Aj s tymi mafianmi "si pochopil". Cernak, aj "zabil ludi za cely autobus" sa nepostavil v nedelu pre kostol a nepustil plne zasobniky z kalacha. Naopak, viezol ludi na mariansku put. Starovci boli uplni psychopati a neboli ani z MENA a tiez sa beznemu cloveku zivot nemenil. Takze ked niekde bojuju gangy, tak to ma minimalny dopad na vacsinou populaciu a jej nudny zivot.
Kedze je len par slovenskych medii, ktorych obsahu sa da verit, som verny odkazu Nory Mojsejovej a overujem si, aby som sa nedal "ojeklamat".
Tu si najdes, ako som veril, ze "zakazny dokument CT" o Kosove je Pismo Svate. Od zaciatku po koniec pravda. A dva roky po tom, co som ho pozeral a zozral uplne cely aj s udicou som v Kosove bol. A potom este styri krat a dokopy som tam zatial stravil 5 tyzdnov. Myslis, ze tam bolo za mak pravdy? Jasne, ze som sa klepal, ked sme prvykrat presli hranice, aj ked vecer potom vypadla elektrika... hlavu mam na krku, parove organy vsetky.
O dva roky po prvej navsteve Kosova pisala TA3: obcianska vojna v Macedonsku!. A to som tam mal naplanovanu expediciu. Tak sme bez problemu prisli na predmestie Skopje a kym sme prekladali naklad na terenne auto, opytal som sa mecedonskeho kamarata: kde mate tu obciansku vojnu, ved by sme azda nieco poculi a videli dym? "Vojna a tu? Ta bola. V devadesiatych", odpovedal. Tak som sa naucil, ze si treba kazdu informaciu preverit a neskocit na kazdu senzaciu.
Takze ked mas na bludwebe clanok, ze syrsky prezident osobne vykuchal za noc 1000 krestanov a je na to jediny zdroj, alebo je to rovnaka "informacia" len prelozena zo "zdroja", ktory zdiela hnoj na hnoj, tak mozno nie je spravny pristup tomu bezbreho verit.
Tusim to bolo v Leeds, kde pred rokom horel autobus, lebo sa daka romska rodina branila odobratiu deti. Myslis, ze zivot vsetkych 812 tisic ludi tym dako utrpel? Z dani preplatili bus, upratanie cesty, ale aby kvoli tomu nesli do roboty ci skoly...
Juuj a utoky nozmi, kde na oblubenej stranke tvojho kamarata "zabudli" pridat, ked v Hamburgu utocila sialena, snehobiela, Nemka
O "nizskom IQ" v MENA som pisal, dostal som blabol na farmaceutickom webe. Nie sme ani pred 100 ani 150 rokmi, aby sme verili rasistickym blbostiam. A ak je na Slovensku priemer IQ 98 je to desivo malo, ale zase vysvetluju reakcie pospoliteho ludu pod clankami. Zda sa, ze ani to jodovanie soli nepomohlo
\\nech ma aj curta radost nasiel som primerne IQ vo svete po slovensku na Pravde. maju odkaz, aj je clovek podpisany, tak nech.
Slovensko len 96. Desivo malo. Ale co tie najnizsie: Nepal - budhisti. Liberia - oslobodeni americki otroci, krestania. Sierra Leone - moslimovia. Zapadna Afrika, nie je MENA. Guatemala - katolici. Kapverdy - katolici. Gambia - moslimovia, Zapadna Afrika - nie MENA. Nikaragua - katolici. Guinea - moslimova, Zapadna Afrika. Pobrezie Slovnoviny 43% moslimovia - Zapadna Afrika. Ghana - katolici, dokonca bola sanca na ghanskeho papeza. Juzny Sudan - krestania. A hned ako 11 je teda Mauretania, ktoru sa s fantaziou je da zaradit do MENA. O 6 prieco vyssie Jemen, o dalsich 8 Maroko...
Tak si myslim, ze ak ma Slovensko 96 a Irak 89, tak nie je dovod pasovat sa do ulohy panov tvorstva.
https://cestovanie.pravda.sk/cestovny-r ... /strana-4/