Banálne/triviálne otázky
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Banálne/triviálne otázky
Meta si sama na facebook vypustila botov, ktorí predstierali, že sú reálni ľudia. Vraj aby ľudia boli viac happy a mali viac interakcii.
https://zive.aktuality.sk/clanok/lkvcuC ... uje-stopy/
viac lajkov od botov=viac happy=viac prijmov z reklamy=vsetci happy
Trochu mi to pripomenulo Matrix..
Vdaka za dnesnych Neov, ze sa za nas, ktori nechcem zit v klamstve, proti tomu postavili
Trochu mi to pripomenulo Matrix..
Vdaka za dnesnych Neov, ze sa za nas, ktori nechcem zit v klamstve, proti tomu postavili
Akože je to svinstvo, keď podnikáš, zaplatíš si reklamu/sponzorovaný príspevok a oni to poukazujú svojim botom a vykešujú ťa.Fglx napísal: 10 jan 2025, 11:11 viac lajkov od botov=viac happy=viac prijmov z reklamy=vsetci happy
Na druhej strane by to mohla byť fajn terapia pre traumatizovaných politikov (nebudem menovať). Zaplatia si a milióny botov ich tam bude chváliť a lajkovať. A zrazu aj slovenský politik môže mať viac interakcii a väčši dosah ako Beyonce.
Dnes som menil pneumatiky a na letných je vo vnútri takýto molitan alebo čo to je. Na čo to je? Vidím to prvý krát 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A este zrusili faktcheking, co je uplne genialny napad v dnesnej dobe a urcite vsetkym pomoze. A pritom to luza oslabuje ako zrusnie cnzury.ephramko napísal: 10 jan 2025, 11:02 Meta si sama na facebook vypustila botov, ktorí predstierali, že sú reálni ľudia. Vraj aby ľudia boli viac happy a mali viac interakcii.![]()
V skutočnosti si takto umelo nafukuje čísla, aby mali väčšie príjmy z reklamy.
https://zive.aktuality.sk/clanok/lkvcuC ... uje-stopy/
-
hojko
Site Admin
A to je pneu z coho??? Auto, motorka, kocik, RC auticko alebo co??? Ak su to pneu na auto, tak to bude na znizenie hluku a znizenie vibracii. Ak je to RC model, tak je to vypln, ktora sa tam pouziva, aby pneu nebola prilis makka.
Je to klasické auto. Okej, zaujímavé. Ale asi sa to nepoužíva veľmi často lebo vážne som to nikdy nevidel. Priapdne je to len pre elektro auta.
Tiez som to este nevidel na aute.
Na biku sa davaju do plastov penove vystuhy, aby si mohol ma nizsie tlaky a nebal sa, ze prerazis plast o rafik.fyi
Na biku sa davaju do plastov penove vystuhy, aby si mohol ma nizsie tlaky a nebal sa, ze prerazis plast o rafik.fyi
-
starysomar
Hardcore addict
"Pneumatiky s molitanem uvnitř?
To je technologie Pirelli Noise Canceling System™ (PNCS)
PNCS technologie absorbuje vibrace vznikající uvnitř pneumatiky a tím snižuje hluk v kabině vozu až o polovinu a zajišťuje vyšší jízdní komfort. Tuto vlastnost ocení zejména majitelé elektrických a hybridních automobilů."
Patent:
https://patents.google.com/patent/US4392522
To je technologie Pirelli Noise Canceling System™ (PNCS)
PNCS technologie absorbuje vibrace vznikající uvnitř pneumatiky a tím snižuje hluk v kabině vozu až o polovinu a zajišťuje vyšší jízdní komfort. Tuto vlastnost ocení zejména majitelé elektrických a hybridních automobilů."
Patent:
https://patents.google.com/patent/US4392522
Aj Continental to pouziva v par pneu.
ziada kreditna spolocnost dokaz o prijme aj po vydani karty? priklad: som zamestnanec zo stalym prijmom, tak si vybavim kreditnu kartu. chcem ale docasne, napr na 6 mesiacov cestovat a zit bez prace. moze sa stat, ze narok na kartu stratim? alebo je jej vydanie nejakym sposobom ohranicene?
Ak nemeníš limit, tak nie
-
starysomar
Hardcore addict
Kolko vydrzi (na konzun) v chladnicke otvorene trvanlive mlieko?
-
harrison314
Hardcore addict
Klasicke - oficialne 7 dni, realne som ho vzdy skonzumoval do piatich (pondelok otvorim, v piatok je este OK).starysomar napísal: 14 jan 2025, 18:27 Kolko vydrzi (na konzun) v chladnicke otvorene trvanlive mlieko?
10-14 dni so skusenosti.
-
starysomar
Hardcore addict
Ďakujem. Nepijem ho spravidla priamo, robím si z neho kefír. Snáď sa z neho nepos...
Treba spraviť skúšku nosom.starysomar napísal: 14 jan 2025, 18:27 Kolko vydrzi (na konzun) v chladnicke otvorene trvanlive mlieko?
-
hojko
Site Admin
Ono bude zalezat aj na tom, ze ci ti chladnicka chladi na +2 stupne alebo na +6 stupnov. Ale tyzden vydrzalo v pohode, ved to citit po ovnovani, ze ci je okej.
pokial si klient hradí pravidelnu minimalnu mesacnu splátku ktora mu vznikla na zaklade dlhu cez revolvingovy uver /kreditka/ tak spolocnost nebude riesit aktualny prijem klienta. Problem by mohol nastal len vtedy, ak by klient splacat prestal, alebo naopak zacal splácať nezvyklo vysoké sumy.M142 napísal: 13 jan 2025, 23:11 ziada kreditna spolocnost dokaz o prijme aj po vydani karty? priklad: som zamestnanec zo stalym prijmom, tak si vybavim kreditnu kartu. chcem ale docasne, napr na 6 mesiacov cestovat a zit bez prace. moze sa stat, ze narok na kartu stratim? alebo je jej vydanie nejakym sposobom ohranicene?
Autoeditácia príspevku po 2 min 25 sek:
zavisi aj od toho ci je v v obale ktory ma volny pristup vzduchu, alebo v obale ktory bol dodatocne uzatvoreny.starysomar napísal: 14 jan 2025, 18:27 Kolko vydrzi (na konzun) v chladnicke otvorene trvanlive mlieko?