezpečnejšie, preto sa k tomu pristupujeNo oni budu za moje peniaze na opacnom konci sveta a nebudu pripraveni zit tu.
ale stale menšie ako medzi dnešnou EÚ/UK a krajinami MENAjackb napísal: 18 máj 2024, 10:15 Nesuhlasim. Rozdieli medzi Vychodnym a Zapadnym Nemeckom su priepastne do dnes - po 34 rokoch snahy o integraciu. V roku 1986 museli byt Cechoslovaci v Bavorsku ako vysadeni v inej galaxii.
identický príklad ako pri ilegálnej migrácii do krajiny, napr UKJa neargumentujem plnostouAk by to nebolo proti zmluve a zakonu, miesto by sa u mna naslo.
je nereálne integrovať nových príchodzích, ak nie sú schopní integrovať tých aktuálnych v no-go zónachAk ma krajina problem s neintegrovanymi ludmi, mala by pracovat na ich integrovani a nie nechat ich cakat na moznost usadit sa v kulturne uplne odlisnej krajine.
čechoslováci boli žiadaní, lebo sa vedeli prispôsobiť prostrediu, nepriniesli si nekompatibilné náboženstvo, resp ideológiu, boli pracovitíAk by rodina S. cakala na povolenia na zivot v Bavorsku vo vyhnastve v Namibii, mal by sancu Richard hovorit nemecky tak, ze moze do nemeckej telky a napisal by diplomku, podla ktorej sa robili zakony? Nie.
ale oni majú možnosť požiadať o pasy a víza a legálne priletieťAk ludia v MENA nemaju sancu priletiet, nemaju moznost bezpecne poziadat o pasy a viza do nich, co by si im radil?
nie, je to úplne skvelý prístup, o tých pár jednotlivcov nejde, nedostanú sa tam ďalšie tisíceInak ten australsky system je este vacsia kravina, ako sa mohlo zdat. Zivit ludi na cudzom uzemi, ktori nikdy nebudu mat sancu platit dane a splatit svoj dlh spolocnosti.
ak prídu ilegálne do Európy, sú z nich ilegáli, ten koncept je na pochopenie úplne jednoduchýJa poznam rozdiel medzi ilegalnym a legalnym imigrantom. Preto nehovorim o milionoch ludi ako o ilegaloch lebo sa narodili v inom svetovom regione ako ja a mali menej stastia v zivote ako ja.
ani nie. Kultúrne rozdiely boli pomerne malé a ostatné už záviselo od toho či imigrant ovládal nemčinu resp iný západný jazyk, alebo aspon stupen jeho ochoty a schopnosti sa novy jazyk naučiť a následne sa začleniť do pracovneho procesu. Z mojho okolia, resp. blizsej aj sirsej rodiny a známych, emigrovalo do Nemecka pomerne vela ludí a všetci sa dobre uchytili.V roku 1986 museli byt Cechoslovaci v Bavorsku ako vysadeni v inej galaxii.
ani nie. Konkretne ide o rozdiel v hodinovej mzde 31,4€ vs 26,6€ podla udajov z roku 2022, čo odhadujem bez velkeho pocitania za menej ako 20percent, čo sa asi iba ťažko da označiť ako "priepastný rozdiel".Rozdieli medzi Vychodnym a Zapadnym Nemeckom su priepastne dodnes - po 34 rokoch snahy o integraciu.
Existuje YouTube. Okrem videoklipov si tam vies najst aj digitalizovane stare videa. Napriklad daku vychodonemecku slavu z poslednych tyzdnov DDR. Iny vesmir oproti BRD. Rovnako ako su rozdieli medzi Anglicanmi a Slovakmi. Alebo medzi ludmi z Povazia a Rusnakmi. Nie je jedna europska kultura a ani jedna slovenska kultura. deal with it.
ja som nikdy nenapisal, ze to legalne je. proof me wrong.Tiež je nezákonné vstupovať do krajiny na člnoch
oblubena barlicka - neexistujuce no-go zony. alebo teda nie take no-go zony ake by priemerny Slovak chcel. na tom YouTube najdes cestovatelov, ktori okrem menej bezpecnych krajin chodia aj po menej bezpecnych stvrtiach svojej britskej domoviny. Hadaj aku farbu pleti ma vacsina tych ludi v nebezpecnych stvrtiach?je nereálne integrovať nových príchodzích, ak nie sú schopní integrovať tých aktuálnych v no-go zónach
toto si nechtiac trafil uplne presne. v Skotsku kde sa pali whisky a stat musi regulovat kedy sa smie predavat alkohol mali moslimskeho premiera. co sa stalo? zrusil palenice, predlzil zakaz predaja alkoholu na 24/7? Nopity nope.čechoslováci boli žiadaní, lebo sa vedeli prispôsobiť prostrediu, nepriniesli si nekompatibilné náboženstvo, resp ideológiu, boli pracovití
To sa o migrantoch z MENA vo všeobecnosti povedať nedá
ale oni majú možnosť požiadať o pasy a víza a legálne priletieť
Presne tak, ako prilietajú mnohí z nich už teraz - legálne
spracuvajuc tak posledne mesiace detailne letecke fotky z Australie si dovolim povedat, ze maju vela dovodov kam dat tax payer dollars a nie je to zivenie ludi po celej Oceanii.nie, je to úplne skvelý prístup, o tých pár jednotlivcov nejde, nedostanú sa tam ďalšie tisíce
Aktuálny prístup znížil ilegálnu migráciu do Austrálie na nulu, presne ako bolo cieľom
Že ty tomu nerozumieš z toho ešte nerobí kravinu
Ano. Ty im ale nechces dat sancu prist legalne. V tom je problem.ak prídu ilegálne do Európy, sú z nich ilegáli, ten koncept je na pochopenie úplne jednoduchý
Ako si na toto vsetko prisiel? Nemas pravdu ani v jednej vete.Čím ďalej, tým viac sa z teba stáva ľavičiar rokov 90., ale nedržíš sa trendov, teraz sú v kurze LGBTI+ (hlavne tí TI+)
Aj bych si tipol, že v menovke máš he/him![]()
pravdepodobne preto, že skusenost im ukazuje, že utečenci aktuálne pre britskú spoločnosť prinášajú viacej mínusov ako plusov. Ak by bolo pre UK výhodné prijímať neobmedzené množstvá imigrantov, tak by suhlasili, ale zjavne im to generuje skôr problémy.ale ti ludia sa uchytili lebo dostali sancu. neboli vyhnani na juh Afriky, kde sa hovori/lo nemecky. ale ak Anglicko vyzenie ludi namiesto integracie, tak sa neintegruju a budu sa moct zapojit do pracovneho procesu.