Radosť | mobilný operátor
Re: Radosť | mobilný operátor
No očúvajte ma sem ludé, scem sa svama o tem povyprávat. Doterázky 4ka mala také že 300GB plnú rýchlostú za 15€ s tým že to nemá skoro nikde signál. Kým ste doma OK, ale jakmile ste niekde v hale, v priemyselnom areáli za mestom, idete ve vlaku, autobuse, konec. 4ka neexistuje. Radost má za dvacku akože nekonečno ALE je tam velké ALE že keď miniete 100GB spomalá to na 2mbps. Na messengruvání a pod. to stačí. Ale už film sa sekat budze. Na to bacha! Mágio načítavat bude furt dik. Alezas to je že drahé je šecko lebo darmo že za 15 internet je, keď dualsim treba mať že 4ka len na dáta, vkuse to nejde lebo nikde to nemá signál, a ešte ajtak potom treba kupovat kredit na primárnu simkartu, z kerej sa volá, esemeskuje a bumm, a 20€ šelijako. Dig a teraz vymysleli né že zdražujú a dig more čo spravili že na rok zaplatí sa, tag bude stará cena, šun jaké ťahy na nás robá more.
Dig a idem na pumpu kúpit si radosťáckú simkartu né? A oni že co to je? Ani nevedzeli more čo to je. Já rekú mobilný operátor také ako Juro že neznáme. Dig a oni že “nikto to nekupuje” šun že nekupujú Radosť? More nigdo to nepozná? Ludé placá 40 eurové paušále do orindžov, telekomov a nevedzá?
Dig a očúvajte jaký signál to má šun! More v hale kde 4ka úplne išla dole, nula signál more, orange len 2 čáry more, dig a prepnem na O2 šun a plné! More 4 čáry, plný signál more! Radost je O2 víte? More ešte aj 5G šunes.
Dig a idem na pumpu kúpit si radosťáckú simkartu né? A oni že co to je? Ani nevedzeli more čo to je. Já rekú mobilný operátor také ako Juro že neznáme. Dig a oni že “nikto to nekupuje” šun že nekupujú Radosť? More nigdo to nepozná? Ludé placá 40 eurové paušále do orindžov, telekomov a nevedzá?
Dig a očúvajte jaký signál to má šun! More v hale kde 4ka úplne išla dole, nula signál more, orange len 2 čáry more, dig a prepnem na O2 šun a plné! More 4 čáry, plný signál more! Radost je O2 víte? More ešte aj 5G šunes.
Inak 4ka nemá žiadnych roamingových partnerov a ani WiFi vo vlaku nemajú dohodnuté so štátnym dopravcom. Orange, Telekom a O2 majú dohody so štátnym dopravcom.
To ako je myslené? Že kto má 4ku nevie sa pripojiť na WiFi u dopravcu? To mi nedáva zmysel lebo WiFi nesúvisí se simkartú. Já sa hlavne na teším že Radosť je také ako O2. To budze mat signál lebo O2 malo a Radosť je také též. Oni vraj aj prepojá si vysílače O2 a Telekom, víte tak budú mocní. Velice budú mocní lebo Orange a 4ka zostanú sami. Bez spojencov.
Aby ste vedzeli čo máte kupovat!
O2, Radosť, Tescomobile, Juro, Telekom, budú na tej mocnej spojeneckej sieti.
Aby ste vedzeli čo máte kupovat!
O2, Radosť, Tescomobile, Juro, Telekom, budú na tej mocnej spojeneckej sieti.
No že sa nerieši WiFi vo vlakoch cez 4ku.
To by bol riadny prúser! Tá v chotári nemá signál. Ale simkarta O2 voľnosť išla dobre aj v hale plné 4G a doma 3 paličky (zo 4) 5G. Radosť je to isté keďže aj s Tesco Mobile používajú túto sieť. A telekom O2 prepojá sa. To sa nebojte, idzte do teho, oplatí sa. Len 4ka je o tolko lacnejšia že 300GB je za okolo 15€ a Radosť má tiež 100GB s tým že spomalia (kvázy nekonečné) datové za 15€ ale neoplatí sa lebo doložíte 3€ a máte za dvacku cele všetko aj volania/sms. Len 4ku lepšie mať je doma že v modeme na simkartu lebo pohybovat sa s tým moc nedá kvúli signálu. A bacha na to že ceny radosti boli že 5€, 10€, 15€, a 20€ a jak išli tie zdražovačky tak zvýšili že 7€, 12€, 17€, 22€, ale dá sa to tak obejít že ročne to ondite a tedy sa vráťá tý stare ceny.
Víte, lebo chudoba stále špekuluje ako skombinovat lacno služby operátorov a tak si kupujú 4ky, Radosti, Jurá, Teská a podobne. Tí čo majú lóve im je jedno. Má za 60€ nekonečný od Orange a poví že dobre je. Ale neni dobré lebo Radost ja za to na 3 mesáce.
Víte, lebo chudoba stále špekuluje ako skombinovat lacno služby operátorov a tak si kupujú 4ky, Radosti, Jurá, Teská a podobne. Tí čo majú lóve im je jedno. Má za 60€ nekonečný od Orange a poví že dobre je. Ale neni dobré lebo Radost ja za to na 3 mesáce.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nový dizajn appky za mňa krok späť
-
K-u-b-i-a-k
Addict
má niekto platbu na rok?
Ja som si dal
-
starysomar
Hardcore addict
Ja (my) nie. Dve eurá rozdielu za mesiac mi nestoja za to, aby som predplatil.
Tak jedina nevyhoda je nemoznost zmeny programu pocas tych 12 mesiacov. Ale pri malej radosti je 7 vs 5 eur, povedal by som, podstatny rozdiel (40%). Pri tych vyssich programoch uz samozrejme nie az taky (pri najvyssej 15%).
Presne tak, mám malú radosť, a tam je ten rozdiel percentuálne dosť podstatný.
Ja platím mesačne dátovú radosť + každý mesiac nejaké euro navyše za volanie/sms.
Ale musím povedať že som rád že takýto operátor existuje, nemám problém s pokrytím aj keď som na horách.
Keď si otvorím iného operátora, kľudne aj materský o2 a pozriem sa na tie ceny paušálov, je to šialené aké sú vysoké ceny.
Preto som rád že tu táto sieť je a aj po toľkých rokoch sa zmenilo len to že za dvojnásobnú rýchlosť internetu platíme mesačne o pár euro viac.
Ale musím povedať že som rád že takýto operátor existuje, nemám problém s pokrytím aj keď som na horách.
Keď si otvorím iného operátora, kľudne aj materský o2 a pozriem sa na tie ceny paušálov, je to šialené aké sú vysoké ceny.
Preto som rád že tu táto sieť je a aj po toľkých rokoch sa zmenilo len to že za dvojnásobnú rýchlosť internetu platíme mesačne o pár euro viac.
mam radost neviem kolko, 3roky? mozno viacej. A zatial maximalna spokojnost.
-
starysomar
Hardcore addict
My dakedy od konca roka 2020. Spokojnosť, ovšem mobily na volanie využívame relatívne málo. Podstatne viac inet.
Dajú doklad o platbe, faktúru...
-
K-u-b-i-a-k
Addict