NoobszDJ
Ok ja ti vypíšem prečo sa mýliš v tvrdení že som farizej a že prečo si extremista v zmysle, že to ženieš do extremu odkedy si na mna reagoval.
1. vnimam chyby Cirkvi, viackrát som ich písal, no naboženstvo je o niečom inom, sú v tom rozdiely. Rozdiely ktoré ani Cirkev RKC nepraktizuje
2. ja som lukasovi odpísal, že samozrejme že Boh
nemôže byť vševidiaci,vševeduci,všemohuci kedže pri tvorení sveta potreboval odpočinok.
" "vševediaci, vševidiaci a všemohúci" - kedže podla Biblie potreboval odpočinok pri tvorení sveta,
tak určite nie je, mal by chyby. "
A nie že ja sa vyhováram na odpočinok Boha len aby som ho obhájil, kedže som napísal že určite má chyby...No ved v náboženstvách sa tvrdí že Satan chce, aby bol pred ludmi skrytý, aby mohol v ludstvu páchať zlo. Ked umrie žena nejak tragicky prečo by to mal byť hned zásah Boha a nie aj Satana ?
3. tými križiackymi výpravami si sa uplne prvý začal ohánať TY. Nikde som v príspevku netvrdil, že križiacke vojny šli len do moslimskeho sveta. Písal som toto " Mimochodom križiacke výpravy by neboli, ak by pristahovalecké moslimské národy nezačali prvé zabijať obyvatelstvo v tej oblasti kvoli Islamu. " - čiže to boli uplne tie prvé, historiu poznám. Až potom išli do pohanských krajin v Pobaltí. Kde boli napr Pohanský Prusi, mali pohanské zvyky ktoré tiež malo svoje chyby. No výpravy proti nim viedol Rád nemeckých rytierov.
To nie su žiadne vyhovorky, že to bolo pohanské krajiny. To bola historia tých národností, najmä Prusov a ich vojny aj s križiakmi.
No mohol by som spomenut aj križiacku výpravu do Byzantskej ríše, tam tá výprava bola čisto kvoli boju o zdroje upadajucej ríše.
4. navyše u teba je farizejské ked tvrdíš čo robili Spanieli, Portugalci to nie je ukazovanie na druhých ? a pritom žiješ v krajine ktorá má na rováši viac mrtvych ako Spanieli a Portugalci dohromady. Inak douč sa hlavne to, ze neboli len v Južnej Amerike ale Spanieli najmä v Strednej a Portugalci najmä v Južnej Amerike. Kebyže riešime aj Severnu Ameriku tak tam najmä Francuzi a Angličania s Indianmi. Niektoré kmene boli na jednej strane dalšie na druhej. Kto pozná historiu tak vie. No a pri Nemecku ti bude vadiť vyvraždovanie ludí v slovenských dedinách ? Kedže áno domorodé obyvatelstvo bolo zabíjané v Južnej Amerike, tak by ti malo vadiť aj zabijanie slovenských ludí Nemcami.
5. Okej tak mi sem postni tých x mojich skvostov, uvidíme či to bude x a preberieme to, kedže si myslíš že tromfuješ tak podme na to
6. Ja som sa ta iba pýtal či by si popieral aj ateistické zločiny všeobecne, ateistické zločiny komunistov, kedže tvrdíš to, že ateisti niesu extremisti.
No možno podporuješ propagandy legalizácie marihuany na rozne účely, najmä ateistická propaganda lgbt, no píšeš tu všeobecne extremne o tom ako keby všetci veriaci sú proti ateistom a že všetci veriaci bezohladu na vek sú zločinci.