O užívateľoch na hojku
-
starysomar
Hardcore addict
Re: O užívateľoch na hojku
Na kábli si očividne sedíš Ty, chlapče. Len sú podľa Teba zlí tí, čo Ťa na to upozorňujú.
Takže inak:
„V každom človeku žijú dvaja vlci. Jeden dobrý a jeden zlý. Tí dvaja spolu neustále bojujú. A vyhrá ten, ktorého kŕmiš.“
Takže inak:
„V každom človeku žijú dvaja vlci. Jeden dobrý a jeden zlý. Tí dvaja spolu neustále bojujú. A vyhrá ten, ktorého kŕmiš.“
Ešte dobre že súdiš niekoho koho nepoznášstarysomar napísal: 05 sep 2024, 10:55 Na kábli si očividne sedíš Ty, chlapče. Len sú podľa Teba zlí tí, čo Ťa na to upozorňujú.
Takže inak:
Blastbit

nielen o autách, ty máš najviac info o všetkomhoci z vás aktívnych tu mám asi najviac info o autách, ale nebudem sa do toho ani zapájať do diskusii s laikmi
To si napísal ty nie ja. Neprecestoval som svet asi sa nerobím všade bol všetko vie.
-
starysomar
Hardcore addict
Nepochopeny genius...
doteraz som ta zaradoval do kategorie "mentalny vek 13 rokov", v poslednom case mam skor pocit ze si v "tazky alkoholik"... niekedy pises aj k veci a niekedy mas proste potrebu len pisat, bez rozmyslania. ako moj sused ktory cez den normalne funguje a vecer sadne na terasu, oziera sa a vychadzaju z neho random vety.
(a nie nesudim ta kedze ta nepoznam, sudim iba tvoje prispevky na fore, tie zial poznam viac nez dobre)
(a nie nesudim ta kedze ta nepoznam, sudim iba tvoje prispevky na fore, tie zial poznam viac nez dobre)
starysomar - A ty zas Pinocchio ako v téme marihuana tak auto-moto, ked už som aj ten Don Quijote.
Autoeditácia príspevku po 59 sek:
Bud rád ako ti odpovedám.
Len skrátka máš opačný názor a ja nemám ten správny progresivny alebo kovano liberálny názor vo všetkom a na všetko.
Autoeditácia príspevku po 59 sek:
Ani nechci aby som začal písať o tebe ked už niečo viem čo si sám o sebe písalaacid napísal: 05 sep 2024, 11:05 doteraz som ta zaradoval do kategorie "mentalny vek 13 rokov", v poslednom case mam skor pocit ze si v "tazky alkoholik"... niekedy pises aj k veci a niekedy mas proste potrebu len pisat, bez rozmyslania. ako moj sused ktory cez den normalne funguje a vecer sadne na terasu, oziera sa a vychadzaju z neho random vety.
Len skrátka máš opačný názor a ja nemám ten správny progresivny alebo kovano liberálny názor vo všetkom a na všetko.
kludne o mne napis co len chces, ja sem pisem len to za cim si stojim a ked napisem nejaku nepravdu a niekto ma opravi tak sa ospravedlnim a tu pravdu prijmem. na rozdiel od ludi co zacnu vyplakavat o inych nazoroch...
nazor je subjektivna vec, pravda je objektivna, ty si to az moc casto mylis.
nazor je subjektivna vec, pravda je objektivna, ty si to az moc casto mylis.
Nemám tú emočnú potrebu, fakticky som ti odpovedal. Pravda je subjektívna len tu na fore sa pár ludí snaží tlačiť len tú svoju všade.
Nejaký ludia na komunitných FB by to žralo, ale minca nemá len jednu stranu ale aj hrany a ked píšem aj o hranách tak " všetko blastbit - ten nechápavý, ty ty ty, ako sa správa, demonizuje, popletený, nereagujte naňho, rôzne označenia ako troll a iné ".
Tak chce niekto diskutovať, že si aj tak toho iného blokne, to má diskusie má daleko. No ale tiež nieje nikto povinný odpovedať na uplne všetko.
starysomar a prípadne aj iní - nepoviem ti/vám nezaslúžiš/te si vedieť.
Nejaký ludia na komunitných FB by to žralo, ale minca nemá len jednu stranu ale aj hrany a ked píšem aj o hranách tak " všetko blastbit - ten nechápavý, ty ty ty, ako sa správa, demonizuje, popletený, nereagujte naňho, rôzne označenia ako troll a iné ".
Tak chce niekto diskutovať, že si aj tak toho iného blokne, to má diskusie má daleko. No ale tiež nieje nikto povinný odpovedať na uplne všetko.
starysomar a prípadne aj iní - nepoviem ti/vám nezaslúžiš/te si vedieť.
-
starysomar
Hardcore addict
Ako vychadzas s okolim v realnom zivote?
Blastbit
To moc dohromady nejde, či?

Z akeho pohladu to teda pravda nie je?
ako môžeš napísať že si spokojný, keď tu neustále kritizujes aktuálny ekonomicky model na Slovensku?Ja som spoko
hmmm. Takže keď Teraz Blasbit si naleje pohár minerálky a ju vypije, tak to pravda byť môže aj nemusí?Pravda je subjektívna
Z akeho pohladu to teda pravda nie je?
3x - spoko so sebou. Kritizujem výkony a správanie vedenia, oni "vedia" ale od deviatim k piatim. To pozná mnoho ludí po firmách čo viem.gogo956 napísal: 05 sep 2024, 11:39 Blastbit
ako môžeš napísať že si spokojný, keď tu neustále kritizujes aktuálny ekonomicky model na Slovensku?
ak si ty spokojný, tak prečo ťa tak velmi trápi vedenie firmy?Blastbit napísal: 05 sep 2024, 11:41 3x - spoko so sebou. Kritizujem výkony a správanie vedenia, oni "vedia" ale od deviatim k piatim. To pozná mnoho ludí po firmách čo viem.
Priam som ti to písal v tom príspevku, ako aj v tých v teme demokracia-socializmus. Lebo je despotické a nielen z tej konkretnej firmy + dalšie.
ale to moc nesedíBlastbit napísal: 05 sep 2024, 11:44 Priam som ti to písal v tom príspevku, ako aj v tých v teme demokracia-socializmus. Lebo je despotické a nielen z tej konkretnej firmy + dalšie.
ak su praktiky firmy v ktorej pracujes skutocne despotické, potom predsa zamestnanci /tj. vrátane Teba/ nemôžu byť spokojní, takže neplati premisa ze si "spokojný"
gogo956 napísal: 05 sep 2024, 11:51 ale to moc nesedí:
ak su praktiky firmy v ktorej pracujes skutocne despotické, potom predsa zamestnanci /tj. vrátane Teba/ nemôžu byť spokojní, takže neplati premisa ze si "spokojný"
aha, Ďakujem za vysvetlenie, už je to jasnéBlastbit napísal: 05 sep 2024, 11:524x som spokojný so sebou ako s osobou ( či už by ma niekto považoval za neuspešneho alebo úspešneho ).
Prečo sa toho nedržíš aj napr v téme o cirkvi? Načo diskutuješ s laikmi?Blastbit napísal: 05 sep 2024, 10:59 Ešte dobre že súdiš niekoho koho nepoznášA opakovane. Aj teba upozornovali v Auto Moto ked si písal kraviny, ja nie, hoci z vás aktívnych tu mám asi najviac info o autách, ale nebudem sa do toho ani zapájať do diskusii s laikmi.
Nato aby si sa 2x opýtal.JCM01 napísal: 05 sep 2024, 11:57 Prečo sa toho nedržíš aj napr v téme o cirkvi? Načo diskutuješ s laikmi?
Klasika, konzistentnosť nikde