4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa heker »

Bezpecnostne kontroly chapem, to je v pohode. Ale zvazat dochodcov z Jednoty dochodcov od pana Kotiana a vstup len na pozvanku, to je podla teba normalne, prirodzene a schvalujes to? Cize ak by chcel ist hocikto zo Slovenska na tuto akciu, tak sa tam bez pozvanky nedostane, to je podla teba ok?

Ako mainstream informuje tendencne? Ved sa ukazalo, ze minimalne 4 ucastnici v prvej rade, ktori si tam sadli po odchode studentov, tak boli mladi smeracki vlci. Jeden z nich je dokonca asistent poslanca Vazneho.

Na ake prostesty chodili ludia, ked bol Fico v opozicii? Myslis tie prostesty pocas covidu, kde sa kricalo voci ockovaniu, nadavalo prezidentke a robili antisystemove veci?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

curta mozes najskor vyvstlit tomuto panovi, ze ma respektovat vysledky volieb?
Snímka obrazovky 2025-11-18 072730.jpg
A dalsia vec, demokracia nie je len jeden den za 4 roky, demokracia je stale, obciansky aktivizmus je nutny stale, hlavne ked nema vladne psychopat.

A k tvojej demokracii, vcera Fico zas snival o vlade jednej strany, jeho roztlieksvaci uz dva dni hovoria, ze 17. november bola chyba a chcu tu totalitu.
„Nemôže 31 strán kandidovať a nemôžeme zostavovať vládu na princípe širokých koalícií, ktoré nie sú schopné fungovať. Táto forma demokracie Slovenskej republike škodí,“ povedal premiér počas príhovoru v rámci straníckeho podujatia.
Aby si nepovedal, ze je to z manipulovaneho media - https://spravy.stvr.sk/2025/11/tato-for ... o-systemu/

Ta akcia sa sice volala repektujem iny nazor, ale mozes mi ukazat priklad, ked Smer alebo Hlas repektoval iny nazor? Ved oni nerepektuju ani vlastnu historiu naroda, zakony ani rozhodnutia sudov.

Ved na najvetsi narodny sviatok ho neoslavovali a este nan nadavaju. To je ako keby na oslavach SNP Fico citoval Hitlera, alebo sa na nom obymal s nackami.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ktorý je Curta?
ficovce.jpg
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 18 nov 2025, 0:09 Je to normálne. Aj bezpečnostné kontroly.
Keď bol Smer v opozícii tiež mu ľudia chodili na pouličné protesty, ale nechceli, aby vládla ulica. Chceli referendom rozhodnúť. To je rozdiel demokrata Fica, ktorí sa demokraticky správa a tzv. liberálov, ktorí po každej volebnej prehre demokraciu znenávidia :)
Fico to v Nitre dal na pána, malú časť som počul: "tupá západná propaganda"
V Poprade to bolo tiež v pohode, ale liberálny mainstream informuje tendečne, ba až klame.
Starší skúsení ľudia volia skôr SMER, mladí PS, takže niekedy nám tu aj anglickí liberáli budú hecovať mladých, aby išli voliť.
rozhodnut protiustavnym referendom, demokraticka ustava SR, taketo referenfum nedovoluje. Fico ma mozno to zmenit, uz dva roky na to kasle, akurat vcera o tom zase nieco splechol, akurat ze z toho nic nebude, lebo sa boji, ze by to bolo pouzite proti nemu.

Zase ti cinkla vyplata?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 18 nov 2025, 0:09 Je to normálne. Aj bezpečnostné kontroly.
Keď bol Smer v opozícii tiež mu ľudia chodili na pouličné protesty,
curta napísal: 17 nov 2025, 23:32 Liberálni totalitníci by po každých prehratých voľbách chceli nechať vládnuť ulicu heh.
Ty si dobre kakas do pusy :D
Okrem toho klames. Ludia nechodili. Museli ich navozit. Tak ako akcie katolibanu. Ziadne zhromazdenia v mestach. A aj napriek zakazom zhromazdovaniu sa. Lebo "neboli schopni zniest prehru" a moznost, ze F*co a cela banda zlodejov mozu ist do basy.

Co si zo svojich uctov zdielal na adresu Kisku? A Caputovej? To si dokazal stravit, ze F*co a jeho nahrada prehrali volby? Kto blokoval dopravu v BA ked na Urade vlady nesedeli mafiani, ktori jedneho novinara zavrazdili a dalsich planovali - kedze ich (a ich rodiny) vysledovali az na tie najmensie detaily?
V Poprade to bolo tiež v pohode, ale liberálny mainstream informuje tendečne, ba až klame.
Starší skúsení ľudia volia skôr SMER, mladí PS, takže niekedy nám tu aj anglickí liberáli budú hecovať mladých, aby išli voliť.
Ale je super, ze si potvdil, ze ani vozenie ludi do Nitry nesposobilo, ze by mu tam niekto prisiel.
Pýtam sa tu pred vami – a je vás tu asi tritisíc

To je v porovani s akciami na namestiach napriek pocasie "prd do Stromovky". Mate mizernu podporu. Ani ked vam mozu odviezt a nachovat. Ako na vystavisku dobytka.

V Poprade nikto nepodporoval Zder len navozene tupe ovce. Ale za svoje lzi, ktore su preflaknute na atomy sa neospraveldnis. Vedel si, ze luhas, stale luhas a budes tvrdit, ze si krestan.

Takze mladi ludia nesmu volit? :D Nesmu volit ani ti brigandnici, ktorych v piatok doviezol F*co a isli sa potrhat, kto mu precita pripravenu otazku o ... nicom? A nesmu volit ani ti mladi, ktorym je sympaticky Mazuritko, lebo mieri zbranou na deti a je este tupejsi ako onI?
Podla "tvojho nazoru", od akeho veku teda mozu ludia volit? Od dochodkoveho, lebo im chodi styri roky dlha vydiereckska kampan kazdy mesiac na ucet?

Ako "katolik" nerepektujes hned dvoch papezom. To je fajn. Ale tuto sudruh od teba chce, aby si "respektoval iny nazor". Ako to robis? Sirenim lzi? Vulgarnym napadanim? Schvalovanim terozimu a vojnovych zlocinov? Vyhrazkami?

starysomar, ten ktoreho mydli Bl*ha

\\
584026054_10240766616521603_3422312800731848927_n.jpg
niekto, kto vyskrekuje, ze je Zem plocha vulgarne napada fanusikov Vladimira Snidla a jemu sa otvorene vyhraza likvidaciou.
aj napriek vrazde Jana Kuciaka je tento "nazor" stale tolerovany.
na druhej strane, ak by niekto z opozicie kritizoval smerobotov v bludweboch, tak by to bola cenzura.

Johnny: nekrmit algoritmus. ak sa snazis oponovat botom a brigadnikom, FB to vyhodnocuje tak, ze toho chces co najviac. uz vobec nechodit reagovat na ich stanky. ak das emoji so sirokym usmemov, tak to pred FB neznamena, ze sa tym srackam vysmievas, ale ze si sa dobre zabavil. preto ti toho serviruje viac. kratke videa su ale ina tema. tam dostavam najskor ciste fake news az potom zvieratka. to neviem ako prehlusit.
ak musis mat v "Priateloch" niekoho, s kym si nerozumies a musis si ho tam nechat, lebo mas na to dovod, mozes unfollow a uz nevidis co vsetko zdiela. ludia maju svate pravo zdielat hluposti, uz mensie pravo sirit obsah, ktory schvaluje zlociny, no nemame povinnost to vidiet, interagovat s tym alebo s tym suzniet.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ja som asi mesiac dozadu skoncil s FB prave kvoli ludom ako curta. Konecne som sa zacal citit ako dostatocne velky idiot kvoli tomu, ze sa snazim diskutovat s ludmi o ktorych viem, ze alebo nie su ludia, alebo su plateni za to co pisu, resp maju nazor aky maju, alebo su to "rektalni alpinisti" niekde na zaciatku svojho karierneho rebricka. Nieco ako nas sudy respektujuci minister vnutra. A
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Johnnny skončil s Facebookom kvôli takým ako ja, ja som zase prestal čítať diskusie na SME kvôli takým ako on. Pokiaľ si každý môže vybrať tak je to ok, horšie je, že tí čo si hovoria liberáli chcú každý iný názor zakázať

heker, podľa teba by bolo v poriadku ak majú záhradkári akciu, ale musia tam pustiť aj anti-záhradkárov, ktorý budú vykrikovať, že záhradkárstvo je <>ina? Prečo by si niekto mal púšťať na akciu hejterov, ktorý tam budú robiť bordel? Ani na západ od nás si strany na svoje akcie nepúšťajú konkurenciu. Alebo na akciu CDU pustia sympatizantov AfD? Skôr ich oddelia policajnými kordómami.
Je to predsa v záujme poriadku.
Keď bol Fico v opozícii (áno počas covidu) tak mohol prísť každý na tie protesty. A keby bude Šimečka vo vláde, tak na svoje akcie voličov Fica tiež nepustí. :) Tuším to tak bolo aj na oslavách SNP za Čaputovej, že verejnosť vylúčili.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Drísty ako obvykle.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Snažil sa vysvetliť, ja s ním poväčšine nesúhlasím čo sa týka slovenskej politiky, princípu otázok som ale porozumel.
No Fico v opozícii a jemu podobní včetne náckov si chceli prihrievať polievočku aj pri covide, ohrozovali spoločnosť.
Toto je názor jednotlivca, sú ľudia čo by súhlasili, ďalší nie https://www.aktuality.sk/clanok/GJBBrXV ... ta-simona/
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Curta, tak ti to vysvetlim, ked uz pises o zahradkaroch. Zahradkari a ich osady sa riadia Zakonom o uzivani pozemkov v zriadenych zahradkovych osadach, ktoreho posledna novela je platna od aprila 2025, tzv. zahradkarsky zakon. Pokial zahradkari o niecom rozhoduju, tak maju zakonom vymedzenych ucastnikov konania a tymi su uzivatelia zahradok, vlastnici pozemkov, zahradkarska oeganizacia a SPF. Riadia sa stanovami, ktore ako clenovia maju, platia rocny clensky prispevok, dostavaju znamky do zahradkarskych karticiek/preukazov. Tolko k zakonu o zahradkaroch, ktory si uviedol ako priklad.

To co predviedol Fico v Nitre, tak to bolo podla akeho zakona, ze tam selektovali novinarov a zvazali dochodcov? Okrem toho, tak Jednota dochodcov je obcianske zdruzenie na ktoreho cele stoji dochodca Michal Kotian. Ten, ktory sa rad pretrca na fotkach so Smerom a Hlasom, pred volbami podpisali aj memorandum a podporu - https://www.teraz.sk/spravy/hlas-sd-aj- ... lanok.html

Preco Smer potrebuje na svoje akcie zvazat ludi autobusmi z miest po Slovensku, aby naplnili salu, ktora bude tlieskat silenym vtipom Fica, Kalinaka ci Blahu? Ved ak robia taku dobru politiku, tak ludia im tam pridu aj sami od seba, vypocuju si akciu a zatlieskaju. Alebo by sa nebodaj stalo, ze by mohli prist aj kritici, ktori by ich vypiskali, pytali sa kriticke otazky a oponovali im? Ved predsa Smer nechce burcovat ludi, chce pokoj, akceptuje iny nazor, tak kde je problem?
jackb
Redeemer
Redeemer

curta napísal: 18 nov 2025, 12:20 tí čo si hovoria liberáli chcú každý iný názor zakázať

Prečo by si niekto mal púšťať na akciu hejterov, ktorý tam budú robiť bordel?Tuším to tak bolo aj na oslavách SNP za Čaputovej, že verejnosť vylúčili.
Same lzi. Od piatku len lzi, namiesto toho, aby si sa za ne zacal konecne kajat.
A v jednom kuse sranie si do papule. Bude si za iny nazor, alebo chces zakazat. V jednom poste chces iny iny nazor, zaroven schvalujes, ze ludia svoj nazor nesmu prejavit.
Co napriklad akcie katolibanu proti Pride? Bolivia od fasistov, ktora pcha mikrofon do tvare ludom, ktori ju maju na haku?
A je su pre teba ako "komunistu" fasisti "verejnost"? Lebo kotleby, pri ucastnikoch Povstania by bolo poriadny bizar.
Alebo v roku 2022 vedla deti z Ukrajiny rusofilov zjapat, ze ich mala znasilnit Horda?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Tých jednoduchých geriatrov nalákali na koncert:
https://www.facebook.com/photo?fbid=248 ... 3094086606
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

SMER už neunáša len Vietnamcov ale aj dôchodcov...
Prílohy
585087002_1163298645934854_2185151046284653230_n.jpg
582816441_10236213379427420_6479584788915745709_n.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

By ma zaujimala pointa naco im to je. 1500 je aj tak len smietka.
jackb
Redeemer
Redeemer

Premyslam, ked nam tu najpravdovravnejsi smerobot tvrdi, ze "smer je vacsina", preco ti ludia neprisli po vlastnej ose a neboli ich "vyvolenych" miliony?

Akoby niekto v takmer kazdom poste luhal...
mLuks
Addict
Addict

wladas napísal: 18 nov 2025, 19:58 By ma zaujimala pointa naco im to je. 1500 je aj tak len smietka.
lebo by im bolo trapne tliachať bludy pred prazdnou halou.

Curta si na smiech, Smer prehráva na všetkých frontoch, prieskumy hovoria jasne, podpora voličov súčasnej vlády je menšinová. Takto obhajovať neobhájitelné môžeš len za peniaze. A keď to robíš bez výplaty, tak možno len pre ten pocit, že keď raz budeš dôchodcam, tak aj ty sa raz dostaneš takto zadarmo na akciu smeru, kde ti dajú najesť, vypiť a odvoz.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

wladas napísal: 18 nov 2025, 19:58 By ma zaujimala pointa naco im to je. 1500 je aj tak len smietka.
PR reelska pre smerackych vkov, vytvorit iluziu o tom, ze SMER a jeho vizia slovenska ma podporu. Proste klasika komunisticka potekminova dedina.

Rovnaku vec spravili v piatok.
mLuks
Addict
Addict

curta napísal: 18 nov 2025, 12:20 Johnnny skončil s Facebookom kvôli takým ako ja, ja som zase prestal čítať diskusie na SME kvôli takým ako on. Pokiaľ si každý môže vybrať tak je to ok, horšie je, že tí čo si hovoria liberáli chcú každý iný názor zakázať
toto už aj niečim podložíš, či len stále tvoje prázdne omáčky?
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

curta napísal: 18 nov 2025, 12:20 Johnnny skončil s Facebookom kvôli takým ako ja, ja som zase prestal čítať diskusie na SME kvôli takým ako on. Pokiaľ si každý môže vybrať tak je to ok, horšie je, že tí čo si hovoria liberáli chcú každý iný názor zakázať
Tak terajsia mladez uz zriedka mava facebook, ostali uz iba babky demokratky, plateny trollovia ako ty a potom ucnovkari s vysokou skolou zivota “so stipkou” sedliackeho rozumu. Rovnako som si facebook deaktivoval, lebo je to uz iba nostalgicka platforma plna jednobunkovcov a retardov (cest zopar vynimkam)
jackb
Redeemer
Redeemer

POSLEDNÉ SLOVO BRAŇA BEZÁKA
Erik Kaliňák v televízii spomínal video, ktoré malo dokazovať, že odbojných popradských študentov riadi aj predseda SaS. Nakoniec sa ukázalo, že študenti hovorili o fyzikárovi Grillingovi.
Robert Fico na adoračnom stretnutí v Nitre spochybňoval vyšetrovanie vraždy Jána Kuciaka na základe Epsteinovho mailu, ktorý má dokazovať, že pád jeho vlády v roku 2018 bol plánovaný.
Mail je zo dňa, keď Fico dobrovoľne podal demisiu, takže následný pád celého jeho kabinetu nebol náhly, ale očakávaný, plánovaný (v angličtine „as planned“).
Očakávam tlačovku, kde poslanec Glück príde s obrovským odhalením, že stačí v mene Šimečka vymeniť päť písmen a dve vynechať a dostanete meno Soros.
(Posledné slovo Braňa Bezáka, Newsfilter, utorok 18.11.
Zdielal smerobot aj Erička, ci on sa specializuje len "vychadzajuce hviezdy"?
Napísať odpoveď