O užívateľoch na hojku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: O užívateľoch na hojku

Príspevok od používateľa starysomar »

Na kábli si očividne sedíš Ty, chlapče. Len sú podľa Teba zlí tí, čo Ťa na to upozorňujú.

Takže inak:

„V každom človeku žijú dvaja vlci. Jeden dobrý a jeden zlý. Tí dvaja spolu neustále bojujú. A vyhrá ten, ktorého kŕmiš.“
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

starysomar napísal: 05 sep 2024, 10:55 Na kábli si očividne sedíš Ty, chlapče. Len sú podľa Teba zlí tí, čo Ťa na to upozorňujú.

Takže inak:

„V každom človeku žijú dvaja vlci. Jeden dobrý a jeden zlý. Tí dvaja spolu neustále bojujú. A vyhrá ten, ktorého kŕmiš.“
Ešte dobre že súdiš niekoho koho nepoznáš :) A opakovane. Aj teba upozornovali v Auto Moto ked si písal kraviny, ja nie, hoci z vás aktívnych tu mám asi najviac info o autách, ale nebudem sa do toho ani zapájať do diskusii s laikmi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blastbit
hoci z vás aktívnych tu mám asi najviac info o autách, ale nebudem sa do toho ani zapájať do diskusii s laikmi
nielen o autách, ty máš najviac info o všetkom :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 05 sep 2024, 11:01 Blastbit

nielen o autách, ty máš najviac info o všetkom :)
To si napísal ty nie ja. Neprecestoval som svet asi sa nerobím všade bol všetko vie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nepochopeny genius...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

doteraz som ta zaradoval do kategorie "mentalny vek 13 rokov", v poslednom case mam skor pocit ze si v "tazky alkoholik"... niekedy pises aj k veci a niekedy mas proste potrebu len pisat, bez rozmyslania. ako moj sused ktory cez den normalne funguje a vecer sadne na terasu, oziera sa a vychadzaju z neho random vety.

(a nie nesudim ta kedze ta nepoznam, sudim iba tvoje prispevky na fore, tie zial poznam viac nez dobre)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

starysomar - A ty zas Pinocchio ako v téme marihuana tak auto-moto, ked už som aj ten Don Quijote.

Autoeditácia príspevku po 59 sek:
aacid napísal: 05 sep 2024, 11:05 doteraz som ta zaradoval do kategorie "mentalny vek 13 rokov", v poslednom case mam skor pocit ze si v "tazky alkoholik"... niekedy pises aj k veci a niekedy mas proste potrebu len pisat, bez rozmyslania. ako moj sused ktory cez den normalne funguje a vecer sadne na terasu, oziera sa a vychadzaju z neho random vety.

(a nie nesudim ta kedze ta nepoznam, sudim iba tvoje prispevky na fore, tie zial poznam viac nez dobre)
Ani nechci aby som začal písať o tebe ked už niečo viem čo si sám o sebe písal :wink: Bud rád ako ti odpovedám.
Len skrátka máš opačný názor a ja nemám ten správny progresivny alebo kovano liberálny názor vo všetkom a na všetko.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

kludne o mne napis co len chces, ja sem pisem len to za cim si stojim a ked napisem nejaku nepravdu a niekto ma opravi tak sa ospravedlnim a tu pravdu prijmem. na rozdiel od ludi co zacnu vyplakavat o inych nazoroch...

nazor je subjektivna vec, pravda je objektivna, ty si to az moc casto mylis.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemám tú emočnú potrebu, fakticky som ti odpovedal. Pravda je subjektívna len tu na fore sa pár ludí snaží tlačiť len tú svoju všade.
Nejaký ludia na komunitných FB by to žralo, ale minca nemá len jednu stranu ale aj hrany a ked píšem aj o hranách tak " všetko blastbit - ten nechápavý, ty ty ty, ako sa správa, demonizuje, popletený, nereagujte naňho, rôzne označenia ako troll a iné ".
Tak chce niekto diskutovať, že si aj tak toho iného blokne, to má diskusie má daleko. No ale tiež nieje nikto povinný odpovedať na uplne všetko.
starysomar a prípadne aj iní - nepoviem ti/vám nezaslúžiš/te si vedieť. :wink:
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako vychadzas s okolim v realnom zivote?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit
Ja som spoko
ako môžeš napísať že si spokojný, keď tu neustále kritizujes aktuálny ekonomicky model na Slovensku?
To moc dohromady nejde, či?
Pravda je subjektívna
hmmm. Takže keď Teraz Blasbit si naleje pohár minerálky a ju vypije, tak to pravda byť môže aj nemusí? :D
Z akeho pohladu to teda pravda nie je?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 05 sep 2024, 11:39 Blastbit

ako môžeš napísať že si spokojný, keď tu neustále kritizujes aktuálny ekonomicky model na Slovensku?
To moc dohromady nejde, či?
3x - spoko so sebou. Kritizujem výkony a správanie vedenia, oni "vedia" ale od deviatim k piatim. To pozná mnoho ludí po firmách čo viem.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 11:41 3x - spoko so sebou. Kritizujem výkony a správanie vedenia, oni "vedia" ale od deviatim k piatim. To pozná mnoho ludí po firmách čo viem.
ak si ty spokojný, tak prečo ťa tak velmi trápi vedenie firmy?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 05 sep 2024, 11:42 ak si ty spokojný, tak prečo ťa tak velmi trápi vedenie firmy?
Priam som ti to písal v tom príspevku, ako aj v tých v teme demokracia-socializmus. Lebo je despotické a nielen z tej konkretnej firmy + dalšie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 11:44 Priam som ti to písal v tom príspevku, ako aj v tých v teme demokracia-socializmus. Lebo je despotické a nielen z tej konkretnej firmy + dalšie.
ale to moc nesedí :) :
ak su praktiky firmy v ktorej pracujes skutocne despotické, potom predsa zamestnanci /tj. vrátane Teba/ nemôžu byť spokojní, takže neplati premisa ze si "spokojný"
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 05 sep 2024, 11:51 ale to moc nesedí :) :
ak su praktiky firmy v ktorej pracujes skutocne despotické, potom predsa zamestnanci /tj. vrátane Teba/ nemôžu byť spokojní, takže neplati premisa ze si "spokojný"
:roll: 4x som spokojný so sebou ako s osobou ( či už by ma niekto považoval za neuspešneho alebo úspešneho ).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 11:52 :roll: 4x som spokojný so sebou ako s osobou ( či už by ma niekto považoval za neuspešneho alebo úspešneho ).
aha, Ďakujem za vysvetlenie, už je to jasné
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 10:59 Ešte dobre že súdiš niekoho koho nepoznáš :) A opakovane. Aj teba upozornovali v Auto Moto ked si písal kraviny, ja nie, hoci z vás aktívnych tu mám asi najviac info o autách, ale nebudem sa do toho ani zapájať do diskusii s laikmi.
Prečo sa toho nedržíš aj napr v téme o cirkvi? Načo diskutuješ s laikmi?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

JCM01 napísal: 05 sep 2024, 11:57 Prečo sa toho nedržíš aj napr v téme o cirkvi? Načo diskutuješ s laikmi?
Nato aby si sa 2x opýtal. :wink:
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Klasika, konzistentnosť nikde ;)
Napísať odpoveď