4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Drahy trol, rad by som pripomenul, ze aj komunisti zacali ako vytazi volieb, takisto aj Hitler. To, ze je niekto vyraz volieb, este neznamena, ze nechce zavist totalitu a je prave na obcianskej spolconosti aby mu to nedovolila.
Libtard obhajuje atentát, keď nedokážu vyhrať voľby.
volby nie je tazke vyhrat pokial nemas chrbtovu kost. naslubujes ludom lacne potraviny, vyssie dochodky, ziadne zbrojenie... vyhras volby, to ze potom nic z toho nesplnis ze fuk, nie ved si vyhral volby. a pokial si oslovil spravne ovce tak tie ti budu zrat aj napriek tomu ze si ich oklamal...
pred chvilou som precital spravu na eNku, ze sa zacina sud s cintulom, povedal som si, ze Curta isto dnes bude prskat trollingom, otvorim hojko a ...nesklamal si. Radsej by si uz mohol prezradit kolko ti platia z tej sumracnej.curta napísal: 08 júl 2025, 9:08 Dnes začne súd s Ficovým atentátnikom. Na súde vykrikoval "nech žije demokracia". Ako správny "liberál" považuje za demokraciu zastreliť víťaza volieb.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... dozivotie/
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie, neobhajujem. Stale su ine moznosti, ako protesty, hadzanie vajicok, vypisaknie, celovecerne premietanie zaberoch z chaty v Cifaroch.
No, ak diktator zacne zabijat vlastnych ludi, ako napriklad Putin, tak som uplne za defenstraciu, lebo tam uz vsetky humene riesnia zlyhali. Pekny priklad je Haidrich. Uz mame dost historickych skusnosti s diktatormi aby sme vedeli, co funguje a co nie.
Skoda, ze zas ignoruje vsteky argumenty a zmozes sa len na vykriky.
No, ak diktator zacne zabijat vlastnych ludi, ako napriklad Putin, tak som uplne za defenstraciu, lebo tam uz vsetky humene riesnia zlyhali. Pekny priklad je Haidrich. Uz mame dost historickych skusnosti s diktatormi aby sme vedeli, co funguje a co nie.
Skoda, ze zas ignoruje vsteky argumenty a zmozes sa len na vykriky.
libtard...tolko krestanskej lasky je v tebe, urazat, nadavat, znevazovat a potom sa ohanat bohom a cyrilom a metodom. miluj blizneho svojho ako seba sameho. Troll.
Ovce volili Dzurindu, Radičovú, Matoviča so Sulíkom, lebo im veľa nasľubovali a nič nesplnili. Ale teraz je reč o Ficovi, ktorého zvolili štvrtý krát. Ďalší príklad je konzervatívny Orbán, ktorého zvolili piaty krát. Lebo nič neplnia?aacid napísal: 08 júl 2025, 9:20 volby nie je tazke vyhrat pokial nemas chrbtovu kost. naslubujes ludom lacne potraviny, vyssie dochodky, ziadne zbrojenie... vyhras volby, to ze potom nic z toho nesplnis ze fuk, nie ved si vyhral volby. a pokial si oslovil spravne ovce tak tie ti budu zrat aj napriek tomu ze si ich oklamal...
Použi sebareflexiu.
Fico vyhral volby 5krat, len z toho raz neposkladal vladu a tak zlozila vladu Radicova. Ale to by si sa musel v tom trollingu lepsie vzdelavat. Sice ak tvrdis, ze Fica pozname 15 rokov, tak sa ani nedivim, ze nevies o com tocis.curta napísal: 08 júl 2025, 9:32 Ovce volili Dzurindu, Radičovú, Matoviča so Sulíkom, lebo im veľa nasľubovali a nič nesplnili. Ale teraz je reč o Ficovi, ktorého zvolili štvrtý krát. Ďalší príklad je konzervatívny Orbán, ktorého zvolili piaty krát. Lebo nič neplnia?
Použi sebareflexiu.
Ze zrovna ty hovoris o sebareflexii, co tebe a smeru to slovo nic nehovori.
Mimochodom Ficove sluby su splnene? Jak to bolo s tou dialnicou BA - KE? V 2007 slubil, ze do roku 2010 bude postavena? Potom v 2012 slubil, ze do roku 2015, v roku 2016, ze do roku 2020. Hm, este stale nie je. A do 2030 ani nebude plnohodnotna 4 prudova dialnica na celom useku medzi BA a KE. Aj 13. Dochodok slubil od 2010, keby mu v 2020 nehorelo pod ritou tak by ho ani neprijal, to aj on sam priznal, ze len vdaka tomu nemali este menej percent.
Ale ako vravis, pouzi sebareflexiu mily troll.
ze sebareflexiacurta napísal: 08 júl 2025, 9:32 Ovce volili Dzurindu, Radičovú, Matoviča so Sulíkom, lebo im veľa nasľubovali a nič nesplnili. Ale teraz je reč o Ficovi, ktorého zvolili štvrtý krát. Ďalší príklad je konzervatívny Orbán, ktorého zvolili piaty krát. Lebo nič neplnia?
Použi sebareflexiu.
ty by si fakt nemal rozpravat o sebareflexii.
Radšej vysvetli, prečo Fica zvolili štvrtý krát a Orbána piaty krát, keď nič neplnia
Vy len viete zadrieť hlúposti, sebareflexia žiadna.
to je predsa velmi jednoduche, jeho volicska zakladna pozostava z dochodcov, ktori maju priority jasne, staci ked im das 13ty dochodok a robis pravidelne verejne oslavy (chlieb a hry) tak ta budu volit navzdy... tetuska z telky kriciaca "milujem fica! to tam musite dat"...
dalej su to zmateni nestastni neuspesni ludia ktori si nedokazu priznat ze za svoje problemy si mozu sami a musia neustale hladat niekoho na koho zvalit vinu. no a fico im velmi rad niekoho takeho vzdy najde, ci uz je to soros, imigranti, ukrajinci, americania (az pokial nie su americania zrazu kamarati), radicova, caputova, simecka alebo homosexuali...
no a ked mas takychto volicov (teba vratane) tak im mozes kludne nasrat na hlavu a oni ta budu volit tak ci tak. ved ty si totalny dokaz, clovek tu moze napisat 100 veci ktore fico slubil a nesplnil, moze ti tu kazdy den postovat ficove kauzy a ty to budes aj tak ignorovat a postovat si svoje.
btw mozno si si vsimol ze sice smer stale vyhrava ale dostava stale menej a menej hlasov. dochodcovia zomieraju a tupovce sa nechaju lahko zlakat fasistami ktori hlasaju podobne blbosti ako fico...
takze ja som ti odpovedal na otazku, teraz skus ty odpovedat, uvidime ci sa ti podari, preco smeru neustale klesaju pocty volicov ked su taki super?
(btw a ako je na ovcu uplne bezne, odignoroval si tie podstatne otazky co ti tu daval mLuks)
dalej su to zmateni nestastni neuspesni ludia ktori si nedokazu priznat ze za svoje problemy si mozu sami a musia neustale hladat niekoho na koho zvalit vinu. no a fico im velmi rad niekoho takeho vzdy najde, ci uz je to soros, imigranti, ukrajinci, americania (az pokial nie su americania zrazu kamarati), radicova, caputova, simecka alebo homosexuali...
no a ked mas takychto volicov (teba vratane) tak im mozes kludne nasrat na hlavu a oni ta budu volit tak ci tak. ved ty si totalny dokaz, clovek tu moze napisat 100 veci ktore fico slubil a nesplnil, moze ti tu kazdy den postovat ficove kauzy a ty to budes aj tak ignorovat a postovat si svoje.
btw mozno si si vsimol ze sice smer stale vyhrava ale dostava stale menej a menej hlasov. dochodcovia zomieraju a tupovce sa nechaju lahko zlakat fasistami ktori hlasaju podobne blbosti ako fico...
takze ja som ti odpovedal na otazku, teraz skus ty odpovedat, uvidime ci sa ti podari, preco smeru neustale klesaju pocty volicov ked su taki super?
(btw a ako je na ovcu uplne bezne, odignoroval si tie podstatne otazky co ti tu daval mLuks)
lobo volici fica su jednoduchi, rozumovo obmedzeni ludia, ktorim nedochadzaju suvislosti a stacia im chlieb a hry. Radis sa medzi nich aj ty, staci ti to takto?curta napísal: 08 júl 2025, 10:17 Radšej vysvetli, prečo Fica zvolili štvrtý krát a Orbána piaty krát, keď nič neplniaVy len viete zadrieť hlúposti, sebareflexia žiadna.
Autoeditácia príspevku po 15 min 44 sek:
A aby sa niekto nehneval, ze len tak bezbreho urazam, tak tento screen je presne dokazom toho co som napisal.
hlavny dovod je ten, ze na Svk je pomerne vela dochodcov oproti ostatnym vekovym kategoriam. A dochodcovia maju ine priority ako ti ostatní. Ale nie je fér im za to nadavat, my ked budeme dôchodcovia, tiez si budeme podporovat hlavne svoje zaujmy..
vidíš, keď vysvetľuješ prečo ľudia volia Fica, tak poprieš, čo si tvrdil predtým, že nič zo sľubov neplníaacid napísal: 08 júl 2025, 10:42 to je predsa velmi jednoduche, jeho volicska zakladna pozostava z dochodcov, ktori maju priority jasne, staci ked im das 13ty dochodok a robis pravidelne verejne oslavy (chlieb a hry) tak ta budu volit navzdy... tetuska z telky kriciaca "milujem fica! to tam musite dat"...
našiel si oslavy, 13. dôchodky a je toho viac - zastavenie privatizácie, nedodávať zbrane Ukrajine, "pobijeme sa za vás v Bruseli" a ďalšie
SMER dostáva menej hlasov, lebo áno dôchodci, ktorí majú skúsenosti aj s totalitou, vymierajú a pribúda mladých, ktorí zažili už len slobodu a konzum. Ďalší dôvod, v západnej civilizácii média stále hlásajú, že politik má byť dokonalý, po každej chybe odstúpiť, atď. Takže ak niekto dlho vládne, chyby sa nájdu a ľudia už čakajú na ďalšieho dokonalého, ktorý ich spasí. Fico je tu 4 volebné obdobia, takže chyby sa našli a najmä naivní mladí si myslia, že po ňom príde už niekto dokonalý.
No a ďalší dôvod je, že Slováci nemajú radi radikálne názory a SMER sa v poslednej dobe trocha radikalizuje. Slováci tu zase nechcú Uzbekistan, hoci ani moc Bruselu.
mLuksa mám v ignore, takže nevidím, čo píše
neviem prečo by som mal byť akurát ja povinný reagovať na všetko
zostali tu len pravicoví liberáli, takže je toho veľa, a tiež tu chodím menej, lebo by mi mazali príspevky. pretože jedna strana môže to, čo druhá nie
oslavy - takze chlieb a hry za statnecurta napísal: 08 júl 2025, 11:36 vidíš, keď vysvetľuješ prečo ľudia volia Fica, tak poprieš, čo si tvrdil predtým, že nič zo sľubov neplní
našiel si oslavy, 13. dôchodky a je toho viac - zastavenie privatizácie, nedodávať zbrane Ukrajine, "pobijeme sa za vás v Bruseli" a ďalšie
13. Dochodky - 10 rokov slubovania, predvolebna korupcia
Zadtavenie privatizacie - klamstvo, fico dokoncil privatizaciu slovak telekom
Nedodavat zbrane ukrajine - za fica sa produkcia a dodavky zvysili
Pobijeme sa za vas bruseli - preto v bruseli zahlasoval doteraz za vsetko a Danko ho zato kritizuje
a dalsie.
Chapem, ze si si ma dal do ignore, lebo troll ako ty nema rad ked niekto nerusa jeho koncept, ale mna to vobec nezastavi aby som vyvracal tvoje trollovanie na tomto fore.
A kedze si minule reagoval na moje posty, tym ako si sa snazil povedat, ze ty si moralne vyhral debatu o vlakoch zadarmo, tak aj tak si moje posty otvaras a citas ich.
Je zaujimave, ze tito uspesni premieri su na cele krajin ktore sa pravidelne ocitaju na chvoste EU prakticky vo vsetkom. Z toho mi uprimne naozaj moc nevychadza, ze by pocet vyhranych volieb odrazal kvalitu riadenia.curta napísal: 08 júl 2025, 10:17 Radšej vysvetli, prečo Fica zvolili štvrtý krát a Orbána piaty krát, keď nič neplniaVy len viete zadrieť hlúposti, sebareflexia žiadna.
Mozno je tam ale nejaky vztah k vyske platu, kedze zrovna tito zarabaju najviac.
Curta, odkial mas, ze je liberal? Nikdy sa k tomu nepriznal, ani nic take nepovedal, to len Sutaj Este s Kalinakom vykrikoval. Pritom uz aj obhajca vyhladil, ze ziadne prepojenie na PS ani k liberalizmu nedospelo vysetrovanie! Takze klames a zavadzas.
Cintula predsa pri vysetrovani, aj dnes na sude vyhlasil, ze Fica nechcel zastrelit, len postrelit. Takze preco opat pises o demokracii? Uz si zabudol spomenut len terorizmus, ktory vsak nikto okrem vysetrovatelov nevidi.
Cintula predsa pri vysetrovani, aj dnes na sude vyhlasil, ze Fica nechcel zastrelit, len postrelit. Takze preco opat pises o demokracii? Uz si zabudol spomenut len terorizmus, ktory vsak nikto okrem vysetrovatelov nevidi.
nie všetci dôchodcovia volia Fica, veď aj tu starysomar ho nevolí ani nikoho z tejto vlády, no nesúhlasím s tým, že keď my budeme dôchodcovia, tak sa budeme správať rovnako a voliť podľa toho, kto nám čo dá zadarmo alebo kto nám koľko rozdá na rôznych príspevkoch.gogo956 napísal: 08 júl 2025, 11:09 hlavny dovod je ten, ze na Svk je pomerne vela dochodcov oproti ostatnym vekovym kategoriam. A dochodcovia maju ine priority ako ti ostatní. Ale nie je fér im za to nadavat, my ked budeme dôchodcovia, tiez si budeme podporovat hlavne svoje zaujmy..
Problém súčasných dôchodcov je skôr ten, že sú to ľudia, ktorí žili v socializme, kedy im práca spadla do rúk, bývanie tiež, "dovolenky", rekreácie, tábory pre deti, "štát sa postaral", na dôchodky si nešetrili, neodkladali (nemali vlastne ani z čoho veľmi) a rovnako to očakávajú aj teraz, že štát sa o nich postará, preto sa ich hlas dá ľahko kúpiť.
Vysvetľoval som to aj pri debate o 13. dôchodkoch, kde som vravel, že vôbec netreba 13. dôchodok len stačí tých 12 zvýšiť o hodnotu toho 13. a v konečnom dôsledku dostane dôchodca toľko isto peňazí. Rozdiel je akurát ten, že by to nemohlo byť tak psychologicky prezentované ako niečo navyše od štátu (vlády) a presne práve to chce táto generácia dôchodcov vidieť a počuť. Tie slová ako zadarmo, navyše, 13. dôchodok sú pre nich psychologicky podstatné, pretoež to si pamätajú zo socializmu, plus sentiment.
Nikto z nás (príčetnejších) nežije dnes v tomto omyle, že štát nám má dať niečo zadarmo, že štát sa o nás má postarať, väčšina si dnes vytvára rezervy, šetrí/investuje na dôchodok, myslí do budúcnosti a snaží sa dnes počas svojho produktívneho veku sa dostatočne zabezpečiť aby v tom dôchodkovom veku nebol odkázaný práve len na štát a na prázdne sľuby politikov, či veci zadarmo a iné príspevky, ktoré zaplatia naše deti z daní a odvodov.
To má byť práve ten rozdiel medzi súčasnými dôchodcami, vychovanými socializmom a nami ako budúcimi dôchodcami vychovanými kapitalizmom.
-
starysomar
Hardcore addict
gogo956 - nie veľa dôchodcov - veľa hlupákov naprieč vekovými kategóriami a spoločenskými vrstvami.
No keď sú ľudia tých krajín s Ficom a Orbánom spokojní a opakovane ich volia, tak spokojnosť obyvateľov je asi dôležitejšia ako byť prvý v nejakom bruselskom rebríčku.
Heker, liberál bolo v úvodzovkách, lebo práve liberáli sa Cintulu zastávajú a ospravedlňujú ho, pre mnohých je hrdina.
Podstata ale bola v tom, že tento atentátnik na premiéra kričí "nech žije demokracia".
Heker, liberál bolo v úvodzovkách, lebo práve liberáli sa Cintulu zastávajú a ospravedlňujú ho, pre mnohých je hrdina.
Podstata ale bola v tom, že tento atentátnik na premiéra kričí "nech žije demokracia".