Štáty Blízkeho a Stredného východu

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Štáty Blízkeho a Stredného východu

Príspevok od používateľa jackb »

Devat rokov nie su :)
Aj s tymi mafianmi "si pochopil". Cernak, aj "zabil ludi za cely autobus" sa nepostavil v nedelu pre kostol a nepustil plne zasobniky z kalacha. Naopak, viezol ludi na mariansku put. Starovci boli uplni psychopati a neboli ani z MENA a tiez sa beznemu cloveku zivot nemenil. Takze ked niekde bojuju gangy, tak to ma minimalny dopad na vacsinou populaciu a jej nudny zivot.
Kedze je len par slovenskych medii, ktorych obsahu sa da verit, som verny odkazu Nory Mojsejovej a overujem si, aby som sa nedal "ojeklamat".
Tu si najdes, ako som veril, ze "zakazny dokument CT" o Kosove je Pismo Svate. Od zaciatku po koniec pravda. A dva roky po tom, co som ho pozeral a zozral uplne cely aj s udicou som v Kosove bol. A potom este styri krat a dokopy som tam zatial stravil 5 tyzdnov. Myslis, ze tam bolo za mak pravdy? Jasne, ze som sa klepal, ked sme prvykrat presli hranice, aj ked vecer potom vypadla elektrika... hlavu mam na krku, parove organy vsetky.
O dva roky po prvej navsteve Kosova pisala TA3: obcianska vojna v Macedonsku!. A to som tam mal naplanovanu expediciu. Tak sme bez problemu prisli na predmestie Skopje a kym sme prekladali naklad na terenne auto, opytal som sa mecedonskeho kamarata: kde mate tu obciansku vojnu, ved by sme azda nieco poculi a videli dym? "Vojna a tu? Ta bola. V devadesiatych", odpovedal. Tak som sa naucil, ze si treba kazdu informaciu preverit a neskocit na kazdu senzaciu.
Takze ked mas na bludwebe clanok, ze syrsky prezident osobne vykuchal za noc 1000 krestanov a je na to jediny zdroj, alebo je to rovnaka "informacia" len prelozena zo "zdroja", ktory zdiela hnoj na hnoj, tak mozno nie je spravny pristup tomu bezbreho verit.

Tusim to bolo v Leeds, kde pred rokom horel autobus, lebo sa daka romska rodina branila odobratiu deti. Myslis, ze zivot vsetkych 812 tisic ludi tym dako utrpel? Z dani preplatili bus, upratanie cesty, ale aby kvoli tomu nesli do roboty ci skoly...
Juuj a utoky nozmi, kde na oblubenej stranke tvojho kamarata "zabudli" pridat, ked v Hamburgu utocila sialena, snehobiela, Nemka :) ak by nasilna trestna cinnost stupala, ukazu ju statistiky. Tie ukazali narast stalkingu a podvodov na internete.

O "nizskom IQ" v MENA som pisal, dostal som blabol na farmaceutickom webe. Nie sme ani pred 100 ani 150 rokmi, aby sme verili rasistickym blbostiam. A ak je na Slovensku priemer IQ 98 je to desivo malo, ale zase vysvetluju reakcie pospoliteho ludu pod clankami. Zda sa, ze ani to jodovanie soli nepomohlo :( Urcite si tento "fakt" vyhladam, lebo sa mi nezda

\\nech ma aj curta radost nasiel som primerne IQ vo svete po slovensku na Pravde. maju odkaz, aj je clovek podpisany, tak nech.
Slovensko len 96. Desivo malo. Ale co tie najnizsie: Nepal - budhisti. Liberia - oslobodeni americki otroci, krestania. Sierra Leone - moslimovia. Zapadna Afrika, nie je MENA. Guatemala - katolici. Kapverdy - katolici. Gambia - moslimovia, Zapadna Afrika - nie MENA. Nikaragua - katolici. Guinea - moslimova, Zapadna Afrika. Pobrezie Slovnoviny 43% moslimovia - Zapadna Afrika. Ghana - katolici, dokonca bola sanca na ghanskeho papeza. Juzny Sudan - krestania. A hned ako 11 je teda Mauretania, ktoru sa s fantaziou je da zaradit do MENA. O 6 prieco vyssie Jemen, o dalsich 8 Maroko...
Tak si myslim, ze ak ma Slovensko 96 a Irak 89, tak nie je dovod pasovat sa do ulohy panov tvorstva.
https://cestovanie.pravda.sk/cestovny-r ... /strana-4/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

k tym mafianom, precitajte si "Slovenska Mafia" od Petrovica:
https://www.martinus.sk/739523-slovenska-mafia/kniha

on tam aj hovoril ze v dunajskej strede po tom co vystrielali papayovcov v bare tak ludia boli z toho smutni. lebo oni sice boli zlocinci co kradli a zabijali ale vo svojom meste pomahali a starali sa o ludi (ked posluchali) takze ich domaci mali radi.

ja inak tiez som vyrastal v 90tych a nejak som to nepocit, dokonca sme byvali kusok od jadranu, chodili sme tam pravidelne nakupovat a to ze tam vybuchol granat a potom nastrazena bomba som viac menej ani nevedel... len jeden den idem tam su tam pasky a poskodena budova..
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

aacid napísal: 12 júl 2025, 11:57 k tym mafianom, precitajte si "Slovenska Mafia" od Petrovica:
https://www.martinus.sk/739523-slovenska-mafia/kniha

on tam aj hovoril ze v dunajskej strede po tom co vystrielali papayovcov v bare tak ludia boli z toho smutni. lebo oni sice boli zlocinci co kradli a zabijali ale vo svojom meste pomahali a starali sa o ludi (ked posluchali) takze ich domaci mali radi.

ja inak tiez som vyrastal v 90tych a nejak som to nepocit, dokonca sme byvali kusok od jadranu, chodili sme tam pravidelne nakupovat a to ze tam vybuchol granat a potom nastrazena bomba som viac menej ani nevedel... len jeden den idem tam su tam pasky a poskodena budova..
V DS výmena zla za zlo. Najlepšie vedia posúdiť tí čo to zažili priamo a aj rodiny obetí.
Ved bud rád že si nemusel zažiť tie výbuchy, alebo iné typy zabíjania na ulici, všetko dopady.
Máš nejaké nové informácie ohľadom Blízkeho východu + nejaké názory a postrehy na situáciu ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

aacid
podnikatelia tieto vypalnicke skupiny rady urcite nemali. V mojej prvej práci, predaj v sportovom obchode, asi koniec 90tych rokov, ja som tam vtedy nebol ale ostatni rozpravali: majitel nechcel platit, neviem o aku skupinu islo, jednu dobu ich v Ba bolo naraz viacero: nabehli ramenati chlapici a len tak zacali prenasat vo velkom drahe znackove oblecenie do pristavenej dodavky a odniesli to preč. Potom sa nejako dohodli, neviem ako a tovar mu vratili. Ale jeden predavac potom zostal v obchode vzadu nejaku dobu byvat, lebo majitel sa bal že ho v noci znovu vykradnu alebo podpalia.
Ono celkovo to v tej dobe bolo v Ba velmi divoke, od skoro volne dostupnych tvrdych drog az po milion roznych nasilnickych skupin ziviacich sa vselicim, k tomu nackovske bandy ktoré hocikedy zbili hocikoho, kludne aj bejzbalkami za bieleho dna na ulici, v centre mesta, kdekolvek. Stacilo mat trochu dlhsie vlasy alebo nápis na tričku ktorí sa im nepozdaval a už to išlo. A pankery im to občas vracali podobnou mincou.. Videl som všelico.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

gogo956 napísal: 12 júl 2025, 12:23 aacid
podnikatelia tieto vypalnicke skupiny rady urcite nemali. V mojej prvej práci, predaj v sportovom obchode, asi koniec 90tych rokov, ja som tam vtedy nebol ale ostatni rozpravali: majitel nechcel platit, neviem o aku skupinu islo, jednu dobu ich v Ba bolo naraz viacero: nabehli ramenati chlapici a len tak zacali prenasat vo velkom drahe znackove oblecenie do pristavenej dodavky a odniesli to preč. Potom sa nejako dohodli, neviem ako a tovar mu vratili. Ale jeden predavac potom zostal v obchode vzadu nejaku dobu byvat, lebo sa bali že ho v noci znovu vykradnu alebo podpalia.
Ono celkovo to v tej dobe bolo v Ba velmi divoke, od skoro volne dostupnych tvrdych drog az po milion roznych nasilnickych skupin ziviacich sa vselicim.
Hlavne že sa tu tvrdí, že to nemalo na obyvateľstvo vplyv :) Ci už podnikatelia a zamestnanci + ich deti, taxikári, bežní občania na ulici atd.
Takže napr. keď príde prisťahovalecké gangy z MENA robiť v Nemecku neplechu je to to isté ako 90 roky, 2000-2015. Do EU len preverení migranti.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tieto vypalnicke skupiny castokrat nevedeli nastavit vysku vypalneho tak aby to bolo pre daneho podnikatela únosne. Proste si vymysleli nejaku cifru a tu od neho vyzadovali kazdy mesiac a dalej navysovali. Lenze sa stavalo že tie sumy boli nerealne vysoke a podnikatelia radsej so vsetkym skoncili a prevadzku zavreli, lebo to nedavalo ekonomicky zmysel. Vela ludi vtedy aj zmizlo, v zemi, vode, kyseline, alebo ako potrava pre prasce.. Ono je pravda že niekedy z núdze boli podnikatelia pomerne radi ked slovenske bandy vytlacili tie brutalnejsie čečenské, ruske ukrajinske, balkanske.
Komunikacia so steroidovymi gorilami s iq pračky, aj na drogach, ktorí robili tu najspinavsiu robotu, bola nulová a vzdy niesla potencial nebezpecenstva.
Ono to aj tí šéfičkovia tých skupin a skupiniek tak od začiatku brali, že maximalne par rôčkov sa budu mať ako kingovia a že potom ich niekto odstrani. To bol bežný kolobeh.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

gogo956 napísal: 12 júl 2025, 12:23 aacid
podnikatelia tieto vypalnicke skupiny rady urcite nemali. V mojej prvej práci, predaj v sportovom obchode, asi koniec 90tych rokov, ja som tam vtedy nebol ale ostatni rozpravali: majitel nechcel platit, neviem o aku skupinu islo, jednu dobu ich v Ba bolo naraz viacero: nabehli ramenati chlapici a len tak zacali prenasat vo velkom drahe znackove oblecenie do pristavenej dodavky a odniesli to preč. Potom sa nejako dohodli, neviem ako a tovar mu vratili. Ale jeden predavac potom zostal v obchode vzadu nejaku dobu byvat, lebo majitel sa bal že ho v noci znovu vykradnu alebo podpalia.
Ono celkovo to v tej dobe bolo v Ba velmi divoke, od skoro volne dostupnych tvrdych drog az po milion roznych nasilnickych skupin ziviacich sa vselicim, k tomu nackovske bandy ktoré hocikedy zbili hocikoho, kludne aj bejzbalkami za bieleho dna na ulici, v centre mesta, kdekolvek. Stacilo mat trochu dlhsie vlasy alebo nápis na tričku ktorí sa im nepozdaval a už to išlo. A pankery im to občas vracali podobnou mincou.. Videl som všelico.
podnikatelia urcite nie, sice uz po 2000 ale stale sa to dialo, moj otec chvilu vlastnil restauraciu a mal rovnake skusenosti, proste radsej plat a neries ako neplatit a riesit...
on tam skor spominal beznych ludi, ako babky na cintorine hovorili ako dal niekto z nich opravit dedinske centrum alebo co a tak podobne. ono to tak bolo aj s escobarom, sice bol kruty a bezohladny ale o svoju rodinu a okolia sa vzdy postaral dobre.
nechcem urcite obhajkovat mafianov ale treba si uvedomovat ze oni su (boli) tiez obycajni ludia, myslim ze mensina z nich su vyslovene psychopati co chcu zabijat ludi, skor to boli bezni ludi ktori zistili ze zarobit sa aj lahsie.
mne sa preto celkom pacili filmy miki+cernak, lebo tam bolo pekne vidno ako sa ta pomyselna hranica moralky pomaly posuva.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja sa ospravednujem, ze som zatiahol 90te, ale blastbit sa vratil ku mojej reakcii na to, ako si gangy cudzicov vybavuju ucty v Europe. bulvar si na tom ide, ale tak nas v 90tych neprestali posielat do skoly, alebo hrat sa vonku, alebo mi nezakazali ist na bicykli do susednej dedinu ku starkej, lebo Cernak exists. Kedze tych aut nebolo vela, tak len zdoraznili, aby sme si davali pozor, ked ideme cez cestu, lebo maximalka v obci pre tychto ludi neplatila.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Nakoľko mafie pochádzajú aj z krajín Blízkeho a Stredného východu (turecká, arabská - rodinné klany, kurdská) a operujú v EU, to nie je ot.
Inde si začal riešiť mafiu v SR tak som sa znova vyjadril. Mafiani väčšina drogovo závislí. Ich väzby na políciu, súdy, politiku = dopady na x ľudí.
Nejaké ich dobročinosti to je len pre média, aby ich brali ako podnikateľov a nie zločincov s ich biznisom. V reštikách zabití mafiáni tiež dopad.
To že ako deti ste si niečo moc neuvedomovali, alebo sa s niečím nestretli je druhá vec. V mojom meste mafiána zabili 300 m. od môjho paneláku. Keď nabehlo niekoľko desiatok mafiánov do klubov a začali ich ničiť, horenie áut to sa v meste rozkríklo, to som mal 12 rokov v 2003.
A keď sa ľudia dozvedeli, že za ich dedinami zakopávali v lesoch biele kone to má aj psychologický dopad na obyvateľstvo okolitých dedín.
Nebudem uvádzať mesto kde žijem, ale jednalo sa o mimo BA vetvu Sýkorovcov a Sýkorovci mali dohromady stovky členov a spolupracovníkov.
Najnovšie info k téme - rokovania medzi Izraelom a teroristami zlyhávajú https://www.aktuality.sk/clanok/H5Dof6m ... ri-v-gaze/
" Rokovania sprostredkované v katarskej Dauhe sa podľa oboch strán ocitli na pokraji zlyhania pre zásadné nezhody o vojenskom stiahnutí a humanitárnej pomoci. " - prvá bezpečná krajina pre palestínskych osadníkov je Jordánsko odkiaľ aj prišli, nevidím dôvod aby Izrael mal tolerovať ich terorizmus aj s ich podporovateľmi z ich obyvateľstva.
jackb
Redeemer
Redeemer

A nechodil si preto do skoly? Skryvali ste sa v horach? Ja som vyrastol na Horehroni, nebolo to v Cernakovej dedine. Som starsi ako ty a jeho cinnost nemala na mna dopad. Fabriky neprivatizoval priamo, takze nemal dopad ani na mojich spoluziakov a rodiny. Lekarov, aj ked de jure museli byt podnikateli, mafosom nenapadlo "vypalovat".
Preco si teda myslis, ze ked v Europe vybavuju ucty gangy z ME, tak to ma na vacsinu akykolvek dopad? Najlepsie by bolo, ak by to nerobili, ale nemozme z toho robit, ze Svedsko je na WFH kvoli cudzincov. Ktori si btw dali v 2020-21 pauzu :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Chodil som do školy a do hôr nie, boli vďaka mafiánom nebezpečné.
Veď aj na Horehroní zakopávali ľudí do lesov a šiel by si tam ako chlapec ?
Dajme tomu by si šiel do lesa a uvidel by si ich zločin, oni by teba zbadali zabili by ťa.
Ty si nemusel mať dopad ale mnoho ľudí ten dopad pocítilo, vypísal aj gogo ten je starší od nás.
Vplyv to malo aj v iných sférach a pre mnoho ľudí to malo aj svoje existenčné dopady, vypísal som ich vyššie.
" Preco si teda myslis, ze ked v Europe vybavuju ucty gangy z ME, tak to ma na vacsinu akykolvek dopad? " -
- Kriminalitu v EU nerobia len ľudia z MENA, ale významne kriminalitu zvyšujú z politických a náboženských príčin.
Čo myslíš ako by si dopadol na Ramadáne čo si bol, ak by si začal porušovať na drzovku všetky ich zvyky pred ich očami.
To Švédsko s no go zónami alebo aj v Dánsku sú, alebo aj v Neapoli majú mafiáni z Camorry celé sídlisko pod sférou vplyvu.
Aj teraz v BA akýsi cudzinec neurčitej národnosti pobodal 17 ročného chlapca, to sa ešte ukáže odkiaľ bol a príčina zločinu = dopady na ľudí.
A opäť nižšie sa tento fanatický trol predviedol, keď popiera trestné činy a presne pre takýchto userov chodí na fórum čoraz menej ľudí písať.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nemalo to dopad na nikoho :) Starsi surodenci chodili na diskoteky, aj do mesta. Bola sanca, ze tam priu "řádit" cernakovci. Ale nedali sa odradit. Cernakovci nezakopavali ludi pri ceste a nie za bieleho dna :) Takze by ma urcite nezabijali. A tak ako v inych pripadoch, je definicia Horehronia asi "kusok" ina.

Urcite, ked niekto prisiel o podnik malo to dopad. Ale nie na cele Slovensko, ako ty dookola klames s ludmi z MENA v Europe.
Vo Svedsku ani v Dansku ziadne no go zony nie su. Je to loz. Svedky v Stockholmne v piatok vecer chodia same po nabrezi, v satach. Kolko Sloveniek sa samych v satockach prechadza Parkom Janka Krala, alebo odlahlejsou castou nabrezia na strane Stareho Mesta?
V Kodani sa este v piatok vozia vlakom opite. Na Slovensku by sa bali, ze si na ne trufne uchylny chlap a sli by radsej taxikom.
Maju teda cudzinci z MENA negativny dopad na zivot na Zapade? Ziadny.
Celkom v pohode, dakujem pekne, za opytanie. Aj Kosove - aj tam maju aj pivovar, ktory robi skvely leziak; a v potravinach kupis more chlastu a na trhu aj domace vina ci rakiju, aj v Maroku som bol pocas Ramadanu. Ich post plati pre nich. Takze ked som chcel napit vody, napil som sa. Nie provokacne, ako by to urobili niektori "aha mozem" a vylian si flasu vody na tvar. Ale nikto ma neodviedol na "šakira police", ako by si predpokladal. Vecer sme v restike pockali kym sa po zapade slnka najedia domaci a dalsi den sme si to uz nacasovali. V Kosove nam to vychadzalo na 7 vecer, co bolo uplne optimalne. A stale tomu neches verti, ze v Anglicku som skutocne jedol chlieb so s bravcovou sunkou vedla moslima. Nevedel som, ze dodrziava Ramadan, alebo jemu bolo jedno. Len sa opytal na jedlo celkovo. Lebo aj ludia, ktori chudnu neznesu inych jest. Alebo su vegetariani, vegani, alergici...

bolo by fajn naucit sa rozdiel medzi do a po. Pohrzycol, postipal, pobodal - obet bola napadnuta, zije. Dobodal, dohyzol, dostipal, dostrielal - obeta na nasledky zomrela. ak chlapec zije... je to dopad na jeho rodinu. Ty si nezmenil plany na vikend a ides do prace. Cize napriek snahe navodit dojem, ze napadnutie 17 rocneho chlapca znamena koniec sveta pre Slovenkso, tak nema.
V skorej post-cernakovejskej ere uniesli daki mafiani chlapca z Popradu, jeho otcovi-podnikatelovi. Prestalo Slovensko zit kym ho nenasli?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Všetko dopady. Hry na slovíčka. Nič iné ako bagatelizovanie, zapieranie, spochybňovanie som nečakal nielen pri určitých ľudí z MENA.
Ako nastúpila " vláda pokoja s nastolením poriadku " tak je tam stále zabíjanie https://www.topky.sk/cl/11/3090651/Obet ... stnych-sil
* Teroristické sily. Bludweb ? média čo informovali aj keď arabský doktor búral ľudí v DE. Takže neprekážajú zločiny hrdinov či v SR, UK, DE, Sýrii.
Blud aj to keď mafia získa vplyv nad politikou, políciou, súdmi, médiami, atd, tak to nemá žiadne dopady, si zaseknutý v detskej dobe akurát tak.
* Neviem čo motáš Mojsejovu a nedávno aj Reichela na drogách s jadrovými zbraňami, môžeš mať aj 40 stále si detské chlapča ako v 90 rokoch.
Jasné nemalo to vplyv keď z obyčajných ľudí robili biele kone ktoré vydierali, mučili aj zabili a zakopali, tvoj detský svet je znovu mimo histórie.
Opäť bagatelizuješ aj útok cudzinca na 17 ročného mladíka ? budeš popierať keď Ind v BA v 2017 zabil Slováka, jasné cudzinci tu/inde nevraždia.
Uznávam si vážne troll alebo narušený jedinec ktorý poprie útoky moslimskeho terorizmu a tvojich dalších hrdinov, hanbu zrejme robíš aj v UK.
Očividne k poškodzovaniu zdravia aj s možným následkom smrti to tí cudzinci páchajú nielen s SR ale aj v iných častiach EU, to ti akosi nevadí.
Si na mňa opäť reagoval, som ti len odpísal po tom ako som reagoval na článok čo si poslal, veď si ma znovu blokni a máš pokoj keď ti to robí zle.
* Opäť nižšie tvrdil, že ľudia so získaným slovenským občianstvom nespáchali zločiny a to len Slováci a jeho obľúbené národy nepáchajú zločiny.
jackb
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, ziadne dopady. Len tvoje halucinacie podlozene bludmi :)
topky su bludweb, nikto pod "clankom" nie je podpisany. ziadny zdroj.
tiez by si mohol najst nieco, co potvrdzuje tvoje lzi, ze "syrska vlada vrazdi ludi". lebo v tom vyplode sa pise, ze prave ludia zabili 6 clenov bezpecnych sil.

Ale co sa da teba cakat. Najdes sracku a tej veris. Ani nadpis si neprecitas. Vraj "bolo v media, je zdroj". Nebolo a nie je. Skusaj dalej. Len nech sa cisla pohybuju spravnym smerom

Vidis stale tvoje sracky. Vidis dake zlociny, na ktore nie su zdroje. Len halucinacie debilov. A ano, ako dieta domietas pravdu. Uz si sa do Kodane, Malmö ci Stockohlmu mohol is pozriet. No ty veris blbostiam, ktore ti naserviruju a pisu o nich len rovnako nizke bludweby. Zlociny v UK a v Nemecku :D

Nie, na bezneho cloveka Cernakovci nemali dopad. Nemaju ani konflikty gangov v Skandinavii. Ako nemali ani konflikty ich domaciach gangov... mozes sa hodit o zem a vykonat potrebu od zlosti. Nepocuvas Noru Mojsejovu, mna ignorujes. Neoverujes a siri lzi a blbosti, o ktorych by si vedel, ze su lzi a blbosti, ak by si nebol lenivy overit si ich. Ale je lepsie dostat lyzicu nenavisti, ako sa zaujimat o pravdu. Dalsi strateny cas s tebou - nemas vedomosti, nechces ich ziskat a si na to hrdy. Stale. Je jedno kolku sancu na zmenu dostanes.

Inak, bude zaujimave co bude s tym 17 rocnym chlapcom. Malolety, po polnoci na diskoteke... dodgy as hell. Ale jasne, ze v jednoduchej mysli sa lahsie prijme, ze cudzinci "len tak vrazdia slovenske deti".

Inda ale rasisti napadli a on sa branil, Tak ako Ukrajinec. Takze schvalujes utoky na ludi, ktori legalne na Slovensku pracuju, alebo maju statu utecenca, lebo ich tvoj hrdina P*tler vyhnal z domov. Nihshit podla sudu nevrazdil. Ale ako spravny rasista budes luhat, ze behal po meste a nozom bodal do nahodnych ludi. Ale to, ze holandsky kapitan riecnej lode upalil svoju frajerku na Obchodnej, to nepovies. Ten je snehobiely, tak si vymyslis aj to co sa nikdy nestalo. "Nie je to pravda, ale mohla by byt".
Tak ako ta Syria: Ruskom podporovane skupiny sa nevedia zmierit s tym, ze prehrali, tak ako ty, a utocia na bezpecnostne sily. A potom daju brigadnikov vypisovat, ze ich vrazdi vlada, tak obete su na strane vlady. Clanok s lzami o Syrii si poslal len ty sam. Ja som tie blbosti musel otvorit, ukazal som ti, ze klames, lebo si necital ani nadpis a stale si ides svoje halucinacie.

Zo 670 tisic zatnuti, boli 400 tisic White British (to su ti, ktori podla tvojho kamarata uz "neexistuju"). Takze kto, do psej matere, to sposobuje tie "zranenia s nasledkom smrti"? Zase sa zahrabavas do hnoja, kde ludia "pachaju zlociny len pre svoju farbu pleti", ale na statistiky series. Ved bludweb pisal, ze zeru psi a macky, aj s cibulou, tak to musi byt pravda!1!
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Útoky teroristov a Beduínov na Druzov, protiakcia Izraela a so zahranične potvrdenými reakciami https://www.topky.sk/tag/145254/Syria
* Písal som o teroristoch nie o Sharaa, ale dobre sa vie kto to je, takže si tým pádom potvrdil čím je. Ich útoky na kresťanský kostol, Druzov.
No a Afričania čo nechcú ísť do Wagnerovcom sú v ok. Tí čo šli dobrovoľne ako žoldnieri do RF armády odmietam, ak tým slovám chápeš trol.
* Dnes z 17.7. útok na katolícky kostol v Gaze. https://www.noviny.sk/1085591-papeza-hl ... e-primerie
Buď teda zo strany Izraela alebo z Hamasu či iných teroristov na okolí, no útok zabil 2 ľudí a to odcudzujem.
Z 18.7. takže počet obetí po útoku teroristickej vlády a beduínskych klanov na menšinu Druzov má takmer 600 obetí.
Útoky teroristických milícii na menšinu bradatý hrdina ak nechce dopadnúť ako diktátor pred ním a horšie, tak je za prímerie.
* Ukrajinec mal na to iné dôvody a bol opitý a nahúlený min., pri krádeži sa stále jedná o skutok za ktorý príde trest a nie bodanie.
Jj ephramko nižšie neodpovie lebo pozná pravdu - útočí teroristická vláda Syrie, s jtrollom sa nechce moc baviť, sú rozdielny pskari.
No áno Afrika nie je štát, hlavne že si to bol schopný zistiť vlastnou troliou hlavou. Legálny s dokladmi čo nepáchajú terorizmus sú ok.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty si tak strasny blb, ze to nie je pekne:
Šara: potrestame tych, ktori utocia na Druzov:
https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 025-07-17/

A este lepsie ked si tie lzi, ze vlada su daki teroristi a vrazdia bezbrannych ludi, tak na Reuters bola fotka pickupu s gulometom na korbe a vlajkou Druzov. To si, co im tam ublizuju, az vyzbrojuju auta ako teroristi a utocia na vladu.

Ale hej, ked ti ruski majstri povedia, ze ich nepriatelia su teroristi, tak tie blbosti budes opakovat. Ako aj to, ze Ukrajinci su vsetci fasisti. Co su Africania, ktori nechcu sluzit Wanker Group? Tiez teroristi, alebo mas na to v prirucke ine meno?
jackb
Redeemer
Redeemer

https://dennikn.sk/4752738/izrael-utoci ... 9fbe5401e1
O Druzoch. Aj ked podla Eugena nie su, lebo vsetci moslimovia su Arabia. Takze ani Beduini a Alawiti nie su a nikto ich teda nezabija...

Taka zaujimavost, kym Eugen skrecal, ze syrska vlada "vyvrazduje ludi", tak na strane vlady su tiez obete a v radoch stovak. Kolko padlo nacistov a gardistov v Kalisti, Balazoch, Telgarte, Ostrom Gruni, Nemeckej, Lezakoch ci Lidiciach? "To mi nevychadza"
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal: 15 júl 2025, 7:40 Inak, bude zaujimave co bude s tym 17 rocnym chlapcom. Malolety, po polnoci na diskoteke... dodgy as hell. Ale jasne, ze v jednoduchej mysli sa lahsie prijme, ze cudzinci "len tak vrazdia slovenske deti".
Čo som čítal, tak sa jednalo o kultúrne rozdiely. Ukrajinec nepochopil, že keď mu niekto ukradne mobil, tak má skloniť hlavu a ísť to ohlásiť na políciu. Kde sa mu vysmejú a nič nespravia, lebo u nás si môžeš nakradnúť beztrestne. Podobný prípad mali v ČR, kde sa Ukrajinec nenechal okradnúť. A miestni kakaovníci mu teda chceli vysvetliť tie kultúrne rozdiely klasickou cigánskou férovkou skupinka vs 1. Akurát nečakali, že Ukrajinec nie je Slovák ani Čech, že sa bude brániť a 2 kakaovníkov ubodá.

Ale v tej Sýrii to nevyzerá pekne pre islam, náboženstvo mieru, keď tam vraždia drúzskych študentov rovno na internáte, Drúzom maľujú na domy "D" a potom sa deje toto...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal: 23 júl 2025, 0:10 Čo som čítal, tak sa jednalo o kultúrne rozdiely. Ukrajinec nepochopil, že keď mu niekto ukradne mobil, tak má skloniť hlavu a ísť to ohlásiť na políciu. Kde sa mu vysmejú a nič nespravia, lebo u nás si môžeš nakradnúť beztrestne. Podobný prípad mali v ČR, kde sa Ukrajinec nenechal okradnúť. A miestni kakaovníci mu teda chceli vysvetliť tie kultúrne rozdiely klasickou cigánskou férovkou skupinka vs 1. Akurát nečakali, že Ukrajinec nie je Slovák ani Čech, že sa bude brániť a 2 kakaovníkov ubodá.

Ale v tej Sýrii to nevyzerá pekne pre islam, náboženstvo mieru, keď tam vraždia drúzskych študentov rovno na internáte, Drúzom maľujú na domy "D" a potom sa deje toto...
A kto (štát, frakcia, organizácia) tam vraždí drúzskych študentov a maľuje na domy D aby ich potom odstránil ? nebude to blud z bludwebu ? :psssst:
jackb
Redeemer
Redeemer

Podla Eugena, pre ktoreho je video od historika nabozenstiev sracka, ktorej nebude venovat pozornost, Druzovia nie su, lebo vsetci moslimovia su Arabi. Neviem, preco si tak kaka do pusy.

A kvalitny red herring - o Ukrajincovi luhal, ze ruble nestihali padat na ucet a ked ma protiargument, tak sa ponori do inej sracky. Namiesto toho, aby sa kajal za lzi, ktore bud sam halucinoval, alebo vedome zdielal nieco, o com vedel, ze je loz.

Ako sa ukazuje pri pobreznych rusofiloch ci pri Druzocj, staty su aj na strane vlady, takze neide o vrazdenie, ako by chcel naklamat. Vrazdil Masiar za pomoci Wanker Group, kedy Rusi a rusofili mali nulove straty a civilisti zomierali.

Pocuval som prve dve epizody o Afrike. Nemam predplatene, ale aj tie casti zadarmo su super. Ale len pre niekoho, kto je schopny spracovat, ze Afrika nie je stat, nie je to jednoliata masa ludi, ktori hovoria identickym jazykom a maju rovnaku kulturu. A este, ze ako som dokazal, nie su vsetci mentalne retardovani, len preto, "ze sa rozhodnu narodit sa mimo Europu". Eugen, pre teba je to strata casu.
https://denikn.cz/podcast-romancovaspol/
Napísať odpoveď