Blastbit napísal: 25 mar 2025, 16:50
No ved o vede som písal, aby práve veda jeho existenciu dokázala. Boh sa označuje aj ako energia, veda skúma aj energie.
Veda dokazuje aj mimozemštanov ľuďmi odlišne opísané bytosti ako je Boh, takže jedine skrz vedu sa niečo bude dať potvrdiť alebo nie.
boha označujete za energiu tak maximálne vy, aby ste mali lepšie argumetnčné kľučky, aj za lásku, aj za vzduch, aj za všetko na okolo, to sú bludy a bullshity.
V súčasnosti, neexistuje žiadny vedecký dôkaz o priamej existencii kresťanského boha, takže v súčasnosti boh neexistuje. Preto je to len viera v boha, keď veda objaví dôkaz o existencii boha, potom to už nebude viera ale fakt.
Rozumieš slovám priame označenie (si feťák) a nepriame označenie (fetuješ ?) ? Písal som o nepriamom označení tým si ma nepriamo označil za feťáka. To druhé s mentálom ma tolko neurazilo. Ked si chcel argumentovať vtedy o situáciach ktoré som v téme rozpísal také reči si strč. Slová "šibe ti" nie je porovnatelné s fetovaním.
Rozumieš otázniku a bodke? ...Keď sa ťa policajt spýta,
či si požil nejakú návykovú a psychotropnú látku (inými slovami,
drogoval si?), tiež ťa tým
nepriamo označuje za feťáka, narkomana atď, podľa teba? ...už si konečne priznaj, že celý tento problém je len o tvojom ubolenom a ublíženom egu a že ťa chudáčika treba poľutovať, sa ťa to dotklo rovnako ako sa ťa dotíka, keď napíšem, že boh neexistuje a že veríš v detské vymslené rozprávky.
neviem ako si ty predstavuješ modrú farbu, ale ten rúžový slon nemá modrý chobot
Ten z pinterestu vytvorili ľudia čo som ti dodal.
to je pre diskusiu bezpredmetné, lebo je to výmysel ľudí, rovnako ako tvoj boh.
To tvoje vymyslené o slonoch (ako prirovnanie k tomu že Boh neexistuje) som ti skrátka fotkou zmazal ako nič, lebo o ružovom slonovi aj s netypickou farbou chobota som vedel, tak som ti dodal dôkaz o tom vtedy aj teraz.
nemá modrý chobot, ty si ale nemal dokazovať jeho existneciu ale neexistenciu, preto to bolo neskor v tej debate upravené na lietajúceho rúžového slona s modrým chobotom a neexistenciu tohto by si mal dokázať
Moc si sa obracal so špagetovým monštrom v minulosti ako nejaký "argument" diskusie, tak som ti dal otázku či si pastafarian, ked nie si beriem to.
vidíš, toto sú tvoje výmysli, domienky, špekulacie a spájanie dokopy niečoho, čo v kope nemá byť, niekde niečo zachytíš a hneď si k tomu dotvoríš svoj vlastný príbeh. Nádherný príklad ako ty proste nevieš chápať súvislosti v debatách a strácaš sa v písanom texte.
Nie ja som uznal že kresťanské sekty existujú, ale dal som na zretel že existujú aj ateistická sekty alebo hnutia.
mňa nezaujíma, či sú alebo nie sú ateistické sekty, definícia ateizmu je jasne daná a napísaná a na základe tejto definície ateizmus nemôže byť označený ani za vieru, ani za ideológiu. Ty ale predvádzaš ačohentizmus, zovšeobecňovanie (aha tam je akteistická sekta, tak to isto znamená, že všetci ateisti v niečo veria) a ohýbanie slov a definícií.
No dnes si fabuloval so slovom "niekto" keby tam chcem napísať mLuks tak to tam napíšem s vedomím že zase po mne vybehneš ako aj inokedy v minulosti...Bud ma tentokrát už naozaj pochopíš čo ti tu vysvetlujem alebo mi daj pokoj, lebo dnes si vyskočil ty mna lebo si si niečo "domyslel".
nefabuloval, druhý krát ti zopakujem, že už neraz si takto nepriamo odkazoval na mňa pri komentovaní nejakej témy slovami ako "to mi niekoho pripomína" (napr. aj s súvislosti s tým tvojím ublíženým egom), pri spomenutí ružového slona si odkazoval presne na debatu, ktorú si viedol so mnou, pretože v tejto téme to používam len ja v roku 2014 a raz beardie v 2015 a znovu ja 2024 (s tebou) a teraz 2025. A presne na túto našu debatu z 2024 si teraz narážal, preto si sa mohol vyhnúť slovu niekto, keby si so mnou v otobri 2024 neviedol tú debatu, tak by ťa ani nenapadlo spomínať nejakého rúžového slona v téme o bohu.