4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

Blastbit - nie ti si ich zas len relativizujes. Ako napisal empiroko na nich fakty neposobia. Ale nemusis ist po dochodkoch. Skus povedat, ze v komunizme nebolo kvalitne jedlo (co je fakt) a nebola kvalitna zdravotna starostlivost (co je tiez fakt) a schytas tolko nenavisto ze az.
Alebo skus povedat, ze deti su buducnost. Alebo, ze Rusi zabijaju Ukrajincov.
Alebo cokolvek, tvrdi tato vlada a nie je to pravda.

Nediskutuj tu, ale vyskusaj si to. Ja to mam aj IRL od ludi co som cely zivot povazoval za rozhladenych a inteligentnych.

Pozri dnes som sem dal hadam tri linky, ked si Smeracka vlada pouzila vlastnych volicov ako dvojvrstvovy toaletny papier. Pozri sa pod tie clanky na FB.

A nie je to mala skupina ludi, je to znacna cast volicov, lebo ti ludia roboia presne to iste co Ficova vlada. Rovnake vymysli, rovnaka agresia, rovnaka nenavist voci porkoku, rovnaka radost so zabijania ludi na Ukrjaine.

Tito ludia sa spravaju ako fanaticky veriaci, ked im povies, ze Jezisko nejstvuje, alebo, ze Boh nie je dobry leno znicil Sodomu a Gomoru.

Autoeditácia príspevku po 4 min 53 sek:
Den sa este nekonci.
Kalinak ide robit oslavy SNP za pol miliona bez sutaze.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Odpoveď čo som napísal ephramkovi tesne pred tvojím príspevkom, platí pre oboch moja odpoveď. Nejedná sa často o relatívne normálnych ľudí na FB diskusiach (smerácke či vládne diskusie, diskusie ohladom vojny atd).
Mne sa dá bez konfliktov, napr aj s curtom vás nazval psychopatmi mňa nie, ale si nesúhlasíme politicky, okrem náboženstva viacmenej zhoda.
Len rozdiel v tom že ked napísal pár krát Gašpar najslušnejší Slovák odomňa dostal odpoveď že nesúhlasím, lebo nepozná všetkých Slovákov vo svete a pôsobí v Smere ktorý má svoje kauzy. Vy ste mu odpísali agresívne, povýšenecky a potom má on zase svoju odozvu a ťahá sa to stále.
Aj to uviedol že je volič SNS (nie Smer), videl som že obhajuje vládu, ale na to som mu zase napísal fakticky tak aby som s ním nemal konflikty.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Lenze ja ludi s tykymi naromi poznam v skutocnom zivote, takze myslim, ze znacna cast volicov smeru na tom FB je, lebo ide o dochodocov co tam sedia cely den a borwsuju bludweby s ruskou propagandou, na ktoru nasadol smer.

Blastbit a ty curtovi veris? :lol: :lol: :lol: Ved on nedokaze byt konzisteni ani vramci jedneho prispevku a cielene klame (o com sa mozes presvedcit v sobotnej disksii v tejto teme), vies pracou trola je trolovat a klamat, rpznasat nenavost a unasat diskusiu. Aby sa tu nediskutovalo o srackach Ficovej vlady. A ty mu v tom casto sekundujes.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to mi píšeš až teraz že ich poznáš. Nuž dôchodci sa dajú zblbnúť ale nie všetci volia Smer.
Ale na x diskusiách na FB sú rôzne účty, plus rôzne osobnosti a ludia s rôznymi motiváciami písania.
Ja som iba písal že má právo aj on na názor (aj keď je často mylný) ale dá sa mu odpísať aj rozumne.
Keď ho začnete častovať urážkami argumenty pominú. Videl si že mu dokážem argumentovať bez hádky.
Nesekundujem mu v obhajobe tejto vlády to by si mi krivdil, lebo som aj nedávno uviedol čo robia naopak.
Inak zaujíma ma keď si spomínal citáciu kto koho prvý nazval otrokom, prečo si dal svoju a nie jeho citáciu ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Blastbit napísal: 24 aug 2026, 18:49 Ja som iba písal že má právo aj on na názor (aj keď je často mylný) ale dá sa mu odpísať aj rozumne.
Ak si niekto otvorí ústa a je, ako ty hovoríš, "poruchový", nie je to môj problém a nie je moja povinnosť našlapovať po špičkách. Ten človek sám spravil slobodné rozhodnutie (rozhodol sa nemlčať), nech nesie dôsledky svojho správania. Ak je "poruchový", má si byť toho vedomý a riešiť to. Keď má niekto silnú alergiu na včelie žihadlo a vopchá hlavu do úľu, tak čo? Pôjdeme spáliť všetky včely, lebo debil s alergiou tam vopchal hlavu a zabilo ho to? Nie, budeme sa na tom rehotať a nominujeme ho na Darwinovu cenu.

"Ja mám právo na názor" je taká dezolátna mantra. Samozrejme, že v demokracii má každý právo na názor. Len nevzdelaní idioti chápu demokraciu ako anarchiu a právo na názor si vysvetlujú tak, že im sú všetci ostatní povinní začapkať v standing ovation za akúkoľvek chu****, ktorú tá ich hlava vyprodukovala. Pritom právo na slobodu prejavu znamená len to, že keď sa verejne opýtaš napr. "Fico, ako chutí Putinov ko*ot?", tak na teba nenabehne polícia a štát ťa nebude trestať za názor. Oh wait a moment...nestalo sa prene toto náhodou u nás za vlády Fica, ktorého vláda vraj rešpektuje iný názor?
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

harrison314 napísal: 24 aug 2026, 18:39Aby sa tu nediskutovalo o srackach Ficovej vlady.
Keď je niekto dogmatik, ktorý nevidí, čo sa mu nehodí, je to len jeho problém. Téma je Ficova vláda, takže pozitívne aj negatívne správy.
Keď chcete diskutovať len o chybách Ficovej vlády, chcelo by to špeciálnu tému ;)

Aktuálne: Minimálna mzda bude 972€. Už sa to blíži k tisíc.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Len dnes som dal asi 3 linky, s brutalne negativnymi spravami, Ficovom pokrytectve a babractve.
curta napísal: 24 aug 2026, 19:18 Aktuálne: Minimálna mzda bude 972€. Už sa to blíži k tisíc.
Ale to je pre cloveka, co ovlada zakaldy ekonomie a toho ako funguje tento stat brutalne negativna sprava. Tesis sa na vysie dane, perpustanie a krach malych firiem?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 24 aug 2026, 19:18 takže pozitívne aj negatívne správy.
na vymenovanie pozitívnych správ tejto vlády stačia prsty na jednej ruke, akurát, že ma nič teraz nenapadá, čo pozitívne pre túto krajinu a jej občanov táto vláda urobila
Aktuálne: Minimálna mzda bude 972€. Už sa to blíži k tisíc.
Dufam, že vieš, že to je v hrubom. Teda v čistom 768€, čo je ešte daleko od tisícky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ephramko napísal: 24 aug 2026, 19:12 Ak si niekto otvorí ústa a je, ako ty hovoríš, "poruchový", nie je to môj problém a nie je moja povinnosť našlapovať po špičkách. Ten človek sám spravil slobodné rozhodnutie (rozhodol sa nemlčať), nech nesie dôsledky svojho správania....
Ono mi to pripmina tu bizardnu situaciu v Europe, co tu mame kvoli kremekslim kolaborantom. Rusko sem moze posielat drony, utecencov, odpalovat bomby, sposobovat milionove skody a najimat teorirtov. Ale mi Rusku nesmieme nic, lebo to by bola provokacia.

A uz ma tento postoj dost stve. Na agresora posobi len sila a patrilo by sa Putina poslat do patricnych medzi a nenchat si pinkat po nose.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal: 24 aug 2026, 19:12 Ak si niekto otvorí ústa a je, ako ty hovoríš, "poruchový", nie je to môj problém a nie je moja povinnosť našlapovať po špičkách. Ten človek sám spravil slobodné rozhodnutie (rozhodol sa nemlčať), nech nesie dôsledky svojho správania. Ak je "poruchový", má si byť toho vedomý a riešiť to. Keď má niekto silnú alergiu na včelie žihadlo a vopchá hlavu do úľu, tak čo? Pôjdeme spáliť všetky včely, lebo debil s alergiou tam vopchal hlavu a zabilo ho to? Nie, budeme sa na tom rehotať a nominujeme ho na Darwinovu cenu.

"Ja mám právo na názor" je taká dezolátna mantra. Samozrejme, že v demokracii má každý právo na názor. Len nevzdelaní idioti chápu demokraciu ako anarchiu a právo na názor si vysvetlujú tak, že im sú všetci ostatní povinní začapkať v standing ovation za akúkoľvek chu****, ktorú tá ich hlava vyprodukovala. Pritom právo na slobodu prejavu znamená len to, že keď sa verejne opýtaš napr. "Fico, ako chutí Putinov ko*ot?", tak na teba nenabehne polícia a štát ťa nebude trestať za názor. Oh wait a moment...nestalo sa prene toto náhodou u nás za vlády Fica, ktorého vláda vraj rešpektuje iný názor?
Tak áno poruchový = že má poruchy správania, poruchy osobnosti atd. Sám najlepšie vieš že by si si tiež neotvoril agresívne len tak ústa na bývalého väzňa recidivistu na ulici, ktorý začne velebiť Republiku či Smer. Lebo asi predvídaš jeho možnú reakciu.
Keď som písal o strkaní ruky do osieho hniezda dúfam že si to pochopil ako metaforu v súvislosti s písaním na istých weboch a účtoch čo tam píšu, potom sa nemôžete čudovať aké diskusie máte s takýmito ľuďmi/usermi/účtami, príde na vyhrážky smrťou na FB/realita.

Právo na názor áno ale v rámci zákona a to platí pre voličov hocijakých strán/nevoličov. Bol niekto odsúdený za takúto otázku ? Popravde neviem.

Autoeditácia príspevku po 1 min 11 sek:
harrison314 napísal: 24 aug 2026, 19:43 Ono mi to pripmina tu bizardnu situaciu v Europe, co tu mame kvoli kremekslim kolaborantom. Rusko sem moze posielat drony, utecencov, odpalovat bomby, sposobovat milionove skody a najimat teorirtov. Ale mi Rusku nesmieme nic, lebo to by bola provokacia.

A uz ma tento postoj dost stve. Na agresora posobi len sila a patrilo by sa Putina poslat do patricnych medzi a nenchat si pinkat po nose.
Zase nezamieňajme si to čo sme doteraz rozoberali s nutnou obranou. To platí aj pri urážkach/vyhrážkach na weboch, ako aj vo vojnovom stave.

Jo a tá minimálna mzda v hrubom boli akési výpočty aj to uvádzali v telke nedávno v novinách, že ideálna by bola v SR už na úrovni 1300 hrubom.
Ale teda stým, aby sa nenaviazali príplatky na minimálnu mzdu, no ideál že by mohla byť aj lepšia, ak by upravili daňovo-odvodové zaťaženie. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit napísal: 24 aug 2026, 17:16 Profilujem sa ako konzervatívny-liberál, najbližšie mám k liberálnym konzervatívcom, čistokrvný liberáli viacmenej ok. Vládne kiksy skomentujem.
Len kde sa stratili tie libertas?
Nabozenske slobody, sloboda pohybu, sloboda prejavu (sloboda obliect si co chces)?
Neslo to vulgarne skusim slusne:
Velmi casto sa ti stane, ze narabas pojmov, ktoremu dokazatelne nerozumies. Nebolo by na mieste si najst jeho vyznam, ako devalvovat svoj prinos do diskusie opakovanym nespravnym pouzivanim pojmov a terminov?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Podla vstekeho Fico berie Sakovej atomku, a dava vypracovat nove materialy, cucham zlodejinu najvysieho zrna.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal: 24 aug 2026, 20:21 Len kde sa stratili tie libertas?
Nabozenske slobody, sloboda pohybu, sloboda prejavu (sloboda obliect si co chces)?
Neslo to vulgarne skusim slusne:
Velmi casto sa ti stane, ze narabas pojmov, ktoremu dokazatelne nerozumies. Nebolo by na mieste si najst jeho vyznam, ako devalvovat svoj prinos do diskusie opakovanym nespravnym pouzivanim pojmov a terminov?
Náboženská sloboda Islamu (bez radikalizácie) v EU áno, ak plne rešpektujú EU kultúru ateizmu alebo kresťanských hodnôt - nie je v poriadku ak arabský doktor žijuci vyše 20 rokov v Nemecku spácha teroristický útok autom na nevinných občanov medzi ktorými boli/mohli byť ako veriaci tak aj ateisti a aj LGBT ľudia.
Sloboda pohybu pri migrácii ako si šiel ty do UK alebo dovolenky je v poriadku, ilegálna migrácia je problém aj pre migrantov samotných.
Sloboda prejavu formou obliekania - to zrejme myslíš tie satanistické/démonické na pochodoch. Mne je jedno ako sa kto oblieka, lebo ja počúvam metalovú hudbu takže ja som zvyknutý na rôzne prejavy. Ale napr voličov komunistov zo Smeru alebo Republiky či KDH to môže byť poburujúce. Tiež vedia koho tým LGBT predstavujú ked si to oblečú (plus satanistické hnutie podporuje LGBT, čo je pre LGBT ale nevýhoda)
Ja ti viem aj slušne odpísať ved sme si popísali aj ked len chvílu v téme Dovolenka, ale ty si začal do Ficovej témy hádzať rumunskych Romov do jedneho vreca s Tateovcami (tích som odsúdil ako aj ich konania v prvých príspevkoch), uplne odveci ich opisuješ ako krpatých a chudých hoci meraju 192 cm a vážia niečo nad 90 kg. Bol by si hrdina sa im postaviť či rumunským Romom alebo Tateovcom a kecať do psychopatov čo maju brať lieky a neviem čoho tak ako mne ? Lebo ak 80% obsahu tvojich postov je takýchto sám seba zhovadíš, aj ja čakám od teba fakty a nie infantilnosť. Dobre vieš aj ty sám že rumunsky Romovia nemaju s Tateovcami nič spoločné. Jedine že tieto Tate hovadá zatkli v Rumunsku.
A dalšia vec ked píšeš že ja nerozumiem pojmom, ako ty dokážeš urobiť z 30-45 ročnej ženy a 60 ročneho chlapa pedofilný vzťah. To platí pri vzťahu napr 40 ročný chlap a 10 ročné dievča. Ak to chceš hlbkovo ale vecne preberať môžme, ale presuňme sa do témy O užívateľoch na hojku a tému o Ficovej vláde s faktami nechajme pre ostatních nech si píšu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit napísal: 24 aug 2026, 20:37 Náboženská sloboda Islamu (bez radikalizácie) v EU áno, ak plne rešpektujú EU kultúru ateizmu alebo kresťanských hodnôt - nie je v poriadku ak arabský doktor žijuci vyše 20 rokov v Nemecku spácha teroristický útok autom na nevinných občanov medzi ktorými boli/mohli byť ako veriaci tak aj ateisti a aj LGBT ľudia.
Nie nie. Ty si napisal, ze nech sa Uzbeci idu modlit domov. Takze si proti ich nabozenskej slobode ludi zamestnanych a platiacich dane.
Sloboda pohybu pri migrácii ako si šiel ty do UK alebo dovolenky je v poriadku, ilegálna migrácia je problém aj pre migrantov samotných.
Uz 11 rokov. Migrant je aj beardie v Brne aj uzivatelia v Rakusku. Ty pises, ze "migranti su zlocinci".
Sloboda prejavu formou obliekania - to zrejme myslíš tie satanistické/démonické na pochodoch. Mne je jedno ako sa kto oblieka, lebo ja počúvam metalovú hudbu takže ja som zvyknutý na rôzne prejavy. Ale napr voličov komunistov zo Smeru alebo Republiky či KDH to môže byť poburujúce. Tiež vedia koho tým LGBT predstavujú ked si to oblečú (plus satanistické hnutie podporuje LGBT, čo je pre LGBT ale nevýhoda)
V SV Anglicku byva dvakrat do roka "Goth weekened" a nikto nie je pobureny. A tam by niekto obmezeny nasiel taky demonizmus. Ale ludia do mesta nosia prachy. Aj ti, ktori sa na nich prisli pozriet. Nerobia nic zle.
Ja ti viem aj slušne odpísať ved sme si popísali aj ked len chvílu v téme Dovolenka, ale ty si začal do Ficovej témy hádzať rumunskych Romov do jedneho vreca s Tateovcami (tích som odsúdil ako aj ich konania v prvých príspevkoch), uplne odveci ich opisuješ ako krpatých a chudých hoci meraju 192 cm a vážia niečo nad 90 kg. Bol by si hrdina sa im postaviť či rumunským Romom alebo Tateovcom a kecať do psychopatov čo maju brať lieky a neviem čoho tak ako mne ? Lebo ak 80% obsahu tvojich postov je takýchto sám seba zhovadíš, aj ja čakám od teba fakty a nie infantilnosť. Dobre vieš aj ty sám že rumunsky Romovia nemaju s Tateovcami nič spoločné. Jedine že tieto Tate hovadá zatkli v Rumunsku.
Nechapes, ze to je loz? Jeden z tych dvoch skaredych krpatych rumunskych Romov klamal o pocte svojich aut. Nikdy ich nemal viac ako 13. Pritom sa chvalil "ze ich ma stovky". Majetok ich oboch bol podvod. Takze preco mam verit wiki, ze su Africania a su obri? Bolo by pripustnejsie, ze nasilie voci zenam, neuctu a znasilnenia pachali Africania? Nie je prave to rasizmus? Je to velmi dolezite v tejto teme, lebo zmestnanci Uradu Vlady sa s nimi za tvoje peniaze isli mojkat. To je "konzervativna demokracia".
S priezviskom na T mna trapi siet galerii a nie co si o sebe navymyslali na internet. Tie uchylne svine si zasluzia, aby im to spoluvazni zuctovali skor ako sud.
A dalšia vec ked píšeš že ja nerozumiem pojmom, ako ty dokážeš urobiť z 30-45 ročnej ženy a 60 ročneho chlapa pedofilný vzťah. To platí pri vzťahu napr 40 ročný chlap a 10 ročné dievča. Ak to chceš hlbkovo ale vecne preberať môžme, ale presuňme sa do témy O užívateľoch na hojku a tému o Ficovej vláde s faktami nechajme pre ostatních nech si píšu.
Akych 30 a 45? Ty si na presne hodnoty: partnerka Cicera z Revucej ma 28 a partnerka Bradavicnatej Svine ma 29. Cicero ma cez 52 a Svina cez 62. Ak by si mal len 30, tak tvoja buduca zena by buduci tyzden nastupila do skoly. V pripade Svine by si este tri roky pockal na jej narodenie. To by bolo kriku, keby si cudzinci brali manzelky s tak velkym rozdielom. Tito dava "konzervatici" ziju s nimi z tvojuch dani. Malo by ta trapit.
Napísať odpoveď