Tuning
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tuning
Niektore sa mi pacia napriklad vytunene kary ako nissan abo honda..moj milacik je mitsubishi eclipse moj sused ho majin153 napísal:Napiste svoj vztah k tuningu automobilov ci mate otuneneho milacika, pripadne nejake fotecky
-
jin
VIP
OMG tu ide o to aby si si svoje auto porobil sam... potom mas pocit z dobre urobenej prace. Ak myslis supersporty, tak tym neholdujem.quasimoto napísal:preco urobit, ved plno takych sa predava
Mrknite si co sa da porobit na golf II
Kód: Vybrať všetko
http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie-neu.shtml-
braino.swk
Light Professional
mne osobne sa tuning velmo paci, dolezite saq je aby to nebol tuzing. cize ked je auto pekne pri zemi (kratsie pruziny+tvrdsie tlmice), ma urobeny dobre motor (komplet cele vyfuk. potrubie + nasavanie+ nejaky chip ak sa to hodi) a nejaky decent styleing, tak sa mi to veeeelmi lubi:) ja sam by som sa niekedy chcel tomu venovat
Ja zeznášam tupých maďarských spoluobčanov, ktorí preferujú vizuálny tuning. Napr:Felícia, farba biela, biele fólie na oknách, aj na svetlách, čiže, keď brzdí, vidno veľké h*vno, biele disky a ten somár na tom nevie jazdiť. Alebo Tico, farba čierna podvozok asi 3mm od zeme, disky samozrejme chrómové (asi 5""
)a spojler širší než dvojnásobok šírky auta.
Ja skôr mám rád chip tuning. Vyrvete elektronický obmedzovač, vymenite riadiacu jednotku, a máte cool fáro s možno aj 50k navyše.
Ja skôr mám rád chip tuning. Vyrvete elektronický obmedzovač, vymenite riadiacu jednotku, a máte cool fáro s možno aj 50k navyše.
-
frodimir1
Star
Bol to naasup ludia, skoda, ze tej misske riadne pieklo na mozog 
inac fest sranda tam bola a najmä v noci
ked clovek chcel spat nemohol
, proste nedalo sa a tie nocne sprinty pop!cofka 
a najviac sa mi paci na tuningu ten co propaguje len par ludiii
Teda co najmenej plastov(tak maximalne 20%) a krasne vyhladene klucky 
a este k tomu par uprav ako vymena motora za inyyy(vo VW Golf II som videl motor z VW Golf III VR6 2.8 + kompresor) to bol iny nasup !!!
A podmienkou dobreho tuningu je, ze majitel si v podstate spravi to auto sam!!!
Vtedy clovek o tom aute vie co najvia, kde co ako spravil, ako ma kde mensiu chybicku, ako ma na nom jazdit, pripadne ak ho mal rozobrate vie o kazdej srobocke, kazdej poistke, o vsetkom co ma v tom aute !!!!
myslim, ze viac co k tomu dodat, uz si len to auticko musim kupit a porobit
Teda fandim VW Golfu I - III triede IV a V je uz o nicom niesu tam uz ani trosku vidiet tie oldskuuuloveee tvaryy !!! a este hodte mi sem nejake stare foto aut znhacky Honda, okrem CRX este pred rokom vyroby 1990 diki
(no civicu a este nieco
)
inac fest sranda tam bola a najmä v noci
a najviac sa mi paci na tuningu ten co propaguje len par ludiii
a este k tomu par uprav ako vymena motora za inyyy(vo VW Golf II som videl motor z VW Golf III VR6 2.8 + kompresor) to bol iny nasup !!!
A podmienkou dobreho tuningu je, ze majitel si v podstate spravi to auto sam!!!
Vtedy clovek o tom aute vie co najvia, kde co ako spravil, ako ma kde mensiu chybicku, ako ma na nom jazdit, pripadne ak ho mal rozobrate vie o kazdej srobocke, kazdej poistke, o vsetkom co ma v tom aute !!!!
myslim, ze viac co k tomu dodat, uz si len to auticko musim kupit a porobit
Teda fandim VW Golfu I - III triede IV a V je uz o nicom niesu tam uz ani trosku vidiet tie oldskuuuloveee tvaryy !!! a este hodte mi sem nejake stare foto aut znhacky Honda, okrem CRX este pred rokom vyroby 1990 diki
-
jin
VIP
Tomáš Mesároš napísal:Spolužiakov foter jazdí super 1600.