gogo956 napísal: 21 feb 2025, 18:39
jackb
Zaluzny a Zelensky maju navzajom dlhodobo napäté vztahy. Zaluzny vie realnejsie zhodnotit v akom stave je AFU a ake su moznosti dalsieho boja proti Rusku. Ukrajina ma dlhodobo značné problemy s dostatkom vojakov. Nehovoriac o tom, že ak Ukrajina nebude akceptovat čo dohodnu Usa s Ruskom, tak Trump da uplne ruky preč od dalsej podpory Ukrajiny.
A Europa tuto "dieru" v podpore iba tazko zastupi.
Ja som nenapisal, ze su kamarati. Ved aspon protirec tomu co pises, ak mas potrebu.
Ja som reagoval na blbost o volbach, ktore vyhra bud Zaluzny, Budanov, alebo iny hrdina a ziadny rusky fracek nebude mat sancu. Takze cala partia imbecilov by si mala zelat, aby tie volby boli co najneskor, lebo pre nich vzdy dopadnu este horsie ako je to teraz.
beardie napísal: 21 feb 2025, 20:49
na zaciatku bol blabol, ze ju chce niekto niekam prestahovat, tak som si dovolil spytat sa, ci funguje
o dobyti som nic nepisal
ved rusofilny debil ju videl dobytu uz davno. tak podla toho co aktivne halucinuje ju museli prestahovat rovno na Cervene namestie.
a kedze zrejme veris jeho bludom, tak je jasne, ze si vymyslis odstavovanie a budem tym teraz otravovat mesiac. ako tymi suchojmi a raketami. alebo pred rokom tisicami a znasilnovanim.
ked klames ty, alebo tvoji kamarati, tak temu zasvinis svojim autizmom. kazdu jednu. uz styri a pol roka.
banu na koks si vymyslel debil, tak ako "nedobytnu pevnost Cherson" ci "rasisticke karikatury Aziatov". za nic z toho, ani za dalsie svoje lzi sa neopsravedlnil, takze mu to rad budem otrepavat o rusofilnu kotrbu. kym sa za kazdu jednu loz neospravedlni samostatne a nebude sa kajat. napisal som mu to, on to vie. a stale pridava nove a nove a klame, ze nic z toho nenapisal, aj ked som ho citoval.
\\a toto je dalsie do zbierky:
rusofil okolo Vianoc 2023 otvorene a vedome klamal o tom, ze "zeleznica uz bola dokoncena pred zaciatkom ukrajinskej ofenzivy na juh a pomohla Rusom ubranit sa".
ako je mozne, ze namiesto leta 2023 bola otvorena az v druhej polovici februara 2025 ostane takou zahadou a vsetky jeho lzi, ku ktorym sa odmieta vyjadrovat a len pridava nove.
https://bsky.app/profile/theukrainianre ... ohk2t64s2c