Tuning

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tuning

Príspevok od používateľa jin »

Napiste svoj vztah k tuningu automobilov ci mate otuneneho milacika, pripadne nejake fotecky 8)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Tuning

Príspevok od používateľa fuCKYou »

jin153 napísal:Napiste svoj vztah k tuningu automobilov ci mate otuneneho milacika, pripadne nejake fotecky 8)
Niektore sa mi pacia napriklad vytunene kary ako nissan abo honda..moj milacik je mitsubishi eclipse moj sused ho ma ;) a vzdy sa skoro spravim ked sa nasere :D:D ale ne, no ale zase sa mi nepaci tuning na autach ako je mercedes alebo audi :S peugeot alebo take pohodlne auta ktore by mali byt na ine veci.
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

vizualny tuning sa mi nepaci, urcite nevyzera dobre skodovka 100 s drevenym kridlom vzadu a modrym podsvietenim na podvozku :)
ak tuning tak asi najskor motora, vizualny by som ani nerobil
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Viem si predstavit, ze by som mal vlastnu vymakanu 206ku. Nehodi mi niekto do plena 1 MIL :?: :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

scarpo napísal:vizualny tuning sa mi nepaci, urcite nevyzera dobre skodovka 100 s drevenym kridlom vzadu a modrym podsvietenim na podvozku :)
ak tuning tak asi najskor motora, vizualny by som ani nerobil
Moj clovek... chcem si porobit uplne z vonku seriovu karu no s fasa motorom... :D
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

jin153 napísal:Moj clovek... chcem si porobit uplne z vonku seriovu karu no s fasa motorom... :D
preco urobit, ved plno takych sa predava
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Super seriovka tuning nepotrebuje :D , ale ked je fajn spraveny, myslim motor,podvozok a len nejak light zvonka, tak proti tomu nic nemam.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

quasimoto napísal:preco urobit, ved plno takych sa predava
OMG tu ide o to aby si si svoje auto porobil sam... potom mas pocit z dobre urobenej prace. Ak myslis supersporty, tak tym neholdujem.
Mrknite si co sa da porobit na golf II :D

Kód: Vybrať všetko

http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie-neu.shtml
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

mne osobne sa tuning velmo paci, dolezite saq je aby to nebol tuzing. cize ked je auto pekne pri zemi (kratsie pruziny+tvrdsie tlmice), ma urobeny dobre motor (komplet cele vyfuk. potrubie + nasavanie+ nejaky chip ak sa to hodi) a nejaky decent styleing, tak sa mi to veeeelmi lubi:) ja sam by som sa niekedy chcel tomu venovat
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa <M88> »

Tuning je super njalepsie akcie su tuningove zrazy obzvlast minulorocny Matador zraz ku koncu leta to bola fakt super akcia!!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

<M88> napísal:Tuning je super njalepsie akcie su tuningove zrazy obzvlast minulorocny Matador zraz ku koncu leta to bola fakt super akcia!!
Jo matador bol supa!! :smt009 az na tu mensiu nehodicku :? :smt039
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

Ja zeznášam tupých maďarských spoluobčanov, ktorí preferujú vizuálny tuning. Napr:Felícia, farba biela, biele fólie na oknách, aj na svetlách, čiže, keď brzdí, vidno veľké h*vno, biele disky a ten somár na tom nevie jazdiť. Alebo Tico, farba čierna podvozok asi 3mm od zeme, disky samozrejme chrómové (asi 5"" :lol: )a spojler širší než dvojnásobok šírky auta.

Ja skôr mám rád chip tuning. Vyrvete elektronický obmedzovač, vymenite riadiacu jednotku, a máte cool fáro s možno aj 50k navyše. :D
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Bol to naasup ludia, skoda, ze tej misske riadne pieklo na mozog :D
inac fest sranda tam bola a najmä v noci :D ked clovek chcel spat nemohol :D, proste nedalo sa a tie nocne sprinty pop!cofka :D
a najviac sa mi paci na tuningu ten co propaguje len par ludiii :D Teda co najmenej plastov(tak maximalne 20%) a krasne vyhladene klucky :D
a este k tomu par uprav ako vymena motora za inyyy(vo VW Golf II som videl motor z VW Golf III VR6 2.8 + kompresor) to bol iny nasup !!!
A podmienkou dobreho tuningu je, ze majitel si v podstate spravi to auto sam!!!
Vtedy clovek o tom aute vie co najvia, kde co ako spravil, ako ma kde mensiu chybicku, ako ma na nom jazdit, pripadne ak ho mal rozobrate vie o kazdej srobocke, kazdej poistke, o vsetkom co ma v tom aute !!!!
myslim, ze viac co k tomu dodat, uz si len to auticko musim kupit a porobit :D
Teda fandim VW Golfu I - III triede IV a V je uz o nicom niesu tam uz ani trosku vidiet tie oldskuuuloveee tvaryy !!! a este hodte mi sem nejake stare foto aut znhacky Honda, okrem CRX este pred rokom vyroby 1990 diki :D(no civicu a este nieco :D )
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

Spolužiakov foter jazdí super 1600.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomáš Mesároš napísal:Spolužiakov foter jazdí super 1600.
:lol: Ja zatial jazdim na Suzuki Ignis starej mamy na takych trasach ze BA-Senec :lol: :lol: a jedine cim sa to auto odlisuje od serie je privarena koncovka(moja vlastna vyroba) 8) a folie... no ked budem 'velky' tak si zrobim riadne faro... ani nie tak na vzhlad ako na jazdne vlastnosti... Taky Opel Calibra turbo 4X4 16v DOHC :smt048 to je kua pecka... este k tomu samostatnu riadiacu jednotku, ostre vacky lexmaul, sanie lexmaul, vyfuk, obmedzovac, piesty, klukovka, filter, pop-off, ALS a ceresnicku NITROOO :aasmile20:
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Jo matador bol supa!! :smt009 az na tu mensiu nehodicku :? :smt039

Ano nechcem tu diskriminovat zeny! HAHAHAHAHA :D :D :D ale to dievca za tym volantom nemalo co robit som videl ako umyvali krv z asfaltu. Som taku nehodu este nevidel nazivo!! :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

mne sa celkovo tuning paci a ked je vytunena nejaky trabi alebo cosi podobne, tak sa obzrem a poviem si: "lol, to je haluz!" a idem dalej :) az budem mat nejake good auto, tak si ho asi tiez vytuningujem 8)
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Curuj napísal:mne sa celkovo tuning paci a ked je vytunena nejaky trabi alebo cosi podobne, tak sa obzrem a poviem si: "lol, to je haluz!" a idem dalej :) az budem mat nejake good auto, tak si ho asi tiez vytuningujem 8)
Kamo moja rec ked je tuning kvalitny!! a moze to byt hociake auto je to sila!!
jovan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jovan »

tunning je vyborna vec,ale myslim si ze saa neoplati tunningovat skodovky, i ked niektorym respekt.......ale viete ked si upravit virtualne tak uz by sa patrilo nieco nasetrit aj pod kapotu aby to nieco islo(ale nie vzdy sa da).... :wink:
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

tak ja poznam jednu Skodu 130 co ma popic upraveny motor.....
:D
Napísať odpoveď