Po prve, nie je to nazor. Nazor si vytvaras pozorovanim a premyslanim nad faktami. Nie prekladom ruskych dristov z reditu.eMPiko napísal: 25 okt 2024, 18:40 Aha, myslel som si že ten názor označuješ za rusofilny ale očividne nevieš prečo, okej, ďakujem za vyjasnenie
A co je na tom rusofilne? Tvoja neschopnost priznat v akych koncoch tvoje milovane Rusko je. P*tin nemoze mobilizovat, lebo by ho za za usiska vytiahli aj z dvojnikmi z bunkra a to sa dialo o 7. novembri 1917 by bol len slabucky odvar. Nestacia ani uneseni Africania prinuteni bojovat, tak si nataha desiatky tisic severnych Korejcov, z ktorych narobi Burjatov a bude nechavat cynicky vrazdit ich.
To odmietas vidiet a halucinujes daku pracovnu silu.
Za vysvetlenie mi dakovat nemusis. Pre teba to robim rad, aj ked je to len mrhanie casu, lebo ty si aj tak ides svoje rusofilne dristy uplne odtrhnute od reality.
Sice ma este 5 dni do druheho vyrocia, ale tu je ukazka silnej rusofilie. Celu jesen klamal, ze Ukrajinci nepostupuju Chersonskou oblastou. Nazval ich klamarmi. Menej ako dva tyzdne do oslobodenia Chersonu vypisoval toto. Nikdy sa za to neospravedlnil. Nema situacny odhad, je uplne mimo a stale pridava nove a nove dristy. Takze to nie je jeden preslap, ale dva roky systematickych lzi. A nic ho nezastavi pisat nove. Ako o "pracovnej sile". No stale sa zda na tolko rozumny, aby si uvedomil ako mimo je.
eMPiko napísal: 30 okt 2022, 13:13 Ktovie ci sa UA vobec o utok na samotny Cherson vobec pokusi. Mali svoju moznost ked bola ruska armada najviac roztiahnuta. Teraz po mobilizacii 300k vojakov sa uz bude ruska linia dalej len posilnovat a stabilizovat a potencialny utok bude asi uz len narocnejsi. Zaroven, tie pokusy o ofenzivu ktore boli doteraz skoncili pre Ukrajincov celkom biedne (straty v tisicoch) a to sa este nebojovalo v meste samotnom - z ktoreho navyse Rusi ocividne robia pevnost. Momentalne to vyzera ze ani jedna strana nema kapacitu na ofenzivy.