Ahoj, zavolal som do Orange 16.2., operátor hneď zapísal problémy, a ešte v ten deň podvečer cca 17:00 mi volali, že technici pootočili parabolu vysielača a skúsili niečo ešte nastaviť. Tak od vtedy to nie je ešte ono ale o dosť sa mi zlepšil signál. Pred tým som mal v izbe 2 paličky a 1 paličku, po nastavení mám 2 paličky vždy dokonca v kuchyni 3 paličky. Klobúk dole pred Orangeom, ale zas ma napadlo, že možno majú aj iný ľudia problém zo signálom, ale ak o tom operátor nevie tak s tým nič nevie spraviť, lebo viem si predstaviť, že veľa ľudí doma nadáva na signál, ale nikto to nenahlási.cORP. napísal: 17 feb 2024, 21:08 no tam mas odpoved, zrejme si v lokalite pri lese a to byva zvacsa dost velky problem pokial les zasahuje do smeru kde je umiestneny vysielac, zavolaj na linku, zalozi sa ticket a z istotou ti vieme povedat ci sa s tym nieco robit da alebo mas skratka smolu na lokalitu
Čo sa týka lesa, neviem či do toho zasahuje ale skôr nie, škoda, že neviem pozrieť vysielače niekde na mape kde sú umiestnené.