Ak ta tato tema zuajima odporucam knihu Sarlatani, ono pustanie zilou bola este ta prijemnejsia metoda.ephramko napísal: 23 jan 2025, 9:02 Najviac ma asi pobavili komentáre, ktoré vyzývajú ľudí, že keď potrebujú psychiatra, tak si majú najprv preveriť, či náhodou nie je progresívny. A majú ísť k tradičnému psychiatrovi. To ako majú ísť k niekomu, kto používa pijavice, "vodoliečbu" a bitky, navŕta im dieru do lebky alebo spraví rovno lobotómiu? Lebo to je tradičná psychiatria/psychológia.![]()
![]()
![]()
Plus tito ludia by mohli chodit len ku tradicnym lekarom a zubarom, aspon by sa posunuli terminy. Ale pocul som, ze niekde v Dubnica nad Vahom ordinuje holisticka zubarka. Zo strandy som si pozrel socialne media, samozrejme podporuje Fica, dokonca aj u nej bol post o tom ako maju ti psychiatri vratit diplomy. Co je na tom najlepsie, je ze holisticky zubar robi presne to co normalny, len ma ceny vanasobene holistickou konstantou
Blaha: Ludia by mali ukazat tejto vlade, ze su aktivny a chcu zmenu. je to bezene aj na zapade. Musime tej vlade ukazat, ze jej mame plne zuby, inak to nejde...