Tak krutis hlavou, az si musel na dvakrat ratovat curtu v politke a potom si prisiel aj sem. A na miesto googlenia toho, ako je raz curta, potom mirecek, potom milanko ci maturant a omega, tak zase len utocis a zase klames. To preto, ze som si dovolil napisat, ze si si nasiel zle info LiDARe METAMe a NOTAMe? Alebo preco ti tak kolosalne prestrihlo?
blastbit, ty by si mal dat Sharu vytetovat ako ma Palike Tibikeho. obcianska vojna skoncila, Syrcania stratili narok na statut utecencov - novi prist nesmu, ti co su v EU pojdu naspat. pri tom ako ich nenavidis, by si sa mal radovat. ako to je latinsky? amcius meus, inamicus inamici mei.
o Islame priekazne nevies nic a odmietas s tym nieco urobit. to je na tebe to najviac odpudzujuce.
Ked schvalujes ruske zlociny a tesis sa z ich vyhrazok tak co si? A curta? Ten zalozil temu na adoraciu Ruska a schvaluje zabitie Cechov vo Vrbietich - opakovane zdiela meme s vysmechov z neho. Nic? Legitimny iny nazor? Ale Shara?
Opat si ukazal svoju vlastnost, ked ti nestaci, ze si mozes vygooglit, tak das na x ludi. To je presne ono.
A ked si das do google to druhe, tak posledny link je na diskusne forum, ktore sa vola diskusneforum. Ked si pozries ine posty, tak zistis, ze odtial cerpa. No a pri pribehu o Arabovi je "odstraneny uzivatel".
Myslim, ze karty su rozdane tak, ze ja som si sa mal rozhodnut, ci som ochotny preniest sa cez vsetky tvoje urazky.