O užívateľoch na hojku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: O užívateľoch na hojku

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ked nie si schopný pochopiť o čom píšem čo sa týka Cirkvi, tak ako ti to mám ešte napísať ? Radšej sa venuj firme a nie nechápaniu usera na fore.
JCM01
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JCM01 »

Prečo pri auto moto píšeš "hoci z vás aktívnych tu mám asi najviac info o autách, ale nebudem sa do toho ani zapájať do diskusii s laikmi", ale pri inej téme ti už s laikmi nevadí diskutovať?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Coraz viac straca uroven.
Meni sa na trolla.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaujimavé ze pri téme Náboženstva a Cirkvi sú laikmi, hlavne že osočuju jedno aj druhé, niekedy aj bez dôkazu hlava nehlava :wink:
Normálka je na mieste napísať o niečom veci ako sú, nie ako si niekto myslel, napr u Cirkvi že všetko je zlé (to zlé nikto nespochybnuje).
Pri auto-moto sa jednoducho len nechcem doťahovať, na kolko auto je zbraň a zase niekto niečo si inak vyloží a niečo zlé sa môže stať aj nedopatrením.

Autoeditácia príspevku po 25 sek:
starysomar napísal: 05 sep 2024, 12:08 Coraz viac straca uroven.
Meni sa na trolla.
A ty na Pinocchia so živým dlhým nosom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 11:14 Nemám tú emočnú potrebu, fakticky som ti odpovedal. Pravda je subjektívna len tu na fore sa pár ludí snaží tlačiť len tú svoju všade.
Nejaký ludia na komunitných FB by to žralo, ale minca nemá len jednu stranu ale aj hrany a ked píšem aj o hranách tak " všetko blastbit - ten nechápavý, ty ty ty, ako sa správa, demonizuje, popletený, nereagujte naňho, rôzne označenia ako troll a iné ".
a ty si ozaj myslis ze si taky specialny ze si tu na teba kazdy zasadol? ze sme sa vsetci tajne dohodli ze ty budes ten zly? ja casto na nicky ani nepozeram, proste si precitam spravu a reagujem na nu.
nazory ja (ani vacsina ludi tu) nijak neodsudzujem. nazory su uplne ok. pis si svoje nazory kolko chces. problem zacina ked pises nepravdy. a ze ich pises dost. a este viac problemov znika ked ta ludia upozornia ze pises nepravdy a ty miesto toho aby si sa na to pozrel sebakriticky, zamyslel sa nad tym co pises a popripade si nejake fakty dostudoval, tak zacnes plakat ako tu liberali nedovolia ine nazory.

NEPRAVDA NIE JE NAZOR!

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 11:14Tak chce niekto diskutovať, že si aj tak toho iného blokne, to má diskusie má daleko. No ale tiež nieje nikto povinný odpovedať na uplne všetko.
no a ked uz sa snazis niekomu desiaty krat vysvetlit ze to co pise ozaj nie je pravda a ze by to teda pisat nemal a on to napriek tomu napise 11ty krat, tak co ine ostava ako ho zablokovat?
ale ani to nie je spravne riesenie, lebo povedat si "sak nemusim na neho reagovat" je lahke ale nezodpovedne. ty ked sem napises nejaku sprostost o tom ze za pedofilov v cirkvi mozu homosexuali a nikto ti to tu nebude dementovat tak sa kludne moze stat ze sem pride niekto kto si to precita a uveri tomu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid
Bohvie všeličo možné. Kto určuje čo je pravda a nepravda, pokial sa situácie vo svete menia. Blokne lebo nechce diskutovať o situáciach.
Homosexuáli ktorí sú v Cirkvi, ktorí neusvedčia pedofilov v Cirkvi pri vyšetrovaní ich skutkov. Fakty sú najmä minulosť, čo sa stalo pred sekundou.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pravdu a nepravdu urcuju fakty, to je velmi jednoduche. nic ine iba fakty. pokial nieco nie je podlozene faktami tak to nemoze byt pravda. neznamena ze to pravda nie je, ale nemozes asi s istotou povedat ze to pravda je.
pokial mas fakty, idealne studie, overene studie tak mozes velmi spolahlivo o niecom tvrdit ze je to pravda.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak chces diskutovat o autach, tak je to podlozene faktami, argumentami, studiami, znaleckymi posudkami. Tam je to jednoduche. Ak chces diskutovat o Bohu, ktoreho existenia nie je nicim potvrdena, tak si diskutovat mozes a tarat dve na tri. Ale za rozumenjsie povazujem diskusiu o autach, kde to je nespochybnitelne, resp. vyvratitelne.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

On nechce diskutovat.
On chce mat pravdu vsade a vo vsetkom.
Ak niekto prejavi nesuhlas - zacne vykrikovat, pripominat nesuvisiace veci, posty - teda utocit.
Nestastny clovek.
Mozno ho okolie neberie, tak sa realizuje tu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko napísal: 05 sep 2024, 12:28 Ak chces diskutovat o autach, tak je to podlozene faktami, argumentami, studiami, znaleckymi posudkami. Tam je to jednoduche. Ak chces diskutovat o Bohu, ktoreho existenia nie je nicim potvrdena, tak si diskutovat mozes a tarat dve na tri. Ale za rozumenjsie povazujem diskusiu o autach, kde to je nespochybnitelne, resp. vyvratitelne.
Aj pri autách sa to mení a čo bol fakt môže byť zrazu mýtus.
Boh sa považuje aj za ducha a ich existencia sa preukazuje, aby sa to podložilo a bola jeho existencia potvrdená alebo vyvrátená.
Aj ked pri velkosti vesmiru mne/tebe kto vie zaručiť že niečo/niekto nemôže existovať v nejakej inej forme než je tá ludská, prípadne dokáže brať aj ludskú podobu.

Autoeditácia príspevku po 1 min 46 sek:
starysomar napísal: 05 sep 2024, 12:31 On nechce diskutovat.
On chce mat pravdu vsade a vo vsetkom.
Ak niekto prejavi nesuhlas - zacne vykrikovat, pripominat nesuvisiace veci, posty - teda utocit.
Nestastny clovek.
Mozno ho okolie neberie, tak sa realizuje tu.
Ak si si nevsimol teraz diskutujeme. Aj o pravde som písal ako subjektivite. Zase len trepeš len aby si sa komusi zalíškal mi to tak pripadá.
Zrazu píšeš o útočení ty si začal mna označovať roznymi pomenovaniami. Jasné ty ma poznáš, šak príde čas ked ti viac radosti bude robiť krmenie vtákov ako označovanie usera/userov, to ti viac štastia urobí. :wink:
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 12:11 Zaujimavé ze pri téme Náboženstva a Cirkvi sú laikmi, hlavne že osočuju jedno aj druhé, niekedy aj bez dôkazu hlava nehlava :wink:
Normálka je na mieste napísať o niečom veci ako sú, nie ako si niekto myslel, napr u Cirkvi že všetko je zlé (to zlé nikto nespochybnuje).
Pri auto-moto sa jednoducho len nechcem doťahovať, na kolko auto je zbraň a zase niekto niečo si inak vyloží a niečo zlé sa môže stať aj nedopatrením.

Autoeditácia príspevku po 25 sek:

A ty na Pinocchia so živým dlhým nosom.
Takže pri auto-moto sa necheš doťahovať, aby si to niekto zle nevyložil, ale pri téme cirkvi to už nevadí?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Auto ohrozí život, alebo autom môžeš ohroziť život :arrow: Prehnané reakcie niektorích ateistov na náboženstvá/Cirkev (vnimať aj pozitíva), je rozdiel. Porozumel či nie ? Ci potreba sa o tomto doťahovať. Ak hej bez mojej účasti (prípadne ako aj pri inom). Nejak ten zoznam N rastie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit - téma je o užívateľoch na hojku.
Ak si nepraješ, aby Ti nekto napísal čo si myslí o Tebe - nepíš, nečítaj.
Ja napríklad nechápem, či to divoké prispievanie do mnohýchých vláken je nutkanie ktoré by mal riešiť včas dobrý psychológ alebo si robíš prdel? Ak - ide Ti to výborne. Ak nie - rieš a včas. Komunikuje s Tebou blízke okolie?
Inde píšeš, akí sú zamestnávatelia zlí - Teba platia za príspevky zrejme v pracovnom čase?
Len sa pýtam.
Nie len poukazovanie na to, v čom som sa nezhodol v inom vlákne a narážky na to, čo sme písali súkromne o niečom svedčí.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Blastbit napísal: 05 sep 2024, 12:33 Aj pri autách sa to mení a čo bol fakt môže byť zrazu mýtus.
Nevidim ziadny problem, aby si zverenil odkaz na clanok, ktory dokazuje, ze bolo nieco fakt a zrazu je to mytus. Proste to bude tvoj argument a protistrana ma slobodnu volbu vyjadrit sa k tomu. Len tak informacne, daj sem 10 clankov na to, ze nieco bol fakt a zrazu to je mytus v automobilovom priemysle.

Autoeditácia príspevku po 1 min 49 sek:
starysomar napísal: 05 sep 2024, 12:31On chce mat pravdu vsade a vo vsetkom.
Nieco ako ty o Metabonde, kde si sa ohanaj subjektivnymi pocitmi a ignoroval si fakty, ktore si dostal tu alebo aj na dakom ceskom diskusnom fore??? A ked ti tiekto do topanok, tak si zmazal/editoval svoj prispevok a nechal si tam dve bodky, toto myslis???
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko - k tomu mám merania, protokoly, výsledky testov (popri vlastných dlhoročných poznatkoch, skúsenostiach) teda si v tomto vedľa. Len som si povdal, že nemám chuť polemizovať s ľuďmi, ktorí poriadne netušia o čom je problematika znižovania trenia, tribotesty, laboratórne rozbory atd ale "sú múdri". Nemám prečo. "fakty, ktore si dostal tu" - kecy, nie fakty.
Mám sa čím (od)baviť - na hlupákov (čo miešajú doma oleje no v podstate len kopírujú texty nemeckých webov a neraz radia veci, ktorými si niekto môže skrátiť životnosť nie len motora) naozaj nemám chuť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

gogo956 napísal: 05 sep 2024, 10:39 pozorný čitateľ si všimne na tvojich príspevkoch jednu spolocnu vlastnost: niečo sa ťa človek pýta a ty odpovieš na niečo iné.
beardie napísal: 05 sep 2024, 10:45 tvoje posty ukazuju opak
Blastbit napísal: 05 sep 2024, 10:50Očividne si sedíš na kábli. (...)
hh, presne

btw ku tomu Kubkovi, viacero ludi mi to napisalo do sprav a sukromne komunikacie nezverejnujem
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak postupne - písal som o doťahovaní sa. Poobedna, príspevky doobeda...Nepošlem...Počet userov (číslo) čo blokli jackba nie je komunikácia Ss.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ale stale su to viaceri :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak ich je aspoň 20 z cca 50 ludí ktorí sem tam/často chodia na fórum, tak isto.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vy dvaja sa tu o com vlastne dotahujete?!
Napísať odpoveď