Názor si napísať môžeš, ale tvoj názor sa nemusí vždy zakladať na faktoch. A keď sa nezaklada na faktoch ', tak je logické, že ľudia sa ti to snažia vysvetliť, aj keď vidím, že bezvýsledne. A toto ty nedokážeš uniesť
A keď by portály ako aktuality, eNko, sme, hlavne správy, zjem aj vlek a pdobne nikdy ani nevznikli, kde by ľudia vyjdarovali svoje názory? To by si označil za cenzúru to, že niekto nezačal podnikať v spravodajských weboch? Kde mohli ľudia vyjadriť svoje názory v časoch keď boli len printové spravodajské média? To bola tiež cenzúra, že vychadzal večerník kde napísali nejaký článok, ty si si kúpil večerník prečítal článok a nemohol si si napísať názor na ten článok tak aby ho videla verejnosť? Ak by spravodajský portál skrachoval, lebo by nemal z čoho platiť ľudí, náklady atď, to by bola podla teba tiež asi cenzúra. A znou ti zopakujem, že to nie je cenzúra, môžeš mať taký názor ale tvoj názor je mylný, chybný a nezakladá sa na faktoch.Ked ludia nemajú možnosť niekde slobodne vyjadriť názor lebo sa niekto postaví na hlavu a zruší možnosti diskusie, je to cenzura nezávisle od toho v akom režime fungujeme. Ako som si u teba ale všimol rôzne weby skalopevne obhajuješ + PR, takže si ma neprekvapil.
U teba som si všimol, že agrumentačne nezvládaš diskusie a potom si vymýšľaš nezmysli a krivo obviňuješ ľudí, lebo nerozumieš čo ti ľudia píšu. Ja sa nezastávam žiadnych portálov, ani nerobím nikomu PR, jediný spravodajský portál, ktorý si platím je eNko a ani tam do diskusií nechodím, čítam minútu po minúte aby som mal prehľad flashnews a články ktoré ma zaujmú. A ty si vytváraš vlastnú realitu, klameš a zavádzaš jak ja niekomu robím PR. Poprosím ospravedlnenie. Keď vieš na jackba vybehnúť, že klame o curtovi, že je vrah a zlodej, mal by si mať kúsok sebareflexie.
Ani jedno nie je výlev, všetko sú to z mojej strany vecné argumenty kde sa ťa vecne pýtam. Akurát, že ty nevieš vecne odpovedať.Jedine to, v čom si ozajstnú pravdu napísal som potvrdil aj ja, inak ostatné sú tvoje domnienky, pocity, bez znalostí v iných oblastiach.