Spoiler
Jackb dal v téme emigrácia svoj názor a linky/obrázky na udalosti ktoré sa udiali čo je samozrejme v poriadku.
emigracia-imigracia-t168494-6720.html , emigracia-imigracia-t168494-6740.html
Ja som reagoval pod jeho posty, ale s tým, že ja som sa nevyjadroval na jeho osobu ako takú, ale vyjadroval som sa ku konkrétnym linkom.
Keď si všimol, že reagujem pod jeho posty a tvrdí, že ma má bloknutého si neodpustil poznámky typu po upravení jeho postov týmto :
" to je az chorobna posadnutost
2. User curta mal svoj názor na Trumpa po voľbách, má svoj názor na Trumpa v aktuálnej situácii. User jackb miesto argumentov začal s týmto.
Celá ich konverzácia je v tomto linku staty-blizkeho-a-stredneho-vychodu-t202078-720.html No vypichnem aj následné udalosti z tohto jackbovho útoku, keďže pred 2 mesiacmi sa to tu v tejto téme o useroch na hojku riešilo.
jackbov druhý útok, prvý útok dal o posty vyššie v tej téme ktorú som teraz postoval -
" Takze toho urazky nie su a nemam dovolene ho reportovat, ale diangoza na zaklade toho, ze posty len kopiruje od ludi zo siete, co som dokazal prikladmi a linkami, uz urazky su
Liec sa ty sam. Cely tyzden vyhrabavas exkrementy, aby si tu nimi potom obtazoval.
Si tazky (podstatne meno). Ako som uviedol: si taky krestan, ze sa zastavas islamskej teokracie a pedofila. Potom si komunista a tesis sa, ze vladnu miliardari ako "vitazstvo nad elitami". Nenavidis nasilie, no vypisujes oslavne ody na rezimy vrazdiace ludi u seba doma a v susednych statoch. Uzivaj tie pilulky. A skus namiesto Ctrl+C napisat nieco vlastne
Tak hneď na začiatku sa plieska o zem keď mu niekto (v tomto prípade curta) odvetil tak ako si zaslúžil. Koniec koncov aj na mňa jackb útočil podobným spôsobom v inej téme (že som chorobne posadnutý) a to je to čo som citoval v bode 1. úplne hore tohto postu.
Ďalej jackb uvádza, že curta kopíruje posty ľudí zo siete. Ale pred 2 mesiacmi v tejto téme uvádzal, že samotný curta má desiatky účtov po sieťach včetne fora. Teraz zrazu tvrdí, že to sú kopírované posty iných ľudí.
Ďalej sa vyjadruje, že curta si zastáva režim v Iráne. Ale že jackb si tu zastával na fóre viackrát Ahmeda Sharuu ktorý je terorista a teraz to už neprizná, aj keď v Syrii je to stále napäté-nestabilné. Sharaa bol aj za Putinom keď som to jackbovi napísal aj podložil linkom kde je ich fotka, tak miesto uznania chyby ma urážal. Neprizná ani to, že Biden je rovnaké zlo ako Trump, keďže Biden omilostil svojho syna kriminálnika to jackbovi žily netrhá. Takže ak curta velebí teokraciu v Iráne, v čom je teda lepší jackb od neho ?
Alebo byť kresťan-katolik je zlé, ale byť ateista-moslim alebo kresťan-moslim by už bolo v poriadku u usera podľa takejto logiky.
Je v poriadku že asi drvivá väčšina online userov Trumpa nemusí, ale aj Biden a spol majú chyby a politické kiksy ktoré ovplyvnili chod sveta.
A znovu sa vyjadruje na curtu (aj ja s curtom viacmenej nesúhlasím ale nepotrebujem ho zhadzovať), že curta len kopíruje texty a nikde neuvádza aj svoj názor, čo je teda kravina, kto si číta jeho posty tak vidí, že má aj svoj názor hoci teda sa často nedá s tým súhlasiť.
Alebo že robí opäť "kňu, kňu" u admina, to vie len curta a admin kto sa na koho sťažuje, či už formou nahlásenia postov alebo skrz Ss, bežný user to nemá ako zistiť či ? Ja teda som nikomu nenahlasoval posty hoci som mohol, alebo pokiaľ viem mne tiež nikto nenahlásil posty.
Čo sa týka názorov jackba pokiaľ dáva názory k témam mi to vôbec nevadí (aj keď ani s nim nemusím vždy súhlasiť), pokiaľ dáva tieto útoky, hyperboly, prekrúcanie pôvodných diskusii medzi usermi, fabulácie aj ohľadom info zo sveta - to sa týka aj na moje posty, polopravdy (aj o useroch), tak práve toto je téma kde si to vyjasniť konštruktívnou kritikou. Dosť čo sem málo ľudí už chodí ešte jackb zbytočne prúdi