4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
curta
Light Professional
Light Professional

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa curta »

Určite sa nebudem vyjadrovať ku každému odstavcu, ty si sa mi trebárs na celý príspevok z 22:37 vôbec nevyjadril, lebo sa ti to nehodí.

Takže pointa: ani ja ani ty, a zrejme nikto tu, nemáme naštudovanú problematiku zdravotníctva. Ale sú politické strany, ktoré majú na to expertov, takže PS, ktoré údajne ponúka alternatívu k Ficovi, to má mať v programe.
Ja si kľudne pozriem, ako nedostatok lekárov súčasné ministerstvo zdravotníctva rieši. A ty si pozri akú alternatívu ponúka Šimečka, ak teda nejakú ponúka.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

curta napísal: 14 máj 2026, 22:37 mLuks sa úplne opustil, ďalší jackb

Slovenské zdravotníctvo je na tom zle, lebo regály? Anglický zdravotnícky zamestnanec povraždil desiatky svojich pacientov, ako je na tom anglické zdravotníctvo?
He? :D To sa ti snivalo tam, kde ti vulgarne vynadali a chceli nastolit fasizmus? (jaj, to je taka kravina ako "v Londyne je pravo šakira, pozeraj video) sice pred viac ako 10 rokmi ale "anglicki lekari bezne vrazdia pacientov, tak co pyskujes"
A nie je neucitve zaobchadzanie s ludskymi ostatkami aj proti krestanstvu?

Prepac, ty milujes Cinu, kde robia putovne vystavy z tiel politickych vaznov. Nic som nenapisal.

Ty sa ziadny prispevok nepridal. Ty len po internete kopirujes blbosti. Takze bud sa ku vsetkemu vyjadris, alebo uz prosim chod.
Lekari nezarabaju skvelo. Urcite nie ti v statnym zariadeniach. Ani ich nie je dostatok. To su tvoje lzi, ktore si, ako vsetko vymyslel.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 14 máj 2026, 23:46 No ja som skôr čakal, že niekto obviní Fica, že je v tom zdravotníctve bordel.
Ale jasne, ze za to moze Fico. Vladne dokopy uz 15 rokov, z toho 8 rokov kontinualne a z toho 4 roky mal samostatnu vladu. A napriek tomu vsetkemu je zdravotnictvo stale zdevastovane.

Tak bud za to moze Fico, alebo je Fico neschopny diletant, ktory ani za 8 rokov kontinualneho vladnutia nie je schopny nastavit v zdravotnictve procesy.
Keď môžu lekári robiť v siedmich zamestnaniach.
aj ty mozes robit v siedmi zamestnaniach ak to budes stihat, nikto ti nebrani.
Ale s tým nič neurobil ani Heger, ani Fico, ani Ódor, ani Šimečka, lebo lekári budú vydierať výpoveďami.
Odor mal uradnicku vladu bez dovery parlamentu, cize Odor nemohol prijimat ziadne zakony, lebo vsetkoo musel aj tak schvslovat cely parlament, Simecka nevladol a PS este nebolo sucastou ziadnej vladnej koalicie, takze tak isto nemohlo nic menit, Hegar mal pandemiu, v case pandemie ked je na zdravotnictvo najvacsi tlak sa predsa nemozu robit velke reformy.

Bud si ignorant a zamerne trollujes alebo si v tomto hlupy a neuvedomujes si co pises.
Takže lekári zarábajú výborne
vsetci? Kazdy jeden lekar? .
Ak ich nie je dosť, tak čo s tým premiér spraví?
co takto keby pan premier Fico zacal podporovat mladych ludi a nestarat sa len o dochodcov? Co keby robil politiku, ktora by bola blizka mladym, aby odtialto neodchadzali?
V poslednom čase je vraj väčší nedostatok sestier ako lekárov a čo s tým plánujú liberáli robiť, keď tak všemožne chcú vládnuť?
takze za 15 rokov vladnutia Fica mame stale nedostatok sestier ale ty sa pytas co s tym planuju liberali robit? No urcite viac ako s tym urobil Fico.

Kazda tvoja veta rozobrana do bodky. Ale ty sa nebudes vyjadrovat k vecuam ktore ti nepasuju. 200k moslimov ignorujes stale.

Na program PS a SaS sa pozriem konkretne na zdravotnictvo.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

curta :
Ano v Anglicku min. v roku 2015 to urobil zdravotník Victorino Chua filipínskeho pôvodu pracujúci v UK.
Či mal si na mysli aj iného zdravotníka ? Lebo majú viacero prípadov, keďže dokonalé zdravotníctvo nie je.
Nie každý slovenský lekár si aj zaslúži vyššie ohodnotenie, či už to bol pijan, narkoman, kšeftár a im podobní.
To už neovplyvní žiadna vláda ako sa správajú jednotlivci a ako nakladajú so svojimi výplatami a kde všade robia.
Ficova vláda aktuálne, o Sakovej a "opatreniach" z MH - https://www.sme.sk/index/c/sakova-rozde ... kcnej-dane
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

curta napísal: 14 máj 2026, 22:37Presné zhodnotenie aj situácie na hojku. Argumenty žiadne, objektivita žiadna. :)
toto napise clovek ktory v zivote nereagoval na argument, neodpovedal na priamu otazku a vzdy ked mu niekto napise nieco na co uz fakt nevie reagovat tak zacne urazat a utocit...
jedine co vies je na akukolvek kritiku fica odpovedat "ved aj ten, ani tamten a co hentoho mamka...

toto by si mal mat povinne v podpise pod kazdym tvojim prispevkom nech kazdy hned vie s kym ma to docinenie a nenamahal sa snahou o diskusiu...

mal by si sa nad sebou zamysliet...

aby som ti usetril namahu tak tvoju odpoved napisem za teba:
aacid sa uz uplne pomiahol, ziadne argumenty, ziadna objektivita.
fico je najlepsi na svete a za vsetko moze simeckova mamka aj tak.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Fabulačný post (plný poloprávd, preháňania), pozrieť tému Banky, písal aj tam vecne (vie aj tu a s iným názorom - s ktorým sa dá/nedá súhlasiť).
Takže opäť k téme Ficova vláda, lebo daniari za Ficovej vlády urobili z komára somára https://www.ta3.com/clanok/1049453/rekl ... -jej-trzby
* No tak opäť nič k téme, len spamovanie OT s polopravdami, klamstvami a celkovým prekrúcaním udalostí, nezaujatí offline si urobia názor sami.
* Veru môžem si napísať názor, ked sa tu vyskytne OT a to že nevyužívam nástroje je len moja dobrá vôľa, kto začne OT aj zakončí povolanejší.
mLuks
Addict
Addict

aacid ma pravdu, len ty ju nechces vidiet. To, ze v nejakej inej teme napise nejaky post, ktory sa vymyka jeho beznemu spravaniu neznamena, ze my sme idioti len on je lietadlo.

V tejto teme Curta nediskutuje, nereaguje na argumenty, uraza, poznizuje, zozmiesnuje uzivatelov. Neprinasa ziadne argumety len dookola opakuje to co uz pisal pred xyz mesiacmi.

Zbytocne sa ho zastavas. Nemate pravdu v tomto.

Autoeditácia príspevku po 50 min 22 sek:
Blastbit napísal: 15 máj 2026, 9:48 No tak opäť nič k téme, len spamovanie OT s polopravdami, klamstvami a celkovým prekrúcaním udalostí, nezaujatí offline si urobia názor sami.
ja tu k teme prispievam az az, celu poslednu stranu tu prisievam dianie vo Ficovej vlade, vsetky reakcie na Curtu su k teme, kedze vyvraciam Curtove lzi, atd.

Nerozumiem len tomu, preco ty mas potrebu sa zastavat niekoho, kto sem chodi trollovat a nediskutovat.

Na posudzovanie OT tu ty nie si, su tu na to povolanejsi ludia od teba. Zmier sa s tym, ze Curta je troll a nic na tom ty nezmenis.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

K téme to čo ľudí (aj offline userov) naozaj zaujíma a nech to nemusia hľadať kde kade skoré info, nájdu to tu.
Merz tvrdí, že Fico nehovoril pravdu o návšteve na Slovensko https://www.aktuality.sk/clanok/7serxjc ... slovenska/
Ale to tiež nie je moc spojenecké, keď predstaviteľ hlavného ekonomického partnera nemá v záujme navštíviť Slovensko.
Ako jasné Ficova návšteva do Moskvy je veľký prúser, ale kancelár keď vie, že za to nemôže celá krajina môže mať iný prístup.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 15 máj 2026, 11:07 K téme to čo ľudí (aj offline userov) naozaj zaujíma a nech to nemusia hľadať kde kade skoré info, nájdu to tu.
Merz tvrdí, že Fico nehovoril pravdu o návšteve na Slovensko https://www.aktuality.sk/clanok/7serxjc ... slovenska/
Ale to tiež nie je moc spojenecké, keď predstaviteľ hlavného ekonomického partnera nemá v záujme navštíviť Slovensko.
Ako jasné Ficova návšteva do Moskvy je veľký prúser, ale kancelár keď vie, že za to nemôže celá krajina môže mať iný prístup.
preco mas potrebu vytvarat duplicitne posty? Vcera som to postoval ja, dnes ty, ty sam spamujes temu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

mLuks napísal: 15 máj 2026, 11:33 preco mas potrebu vytvarat duplicitne posty? Vcera som to postoval ja, dnes ty, ty sam spamujes temu.
Ja že ti to dopne - obnova dôležitej témy rezonujúcej aj teraz v TV, nebudem si pýtať od teba povolenie čo sem dať, tak teda preto.
A keďže aj dneska je táto téma uvádzaná v TV, tak nech sa vyjadrí k tomu kto chce, lebo včera tam bol brak škrekov čo som čítal na curtu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 15 máj 2026, 11:07Ako jasné Ficova návšteva do Moskvy je veľký prúser, ale kancelár keď vie, že za to nemôže celá krajina môže mať iný prístup.
aky by mal mat podla teba pristup?
si v (ne)priamej vojne s cudzou krajinou, niekto kto by mal byt tvoj spojenec sa aktivne stretava s vedenim tej utociacej krajiny a ty budes co? tichucko to ignorovat a tvarit sa ze nic?

btw kto iny za to moze ako cela krajina? mame demokraciu, mame demokraticke volby a obcania si jednoznacne zvolili na celo krajiny fica. by sa tu mozme lokalne hrat ze "not my president" ze sice nam vladne ale nechceme ho, z vonka to ale nikoho nebude zaujimat, krajina si zvolila svojho reprezentatna a on ako reprezentant jeho krajiny nebude komunikovat s obcanmi priamo ale s ich reprezentatnom.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid -
Vzhľadom k tomu, že Nemecko má stále ekonomické väzby na Rusko, by mal mať prístup k SR taký že príde a rokuje + stretne aj s opozíciou, vyjadrí podporu.
Ja ho nevháňam do náručia Pellegriniho alebo Fica aby ich zbožňoval, no určite keď pri Česku vidíme ekonomický pokles a problémy, ide to z Nemecka mimochodom.
Takže takto to beriem ja, ak si porozumel super, ak nie no tak nič teda, ale tak vnímať aj realitu diania v EU aj pri krokoch Nemecka by bolo ok.
To že je vojna je dôsledok toho, že aj Západ (dokonca aj prezidentka SR) vedel o chystajúcej sa invázii RF, mali 3 mesiace na opatrenia, no teraz pár rokov sú v priamej (žoldnieri, legionári) aj nepriamej vojne (pomoc UA) s RF tak či tak. Nie len Fico je vinný návštevou v Moskve, je ich viac.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ziadna krajina EU okrem Slovenska (a v minulosti Madarska) do ruska svoje vedenie neposiela.

EU je spolocenstvo krajin, ktore pracuju spolu aby bolo vsetkym lepsie. Slovensko a Madarsko ako jedine krajiny toto spojenectvo otvorene sabotuju. pekne poberame peniaze ktore nam EU poskytuje (nasobne viac nez my do EU davame), ktore vo finale idu bud oligarchom do vrecka alebo ostanu nevyuzite lebo projekt na ktorom sa nedokazu nabalit radsej odignoruju ako by mali pomoct obcanom.
sa na to pozri zo strany tej EU, ja sa osobne cudujem ze nas este nevyhodili, ved EU ako celok nema absolutne ziadny prinos z toho ze Slovensko je clenom, iba komplikacie, problemy a investicie...

najunavnejsia vec na tvojich prispevkoch je ten neustaly acohentyzmus... "ved ten spravil zle", "aj predtym sa dialo", "nie len fico je vinny"... ja uz som svoje deti davno naucil ze tvoje ciny su tvoje a co robil niekto iny je uplne nepodstatne a nezmeni nic na tom co si spravil ty. je to len hlupa vyhovorka ktora nic nezmeni.
zial tu mame vela ludi co bud nemalo dostatocne schopnych rodicov aby ich to naucili alebo naopak sa ich rodicia spravali presne rovnako a deti to len odkukali a teraz ti ludia maju pocit ze je to normalne nieco...

ako keby ja pridem za tebou, dam ti 3 facky a budem sa tvarit ze je to ok lebo minuly tyzden mne dal niekto 3 facky...

acohentyzmus nie je argument v diskusii.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vidím že nechceš chápať aj terajšie nemecké väzby (aj ich firmy) na Rusko. Jo a Nemci sa nebudú hnať do RF na oslavy víťazstva, to je logické.
Hej EU ich poskytuje ako sa im zachce aj niečo zoberú ako majú čoraz viac chýb, tiež je čo naprávať aj u nich aj v SR pri hocijakej vláde čo bude.
To sú fakty z histórie pred vojnou na UA a že ich nechceš vnímať s tým ja už nič neurobím. Ficova návšteva je prúser opakujem a OT dole neriešim, keďže to nie je argument k tomu čo sme preberali.
*Nehovoril a urobil tak. Takže Merz mohol prísť na Slovensko ale nechce, len teda má čo Nemecko vysvetľovať pri CR aj SR dopady na ekonomiku a to sa týka aj tejto vlády a rokovať s ňou (bez ohľadu na to aj do budúcnosti, aká by bola vláda) :minus:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

aacid napísal: 15 máj 2026, 12:20 btw kto iny za to moze ako cela krajina? mame demokraciu, mame demokraticke volby a obcania si jednoznacne zvolili na celo krajiny fica. by sa tu mozme lokalne hrat ze "not my president" ze sice nam vladne ale nechceme ho, z vonka to ale nikoho nebude zaujimat, krajina si zvolila svojho reprezentatna a on ako reprezentant jeho krajiny nebude komunikovat s obcanmi priamo ale s ich reprezentatnom.
Moze, nemoze... Nepamatam si ako to bolo pred volbami, sluboval Fico, ze bude kolaborovat s Ruskom? Ak ano, tak vo volbach na to dostal od obcanov mandat. Ak nie, mandat na to nedostal a spreneveril sa svojej funkcii (a mal by byt odideny, kedze robi skodu a hanbu - no nielen kvoli tomu...).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja nechcem chapat alebo ty nechces chapat Blastbit. co maju nemecke vazby na rusko spolocne s ficovou cestou do ruska? lebo podla mna vobec nic.
stale sa snazis menit temu na to co nie je vobec podstatne je. preco ty nechces pochopit ze sme vo vojnovom stave s ruskom a napriek tomu nas premier chodi do ruska robit kolecka okolo putinovho stola... nikto iny z EU tam nebol iba fico, to ti pride normalne?

ako by si sa spraval ku kolegovi ktory nechodi na obedy s vami ale s vedenim konkurencnej firmy ktora sa aktivne snazi vasu firmu znicit? ja veru ovela horsie ako Merz sa sprava ku slovensku...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Premiér si chodí do Ruska a Nemecko má biznis s Ruskom - jedno horšie než druhé. Takže keď Merz nechce prísť ale pritom mu nevadia kšefty Nemecka s Ruskom tam je celý problém čo ty nechápeš a otáčaš to na deti, ačohentizmus a kadečo čo ti napadne, bye. Nemáš info nie je diskusia.
*Nedal si zase argumenty miesto toho len písmenká na troling, presne taká úroveň ako ked u teba bolo v poriadku to, ked trans mlatil ženy v ringu na OH, hlavne že ty kadečo vieš. Takže Ficova návšteva v Moskve zle ale Nemecké obchodné väzby na RF a neblahý vplyv DE na CR/SR všetko okej.
Ďalší čo tára že ma má bloknutého a napíše mi sám od seba, ale tak nie len takéto posty nemajú premňa výpovednú hodnotu, ako aj pôsobenie.
K tomu ďalšiemu, hlavne že x krát vypíše nick ktorý mu neustále behá po rozume a potom aj mne vypisuje stále a potom sa aj sťažuje ako trol.
Aj vie, že sa bavíme o Ficovi-Merzovi a linku čo som poslal pri ktorom sa hádže že to poslal včera, teraz tu vypisuje o iných témach to kde sme.
Nedávno ma ohriakol, že sa nemám ozývať hoci ma začal spomínať miesto argumentovania o mesiačikoch a teraz aj problém čo kde má napísať.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Mek:
urcite suhlasim, ale to nie je problem Merza, to je problem slovenska. fakt predsa nemoze nikto chciet aby kazdy europsky politik tal detailny prehlad o politickom diani v kazdej europskej krajine. dokonca by som povedal ze by to bolo az nevhodne keby sa miesto oficialne zvolenych reprezentantov krajiny radsej stretaval s opoziciou.

a samozrejme si nemozeme klamat ze politika je primarne o medziludskych vztahoch, hlavne ta medzinarodna. nemoze sa fico spravat ako debil a potom ocakavat ze ini sa k nemu budu spravat normalne. a akakolvek ficovca co mu trci zo zadku sa moze rozculovat ako chce, nikto iny za to nemoze len fico.

Autoeditácia príspevku po 1 min 52 sek:
Blastbit napísal: 15 máj 2026, 13:33 Premiér si chodí do Ruska a Nemecko má biznis s Ruskom - jedno horšie než druhé. Takže keď Merz nechce prísť ale pritom mu nevadia kšefty Nemecka s Ruskom tam je celý problém čo ty nechápeš a otáčaš to na deti, ačohentyzmus a kadečo čo ti napadne, bye. Nemáš info nie je diskusia.
A
C
O
H
E
N
T
I
Z
M
U
S

viac na teba uz reagovat nebudem, nie nadarmo ta mam dlhodobo v ignorovanych, aj ked sa niekedy snazis, zial diskutovat nevies.
mLuks
Addict
Addict

Blastbit napísal: 15 máj 2026, 11:57 lebo včera tam bol brak škrekov čo som čítal na curtu.
ten "brak skrekov na Curtu" boli relevantne temy, ktore vcera aj dnes rezonovali mediami. curta tvrdil, ze vlada onedlho predstavi prorastove opatrenia, reagoval som na to, vcerajsim vysledkom koalicnej rady, ze z poriadnych prorastovych opatreni nic nebude na teraz. Rovnako Curta tvrdil, ze mame dost dobre zdravotnictvo, znovu som reagoval na to, ze skladovanie tiel medzi krabicami nie je vizitka dost dobreho zdravotnictva.

Takze som len vytahoval Curtove nedavne posty a konfrontoval som ich s realitou dnesnych dni, teda s tym co rezovovalo v mediach. Ja to robit nemozem ale ty ano? To kde sme? A nazyvat reality check "brakom skreku" len ukazuje ze si zaujaty voci nam ostatnym, ktori Curtu kritizujeme za jeho nekonecny trolling.

Bezbreho sa zastavas cloveka, ktory sem nechodi diskutovat iba trollovat. Ja nemozem zato, ze Curta vo svojich postovh klame, zavadza a vymysla si. Ja jeho tvrdenia davam na pravu mieru, podlozenymi faktami.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Najdôležitejšia informácia v celej tej kauze Merzovej (ne)návštevy Slovenska je pre mňa ako občana a daňového poplatníka to, že Fico stratil absolútne všetky zábrany a náš predseda vlády nás nonstop klame a podvádza. Klame, aj keď vie, že sa pravda po pár dňoch ukáže a on bude za toho, kto si zase nasral do papule. Ale proste si nemôže pomôcť a klame a klame a klame... 850 psychológov a psychiatrov sa nemôže mýliť. V civilizovanej krajine by ste takému klamárovi a podvodníkovi nedali ani na 5 minút postrážiť váš bicykel, ale tu mu tupovoliči zverili spravovanie celej krajiny a ešte mu ďakujú za to, že ich klame a okráda. Chorá spoločnosť, chorý celý štát.
Napísať odpoveď