mozno by si si to mohol skusit precitat znova
voci bohu nemam nenavist, je mi celkovo ukradnuty, ale paci sa mi, ako o nom jeho ovecky vedia pramalo
zatvaranie oci pred realitou je u veriacich bezne, nicim nevybocujes
„To, že Boh existuje, je jasné, ale čo je svojou podstatou a prirodzenosťou, to úplne prevyšuje našu chápavosť a je úplne mimo nášho poznania.“ (Ján Damaský, O ortodoxnej viere, 1, 4)V júni (2023) sme si pripomenuli 400. narodeniny známeho vedca Blaisa Pascala. Jemu sa pripisuje výrok: Veľa vedy k Bohu privádza, málo vedy od neho odvádza.
ak sa tymto snazis niecomu vysmiat, tak len vlastnej viereBlastbit napísal: 01 júl 2024, 9:53 Neexistujuci boh ktorý masovo zabijal ludí, ešte ich aj spočital prstami na rukách alebo si robil čiarky a dopísal do Biblie
V com je to ine? V oboch pripadoch mas jeinu informaciu o cinoch z nejakej knihy. Ja si nemyslim, ze to nechapes, ja si mylsim, ze si to len nechces priznat.Blastbit napísal: 01 júl 2024, 9:53 Neexistujuci boh ktorý masovo zabijal ludí, ešte ich aj spočital prstami na rukách alebo si robil čiarky a dopísal do Biblie, je určite to isté ako masový vrah baron![]()
No ale oni si to povedali, ked sa obyvatelia danych kontinetov neskor stretli. Popripade mame archologicke nalezy. A Yahveho naozaj indianske kmene neveriili. Proste viera v krestanskeho Boha nie je prirodzena a ani nikdy nebola.Blastbit napísal: 01 júl 2024, 9:53 Uf ešteže tí ludia z rôznych kontinentov si to mali možnosť povedať kto kedy akého boha videl, potom by nemuseli byť dalšie objavy kontinentov o celé tisícročia neskôr
neskor sa stretli a zistili, ze nemaju toho isteho boha, resp bohov
ateisti chramy nepotrebujuUž aby si všetci ateisti založili vlastné chrámy kde budú páliť, ničiť, ruhať sa, tlapkať sa po pleci a ako obvinovať Boha ktorý neexistuje.
ja len ukazujem na tvoju nekonzistentnostVed buď ateistom ale nepresviedčaj aké je dobré byť neveriacim lebo "boh neexistuje, rozprávka, je masový vrah" = protirečenie.