Linkman napísal:Ono v nejakom časáku som čítal že ako spraviť nápoj lásky ak chcete môžem ten čarodejnícky recept postnúť a niekto to môžte vyskúšať ale vraj to je čierna mágia.
Stajo napísal:tak to hod ja to aj vyskúšam ak budem mať všetko potrebné
Ano je,pretoze ovplyvnujes tym niekoho inehovo svoj prospech a doporucujem sa vam od tychto veci drzat co najdalej ,radsej pomahajte a nemanipulujte ,pretoze v ciernej magii,existuje pravidlo,ktoremu sa dokaze ubranit len strasne malo ludi, a to pravidlo znie,ze cokolvek nieco zle spravis ,vrati sa ti to trojnasobne !!!Linkman napísal:Ono v nejakom časáku som čítal že ako spraviť nápoj lásky ak chcete môžem ten čarodejnícky recept postnúť a niekto to môžte vyskúšať ale vraj to je čierna mágia.
no vies "KOPRFILD" to mas tak neuvidim neuverim natoc nieco na video a uploadni a inak ja dokazem veci premiestnovat a nebucem sa ich dotykatLestat napísal:No ja mam s magiou dost vela skusenosti ,vsetko sa deje postupne ,nic nepride naraz ale ak sa nou chce skutocne niekto zaoberat musi verit,bez viery to ma nema zmysel
Problem je v tom,ze ak si myslis ,ze magia je o tom,ze sa premenis na zabu alebo budes 100kg zavazie bez toho aby si sa dotkol,tak sa mylis,a druha vec je to ,ze by si aj tak nic neuvidel,pretoze nemas dostatocnu vieru a nie si na to dusevne pripraveny ....MC_PEDRO napísal:no vies "KOPRFILD" to mas tak neuvidim neuverim natoc nieco na video a uploadni a inak ja dokazem veci premiestnovat a nebucem sa ich dotykat![]()
![]()
patri do tej tvojej magie aj vyvolavanie duchov?Lestat napísal:Problem je v tom,ze ak si myslis ,ze magia je o tom,ze sa premenis na zabu alebo budes 100kg zavazie bez toho aby si sa dotkol,tak sa mylis,a druha vec je to ,ze by si aj tak nic neuvidel,pretoze nemas dostatocnu vieru a nie si na to dusevne pripraveny ....
Nerad budim duse mrtvych a preto to nerobim ,skor iba ak potrebujem pomoct abo poradit ,ale to sluzia anjeli ale ano ,mozu aj duse mrtvych ale nerobim to ,zatial ....MC_PEDRO napísal:patri do tej tvojej magie aj vyvolavanie duchov?
Kód: Vybrať všetko
http://sanctuary.mysteria.cz/phpBB
celkom v pohodke diki moc.Linkman napísal:forum o magii a okultizme tuKód: Vybrať všetko
http://sanctuary.mysteria.cz/phpBB
ja som nenapisal ze je skvela. a ano clovek ja ako nadoba [orig. po hebrejsky dusa = druhotny vyznam = nadoba]. cize to cim sa plnime to nas formuje. Vsetko. Hudba ktoru pocuvame, spolocnost v ktorej sa pohybujeme, jedlo ktore jeme, to ci nadavame, to ako zmyslame, to ci nenavidime, alebo sa snazime milovat. vsetko ovplyvnuje cloveka, jeho vnutro a srdce a jeho vzhlad cize zovnajsok.Retsko napísal:Sophie, ako velmi ta ovplyvnuje zverokruh? Vyberas si podla neho aj priatelov? Riadis sa podla neho, kam pojdes a kam nie???
Uplik: Neviem ci to je az taka skvela veta... Myslim ze sa to da napisat na cokolvek... Pretoze vsetko formuje tvoje ja...