Rozpravanie po madarsky na Slovensku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
stans
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Ty musis mat naozaj velmi vysoke vzdelanie. Je zaujimave, ze ked v Madarsku hlavne v Bekesskej Cabe, kde zije par desiatok tisic Slovakov nikomu zle nepride, ze sa tam rozprava po slovensky. To len tu, na xenofobnom Slovensku. Vy vsetci zabudate, ale aj urcite chcete na to zabudnut, ze ludia na juznom Slovensku, ktori maju madarsku narodnost maju aj slovenske obcianstvo.
Opäť tu vypisuješ debiliny ako typický "maďarón". V celom Maďarsku sa k slovenskej národnosti nehlási viac ako 5.000 ľúdí - tak sem nepíš blbosti, ktoré si si vycucal z prsta. Musím to iba opakovať - z 200.000 tisíc Slovákov zo začiatku 20. storočia k 5.000 tisícom v týchto rokoch. To je národnostná genocída Slovákov v Maďarsku. Ale, zo 100.000 "Maďarov" na Slovensku - za 100 rokov 500.000 tisíc (aj keď polovička Rómov, ktorí sa hlásia k tejto národnosti).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Les napísal:Skinov v Taliansku nenajdes.
Novorocny vtip? :smt023 :smt043 :smt044 :aasmile1: :smt046 :lol:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Les napísal:Presne tak, presne tak. Skinov v Taliansku nenajdes.
to som tam nevidel, ale je tam kopaaaa bezdomovcov a charit...mozno to je riesenie...teda iny sposob: bud budes divnych ludi zivit (bezdomovci), alebo na nich posielat policiu (skini,zlodeji)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

stans napísal:Jasný si skôr ty - a je mi ťa fakt ľúto... človek, ktorý má chorvátsku národnosť, slovenské občianstvo a žijúci v Nových Zámkoch. Viem a chápem, že toto všetko môže a určite aj vyvoláva zmätok v tvojej mysli. Uvedom si však jedno: žiješ v štáte s názvom SLOVENSKO, tak si to váž a rešpektuj. Prečo majú a musia byť Slováci vždy tí ktorí majú byť tolerantní, chápaví a plní porozumenia a pochopenie pre potreby menšiny? A prečo práve tá menšina je drzá, arogantná, rozpínavá, sebavedomá a využívajúca všetky tie dobré vlastnosti a slabosti štátotvorného a majoritného národa? Uvedom sa chlapče.
Jasne.. Aj ty patris k tym mudrejsim na Slovensku.. "Hejslovak"...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Presne tak, presne tak. Skinov v Taliansku nenajdes.
Tu by som sa pristavil. Je ich tam "zopar"..
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

p4ra napísal:Jasne.. Aj ty patris k tym mudrejsim na Slovensku.. "Hejslovak"...
Je mi ľúto, ale ja to o tebe nemôzem napísať... "Hejchorvát"...
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

LES, že ta to aj bavi sem este pisat, ved ta nikto neberie vazne ... :smt056
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DefeatNever VictoryForeve »

Bud je psychopat a mysli si, ze tu siri pravdu a otvara nam oci (hahaha ehm..) alebo je len rad ze sa okolo jeho prispevkov (na obsahu nezalezi) vedie diskusia, aj take pripady su.. dokonca mu to moze sposobovat radost ked ho vsetci odbijaju a poukazuju na jeho nevzdelanost a hluposti co popise, pozor na to, mozno ho to az vzrusuje.. :lol:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ja byvam tu na juznom... v Novych zamkoch
kazdy pi*uje, ze ty madar
a pri tom viem kkt po madarsky a to v obchode uplne neznasam...
a to ich prije*** "tesik"(prosim po nasom)...
mam chut vrazdit
a neznasam prije*** ludi, co ma otravuju pri praci v tescu, ze preco ja neviem po madarsky...
kkti, oni maju vediet po slovensky!!!!
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

caesar1987 napísal:ja byvam tu na juznom... v Novych zamkoch
kazdy pi*uje, ze ty madar
a pri tom viem kkt po madarsky a to v obchode uplne neznasam...
a to ich prije*** "tesik"(prosim po nasom)...
mam chut vrazdit
a neznasam prije*** ludi, co ma otravuju pri praci v tescu, ze preco ja neviem po madarsky...
suhlasim, na juznom slovensku budu za chvilu slovaci diskriminovani (pokial uz nie su teraz :roll: )
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

caesar1987 napísal:a neznasam prije*** ludi, co ma otravuju pri praci v tescu, ze preco ja neviem po madarsky...
s tymto suhlasim
tych arogantnych ignorantov neznasam aj ja
ale mozeme si za to sami, slovencina na madarskych skolach = 0
a minister skolstva je slovak, takze tak
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

caesar1987 napísal:a neznasam prije*** ludi, co ma otravuju pri praci v tescu, ze preco ja neviem po madarsky...
Toto nemam rad ani ja. Suhlasim s nazorom, ze NAJPRV maju vediet po SLOVENSKY a potom, nech si "koduju" svojim jazykom.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Mne sa to este nestalo, az tak casto na juzne Slovensko necestujem, ale pocul som uz o tom.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pom napísal:... ale mozeme si za to sami, slovencina na madarskych skolach = 0 a minister skolstva je slovak, takze tak
Tak moment. Kto si presadil madarske skoly na ukor tych slovenskych? A ako to v tejto oblasti fungovalo za posobenia vacsiny SMK v Nitrianskom VUC za uplynule obdobie? Slovenske skoly sa rusili prave na ukor tych madarskych. Ked sme tolerantni, zle je, ked nie sme tolerantni o5 je zle. Politicky motivovany Madar nebude nikdy spokojny, pokym Madari na Slovensku nebudu mat autonomiu, alebo sa juzna cast nepripoji k Madarsku. A najhorsie na tom je, ze tieto nalady nepriamo podporuje Budapest... Madarsko sa pritom uz v Trianone- ktory sa neraz snazili spochybnit- zaviazalo vzdat sa akejkolvek revizionistickej politiky. Uz menej sa hovori o tom, ze Trianon potvrdili podpisom Parizskej mierovej zmluvy...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Les napísal:Ty musis mat naozaj velmi vysoke vzdelanie. Je zaujimave, ze ked v Madarsku hlavne v Bekesskej Cabe, kde zije par desiatok tisic Slovakov nikomu zle nepride, ze sa tam rozprava po slovensky. To len tu, na xenofobnom Slovensku. Vy vsetci zabudate, ale aj urcite chcete na to zabudnut, ze ludia na juznom Slovensku, ktori maju madarsku narodnost maju aj slovenske obcianstvo.

Radsej si precitaj prispevok od roman3x.
o tom neviem, ale nevylucujem to. je vsak zarazajude, ze na juhu prides do dakeho obchodu a po slovensky sa tam nedohovoris. vsetci sa na teba z vysoka vyseru. madari nech sa medzi sebou rozpravaju ako xcu, ale ked sa rozpravaju so slovakom, tak po slovensky. (hoborim o uzemi SK)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Radsej si precitaj prispevok od roman3x.
1. Ako vies, ze to nikomu zle nepride?
2. A ked maju dotycni slovenske obcianstvo preco sa nesnazia vyjadrovat po slovensky?
tryagain1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tryagain1 »

mmm, mam rodinu na juhu, skoro na hraniciach takze je to tam take madarske :D tak cez to som sa uz dostala ale je divne, ze vacsina tych madarsky hovoriacich ludi vie aj po slovenky ale najskor sa vyjadria k veci po madarsky a az ked uz nie je ina sanca tak spustia celkom zrozumitelnu slovencnu :D chvalabohu tam nechodim casto :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

po madarsky neviem ale mozno sa raz naucim vidim v tom trosku perspektivu ;-) tak ako napr v rustine :)
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

tomexx napísal:1. Ako vies, ze to nikomu zle nepride?
2. A ked maju dotycni slovenske obcianstvo preco sa nesnazia vyjadrovat po slovensky?
ja by som proti tomu nemala nic ale ked sa bavim s dakym madarom a on v polovici vety nevie prist na to slovenske slovo a spusti po madarsky tak...alebo v tych obchodoch co uz bolo spominane je to neprijemne ked na mna vyvali madarsky NA SLOVENSKU
a dlho som na lesa alebo este nikdy nereagovala ale uz sa to neda,sa uvedom,ina je anglictina na slovensku a ina madarcina na slovenku,nediskriminujem ale taka je realita!a neviem kde less zije ale ak nie na slovensku tak nech sa neozyva!!!
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

zuzu44 napísal:ja by som proti tomu nemala nic ale ked sa bavim s dakym madarom a on v polovici vety nevie prist na to slovenske slovo a spusti po madarsky tak...alebo v tych obchodoch co uz bolo spominane je to neprijemne ked na mna vyvali madarsky NA SLOVENSKU
a dlho som na lesa alebo este nikdy nereagovala ale uz sa to neda,sa uvedom,ina je anglictina na slovensku a ina madarcina na slovenku,nediskriminujem ale taka je realita!a neviem kde less zije ale ak nie na slovensku tak nech sa neozyva!!!
Asssi takkk :!:
Napísať odpoveď